Keikkatauko

Anonyymi-ap

Tullaankohan enää koskaan näkemään bändiä livenä nykyisessä kokoonpanossa? Keikkatauko määrittelemättömäksi ajaksi henkilökohtaisista syistä kuulostaa aika vakavalta. Taloudellisesti keikoista luopumisen ei luulisi olevan järkevää. Syyt täytyy olla aika painavia.

Floor muistaakseni jossain haastattelussa sanoi, että hän olisi halunnut keikkailla. Luultavasti tullaan näkemään enemmän Floorin soolokeikkoja.

16

716

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En ou koskaan käyny nightwissin keikalla. Mut ois kiva käydä! Varmaan voin kuvitella että kaikki on heti viimeisen päälle tehty komeaksi niije keikalla valaistukset sun muut. Ja bändi on voimakkaisiin soundeihin panostava, mut ei liikaa dominoi soundeilla. oon toki kuunnellut youtubesta joitaki Nighwishin live-esityksiä ja hyvin on mennyt ainaki ne livejutut. =)

    • Anonyymi

      Jotenkin tuntuu, että ei tulla näkemään. Jo Elämäni biisissä Tuomas esiteltiin pelkästään muusikkona, ei Nightwishista pihaustakaan.

      Muutenkin haastatteluissa Maestron naama ei enää oikein vakuuta. Näyttää siltä, että mies on hiljalleen päästämässä irti näistä kuvioista ja ei ihme. Marcon menetys oli kova isku niin Nightwishin musalle kuin live-meiningille. Kaikki kunnioitus Jukkikselle mutta onhan hän aivan helvetin tylsää katsottavaa lavalla, jos ennen oli Marco Hietala hoitamassa tonttia.

      Huipulle on hyvä lopettaa. Kiitos Nightwish isosta työstä. Porukka Suomen musaskenen legendaarisimpia hahmoja nousi pieneltä kylältä! Yövissun saavutuksia ei hetkeen yksikään orkka peittoa.

      Tänä päivänä vielä hyvää syntymäpäivöä Holopaiselle 47v

    • Anonyymi

      No jaa…

      onko kaikki aina just prikulleen niin kuin sanotaan? Floor yli nelikymppinen synnyttäjä. Nyt on sen ikäinen kahden lapsen äiti, toinen vasta vauva. Toinen menee kohta kouluun.

      Ei ole mitenkään mahdotonta, että se syy keikkailusta toviksi luopumiseen on kuin onkin Floorin tilanne, ainakin merkittäviltä osin.

      Nightwish-retkuetta ei liene taloudellisesti kannattavaa liikutella muutaman keikan takia, tarvitaan kiertue, kauankin ulottuva, ja se vie paljon aikaa, ja pitää olla pitkään pois kotoa.

      Ja Floorin puoliso ei ole ratkaisu siihen kodin pyörittämiseen, koska hänellekin on samanlainen keikkatyö. Lisäksi uusi vauva vaatii kotona oloa äidiltä vielä tovin.

      Samalla on myös kohonneet hinnat, vaikka niihin on helppo vedota, niin onhan ne myös vaakakupissa painamassa. Ja sitten myös tietoisuus siitä, että kun palataan, niin sitten sitä on jo yleisö ehtinyt odottaa. Nightwish keikkaili sangen tuhdisti tässä taukoon asti koronan jälkeen. Joillekin saattoi tulla jopa vähän jo keikkaähkyä…

      Vaikka Floor tekee soolokeikkoja, niin ne nyt on ihan erihelppoja. Yksi maa, Floor tienaa isoimmat rahat yksin, ei jakaen niitä viiden muun kanssa. Eli vähemmillä keikoilla pärjää, vaikka katsojia olisi vähemmänkin. Maa, jossa keikkailu tapahtuu, on maantieteellisesti pieni, ja siellä asuu Floorin tukiverkosto, eli lapsenhoitoapua löytyy. Keikkoja tehdään muutamia, ja sitten taas voi palata kotiin lepäämään. Homma on kuitenkin sen verran isoa, että ulkoistamalla hoituu kaikki oheistyö, eli se ei stressaa.

      Hietala taas nyt… nojaa… Hietala on Hietala… ääni on ääni… Karisma on karisma… Valtaosa on tietysti innoissaan, mutta onhan hän nyt todella vaivaannuttavaa live-esiintyjä. Mutta Nightwishissä se jokseenkin toimi, kun välispiikkejä oli hyvin rajatusti, soittamiseen sai keskitettyä ajatuksensa, ja niin päin pois. Mutta olihan ne makkara-puheet outoja, noloja, eikä ainakaan hauskoja. Ja muu saarna taas ei istu Nightwish-konseptiin. Mitä nyt muissa ympyröissä Hietalaa nähnyt livenä, niin jostain syystä minut valtaa aina myötähäpeä. Jotenkin se epämukavuuden tunne heijastuu hänestä yleisöön asti, kun ei ole täysin hurmioitunut. Nightwishin kyllä sopisi toinenkin vahva ääni, ja sellainen lienee järjestettävissä, jos se tuntuu tarpeelliselta ja järjestyy mielekkäällä tavalla. Jos sellaisen vedon haluaisi tehdä, pidemmän tauon jälkeen sellainenkin olisi helpompaa, mutta toisaalta jos sellaista ei löydykään, tauon jälkeen on myös helpompi jatkaa ilman ilman, että kukaan enää muistaa kaivata Hietalaa liian kipeästi.

      Kyllä Nightwishin vielä keikkakuntoon saa niin, että liput myy. Kun aika on.

      Jos niin ei käy, niin sitten tässä on joku muu mutka matkassa, jota emme tiedä. Mutta mulle sellaista ei tästä mitenkään näy rivien välistä ainakaan näillä tiedoilla.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Voisinpa lyödä vetoa että esiintyvät vielä, jäseniä tulee ja menee joka yhtyeessä, NW tärkein on Tuomas ja tietysti laulaja.

    • Anonyymi

      Syksyllä 2024 on oman veikkaukseni mukaan seuraava kiertue.

      Jos Tuomas ja Troy keikkailevat Aurin kans, niin siten en tiedä. Ja onko Empulla virtaa.

      • Anonyymi

        Uusi albumi julkaistaan v. 2024 aikana eikä sen tiimoilta lähdetä kiertueelle. Mitenkä Nightwish lähtisivät kiertämään syksyllä 2024vai tarkoitatko, että Auri keikkailee silloin?


      • Anonyymi

        Oma näkemykseni on, että keikkailuun palataan vuonna 2026 jolloin bändi täyttää 30v. Silloin tapahtuu myös se kauan odotettu Olympiastadion konsertti. Ja kokoonpano on sama mikä nyttekin. Voihan se olla, että vierailijoita on sitten Espanjasta asti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uusi albumi julkaistaan v. 2024 aikana eikä sen tiimoilta lähdetä kiertueelle. Mitenkä Nightwish lähtisivät kiertämään syksyllä 2024vai tarkoitatko, että Auri keikkailee silloin?

        Katsotaan nyt lähtevätkö vai eivät. On sitä ennenkin päätöksiä pyörretty.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oma näkemykseni on, että keikkailuun palataan vuonna 2026 jolloin bändi täyttää 30v. Silloin tapahtuu myös se kauan odotettu Olympiastadion konsertti. Ja kokoonpano on sama mikä nyttekin. Voihan se olla, että vierailijoita on sitten Espanjasta asti.

        Tämä paluu isosti on kova ja todennäköinen juttu.

        Espanjastapa hyvinkin, ja kaksin kappalein. Ja Anette vois alkaa jo treenata sitä Meadows on Heavenia, minä voin tulla kuuntelemaan sen. Mutta sitä vähän epäilen, koska virtuaaliset tomaatit lentää liian helposti ja maailma on lapsellisia ihmisiä väärällään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katsotaan nyt lähtevätkö vai eivät. On sitä ennenkin päätöksiä pyörretty.

        Ei Nightwishin kiertueen kokoista projektia aloiteta ihan paria viikkoa ennen. Suunnittelu ja järjestelyt tehdään kuukausia ellei jopa vuotta etukäteen. Markokin asiasta valitteli haastatteluissa jälkeenpäin että bändissä ollessa tiedettiin jopa yli vuoden tekemiset lähes minuutilleen ja se miestä rassasi tosi paljon kun kaikki on aikataulutettu.

        Jos ensi syksynä aikoo kiertää niin se pitäisi olla lyöty lukkoon jo ajat sitten ja promokoneisto jo käynnissä.


    • Anonyymi

      Oli mitä mieltä tahansa Holopaisesta(en itse oikein tykkää) niin on hän kuitenkin tosi lahjakas.

    • Anonyymi

      Ilkka - Pohjalaisessa oli 50 vuotta täyttävän Kai Hahdon haastattelu. Opetushomma jatkuu ja tulossa on keikkaa Suomessa. Kai paljasti lähtevänsä 2024 soolokeikoille myös ulkomaille. Hyvä Kai! Odotan innolla.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei.

    • Anonyymi

      Tulevaa settiä pohditaan jo. Youtuben NW-kanavalla Floor kyselee suosikkibiisejä EFMBeeltä ja HN:ltä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 113
      2353
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2197
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1991
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1628
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1432
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1374
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1373
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1347
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1282
    Aihe