Kanta-Hämeen epäoikeuslaitos

Anonyymi-ap

Nyt kuuluu taas kummia, vanhuksia huijanneet valepoliisit päästettiin käräoikeudessa, kuin koirat veräjästä.

Tässä kohtaa tulee mieleen, kuinka Hämeenlinnan yhtiöiden toimareiden; Hassisen ja Riekkolan lahjusten ottoa tutkittiin yli viisi vuotta, ja kas kummaa rikokset kerkesivät vanhentua. Sitten käräjäoikeus päästi miljoonia petostelleen kopiokone yrittäjän ehdollisella vankeustuomiolla. Moni muistaa varmasti vielä myöskin Markku Rimpelä keissin, jossa Rimpelä toimi samaan aikaan kaupungin korkeana virkamiehenä ja toisaalta rahasti oman firmansa kautta sekä SYK:ä että kaupunkia seminaarin koulun vuokrasopimuksen solmittaessa. Syyttäjä ilmoitti kuitenkin myöhemmin, että kaikki hyvin. Fiva epäili myöskin Tapio Vekan johtamaa Pohjantähteä rikoksista, mutta poliisijohto ilmoitti, että homma ok, tutkintaa ei tarvita.

Tulee muuten mieleen, onko näillä valepoliiseilla kokdemin puoluekirjat taskussaan.

16

294

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Europolille ilmoitus niin pääsee tutkinnan alle.

    • Anonyymi

      https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000003344290.html

      Hämärämiesten ja poliisin kytkyt synnyttivät suomalaisen "mafian" POLIISIJOHDON MAKEAT VUODET

      Suomen ylin poliisijohto ja hämäräliikemiehet pelasivat 60-luvulla yhteen Suomessa ennen näkemättömällä tavalla.

      • Anonyymi

        Taas tämä sama korruptiohallinnon propagandistin harhaanjohtamis-kommentti.

        Kaikkeen sitä verorahaa laitetaan.


    • Anonyymi

      Ilmaisia tuomareita ei ole.

      • Anonyymi

        Ilmaisia tuomioita ei ole.

        No ehkä on, rappari-veljien kesken.


    • Anonyymi

      Kaikilla fasisti-poliiseilla on.

      Piiri pieni pyörii, rappari-veljet siinä hyörii, sormet sanoo
      SOO SOO SOOO, kengän kannat KKK [1]

      Auta armias, kun ylä-luokka varastaa toisiltaan, siitä ei hyvä seuraa, ja moraalinen kaaos on käsin kosketeltavissa. Jos juttu pääsee vuotamaan julkisuuteen, kuten se tässä mittakaavassa kuntatasolla pääsee, on sen peittely vuosien projekti, jossa ei voida kuin epäonnistua.

      Poliisi-syyttäjä-oikeus yleensäkin harjoittaa ns. rusinoitten pullasta poimintaa, mitä tulee oikeuden perustana oleviin todisteisiin. Todisteista muokataan tarvittavan mukaiset. Tämä ei tietenkään koske ala-luokkaa, jolla mitään oikeutta koskaan ole ollutkaan, vaan ylä-luokan rikosta ala-luokkaa kohtaan ei ole olemassakaan.

      Poliisi onkin luokka-yhteiskunnan ja sen hallinnon talutusnuorassa oleva poliittinen poliisi, ylä-luokkien etua valvoen. Ei siten missään määrin "vallan kolmijaon" mukainen tuomiovaltaa edeltävä, yläluokkaisesta vallan kolmijaon opista puuttuvaa, lainvalvontavallan käyttäjä.

      On hyvä muistaa että tässä epäoikeusvaltioasetelmassa, kaikki julkinen, kun se ei edusta yläluokkaisia etuja, vaan pikemminkin kommunistisia kaikkien ja ihmisoikeuksien etuja, edustaa ala-luokkaa, ja rikosta yhteisöä kohtaan ei poliittiselle poliisille ole olemassa.

      Lukija voi nyt käydä aloituksessa esitettyjä yleistä mielenkiintoa herättäneitä tapauksia läpi ja peilata niitä tässä esitettyyn, ja havaita että piru vie, näihän tämä menee.

      [1] https://fi.wikipedia.org/wiki/Ku_Klux_Klan

      • Anonyymi

        Ihmisoikeussopimuksiin kirjatun sananvapauden rajoittamissäännöissä on mielenkiintoinen eroavaisuus YK:n kansalais- ja poliittisten oikeuksien sopimuksen [1] ja Euroopan ihmisoikeussopimuksen [2] välillä.

        Kun Euroopan ihmisoikeussopimukseen kirjattu (10 Art. kohta 2):

        10 artikla Sananvapaus
        2. Koska näiden vapauksien käyttöön liittyy velvollisuuksia ja vastuuta, se voidaan asettaa sellaisten muodollisuuksien, ehtojen, rajoitusten ja rangaistusten alaiseksi, joista on säädetty laissa ja jotka ovat välttämättömiä demokraattisessa yhteiskunnassa kansallisen turvallisuuden, alueellisen koskemattomuuden tai yleisen turvallisuuden vuoksi, epäjärjestyksen tai rikollisuuden estämiseksi, terveyden tai moraalin suojaamiseksi, muiden henkilöiden maineen tai oikeuksien turvaamiseksi, luottamuksellisten tietojen paljastumisen estämiseksi, tai TUOMIOISTUINTEN ARVOVALLAN JA PUOLUEETTOMUUDEN VARMISTAMISEKSI..

        ei tälläistä tuomioistuimen arvovallan varmistamista ole mainittu YK:n kansalais- ja poliittisten oikeuksien sopimuksessa.

        19 artikla
        2. (sananvapaus)
        3. Edellisessä kohdassa tarkoitettujen vapauksien käyttö merkitsee erityisiä velvollisuuksia ja erityistä vastuuta. Se voidaan sen tähden saattaa tiettyjen rajoitusten alaiseksi, mutta näiden tulee olla laissa säädettyjä ja sellaisia, jotka ovat välttämättömiä 1) toisten henkilöiden oikeuksien tai maineen kunnioittamiseksi, 2) valtion turvallisuuden tai yleisen järjestyksen ("ordre public"), terveydenhoidon tai moraalin suojelemiseksi.

        Euroopassa siten on pyritty sementoimaan vallankolmijaon tuomiovalta kaiken sananvapauteen kuuluvan kansalaisarvostelun ja keskustelun ulkopuolelle.
        Miksi?
        Asiaan on vaikea löytää muuta selitystä, kuin että
        1. Euroopassa tuomivalta lähtökohtaisesti sisältää lainvastaisuutta ja vääriä tuomioita ja puuttuvia tuomioita.
        2. Edellisen kohdan menettely edustaa, lakiin verrattavan sopimuksen muodossa, perustavan muotoista valtiosääntöä, eikä niinkään sattuman varaisuutta ja tälläisenä anarkiaa.
        3. Kohdan 2 menettely ei voi edustaa koko tuomiovaltaa, ja koska se koskettaa luokka-yhteiskuntaisia Eurooppalaisia valtiota, edustaa tuomiovallan lainvastainen menettely vallan pitäjää, joka luokka-yhteiskunnassa on ylä-luokka.
        Ylä-luokan laittomuus on siten pyritty rajaamaan julkisen keskustelun ja sananvapauden ulkopuolelle.

        Ja kun luokka-yhteiskunnassa, yleisesti sosialismin vastaisena, tulee ihmisoikeuksista yhteiskuntamuotonsa johdosta välttämättä pelkkää sanahelinää, lukuun ottamatta ylä-luokan oikeutta rikokseen, ovat "ihmisoikeuksien julistukset" luokka-yhteiskunnissa todellakin pelkkiä julistuksia, joukko-psykologista kansanhallintaa ja -suggestiota, ooppiumia kansalle, kuten uskonto oli Marxin mukaan, ja jota Raamattu edusti ennen "kansanvaltaisia" demokratioita, pyrkimyksenä luoda todellisuuden vastainen illuusio, sekä ylläpitää luokka-yhteiskuntaa.

        [1] YK:n kansalais- ja poliittisten oikeuksien sopimus
        https://www.finlex.fi/fi/sopimukset/sopsteksti/1976/19760008/19760008_2
        [2] Euroopan ihmisoikeussopimus https://finlex.fi/fi/sopimukset/sopsteksti/1999/19990063


    • Anonyymi

      PersGäry sai tuomion.

      • Anonyymi

        Kova oli ja supo vielä kovensi ja ura politiikassa lopullisesti ohi. Kansa kiittää oikeuslaitosta.


    • Anonyymi

      Ei kai lahjusten ottoa nyt saa viidessä vuodessa tutkittua, kyllä se olisi vaatinut ainakin 20 vuotta

      • Anonyymi

        Olet ilmeisesti laiska perziikki. Koita tehdä työsi kuten normi ihmiset.


    • Anonyymi

      Jostain syystä poliisin, syyttäjän, oikeuslaitoksen ja esim. eduskunnan oikeusasiamiehen toiminta harmittaa erityisesti perussuomalaisia. 😁

      • Anonyymi

        Näin se on, kokdemin röyhkeä toiminta joka on vaikuttanut Hämeenlinnassa paitsi oikeuslaitoksen päätöksiin, mutta myös paikallislehden toimiin, tuskin harmittaakaan kokoomusta tai demareita


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin se on, kokdemin röyhkeä toiminta joka on vaikuttanut Hämeenlinnassa paitsi oikeuslaitoksen päätöksiin, mutta myös paikallislehden toimiin, tuskin harmittaakaan kokoomusta tai demareita

        Röyhkeää ja halpamaista on ollut perusnatsien kaksilla korteilla pelaaminen ja takinkääntöpoliitikka, joka on tullut todella kalliiksi kaupunkilaisille.


    • Anonyymi

      Laineen kovat suhteet yllättivät hänen juttujaan tutkineet poliisit. “Kun Laine pidätettiin 1966 metyylijutussa, ylipoliisipäällikkö Fjalar Jarva tuli illalla poliisiasemalle ja vaati, että Laine piti vapauttaa heti. Kieltäydyin vapauttamasta häntä”, kertoo päivystävänä komisariona tuolloin ollut Unto Vuono.Vuono jäi 1984 eläkkeelle rikospoliisin ensimmäisen tutkintaosaston johtajan paikalta.

      >Laine rakensi suojelurengastaan mm. juhlissa, joita hän järjesti valituille poliiseille ja virkamiehille. Svenkalla oli tapana kutsua juhliin alaikäisiä tyttöjä.

      Kun Svenkka sai virkamiehistä otteen, hän käytti heitä täysin häikäilemättömästi hyväkseen, kertoo Laineen entinen apuri. “Svenkka sai vankilassakin erikoiskohtelun suhteidensa avulla.”

      Poliisijohdon rikolliskytkyeet haittasivat joskus jopa rutiinijuttujen tutkintaa. Eräs komisario kertoo esimerkin: “Tutkin liikemurtoa ja panin rikospaikalla havaitun auton etsintään. Kun poliisipartio pysäytti auton, sen takapenkillä istui komentaja Söderström.”

      “Johto, jolla oli tällainen moraali ja luonteenlaatu, nimitti tärkeisiin virkoihin kaltaisiaan poliiseja. Seuraukset näkyvät yhä”, talousrikostutkija huomauttaa.


      https://fi.wikipedia.org/wiki/Sven_Laine

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      325
      3203
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      223
      1994
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1612
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1427
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      82
      1309
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      284
      1243
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      81
      1074
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1061
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      1001
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      146
      878
    Aihe