Miehinen ja kinkeripitoinen joulu.

Päädyin tässä joulutunnelmissa istuessani vakipaikalla saunamökkimme vierellä uima-altaamme kupeessa siemaillessani Thaimaan parasta aamukahvia kiittää Rakasta joulukinkkuaiheen nostattamisesta ja muistamisesta minua tänään ja luonnollisesti koko joulunajan.

Kinkkuasia siis toisaalla, joten ei siitä sen enempää.

Mutta tänään täytyy lähteä toreille hankkimaan joulunajan tuoreita aineksia.
Lohta olen päättänyt valmistaa usealla tavalla, loimuttaen ainakin yhden vonkaleen ja savustaa toisen, ehkä täydennän kalapöytää vielä yhdellä uunilohella.

Mausteita ja yrttejä ei pidä unohtaa, joten kauppalapulla on niitä paljon, mm. sipulit ja sitruunat, pippurit ym. ja vihreitä.
Öljyt ja laatujuomat onkin keittiömme vakikamaa, joten niitä ei nyt tarvitse ostaa.

Lanttulaatikkoa kitaranmuotoinen on väsännyt ja tuo lanttu täällä Thaimaassa koetaan olevan Ruotsalainen, joka tosin on selvää teille Thaikielen hallitseville Rakkaille.
Meillä lantut omasta kasvimaasta, kuten muutama muukin kotoinen juures.

Tässä on hieman vilkkaampaa hälinää nyt ja pari viikkoa eteenpäin kun Suomen jälkikasvut kaikki täällä joulun ja uudenvuoden vietossa.
Tulivat ihan vaatimattomasti turreluokassa.

Moni Thaimaalainen ystävä on ihaillut Kuksiani, joten sain Suomesta runsaasti niitä ja ne tulee tänään paketoida joulupaperiin ja toimittaa lahjojen saajille.
Niin ja perinteiset joulukirjekuoret työntekijöille myös.

Niin ja vielä tuohon tämän aloituksen otsikkoon viitaten totean Tyttö2010Neitiselle että ainakin minulle on täysin turhaa edes yrittää selittää, että eläisit minkään tasoista lapsiperhe-elämää, se on vain sun haaveilluusiotas jota viljelet sen johdosta että kaipaat sellaista kykenemättä sellaiseen, mutta koska sun pääs on sekaisin niin olet ryhtynyt uskomaan oman haaveesi olevan totta.
Ymmärrän että heikkoina hetkinäsi kun bablaat haaveitasi totena tälle palstalle, saat sillä hetkellä pienessä sielussasi hyvänolontunteita.
Siis vedä pääs täyteen taas tänäkin jouluna viskiäs hileillä ja kaada muutama lumppu.

Numballe ja vaimolle hyvät joulut, sekä hieman myös kaikille lukuisille rakkaille.

13

218

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kiitos terkuista, käyn jouluaterialla yhdessä suomibaarissa, ostin kotiin hieman joulutarpeita, vaimo on vielä pohjoisessa tulee vuoden vaihteen jälkeen kotiin, olen ollut siis yksin kotona jo kolmisen viikkoa, tänään taas pesemään pyykkiä...olenpa nauttinut tästä yksin olosta, hyvää Joulua sinullekin sinne, ja rakkaille pattayan savoon.
      By NumBall hHN 63v.

      • Anonyymi

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        🍑 ­­­N­y­­m­f­­o­­m­­a­­a­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18175470O

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Lisää satuja, aloituksen tapaan.:

      1.12. Savuvana

      Oli yö. Kuu ja tähdet loivat himmeää valoa tuntureille ja lumen kietomiin metsiin. Lumivaipan sylissä uinui Tonttulan talo, jonka vinttikamarista kuului puhinaa ja makuusaleista tuhinaa. Lakanat kahahtelivat, kun joku tontuista käänsi unista kylkeään, mutta muuten oli hiiren hiljaista.

