Alkon kustannukset

Anonyymi-ap

Pieni osa väestöstä käy palkkatyössä tai nostaa pääomatuloja maksaen veroja. Suurin osa toteuttaa sohvalla itseään ja miettii omaa erikoislaatuisuuttaan ja nerouttaan ja syynä on yleensä päihteet. Eikö jokainen olekaan vastuussa toimeentulostaan ja työn tekeminen aina kannattavampaa kuin almuilla elo?? Mitä helvettiä
tälle maalle on tapahtunut. Sontasepot ovat kuin käpykaartilaiset esivanhempansa.
Rähinäremmit alkaa kohta heilumaan.
Joukko kotimaisia ja ulkomaalaisia henkilöitä rahoittaa joutilasta, usein päihteiden ja lorvimisen täyttämää eloaan, veronmaksajien ja yritysten tulonsiirroilla. Sama porukka täyttää terveys-ja sosiaalipalvelut erilaisilla luulosairauksillaan ja mt-ongelmillaan, joiden syy useimmiten on tyhmyys yhdistettynä laiskuuteen. Siivoojan ja puhtaanapitolaitoksen työpaikkoja vapaana pilvin pimein samoin muita matalapalkka-alan töitä.
Turhaan riemuitsette toimeentulotuen korotuksista, sillä enää rahaa tulonsiirtoihin ei tässä laajuudessa ole, koska täytyy varustautua mm.sotaan. Sontasepot ovat silloin luikkineet kuin rotat Ruotsiin.
Erilaisten työkyvyttömyys-ja sairaseläke ja muiden mt-ongelmien diagnoosien saaminen loppuu ja tulonsiirroista tulee vastikkeellista.
Jos sotaveteraaneja vielä olisi saisivat nämä sontasepot pitkin korvia. Kannaksen läpi 1944 munasillaan juosseet teloitettiin viimeistään lappeenrannassa. Sama ryhtiliike tulisi tehdä sontasepoille, sillä erotuksella, että kuntouttavaan työhön tai kurssille joka jannu. Vituttaa elättää loisia maksamalla 43% veroja.

16

208

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "työn tekeminen aina kannattavampaa kuin almuilla elo" Olisikin, mutta kun ei ole. Työn (pitäisi) olla kannattavampaa kuin almuilla elo. Sinulle se sitä varmasti onkin, mutta ei siivoojalle tai muulle matalapalkkatyöntekijälle jolle ei jää vuokran maksamisen jälkeen käteen muuta kuin kuiva leipä.

      Eli onko työnteko elämän itseisarvo painan 16 tuntista päivää 24/7 että saat kuivan leivän päälle vähän voita, ei kiitos! En tule koskaan suostumaan orjuuteen teidän täytyy tappaa minut, mutta teen kaikkeni että saan vietyä teistä orjuuttajista ainakin kaksi mukanani tuonelaan.

      Vastikkeellisuudestakaan ei tule mitään, koska orjatyö on kielletty perustuslaissa, eli ainoa vaihtoehto on korottaa sinun veroprosenttiasi 50% koska sinulla on turhan isot tulot ja tulet vähemmälläkin toimeen, ei sinulla tarvitse olla omaa autoa tai asuntoa tai muuta ylellisyyttä ne ovat täysin turhia asioita. Riittää että saat leipäsi päälle juustoa ja kinkkua ja katon pääsi päälle, kesällä voit sitten ostaa jopa tomaattia ja kurkkua.

    • Anonyymi

      Almut loppuvat ja rahan eteen on pakko tehdä työtä.
      Saksassa uudistettiin jo reilu 10 vuotta sitten sosiaaliturvaa. Nyt monet tekevät kahta työtä juurikin jopa 16h päivässä, että on varaa ruokaan ja asuntoon.
      Esimerkiksi päivätyö voi olla kaupan apulaisena ja illaksi mentävä kauppakeskukseen siivoamaan. Eipä jää aikaa ryypiskelyyn ja lorvailuun.
      Tässä on lisäksi se hyöty, että ns.aivotyötä tekevät akateemisesti koulutetut hyvätuloiset voivat palkata edullisesti kotiapulaisen ja lastenhoitajan ynnä muita palveluja, jotta älyllisesti kuormittavan työn oheen jää aikaa myös harrastuksiin ja palautumiseen.

      • Anonyymi

        Et nyt oikein ymmärrä, että toimeentulotuki on suojattu perustuslailla ja siihen ei niin vain tehdä muutoksia, jos tämä hallitus haluaisi tehdä perustuslakiin muutoksen, niin se jää seuraavan hallituksen hyväksyttäväks, ja jos se koskee perustoimeentulotuen leikkaamista tai sen muuttamista vastikkeelliseksi niin voit olla ihan varma siitä että siellä seuraavassa hallituksessa ei ole porvaripuolueista yksikään lyömässä tätä laki muutosta läpi.

        Joten paina sinä ihan vapaasti niskalimassa töitä ja jätä meidät älykkäät ihmiset rauhaan jotka nauravat paskaista naurua teille jotka raahaudutte säällä kun säällä johonkin orja työhön missä pomo läähättää niskaan jatkuvasti.

        Minä käännän aamulla mieluummin kylkeä ja olen täysin tyytyväinen siihen vähään rahaan minkä saan tekemättä yhtään mitään.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Et nyt oikein ymmärrä, että toimeentulotuki on suojattu perustuslailla ja siihen ei niin vain tehdä muutoksia, jos tämä hallitus haluaisi tehdä perustuslakiin muutoksen, niin se jää seuraavan hallituksen hyväksyttäväks, ja jos se koskee perustoimeentulotuen leikkaamista tai sen muuttamista vastikkeelliseksi niin voit olla ihan varma siitä että siellä seuraavassa hallituksessa ei ole porvaripuolueista yksikään lyömässä tätä laki muutosta läpi.

        Joten paina sinä ihan vapaasti niskalimassa töitä ja jätä meidät älykkäät ihmiset rauhaan jotka nauravat paskaista naurua teille jotka raahaudutte säällä kun säällä johonkin orja työhön missä pomo läähättää niskaan jatkuvasti.

        Minä käännän aamulla mieluummin kylkeä ja olen täysin tyytyväinen siihen vähään rahaan minkä saan tekemättä yhtään mitään.

        Mutta viisas sijoittaja kääntää aamulla mieluummin kylkeä ja on täysin tyytyväinen paljoon rahaan minkä saa tekemättä yhtään mitään sillä välin kun hölmöläiset hiki otsalla raataa tai kärvistelee vieroitusoireiden vallassa


    • Anonyymi

      Nuoret eivät muista 90-luvun lamaa, kun raha oli tiukassa niin hyvätuloisten v-käyrä nousi, siten että perustuslailla, duunareilla, moniongelmaisilla pyyhittiin persettä.
      Onko perustuslaissa määritetty, että onko kansalaisen perusturvaa yksiö, köyhäinasuntola vai soluasunto.
      Mitä perustuslaki sanoo ruokavaliosta ja vaatetuksesta. Eikö pilkkihaalari ja karvalakki sovi? Entä onko oltava tuplaemboa vai riittääkö keltainen yksikerroksinen? Onko perusturvaan sisällytetty perustuslaillinen alkoholin nautintaoikeus toimeentulotuella. Eikö jokapäiväinen puuro ja omena viikossa ole riittävä. Missä kohdin näissä säädetään?Niinpä. Lait ja asetukset ovat täynnä loukkuja, joilla sontaseppo saadaan pyydykseen.

      • Anonyymi

        Tarkistin äsken väitteesi Saksasta, siellä yksinasuva sontiainen saa 500€ puhtaana kouraan ja asunto sekä lääkkeet korvataan ja mitä enemmän ihminen siellä tienaa niin sitä enemmän myös maksaa veroja niin kuin sen pitääkin olla. Eikä saksassa ole myöskään mitään vastikkeellisuutta tuolle 500€ nat4sit ovat oppineet että orjat ei ole cool.


    • Anonyymi

      Heh, joku on syntyny pipo kireellä ....varmaan mahtava seuramies !

    • Anonyymi

      Nyt tuli isku sontasepon palleaan.
      Kannattaisi tarkastaa, että millainen asunto siellä Saksan maalla turkkilaiskorttelissa maksetaan.
      Porukat menee mieluummin työhön ja pyyhkivät
      embolla kuin asuvat basaarissa kyykkypaskalla.
      Maassa asuneena tiedän etten viihtyisi maahamuuttajalähiöissä.
      Voin hyvin kuvitella, että kantasuomalainen työtä vieroksuva sontaseppo vihaa mamuja, jotka sentään tekevät matalapalkkatöitä.

      • Anonyymi

        Hah. Eli väität että Saksassa määrätään alue missä sontaseppo saa asua, epäilen, esim täällä meilläkin mitä pohjoisemmaksi mennään sitä vähemmän mamuja ja sitä vähenmmän työpaikkoja ja sitä halvemmat asunnot. Eli määrääkö Saksassa natsit missä mamut saavat asua niin kuin tekivät silloin aikanaan tietyille ihmisille, siitähän nousisi kauhea älämölö. Onneksi me suomalaiset olemme sivistyneempiä.


    • Anonyymi

      Toimeentulotuella ei voi asua siistillä asuinalueella.
      Sontasepot ja mamut asuvat pk-seudulla lähinnä halvimmissa betonikuutioissa tyyliin jakomäki, kontula, meri-rastila ja samoin saksassa.
      Myös Suomessa voidaan määrätä henkilö muuttamaan edullisemmalle alueelle asumistukea säätämällä , kuten hyvin tiedät.
      Millainen urakehitys on toimeentulotuella eläjällä entäs eläkekertymä. Taidanpa ottaa tukevan siivun grogilasistani saunan jälkeen.
      Espoon paremmilla alueilla ei juuri vellihousuja
      näe.

      • Anonyymi

        En asuisi mistään hinnasta ns espoon paremmilla alueilla missä hemmetin ylihintaiset asunnot on rakennettu vieriviereen ja ovat akvaarioita, että kaikki naapurit varmasti näkevät homo orgiat joka viikonloppu. Itse asun mieluusti täällä maaseudun rauhassa missä on nolla maahanmuuttajaa ja huomattavasti edullisemmat asunnot kuin pääkaupunkiseudulla, tämä paikka on lintukoto verrattuna sinun läävääsi jossa mamut kyttäävät puskissa pikkulapsia ja naisia.


    • Anonyymi

      Se pieni viilto poistaa painekivun sinulta sitten joskus.
      Kenties kadut dokaamista maatessasi antiseptisessä teltassa sisuskalujasi katsellen tai hyljättynä vailla kivun hoitoa liinavaatevarastossa. Työ voisi silloin maistua viinaa paremmalta.

    • Anonyymi

      Sehän on äänestäjien ja poliittisten puolueiden valinta ettei työtä jaeta tasaisemmin.
      Kyllä minä voisin ansaita juomani työskentelemällä olutpanimossa tai kaupassa hyllyttämässä ruokaa ja juomia jos siihen annettaisiin mahdollisuus.
      Olen hakenut sellaisia töitä joihin minulla on kokemusta tai kiinnostusta mutta ei ole tärpännyt.

      • Anonyymi

        Päihdeongelmaiset,joilla rikostaustaa eivät pääse panimoalalle tai kauppaketjuihin.
        Siivous,rakennusten apumies,jäteala,maataloustyöt ja marjanpoiminta ovat hyviä paikkoja aloittaa tai kuntouttava työ.


    • Anonyymi

      Päihdeongelmainen eläköön kuin haluaa, kunhan ei kerjää rahaa läheisiltään ja käyttäytyy kunnioittavasti muita ihmisiä kohtaan. Jokainen valitsee itse miten elää. Hyvää uutta vuotta! ps.apua saa jos haluaa.

      • Anonyymi

        äpyä sää jös väin älyää.

        - hauka


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      61
      1402
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1279
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1122
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      116
      1070
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      26
      871
    6. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      765
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      50
      632
    8. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      604
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      180
      598
    10. Näetkö häntä

      Missä, mite, milloin, mitä ajattelet aina kun näet
      Ikävä
      45
      583
    Aihe