Tuleeko teille outoja puheluita?

Anonyymi-ap

Juuri ennen Joulua ja nyt viime päivinä on joko udeltu netin käyttöä, haluttu tulla katsomaan sähkötaulua, kysytty kierrätettävää metallia jne.
Ilmeisesti yli 70 omakotitalossa asuvaa haluttaisiin joko huijata johonkin tai tutkia anastettavaa. Tällainen ajatus tulee kun juuri Joulun alla pitää mukamas puuhata sitä ja tätä.

32

333

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ota numero ylös ja tee ilmoitus

      • Anonyymi

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        💋 ­N­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


      • Anonyymi

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

        🍒 ­­N­­­y­­m­­f­­­o­­­m­­­a­a­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#18186674N

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Minä en nykyisin vastaa tuntemattomista numeroista tuleviin puheluihin.
      Sähköpostiin tulee myös outoja juttuja jotka poistan heti otsikon nähtyäni.
      koska en tilaa mitään verkkokaupasta niin ei minulle tule lunastettavia lähetyksiäkään.
      joten viestin voi poistaa lukematta.

      • Anonyymi

        Sähköpostissa tuli viime keväänä outoja pankki tunnusten utelua oli kuulemma lainaa myönnetty ja pyysivät menemään Danske pankin linkkiin ja käyttäen verkkopankki tunnuksia yms. Minulla ei ole tiliä ko pankissa. Sähköpostiosoite oli vuosia vanha vain oman pankin tiedossa en ollut käyttänyt sitä mihinkään tarkoitukseen. Satu siis pankin tiedoista tai Googlen kautta urkittu tai arvailtu eikä se ollut edes töusin oikea käyttämäni nimi. Poistin osoitteen kokonaan. Tallensin sp os mitä tullut ja kuvasin txt. Verkkopankki ostoksia tilatessa en käytä oman nimistä sähköpostia eikä minulla edes ole vaan keksittyjä nimiä.


      • Anonyymi

        Minä en. Koskaan vastaa numeroihin mitä en tunne, katson ensin netistä kuka omistaa puhelin numeron ja soitan takaisin jos tunnen ihmisen. Paljon on soitelleet aikaisemmin myyjät mutta ei enää muutamaan vuoteen


    • Anonyymi

      Minulle ei tule minnekään ylimääräisiä viestejä eikä puheluita, mutta en tiedä mitä kaikki mahdolliset estoni vakuttavat.
      On tietoturvaohjelma, joka alvariinsa haluaisi laajentua tietoihini, että "voisi turvata pankkiohjalmani". En anna laajentaa koska pankin järjestelmässä on oma suoja.
      Puhelimessa tulee pyyntö hyväksyä ehdot, erikoisehdot ja valinnaiset ehdot. Todellisuudessa ei päästä eteenpäin jos hyväksyisin vain ehdot. Erikoisehdoissa on jo lauseke, jossa kolmannet osapuolet voisivat katsoa käyttäytymistäni ja suositella minulle yksilöityyn tarpeisiini sopivia mainoksia. En halua niitä.
      Kaikkiin ohjelmiin vastaan: hylkää evastäteet tai jotain muuta vastaavaa mitä milloinkin kysytään.
      En myöskään anna yhdistää puhelimen ja kännykän tietoja, koska niissä kummassakin on oma netti, jonka maksan erikseen eri operaattoreille.
      Voi olla että tästä estämisestä on joskus haittaa, mutta outoja viestejä ei tule.

      • Anonyymi

        ''En myöskään anna yhdistää puhelimen ja kännykän tietoja, ...''

        Loistavaa toimintaa :))


    • Anonyymi

      Not.

      Salainen puhelinnumero. se torppaa liki kaikki soitonkalastelut. Lisäks on jokin numerotietoesto, joka kai hävittää loput. Noh, mä olen kyllä muutenkin varovainen, en jaa yhteystietoni juurikaan.

      Lisäks postilaatikossa "Ei mainoksia"- teksti. Toimii ihan ok, vain lukutaidottomat pitserian mainosjakajat ja persut tunkee sinne roskapostia.

      Mulla oli aika pahakin ongelma yhden meilioson kans. Se vaan levis ympäriinsä. Oli oma domaini ja olin kehnosti suojannut sen. Joopp, ennätys oli muistaakseni 80 000 viagramainosta :D Moh, vedin sen osoitteen vessanpyttyyn ja näitten nykyisten toimivien meilien osoitteita en jaa oikein mihinkään. Mulla kaikenlaisia kilpailuja tms varten roskapostiosoite Suoli 24, tietenkin :D

      Mutta yleisesti, ei skeidasta ole ongelmia, kunhan pitää huolen yksityisyyden suojastaan. Se omasta käyttäytymisestä kinni likipitäen kokonaan. Jos ei jaa tietojaan, ei ne leviä.

      Sitä muuten kummastellut, tässäkin tsadissa paljon naapureita, joilta ei kukaan luo lumia portailta, kun net on pyhät pöndellä. Jepjep, mikä parempi kohde asuntomurtajille, kuin lumiset portaat...

      Mutta siis, kaikenlainen skeida, mistä ehkä propleemia, sen voi ite toimillaan estää. Takaan, oikeat viranomaiset jne saa tarvittaessa kyllä- Olkaatten varovaisia!

      Eikä sisään ketään tuntematonta. Ilman tarkistusta, kyllä huoltoyhtiöön voi soittaa, jos joku fakin "tarkastaja" pyrkii pirttiin pyhäaikana.

      =DW=

    • Anonyymi

      Joulupukin pikkuapulaisiahan ne vaan ovat. Yrittävät selvittää että oletteko käyttäytyneet siivost. Useimmiten naapurin yliystävällinen vanhapoika sieltä uuninpankoltaan yrittää tehdä tuttavuutta. Kierremetalli ei kuulu normaaliin joulupukkitoimintaan, siitä voisin olla huolestunut.

    • Anonyymi

      Toistaiseksi ei ole tullut.Johtuuko siitä tietoinen valintani ei älypuhelinta? Lisäksi numeropuelin ja osoitetietoni kuin mainojakeku kiellot on pällä.En jaa numeroani kuin nille ihisille jotka ovat tärkeitä minulle.En naapureille en hyvän päivän tutuille. Itä Helsinki .vanha nainen

      • Anonyymi

        Hei, minullekaan ei ole tullut noita huijauspuheluita kuin pari englanninkielistä, ja käytän tavallista peruspuhelinta!
        Siinäkö se syy piileekin?
        Olen ihmetellyt kun muut saavat jos jonkinlaista puhelua, ja sähköpostia. Minulle ei mitään.
        Puhelimessani on tavallinen maksuton puhelinmarkkinointikielto, joka on voimassa 3v kerrallaan, sitten taas uusin sen.
        Sähköpostiin tulee lehtitarjouksia, ja saavat tullakin, toisinaan edullisia lehtipätkiä tilailen. Mitään huijauspostia ei ole näkynyt koskaan.
        Ovessani ei ole mainoskieltoa, haluan kauppojen tarjoukset, ja ilmaisen kaupunkilehden.
        Älyluurikin minulla on ja osaan käyttää, mutta tykkään tuosta peruspuhelimesta, jonka akku kestää melkein viikon. Älyluuri lepäilee virrattomana hyllyssä.


    • Anonyymi

      Jos olen erehdyksessä vastannut vierasaksenttiseen englanninkieliseen höpötipuheluun, olen ilmoittanut numeron poliisille netissä.
      Beng

    • Anonyymi

      Miksi vastaat numeroihin mitä et tunne .

      • Anonyymi

        Tiedätkö, mitä sana erehdys tarkoittaa?
        Beng


      • Anonyymi

        Voi vastata ja kuunnella mitä sanotaan. Ei ole pakko itse sanoa mitään. Jos asia ei miellytä, mitä toisessa päässä puhutaan ja vaikuttaa kusetukselta, niin sen kun katkaisee puhelun.


      • Anonyymi

        Minä vastaan tuollaisiin sanoilla: "Meillä soi". Jos sieltä alkaa kuulua hiljaista puhetta englanniksi tai saksaksi, keskeytän sen venäjäksi jolloin puhelu katkeaa heti.
        Suomalaisille krääsän kauppiaille kerron heti, että lähettäkää vain kaikki, mitä ilmaiseksi lähetätte: misttän en maksa mitään, en edes postimaksua. Toistaiseksi ei ole tullut mitään.
        Ja jos heti alussa kysytään, onko puhelimessa minun nimiseni, niin vastaan, että riippuu siitä mitä asia koskee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi vastata ja kuunnella mitä sanotaan. Ei ole pakko itse sanoa mitään. Jos asia ei miellytä, mitä toisessa päässä puhutaan ja vaikuttaa kusetukselta, niin sen kun katkaisee puhelun.