      Tuvan uunin päällä uinuivat padat ja kiiltävät kuparikattilat, puukauhat lepäsivät laatikoissaan. Jopa seinäkellon viisarit saivat huilata, sillä kello oli lopettanut tikityksensä. Myös työpajoissa tavarat olivat liikkumatta paikoillaan kuin ikiuneen vaipuneina. Sakset roikkuivat naulassaan ja neula tökötti neulatyynyssään niin laiskan näköisinä, että oli vaikea kuvitella, miten ahnaasti sakset pian haukkaisivat kangasta ja kuinka vinhasti neula syöksähtelisi kankaan läpi.

      Vaikka ulkona paukkui pakkanen, makuusaleissa näytti kesäiseltä, sillä vuoteissa uinuvat punalakkiset olennot oli peitetty kukkatäkein – oli sinikellotäkkejä ja päivänkakkaratäkkejä ja ruusutäkkejä ja narsissitäkkejä ja täkkejä, joissa tulvehti sireeninkukkia ja unikoita.

      Kun täkkimeri kohoili hengityksen tahdissa, oli kuin kukkaniitty olisi heilunut tuulessa.

      Lumi ja uni olivat kääräisseet helmoihinsa kaikki Tonttulan asukkaat – tai ainakin melkein, sillä savupiipusta kiemursi taivaalle hento savuvana. Ja koska oli savu, piti olla tuli, ja koska oli tuli, täytyi olla tulisija ja joku tulta ruokkimassa. Tuo kaikki löytyi, kun laskeutui tarpeeksi syvälle Tonttulan talon uumeniin, sillä varastojen ja mehukellarin ja hillokellarin alta löytyi kerros, joka oli salaisuus, ja sieltä kiveen hakattu asumus, joka oli vielä suurempi salaisuus.

      Asumuksen ja halkovaraston väliä viipotti edestakaisin pikkuinen haltija-ukko sylissään suuri kasa klapeja, jotka hän viskoi uunin liekehtivään kitaan. Ukko oli lyhyenläntä ja koukkuselkäinen. Hiippalakin alta pyrki esiin harmaa hiuspehko ja ryppyistä naamaa peitti naavainen parta.

      Haltija oli herännyt Tonttulassa ensimmäisenä, ja hänellä riitti touhua mahtavan hirsitalon lämmittämisessä. Päivätyönsä päätteeksi haltija seisahtui kalenterin eteen ja viivasi yli kuluneen päivän. Sitten hän istui jakkaralleen ja rapsutti korvallistaan ja heilutti jalkateräänsä ja naksutteli sormiaan ja letitti partaansa sata lettiä ja kokeili, kuinka monta kertaa hän jaksoi hyppiä yhdellä jalalla ja kuinka monta kertaa toisella.

      Tänä aamuna ukon naama oli yhtä hymyä, sillä vihdoin oli koittanut päivä, jota hän oli kiihkeästi odottanut. Haltija ponkaisi jakkaralle ja kurkotti hyllyltä nahkaisen pussin. Hän kiepahti pöydän ääreen istumaan, hölläsi narun pussin suulta ja kumosi pöydälle röykkiön punaisena hehkuvia kiviä. Kynttilän loimu sai kivet sädehtimään, ja haltija huokaisi ihastuksesta. Hellästi hän nosti ensimmäisen kiven peukalon ja etusormen väliin, ja ryhtyi kiillottamaan sitä pehmeällä säämiskäliinalla

    • Anonyymi

      Ikävissäsikö kimpoilet Kinkkuhuhta, kun en ole päiväkausiin mitään kirjoittanut?

      Golf resorttiin Pattayalle tulin jo keskiviikkona, tänään oli turneen kolmas rundi ja huomenaamulla viimeinen ja sitten kotiin joulunviettoon.

      Joulu ei ole mikään iso juttu buddhalaisille ja joulun länsimainen muoto on suorastaan vieras. Ei ole meillä muovikuustakaan eikä tule pukki.

      Perustarpeisiin jotakin pientä ja sitten katsomaan iskää silmiin että et kai meinaa ihan tosissasi että syön tätä lanttulaatikkoa...? Kinkkukiintiö tuli täyteen jo kuukausi sitten ja jouluna ei ole kinkkua meillä.

