SUSILUPIA EI KANNATA HAKEA!

Hyvät metsästäjä, susiongelmasta kärsivät kansalaiset!
Valitettavasti vaaleissa vaihtumattomat, viherpolitisoituneet ministeriöiden virkamiehet Riistakeskuksen, Luonnonvarakeskuksen ja Metsästäjäliiton avustamana saivat kyseisestä asiasta vastaavan poliittisen johdon harhautettua. Maa- ja metsätalousministeriö antoi 08.12.23 susiasetuksen jonka perusteella Riistakeskus saa myöntää enintään 28 sudelle kohdennettua poikkeuslupaa poronhoitoalueen eteläpuolelle.

Ensiksi haluan todeta, että jo ennen eduskuntavaaleja on useassa instanssissa hoettu maallemme ominaiseen tapaan mantraa kannanhoidollisen metsästyksen mahdollistamisesta. Allekirjoittanut taas on niin kirjoittamassani Metsästyskirjassa kuin muutenkin, lukuisten vuosien ajan painottanut, että suomalainen poikkeuslupapolitiikka ei toimi, eikä tule toimimaan.

Edellä esittämääni viitaten haluan avata lukijakunnalle sen mitä Maa- ja metsätalousministeriön asetus todellisuudessa tarkoittaa. Kuten jo kauan sitten varoitin; ei tule mitään kannanhoidollista metsästystä. Näin myös tapahtui. Susiasetuksessa määritellään selkeästi, että kyseessä on poikkeuslupa. Poikkeusluvista taas voi vihervasemmisto valittaa metsästyslain 90 §:n perusteisesti paikalliseen hallinto-oikeuteen. Valittaja voi myös valituksensa yhteydessä vaatia valituksen kohteena olevan poikkeusluvan toimeenpanokieltoa. Jokaisesta luvasta valitetaan ja jokainen lupa saatetaan toimeenpanokieltoon.

Suurpetopolitiikkamme on katastrofaalinen. Kansan täysin perusteltua epäoikeudenmukaisuuden tunnetta lieventääkseen MMM: n virkamiehet ovat lisänneet susiasetukseen myös kannanhoidollista metsästystä koskevan lauseen seuraavalla sitaatilla: "Asetus mahdollistaa metsästysluvan myöntämisen myös kannanhoidollisella perusteella, mikäli tapauskohtaiset edellytykset sille täyttyvät". Kyseinen sitaatti on todellisuudessa merkityksetön. Vaikka edellytykset koskien kannanhoidollista lupaa täyttyisivät kyseisellä asialla ei todellisuudessa ole mitään merkitystä. Myös kannanhoidollisista POIKKEUSLUVISTA pystytään valittamaan ja on todellisuudessa aivan sama, myönnettiinkö lupa suorana poikkeuslupana tai kannanhoidollisena poikkeuslupana.

On myös huomioitava lupamäärä. 28 suden ampuminen on vaikutukseltaan kuin "pisara meressä" vaikka ne toteutuisivat, mitä ei tule tapahtumaan. Lisäksi susiasetus mahdollistaa enintään 28 sudelle myönnettävän poikkeusluvan. On asetettava painoarvo asetuksen sanalle "enintään". Kuluneiden lähiviikkojen aikana poliisi on ampunut yhden ihmisille vaaraa aiheuttaneen suden ja yksi susi on jäänyt auton alle. Näin ollen myönnettäviä lupia on todellisuudessa 26 kappaletta, jotka Riistakeskuksen julkisten tehtävien päällikkö mielivaltaisesti hajauttaa ympäri poronhoitoalueen eteläisen Suomen.

Kun pohdin koko tilannetta sotilasstrategin ominaisuudessa, ei kannata lähteä taisteluun, joka on jo hävitty vaan keskittyä koko sotaan joka voidaan nykyisen hallituskauden aikana voittaa. Näin ollen, jos haette Riistakeskukselta etukäteen tuhoontuomittuja kaatolupia, käytätte vain aikaanne ja rahaanne turhaan. Lisäksi hakemalla poikkeuslupia osallistutte tähän totaaliseen farssiin. Paljon vahvempi kannan otto on se, että kukaan ei enää lähde "hyppimään" viherpolitisoituneiden virkamiesten "pillin" mukaan.

Poliittista tahtoa löytyy ja Metsästyskirjan luku nro: 11 määrittelee todelliset linjanvedot joita suurpetopolitiikassa tarvitaan. Jos kukaan ei hae susille poikkeuslupia se osoittaa, että emme enää hyväksy miltään osin vaaleissa vaihtumattomien, viherpolitisoituneiden virkamiesten epäsuoraa vallankäyttöä ja poliittisten, asiaa tuntemattomien päättäjien suoranaista harhauttamista. Lupien hakemattomuus on näkyvin ja paras voimannäyttö SRVA-toiminnasta irtaantumisen lisäksi totaaliselle kansan epäluottamuslauseelle koskien vallitsevaa, viherpolitisoituneiden virkamiesten masinoimaa suurpetopolitiikkaa.

KEHOITAN KAIKKIA OLEMAAN HAKEMATTA POIKKEUSLUPIA SUDEN METSÄSTYKSEEN!

Arno Westerholm
Luutnantti ammattiriistanhoitaja/metsästäjä
metsätaloudenharjoittaja PS-poliitikko

4

384

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kysyisin vain missä kohtaa laissa kirjoitettu metsästyksen häirintä pykälä voidaan ottaa käyttöön, koska käytännössä kaikki vihervasemmistolaisten toimet joilla he keskeyttävät laillista metsästystä ja taatusti tulevat tekemään sitä jatkossa muidenkin kuin suurpetojen osalta täyttää suoraan häirinnän pykälät?
      Metsästyslait ja asetukset on nykyisen hallituksen toimesta muutettava sellaisiksi, että ideologisilla metsästyksen vastustajilla ei tule koskaan olemaan minkäänlaista oikeutta ja porsaanreikää metsästyksen keskeyttämiseen.
      Häirintä perusteella tehtävät valitukset on laitettava niin suuren sanktion piiriin puhutaan tuhansista euroista, että se vähentää halua valittaa luvista.
      Ideologinen metsästyksen vastustaminen ei ole minkäänlainen peruste kannanhoidollisten saati muidenkaan kestävän metsästyksen kieltoihin ja rajoituksiin.

      • Anonyymi

        Tuomioistuimet ovat nykyään lähtökohtaisesti mielivaltaiset. Ei enää tulkita ”lain henkeä”. Valitusongelma ratkeaa poistamalla metsästyslain 90 § jopa perustuslain vastainen vihreiden valitusoikeus Metsästyskirjan luvun nro: 11, sivujen 271-273 mukaisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuomioistuimet ovat nykyään lähtökohtaisesti mielivaltaiset. Ei enää tulkita ”lain henkeä”. Valitusongelma ratkeaa poistamalla metsästyslain 90 § jopa perustuslain vastainen vihreiden valitusoikeus Metsästyskirjan luvun nro: 11, sivujen 271-273 mukaisesti.

        Viherpolitisoitunut Riistakeskus hylkäsi 20.12 kaikki KUUSI saamaansa suden ”kannanhoidollista’ POIKKEUSLUPAA!
        Älkää hakeko tuhoon tuomittuja lupia, se saa teidät vain osallistumaan tähän järjettömään FARSSIIN!
        SRVA ja kaikki yhteistyö vihervasemmistolaisten organisaatioiden kanssa jäihin, NYT JA HETI!


      • Anonyymi

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

        ❤️ ­N­­­y­m­­f­o­­­m­a­­­a­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 148
      4183
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3784
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      21
      2618
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1871
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1629
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1605
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1533
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1511
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1501
    Aihe