        Usein Nigeriasta soittelevat sen näkee suunta numeroitakin .itse katson aina ennenkö vastaan, jos ei ole tuttu niin jätän vastaamata. Jos joku todella haluaa jotain, niin laittaa kirjeen kun ei vastata.


    • Anonyymi

      Minun siinä puhelimessa on semmoinen kuin esto.Eikä siinä
      mitään muuta hienoa olekkaan.

    • Anonyymi

      Ei pidä vastata tai torjuu vaan tuntemattomasta numerosta tulevat puhelut. Rahaa yritetään huijata, muuta tietoa, mikä voi päätyä ties minne.

    • Anonyymi

      Miksi yleensä vastaat outoihin numeroihin , itse en vastaa muihin kun oman listani numeroihin yksikin nainen vastasi ja sai laskun kun ei ollut ymmärtänyt mitä siellä sanottiin, oli kysytty maksaako vastaanottaja , ja hän sanoi jaa minä olen sen niminen.
      Ei kai kukaan enää muuten soittele vanhoille muuta kun pettämistä mielessä
      Ihmeellistä että vastataan yleensä kun on vieras numero

    • Anonyymi

      Se on se lemmen kaipuu.

    • Anonyymi

      Estoon heti nämä häirikköpuhelut. Pelaa todella hyvin ja kun olet laittanut estoon noin 40 numeroa loppuu häiriäöpuhelut ihmeellisesti. Siis heti estoon. Mulle tuli puhelu, että katon tarkastaja on alueellanne. Haistatin kunnolla, kun katolla lähes metri lunta. Vai tarkastaja menee katolle--ei varmasti mene sekopää sinne talvella.

    • Anonyymi

      Soitto haluaisin tulla tarkistamaan huoneistosi kunnon, mies ääni puhelimessa.

    • Anonyymi

      Huonokuuloisena en aina kuule kunnolla soittajaa, joten sanon:"Anteeksi en kuullut, voitko toistaa kuka olet ja mistä soitat?"
      Suomeksi tämä. Mikäli ulkomaankielellä puhutaan, pyydän puhumaan suomea.
      Osaan englantia, ruotsia, espanjaa, ja portugalia, mutta suomessa asun, ja haluan puhua suomeksi.
      Tässä vaiheessa ulkomaankielinen katkaisee puhelun. Sukulaiseni osaa saksaa hyvin, ja käyttää sitä. Aina katkeaa puhelut.

      Kannattaa myös säätää sen oman puhelimen äänen voimakkuus isommalle paremmin kuullakseen.

    • Anonyymi

      Vastaan tuntemattomasta numerosta,jos joku soitaa vain silloin kun sovittu läkäri soitaa esim .minulle 8-1-23-Muutoin en vastaa.ei syytä. Lisäksi en vastaa jos numero näkyy mutta numero tuntematon ei nimellä puhelin.En ole utelijas. Laitakon t-viestin ja nimensä alle.tien kuka soitaja on sit.

      • Anonyymi

        Keittiökartoitusta tarjottu pari kertaa. Sanoin,että minulla on oma kartottaja. Jankkasi, että tämä on ilmainen. Pyysin, että voiko lähettää rahat, kun ei tarvitse tulla tekemään. Ei luvannut.


    • Anonyymi

      Minä sain tekstarin;

      Sinulla on 1 lukematon tärkeä viestiviimeisestä veronpalautuksesta, kirjaudu Omaveroosi heti lukeaksesi se sen heti. https;//omavero

      Arvatkaa, otanko yhteyttä moiseen?

    • Anonyymi

      Jotkut kauppaa lehtiä.

    • Anonyymi

      Kongon demokraattisesta tasavallasta on soitettu.
      En vastannut.

    • Anonyymi

      Juu. Putin soitti.
      terv. persu

    • Anonyymi

      Privaatti matu soitti.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1448
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1002
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      751
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      715
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      670
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      659
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      644
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      64
      608
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe