Cerwin Vega XLS-215 tarvitsevat valtavasti tehoja.

Anonyymi-ap

https://youtu.be/08liDb1UwAA

Cerwin Vega XLS-215 tarvitse paljon tehoa se ei ole kovin moni joka tietä paljonko ne todellisuudessa tarvitsevat tehoja tällä videolla on yksi mies joka on ottanut selvä paljonko tehoja nämä todella tarvitsevat ja hän on muutama sulake polttanut kun hän on ottanut selvä paljonko tehoa nämä kestä oliko se jopa jotain 1500 wattia jatkuva per kaiutin jotkut voi sanoa että nämä ovat herkät ja se varmasti osittain pitä paikkansa mutta se teho on sittä varten että nämä kuulostavat hyvältä olen lukennut hifi & musik lehdestä paljonko tehokas pääte vahvistin vaikutta äänen ja sinä luki että tämä pääte vahvistin saa pienet 2 tie jalusta kaiuttimet kuulostaman silttä kun jos ne olis sannut ylimäräisen 12 tumman basson eli kyllä tämä varman pitä paikkansa että tehokas pääte vahvistin paranta ääntä ja Cerwin Vega XLS-215 ei kuulosta hyvältä pienellä vahvistimella vaikka kysessä on herkkä kaiutin niin laatu basso tuntu rintakehässä samalla tavalla kun aktivi subbarin basso tuntu rintakehässä se basso ei ota korvin vaan tuntu rintakehässä muuten kyllä uskon että tarvitse paljon tehoja että noin iso basso kartio pinta ala eli 2x15" pysty hyvin pitämän kontrollissa eli teoriassa ja myös käytänössä nämä toimi pienellä vahvistimella mutta tehoja tarvitan valtavasti jos halua että nämä kuulosta hyvältä..

13

324

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Osta vaikka Crown XLi 3500 thomannilta. Myös tätä tehokkaampi ja uudempi vahvistin käy.

      • Anonyymi

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        🔞 ­­­N­­­y­­­m­f­o­­­m­­­a­a­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Totta juuri näin soivat vaikka 2x 3w putkivahvistimella ja voi niinkin kuunnlla musiikkia.
      MUTTA vasta se jytky vahvistin herättää pedon ja se on jotain mihin ei normi purkkien omistaja ole tottunut/kokemut sillä ääntä tulee paljon ja yllättävää että pysyy hyvin ääni kontrollissa vaikka desibelejä on aivan liikaa jo pidempään kuuntelu sessioon.
      Itse kokeilin genelekkejä five se 8josko alkaisin hifistellä mutta

    • Anonyymi

      https://youtu.be/Y5PhUKzRQJc?si=n1RNykJdS-guIvmE
      Esim tuo jos kuuntelee sillä 2x50w vahvistimella joka kokemattomien mukaan riittää enemmän kuin tarpeeksi koska on jo valtava desibeli lukema kun on niin herkät kaiuttimet. Kirjanoppineet on väärässä. Tässä puhuu kokenut kokemus ja vasta kun on 2xkilowattien digipääte niin melkeimpä tulee pakoreaktio kun lukemat pienenee vaimennuksesta kohti 0. Rummutus TUNTUU ja talo tärisee! Näin se vaan on. Jaa sulake palaa kaiuttimista? Musiikki on purskeita ja korvista se sulake ensin menee. Varoitus sillä näillä saa kuulon heikkenemään,usko kun sanotaan.
      Voi kuunnella myös hiljaa musiikkia mutta silloin ei musiikki tunnu kun päänahka liikkuu eritahtia kallon kanssa basson iskiessä,se on jännä tunne jota ei montaa sekuntia kannata testata sillä ,toistanko itseäni,kuulo heikkenee.
      Ps puhelimella,pikku kaiuttimilla yms leluilla tuon linkin idea ei vaan aukea kun ei vaan tapahdu mitään ja huuli on pyöreä että mitä. XLS-215 POWER.

      • Anonyymi

        "Esim tuo jos kuuntelee sillä 2x50w vahvistimella joka kokemattomien mukaan riittää enemmän kuin tarpeeksi...
        Kirjanoppineet on väärässä."

        Eivät ole.

        Jos kaiuttimet ovat herkät, niin 2x50W vahvistinteho tarjoaa tosi paljon ääntä.
        Huomattavan epäherkillä kaiuttimilla, mainitulla teholla, äänenvoimakkuus voi jäädä toivottua pienemmäksi.