      Jalat yllättävän väsyneet, kun kierrettiin kävellen nuo kolme kierrosta. Huoneessa onneksi poreamme ja hieroja tulee yhdellä soitolla klubilta https://aijaa.com/WP9QXa

      Koska minun kuvilleni on aina kovemmat todistevaatimukset kuin muiden kuville, niin laitoin samaan kuvaan varpaat, päivän lehden, passin telkkaria vasten ja näköjään Nordean visakorttikin on pöydällä, jolla maksoin varaukset.

      Yllättävää että Kinkkusensein kinkuista ei saa kuvaa edes siellä Savossa. Kaikki satua aina vaan joka päivä,itkupotkuja ja katkeruutta.

      2010

      • Anonyymi

        Et sitten ajatellut että hoitaisit nuo kynsisienet pois, thaimaassa siihen on hyvä ja tehokas lääke, samaa käytetään aids kompikaatioiden hoidossa, maksaa kolme euroa kahden viikon kuuri.

        Toivoisin että saisit joululahjaksi hieman miehisyyttä, ja juttuihisi tasoa, nyt miehisyys ja taso on hommattava purkista, tai piikkeinä, tosin en nyt jaksa ilkeillä kauheasti minkä sinä itsellesi mahdat.


    • Anonyymi

      SatusetäTopelius mtaas asialla. Onko tästä edes Joulusaduksi?

    • Anonyymi

      "Lanttulaatikkoa kitaranmuotoinen on väsännyt ja tuo lanttu täällä Thaimaassa koetaan olevan Ruotsalainen, joka tosin on selvää teille Thaikielen hallitseville Rakkaille."

      Pasaspuhetta jälleen. Lanttulaatikko on Suomen lahja Ruotsille.

      • Anonyymi

        Senssukalle tiedoksi. Lanttu = รูตาบากา


      • Anonyymi

        Näinpä ja ruotsalainen kirjoitetaan pienellä, ellei se ole sukunimi tai lauseen alussa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Senssukalle tiedoksi. Lanttu = รูตาบากา

        Suomesta saattaa olla haasteellista saada raakaa papaijaa som tam salaatin tekoon. Hyvä vaihtoehto papaijalle onkin... lanttu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomesta saattaa olla haasteellista saada raakaa papaijaa som tam salaatin tekoon. Hyvä vaihtoehto papaijalle onkin... lanttu.

        Tuossa:
        https://www.youtube.com/watch?v=NFuNLc9u99k
        ohjeet som tamin tekoon.


    • Anonyymi

      2010 ei opeta edes leikillään lapsilleen omaa äidinkieltään, ei omia joulun perinteitä, ei edes tee juhlasta juhlaa perheelleen, mutta kun jokin pienen pienikin aihe, niin ryyppäämiselle löytyy vankka peruste.

      Ai että Thaimaassa ei joulua, ok, ei joulua, selvä.

      No kukin tavallaan.

      • Anonyymi

        Senssulle tiedoksi, joka ei ole koskaan ollut Thaimaassa:

        Joulu ei ole buddhalaisten ja muslimien asuttamassa Thaimaassa virallinen juhlapyhä. Joulupäivä on maassa normaali työpäivä. Kuusia ei hommata ja lahjat on ennemminkin kuin ystävänpäivänä. Baaritytöt pukeutuu tontuiksi turistien mieliksi neonvaloineen. Kaupat koristellaan farangien vuoksi, eikä thaimaalaiset hamstraa mitään jouluna, ei ole ruokaperinteitä jouluna eikä mitään joka viittaisi suomalaiseen jouluun.

        Joulukuun ainoa juhla oli entisen kuninkaan aikoihin joulukuun viides päivä, joka on vanhan kuninkaan syntymäpäivä. Japanissa on vain kaupallinen joulu valoineen, kuin myös Kiinassa.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      515
      12699
    2. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      349
      8394
    3. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      38
      7050
    4. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      352
      2513
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      6
      2144
    6. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      9
      1957
    7. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      95
      1693
    8. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      192
      1490
    9. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      22
      1400
    10. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      188
      1343
    Aihe