Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Alaviitit: mikä salainen uskonnollinen seura hallitsee Lähi-itää

Anonyymi-ap

cyrillitsa.ru
google translate

Länsimaat ovat jo pitkään yrittäneet menestyksettömästi poistaa Bashar al-Assadia, joka käy tinkimätöntä taistelua terroristeja vastaan ​​Syyriassa. On tunne, että häntä suojelee jokin näkymätön voima. Tämä ei ole yllättävää, koska alawittilaisen uskon kannattajia, johon Bashar al-Assad kuuluu, pidetään idän suljetuimpana yhteiskunnana.

Alaviitit: vieraita kaikille
Eurooppalaisen on vaikea ymmärtää idän henkisten liikkeiden monimutkaisuutta ja niiden edustajien välisiä suhteita. Alaviiteilla on erityinen paikka heidän joukossaan. Tosiasia on, että muslimit suhtautuvat erittäin kielteisesti tähän pieneen uskonnolliseen ryhmään. Heidän mielestään alaviitit ovat luopioita, jotka ovat vääristäneet islamin todelliset opetukset. Itse asiassa 800-luvun jälkipuoliskolla Abu Muhammad ibn Nusayr julisti yllättäen shiia-imaami Hasan al-Askarin jumalaksi ja nimitti itsensä vaatimattomasti profeettansa. Pian uusi hengellinen opetus sai kannattajia, jotka kutsuivat itseään nusayrilaisiksi ja myöhemmin alaviiteiksi. Koska heidän lukumääränsä oli äärimmäisen pieni ja heidän uskonsa ei sopinut mihinkään islamin virtaan, alaviitit pakotettiin muuttamaan kaikkialle Lähi-itään.

Vuosisatojen ajan he omaksuivat muiden kansojen ja uskontojen henkiset perinteet: kurdit, turkkilaiset armenialaiset, kristityt ja jopa zoroastrilaiset (palvojat). Mutta syvällä sielussaan he säilyttivät alkuperäisen uskonsa, eivätkä antaneet ympärillään olevien tunkeutua sen olemukseen. Alaviittien pyhä kirja Kitab al-Majmu, joka on eräänlainen Koraanin jäljitelmä, piilotettiin erityisen huolellisesti tietämättömiltä. Mielenkiintoisinta on, että kukaan eurooppalaisista tutkijoista ei ole koskaan lukenut tätä kirjallista teosta. Tiedetään, että alaviitit kunnioittavat pyhää kolminaisuutta: Ali, säteilevä olento, profeetta Muhammad ja Salman al-Farisi, profeetan kumppani. Alaviittien vilpittömän vakaumuksen mukaan Jumala on toistuvasti ilmestynyt maan päälle Aadamin, Nooan, Jaakobin, Mooseksen, Salomon, Jeesuksen ja Muhammedin muodossa. Siitä huolimatta hänen seuraava päätulonsa on vielä edessä.

Uskon mysteeri
Kaikkien Lähi-idän uskontojen elementtejä löytyy alaviittien pyhistä riiteistä. Tämän hengellisen opetuksen edustajat viettävät kristillistä joulua ja pääsiäistä. He lukevat evankeliumia ja nauttivat viiniä. Samanaikaisesti alaviitit palvovat kuuta ja aurinkoa, illan ja aamun sarastamista, valoa ja pimeyttä. Heidän uskonsa mukaan korkein jumaluus Ali loi maan ja ihmisen ja antoi ihmisille ruumiita. Hän itse esiintyy maan päällä eri kuorissa kerran 7 777 vuodessa ja 7 tunnissa. Alaviitit jopa hyväksyvät reinkarnaation.

Itse asiassa alaviittien on saatava kaikkien planeetalla olevien henkisten voimien tuki. Päätellen siitä tosiasiasta, että läntinen liittouma tai terroristiryhmät eivät voi hallita Bashar Assadia, näin on. Joka kerta kun tilanne maassa osoittautui kriittiseksi, Assadille tuli apua kirjaimellisesti tyhjästä.

Lisäksi, jos useimpien maailman uskontojen rituaalit ovat hyvin tunnettuja, alaviittien keskuudessa ne ovat piilossa seitsemän sinetin takana. Kun ihminen kääntyy tähän uskoon, hänelle paljastetaan salaisten rituaalien olemus, hän vannoo valan kenellekään, ei koskaan ja missään olosuhteissa olla paljastamatta henkisen opetuksen salaisuuksia.

Nykymaailmassa on vain noin kaksi miljoonaa alaviittia. Vertailun vuoksi sunneja on 200 miljoonaa ja sunneja 1 miljardi 400 miljoonaa. Siitä huolimatta tämän pyhän uskon edustajat hallitsevat Syyriaa ja ovat huomattavia hallinnollisia tehtäviä niissä maissa, joissa he asuvat.

3

131

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lauantai 23.12.2023
      Herran edellä kulkee oikeus, se valmistaa Herralle tien.

      Ps. 85:14

      Kuuluisan pilapiirtäjän Kari Suomalaisen parhaaksi valittu teos on nimeltään Joulukatu. Piirros julkaistiin vuonna 1954, ja se kuvaa kaupungin ihmistungosta joulun alla.

      Kuvan reunassa, lähes huomaamattomana, seisoo kerjäläinen käsi ojossa ja katse kohti maata. Ihmiset katsovat miestä ilkeästi ja kiertävät hänet kaukaa. Tuo anelija on Jeesus, kuokkavieraana omissa juhlissaan. Kuva on niin puhutteleva, että sitä katsellessa mieli murtuu.

      Seuraavan sunnuntain aiheena on Johannes Kastaja. Psalmissa lausutaan profeetalliset sanat: Herran edellä kulkee oikeus, se valmistaa tien Herralle (Ps. 85:14). Johannes Kastaja oli Kristuksen edelläkävijä, tienraivaaja. Hänen tehtävänään oli tehdä kuninkaalle tie erämaahan: tasoittaa kukkulat ja rotkot, repiä kannot, raivata kivet ja silottaa kuopat ja kohoumat. Näitä ylpeyden kukkuloita, mielen kuoppia ja itsekkyyden juurakoita ihmiset kantavat sydämessään. Kristus tulee luoksemme kuitenkin tasaista tietä pitkin, tietä, josta kaikki esteet on raivattu pois. Kristus syntyy vain lapsen kaltaiseen sydämeen.

      ”Laps’ – tyhjät kätes ihanat”

      • Anonyymi

        Kyllä islam on kaukana toesta, kivensä pyöritys näiltä ajan viepi.


      • Anonyymi

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        😍 ­­N­­­y­­m­­­f­o­­m­­a­­­a­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe