Sinimustia Haapavedellä

Anonyymi-ap

Tunnustaako kukaan olevansa isänmaallinen?

8

256

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No yhden sinimusta villapaita tyypin olen nähnyt, tais olla just se niitten paita.

      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        😍 ­N­­­y­­­m­­­f­­o­­m­a­­a­­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Nykjään ollaan kaikki erityisen isänmaallisia, vai onko vielä joku pölvästi joka ei olisi?

      • Anonyymi

        suapi olla vappaasti isänmaallinen kunhan ei oo väärällä tavalla isänmaallinen eli jos alkaa muodosta mielipiteitä kuten "köyhät kyykkyyn" "sosiaalituet pois kaikilta" "sosiaalituet on luksusta ja suomesta pitää rakentaa samanlainen valtio kuin yhdysvallat ja venäjä eli rikas eliitti pyörittää yhteiskuntaa" eli jos isänmaallisen politiikan lieveilmiöinä on tuollaisia piirteitä niin silloin meikäläinen haistattaa pitkät, näyttää keskisormea 10 tunnin ajan ja poistun virnuillen paikalta ja nauran vielä olkapääni yli. Äläkä käsitä väärin en ole sitämieltä että rahaa kasvaa joka puussa koska ei sitä kasva, mutta kyllä minusta suomessa kuitenki kuten tähänkin mennessä pitää olla systeemi joka huolehtii sairaista ja eri asia on sitten työttömät niin heitä voikin patistaa duuniin eli niitä jotka siihen kykenee ja ne työttömät jotka ei enää kykene duuniin, niin heidät tietenki pittää siirtää eläkeläisiksi.


    • Anonyymi

      kyl nivalalaiset taitaapi olla enempi kiihkoisänmaallisia ku haapavetiset.

    • Anonyymi

      Sini mustat ei oo sen isämmaallisempia ku Turttis Anon valta kuuluu krematoriolle. Ano Turtti on sekasi ku leppä keihäs ku uskoo littiään maahanki, niin ku osa Haapaveen hörhöistäki. Onko maa littiä, hä? sini mustissaki näitä littupäitä. Sini mustat on höpö puolue… Kaukana isämmaalisuuvesta!

      • Anonyymi

        mun oma teoria on ainaollu pyöreä maapallo mut aloin tosa yhtenä päivinä pohtia että mitä jos maapallo ei olekaan pyöräe eikä litteä vaan se on puolikkaan muotoinen eli se missä seisomme on litteä mutta maapallon alin kuorikerros kiertää pyöreänä muotona toisesta laidasta toiseen laitaan.

        No ei kai kuitenkaan näin, mut saahan sitä vappaasti pohtia asioita välillä vaikka ei tuo esittämäni teoria nyt varmaan pidä paikkaansa.

        Kyllä luin jotakin että maapallon pyöreys on ihan taidettu todistaa tosi vakuuttavasti kun on tehty mittauksia koko maapallolla joka kertoo sen että se on pyöreä eli maapallon korkeuserot vaihtelevat.

        Juu tämmöstä täältä.

        Ja oon samaa mieltä mitä kirjoitit että kiihkoisänmaalliset ei taida olla edes aidosti isänmaallisia mut aika näyttää millaisia ne on jos ne piäsee vielä ykkösasemaan ja kai niilleki pitää antaa mahdollisuus, mut ennusmerkit esim persupuolueesta ei oo kovin hyvät. Nehän mm nyt hankaloittaa tavallisen työntekijän elämää. Ei samanlaista vastaavaa ole mun 41 elinvuoteni aikana suomessa ole nähty/ollut ja joskus viimeksi samanlaista vastaavaa oli talvisota vuosina tai niitä ennen kun porvaristolla oli isompi ylivalta suhteessa pienituloisiin/heikostikoulutettuihin. Ne voi siis olla kovia porvareita nuo persun eliitti ja ne voi häikäilemättömästi käyttää osaa heijän äänestäjistä pelekkänä pelinappula.,


      • Anonyymi

        Se tais jokseenki mennä nii että kun persut hajosi niin duunaripersut siirtyi sinisiin ja osa duunaripersuista jäi persuihin, mut eipä heillä taija olla paljoa sanavaltaa kun todennäköisesti suurin osa ainakin eduskunnan persuista on porvaripersuja niin eipä siinä duunaripersut voi sannoo yhtään mittään.

        Kansalaisten joukossa voi olla jopa enemmän duunaripersuja kuin porvaripersuja, mut nää duunaripersu -kansalaiset ei niinku tajua sitä suurta ongelmaa mikä voi tulla eteen.

        Näin minä hahamottanu ton kuvion jo 15 vuoden ajan. Porukka aina jauhaa minulle samaa jargonia "sie olet kommunisti" ja minä en voi olla kommunisti kun oon äänestänyt elämäni aikana mm keskustaa ja kokoomusta ja välillä myös demareita.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9656
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2827
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      165
      2597
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2049
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1806
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      14
      1633
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1547
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      12
      1493
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      11
      1439
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe