LIHAVUUDEN TUOTTAMAT SAIRAUDET

Anonyymi-ap

Lhavuus on suomalaisten suurin ongelma,Painoa monilla lapsena jo liikaa,SEURAAMUKSIA nuoruusiän diabetes lisääntyy ja hoitamattomana lisää jalka silmä ongelmia, Painonousu lisää liikkumattomuutta, Seuraa kolestroli ja verenpaine taudit,rasvamaksaa. Lonkka ja polvivaivoja. Koronaan sairastuminen lisää pitkittyneitä oireita liikalihaville. KAIKKI NÄMÄ LISÄÄVÄT TYÖSSÄJAKSAMISEN ONGELMIA, sairauslomien lisääntymistä jotka tuovat työpaikoille ongelmia, lomasijaisten saanti vaikeaa, EN USKO että eläkkeelle jäävien pystyvän tekemään töitä näihin nostettujen eläkkeiden tasolle. PÄINVASTOIN TULEE VAIN HUONONTUMAAN TILANNE SAIRASTAVUUS LISÄÄNTYY TÄMÄN MUKAVUUDEN JA PIKARUOKAKULTTUURIN MYÖTÄ SEKÄ VELTTOILUN TAKIA.

3

113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miksi sä huudat?

    • Anonyymi

      Lihavuus eli ylipaino. Hiljaisesta tulehduksesta on puhuttu nyt kohta 30 vuotta. Pohjois-Karjala projekti oli selvä suunta vähentää suolaa ja tupakointia, jotka on todettu terveydelle haitallisiksi. Rasvan käyttö oli vain Ancel Keysin kikka keskittyä johonkin yksittäiseen tekijään ja saada sitä tutkimuksen perusta 7 maan tutkimukselle. Katsokaa sivut mitä AK jätti huomioimatta.

      https://huslab.fi/ohjekirja/8022.html
      C-reaktiivinen proteiini, herkkä, seerumista
      8022 S -hs-CRP
      Viitearvot
      Vastasyntyneet alle 0.26 mg/l
      Lapset, 8 vrk - 17 v 0.06 - 3 mg/l
      Miehet, alkaen 18 v 0.05 - 2.5 mg/l
      Naiset, alkaen 18 v 0.05 - 3 mg/l
      Indikaatiot
      Piilevän tulehduksen diagnosointi ja seuranta. Aterotromboosin ja sepelvaltimotaudin riskin arviointi.
      Tulkinta
      Jo lievästikin koholla olevan seerumin tai plasman CRP-pitoisuuden on osoitettu liittyvän lisääntyneeseen aterotromboosin ja sepelvaltimotaudin riskiin, joka on kolesteroli-, HDL-Kol- ja LDL-Kol-pitoisuuksista riippumaton. On esitetty, että paikallinen, lievä krooninen tulehdus voi vaurioittaa verisuonten endoteelia ja aiheuttaa paikallisia verihyytymiä. Tämäntapaisten muutosten on esitetty liittyvän ateroskleroosin kehittymiseen. CRP- pitoisuus on herkkä tulehduksen mittari. Oman tutkimuksemme mukaan CRP-pitoisuuden mediaaniarvo on terveillä naisilla 0,6 mg/l ja miehillä 0,45 mg/l. Sepelvaltimotaudin, aivovaltimotapahtumien ja perifeerisen valtimotaudin suhteellinen riski on tutkimusten mukaan pieni, kun CRP-arvo on alle 1,0 mg/l, keskitasoa CRP-arvoilla 1,0 - 3,0 mg/l ja suuri CRP-arvon ylittäessä 3,0 mg/l.
      Aspiriini- ja statiini-hoidoista hyötyvät selvimmin potilaat, joiden CRP ylittää 3 mg/l. Statiinihoidon on osoitettu alentavan koholla olevaa CRP-arvoa. CRP-pitoisuus voi olla koholla myös diabeetikoilla ja metabolista oireyhtymää sairastavilla. Em. löydösten syy-yhteys ateroskleroosiin on vielä avoin. Hampaiden tukikudoksen tulehdus (parodontiitti) nostaa myös CRP-arvoa. Sukupuolihormonien käyttö voi jonkin verran nostaa CRP-tasoa. CRP-pitoisuuden ollessa koholla on uusintamääritys suositeltava 3 - 6 viikon kuluttua.

      https://huslab.fi/ohjekirja/8022.html
      C-reaktiivinen proteiini, herkkä, seerumista
      8022 S -hs-CRP

      Indikaatiot
      Piilevän tulehduksen diagnosointi ja seuranta. Aterotromboosin ja sepelvaltimotaudin riskin arviointi.

      Tuo kertoo että tulehdus on se perussyy! Miten saadaan tulehdustekijät alas?

      Kun kehoon kertyy rasvaa sitä sanotaan toksiseksi rasvaksi ja kehon ylimäärä rasvaa saadaan poistumaan jättämällä nopeat hiilihydraatit pois eli sokerit ja jalostetut hiilihydraatit. Hiilihydraattien glukogeminen indeksi ja kuorma ovat sokereita suurempia kun perussokeri on 100 niin hieno vehnäjauho on 120.
      Onko helpompaa keinoa kuin edellä mainittu, mutta se edellyttää hiukan vaivaa katsoa mitä kitaansa pistää. Autoilija katsoo ettei työnnä huonointa öljyä moottoriinsa. Kannattaako verisuoniin ja sydämeen työntää kaikkea töhkää. Asia vaatii kehittyäkseen vuosista kymmeniin ennen kuin ongelmat ilmenevät.
      Epäterveellisimpiä rasvoja ovat moneen kertaan kuumennetut ranskalaisten ja munkkien sekä viinereiden että makkaroiden sekä jalostettujen lihatuotteiden, ne huomaa mausta, mutta se äklö rasvan maku on helppo peittää suolalla ja ketsupilla, mausteilla sekä sokereilla.
      Näin toimien minulta tippui paino kuin itsestään 10kg 1,5 vuodessa, liian nopea lasku ei ole hyväksi kun se rasittaa sisäelimiä. Paasto on väärä keino, jolla saada elimistä säästötilaan. Tavallinen säännöllinen ruokailu huomioiden annoskoot on helpoin keino painon pudotukseen. Jos on suhteellisuuden taju on mennyt annosten suuruudesta silloin on vaikeuksissa.
      Kun elimistön paino indeksi nousee kaikkien sairaustyyppien todennäköisyys kasvaa. Jos et huolehdi painosi hallinnasta olet arpajaisissa jossa pääpalkintona on Diebetes II, uniapnea, ja noin 30-50 eri sairausvaihtoehtoa. Onko toivomuksia? Olisiko suosikkisi Diabetes II jonka seurauksena voit voit päätyä sokeaksi tai ainakin huonosti näkeväksi tai raajojen poistoja. Katso Pentti Mustajoen kolumni

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Poliisitehtävä alkuviikosta Maisan kotona

      Iltasanomat: Helsingin poliisilaitos vahvistaa, että Vantaalla on ollut poliisitehtävä kyseisenä ajankohtana. Poliisin
      Kotimaiset julkkisjuorut
      97
      2300
    2. Tämä on sinulle vaikka kaikki lukee

      Vaikka kuinka olet viisas ja kaikin puolin velho, niin et tiedä tilanteestani. Senkin takia menetät mielenkiinnon. Eikä
      Tunteet
      11
      1902
    3. Ensitreffit Matti joutuu "ulkoruokintaan" - Väärinymmärrysten suossa Taina-vaimon kanssa: "Oli..."

      No nyt on kyllä väärinymmärrystä kerrakseen… Mitä luulet, pysyykö Taina ja Matti yhdessä vai onko tulevaisuudessa ero ed
      Ensitreffit alttarilla
      3
      1203
    4. T-mies tässä

      Kerro nainen huolesi niin pohditaan yhdessä. 😎
      Ikävä
      102
      1192
    5. Lulu selvityttää Elokapinan lakkautusta

      Persukannattajien mielistely otti Lulu Ranteella aika tavalla runtua, kun hän aikoo selvityttää mahdollisuuksia Elokapin
      Maailman menoa
      359
      1176
    6. Harmi, kun sillä nousi

      kaikki huomio päähän. Vaikutti aluksi niin mukavalta ja vaatimattomalta 😔
      Ikävä
      57
      942
    7. Täytyy sanoa

      Että olit kyllä mielenkiintoisin ja omaperäisin nainen mitä olen koskaan tavannut. Aivan kuin joku olisi tiputtanut sinu
      Ikävä
      21
      869
    8. Miten saisin

      Hurmattua sinut uudelleen,? Pissin omiin muroihini ensinmäisellä kerralla koska olin tyhmä ja liiaksi kiinni menneess
      Ikävä
      31
      847
    9. Persu Meri Valkama kadehtii Sanna Marinin menestystä

      Taas yksi persu tuli nolaamaan itsensä kadehtiessaan menestynyttä Suomen kansan supertähteä Sanna Marinia. https://demo
      Maailman menoa
      239
      765
    10. Raamatun tärkein lause

      Ja Mooses tuli alas vuorilta missä jumala oli, Mooseksen mukaan, ilmoittanut hänelle, että hän ja koko juutalainen väki,
      Hindulaisuus
      369
      757
    Aihe