        "Kirjanoppineet" voivat olla väärässä johonkin uskontoon liittyvissä kysymyksissä, mutta se on toki eri tarina.

        T: Ei-kokematon Virittelijä :)


    • Anonyymi

      Viestisi oli aika vaikea lukea ja hahmottaa, koska siinä ei ole tunnistettavia lauseita eikä virkkeitä, mutta minun on kaikella ystävyydellä todettava, että käsityksesi äänentoistosta, kaiuttimista ja vahvistimista vaikuttavat vääristyneiltä.

      "Ylimääräisellä" vahvistinteholla ei tee mitään tilanteessa, jossa sitä ei tarvita.
      On yhdentekevää, onko vahvistimessasi ylimääräistä tehoreserviä 10, 100 vai 1000 Wattia sen päälle mitä kulutat.

      Jos vahvistintehoa on sen verran riittävästi, että se riittää säröttömään toistoon, se riittää.

      Jonkin sulakkeen palaminen jossakin laitteessa kertoo ainoastaan siitä, että sulaketta on ylikuormitettu, eli että virtaa (ne Ampeerit) on mennyt sulakkeen läpi sen kestokyvyn kannalta liian paljon.

      Jotta bassotoistosta saa kehossa tuntuvia tuntemuksia, äänenpainetta tarvitaan yli 100dB. Tässä tapauksessa on merkityksetöntä, paljonko vahvistimessa on tehoa käytettävissä, mikä on kaiuttimien herkkyys tai paljonko vahvistintehoa jäi vielä reserviin. Vain äänenpaine on tässä merkityksellistä.

      Ystävyydellä, "Virittelijä".

      • Anonyymi

        "Viestisi oli aika vaikea lukea ja hahmottaa, koska siinä ei ole tunnistettavia lauseita eikä virkkeitä, mutta minun on kaikella ystävyydellä todettava, että käsityksesi äänentoistosta, kaiuttimista ja vahvistimista vaikuttavat vääristyneiltä."
        Olen huomannut että et pysty sisäistään todellista tietoa joten tuohan selittää miksi et vain tajua vaikka se sinulle selitetään rautalankamallina.
        Et sitten ymmärrä ellei kirjoitus ole jo jonkin professorin kirjoittamaa. Ihan oiekasti virittelijä pliis lopeta et vain ymmärrä arkista todellisuutta.


    • Anonyymi

      Eiköhä video ole ihan huuhaata.

    • Anonyymi

      Cerwin Vega ei koskaan ole kuulostanut hyvältä, Orkkakajareita paremminkin, suuren äänenpaineen tuottamiseen. Toistokäyrä on ihan päin helvettiä.
      Passon mangneeti vahvuudesta voi laskea paljonko se kestää tehoa ennekö toisto sakkaa. Fyysinen tehonkesto on ihan eri asia!

      edellämainitun pisteen jälkeen tehonlisäys ei aiheuta äänenpaineen kasvua vaan helvetisti hukkalämpöä.

      • Anonyymi

        ”Passon mangneeti vahvuudesta voi laskea paljonko se kestää tehoa ennekö toisto sakkaa. Fyysinen tehonkesto on ihan eri asia!”

        Kertoisitko ajatuksistasi tämän suhteen tarkemmin? Mistä ”vahvuudesta” ja miten? Voimakerroin?
        Ja miten? Suhteessa liikkuvaan massaan?
        Mitä suunnitteluun liittyviä seikkoja tarkoitat?

        Tarvitaan monta parametriä kaiutinelementistä, tarkat tiedot kotelosta, kotelointiperiaatteesta ja jonkin verran matikkaa oikeansuuntaisten laskelmien tekemiseksi. Pelkkä fiilispohja ei oikein riitä.

        Ja mitä tulee kaiutinelementtien kontrolloimiseen, niin siinä merkitsevää on vahvistimen vaimennuskerroin ja siihen liittyen myös jossain määrin kaiutinkaapeleiden resistanssi sekä muut ylimenovastukset.

        Myös kaiutinkaapeleiden induktanssilla on merkitystä äänentoiston kokonaisuuden suhteen, mutta se on jo toinen juttu.

        P.S. Sakkaaminen liittyy lentokoneen siipiin ja lentonopeuden riittämättömyyteen.

        T: Virittelijä :)


    • Anonyymi

      Kyllä vaan tehoa tarvitaan paljon enemmän kuin tekstissä esimerkkinä mainittu 2x50w. Soihan kaiuttimet jo vaikka 2x1w teholla ja se voi riittää jollekkin ihan täysin MUTTA kun on kilowatteja kuten minulla ja Anti-Mode 2.0 Dual Core ja erilinen subbari niin jo vain tuntee musiikin. En ole ihan varma riittääkö videon XLi 3500 vielä täyteen tuottoon mutta hyvä alku se on tietysti mutta tehokkaampi on parempi ja tässähän puhun nyt kokemuksesta en luuloista tai kirjanoppineiden kaavoista. On ne kaaviot tuttuja jonkin verran itsellekkin. Kyllä perstuntuma on parempi kuin luettua että 1w teholla näin ja näin paljon ääntä,kokemus on totuus omassa kokoonpanossa.
      telarcin cd levyt on kivoja jos haluaa poltella sulakkeita ja elementtejä. En tiedä miksi jotku on noin hanakoita väittämään vastaan kokemukselle. Ehkä heillä ei ole koskaan mahdollisuutta hankkia leluja itselleen ja siksi vain luettua toistavat vailla mitään oikeaa todellista kokemusta asioista? Muuten Anti-Mode 2.0 Dual Core paransi kummasti ääntä ja sekin on koettu testattu ja käytössä vuosia jo. Hieman polttelee Dspeaker - X4 josko sen vielä kehtaisi vaihtaa tilalle. Sanoisin että cervinit parani aika selvästi antimodella ehdottoman kannattava laite volume nappulaksi. No jään tuumimaan viitsinkö enää lisätä mustia isoja laatikoita olohuoneeseen mutta tilat kyllä antaa myöden ja vaimokin sillä usein on kauniimpi osapuoli laittanut lelut tullille kun vuorotyöltään ehtii.
      Tuumintaa... 2x50w talon tärisyttämiseen on puppua mutta esim 3000w on isompi moottori tärisyttämiseen kuin vain 100w eikö vain? Kuvittele vaikka joku vibra 100w ja vibra joss aon 3000w niin kumpi luovuttaa enemmän sitä vibrausvoimaa vähän samansuuntainen asia bassokartioiden voiman luovuttamiessa. Tuommoine "sakkaa" juttu meni sitten T:virittelijältä täysin ymmärtämättä joko tarkoituksella tai tahallaan mutta antaa osoituksen vain virittelijän kyvystä ymmärtää asioita ja totuutta. Kuuntele mielummin musiikkia ja nauti mutta pienilläkin leluilla voi nauttia musiikista ei tämä ole niin vakavaa. Itse vain tykkään edes jonkinmoisita leluista ja tunnen tyyppejä joilla on aivan järjettömän hyvin soivia laitteistoja. Ovat oikein professoreja äänentoistossa mutte eivät käy tälläisillä leikkifoorumeilla elvistelemässä mutta onnekseni itse voin jakaa vähäisten lelujen kokemuksia hyvässä ja pahassa. T.Virittelijän teksteistä en saa kuin hymyn huulille. Kaikki tavallaan. Mää lähden nyt etiäpäin ja tuumin x4 laiteta joskus taas lisää. Tehoa pitää olla ja sähkötaululta uudet piuhat nimmerkillä on vaihdettu 10A sulakkeet pois ja uusin johdotuksin.

      • Anonyymi

        Minulla oli juuri puhelimessa lähes valmis vastaus, mutta se päätti kadota. Katsotaan jaksanko kirjoittaa kaiken uudelleen. Kuitenkin: tehontarve on kaiutin-ja käyttöpaikkasidonnaista. Keljuttaa että pitkä teksti katosi.

        T: Virittelijä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minulla oli juuri puhelimessa lähes valmis vastaus, mutta se päätti kadota. Katsotaan jaksanko kirjoittaa kaiken uudelleen. Kuitenkin: tehontarve on kaiutin-ja käyttöpaikkasidonnaista. Keljuttaa että pitkä teksti katosi.

        T: Virittelijä

        Älä kirjoita vastausta kun se ei ole totta tälläkään kertaa. Usko vain että et oikeasti tiedä vaan hoet ja toistelet valheita kuten papukaija. Olet todistanut sanani ihan itse.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8443
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2287
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1509
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1462
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1193
    Aihe