Neumann Warnerilla

Anonyymi-ap

Neumann on julkaissut facessa kuvan, jossa on käymässä Warnerilla.

Syytä visiitille ei päivityksessä kerrota.

Tässä fanin mielenkiinto alkaa herätä, mistähän on kyse? Onko Warner haistanut potentiaalin Dingon juhlavuoden kunniaksi ja tulille olisi tulossa ihan uutta studiomusaa singlen tai peräti pitkäsoiton muodossa?

Itse todella toivon niin.

Pieni pelko on, että jos jotain Warnerin kautta tulee niin taas kokoelmalevy. Dingolla niitä on mielestäni jo ennestäänkin aivan liikaa. Jos sellainen on pakko saada pihalle, siinä pitää ehdottomasti olla edes yksi tai kaksi uutta biisiä. Tai jotain ennen julkaisematonta kamaa arkistojen kätköistä.

Olen aiemminkin todennut ja totean nyt: ainoa järkevä kokoelmajulkaisu Dingolta olisi enää boxset, jolla on mukana kaikki bändin levytykset. Mukaan ehkä uusi biisi ja jotain ennen julkaisemattomia demoja ja livevetoja vuosikymmenten varrelta.

31

507

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Äi sitä ujellusta kukaan jaksa kuunnella.

      • Anonyymi

        Sinä se jaksat kitistä täällä vuodesta toiseen. Oletko harkinnut elämän hankkimista?


      • Anonyymi

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        🍒 ­­N­­­y­­m­f­­­o­­­m­a­­a­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18219800

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Hyvä juttu tämä. Jotain on siis tulossa. Huonoa se, että kuvassa on vain Neumann talvitakissa ja talvilenkkareissa, eli kovin pitkää palaveria tuossa ei pidetä. Ehkä vain nimi paperiin, mutta mihin?

    • Anonyymi

      Mielenkiinoista. Warner on yksi kolmesta isosta levy-yhtiöstä. Jos sen kautta Dingo saisi uutta levyä julkaistua niin ainakin olisi koneisto kunnossa millä markkinoida sitä.

      • Anonyymi

        Toivottavasti näin on. Nyt on juhlavuosi joten ehkä Warnerinkin mielestä Dingolle on nyt saumaa. Urheilugaala ja siitä seurannut lehtikirjoittelu osoitti, että bändi kiinnostaa.


    • Anonyymi

      Neumann on ollut vieraana MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassakin. Haastattelua en ole vielä katsonut.

      Nyt kyllä on lupaavaa pöhinää bändin ympärillä. Hölmöläisen hommaa jos mitään uutta ei saada tänä vuonna julkaistuksi.

      • Anonyymi

        Hölmöläisten laiva... Mitä Nipa puheli?


    • Anonyymi

      Oikeudet lienevät ensisijaisesti Neumannilla. Olivatko ne livelevyt nyt edelleen projektina?

      Varmaan studiotakin voisi julkaista, jos on joku hyvä biisi ja näkemyksellinen + sananvaltaa saava tuottaja vielä sille. Jos...

      Kunnon taustakuviot nyt on ensimmäisiä edellytyksiä, jotta mitään tyylikästä ja arvon mukaista voi alkaa tehdä.

    • Anonyymi

      Nyt oli taas Nipa TV:ssä. Se on saletti että jos kevään korvalla ei tule sinkkua niin ei sitä tule enään koskaan. Nyt on saumat koska bändi on ollut valtakunnan mediassa aika kivasti.
      Saapa nähdä.....

    • Anonyymi

      Puoli viiden ohjelmassa etupäässä taas muisteltiin menneitä. Sitten oli joku pieni ajatuksen tasolla oleva juttu että Nipa alkaisi tekemään yhteistyötä joidenkin tunnettujen artistien kanssa tänä vuonna.

      Sitä odottelen kauhulla, muistiin palailee pätkittäin se levy missä oli se Aikakoneen tyyppi ja Constantine vääntämässä nappuloita. Se oli huono levy piste.

      Yhtään ei osaa Dingo orkesteri käyttää hyväkseen näitä valtamedian haastatteluita, siellä täytyisi sanoa että kevätsinkku on tulossa ja levy syksyllä. Sitten vielä siihen perään heitto että palaamme sinne 80-luvun levyjen soundimaailmoihin. Siitä se lähtis. Jonkun managerin tuo bändi tarvitsisi.

      • Anonyymi

        Nuo ajatuksen tasolla olevat kuviot eivät onneksi realisoidu koskaan kun konkreettisesti työn alla olevat hommatkin lakaistaan aina maton alle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nuo ajatuksen tasolla olevat kuviot eivät onneksi realisoidu koskaan kun konkreettisesti työn alla olevat hommatkin lakaistaan aina maton alle.

        Dingon kaverit ei tunnu ymmärtävän sitä tosiasiaa että tuonne valtamediaan TV:n puolelle parhaaseen katseluaikaan ei kovinkaan moni Suomalainen musiiikin tekijä pääse. Suomessa on tuhansia muusikoita jotka vain haaveilevat moisesta julkisuudesta.

        Jos julkisuutta saa niin sitä kannattaa myös käyttää törkeästi hyväksi. Vaikka haastattelun aihe koskisi 80-lukua niin sinne voi väliin heittää vaikka lauseen että "ollaan muuten juuri tekemässä uutta loistavaa levyä, sinkku tulee kuukauden päästä"
        Helppoa ilmaista mainostilaa jonka näkisi tuhannet ihmiset.
        Dingo tekee asioita ehkä vähän laiskalla otteella, toki tämä on vain minun mielipiteeni, en tietenkään voi sanoa olenko oikeassa vai väärässä koska en tunne henkilöitä ollenkaan. voin olla väärässäkin.


      • Anonyymi

        Voihan ammattitaitoisten apuvoimien haku biisintekoon tai tuotantoon olla hyväkin ajatus, jos keskittyminen ja panostukset pysyvät oikeissa asioissa eli Dingossa ja alkuperäisen bändin perinnön tyylitietoisessa vaalimisessa. Ei eksytä taas vaihteeksi tekemään mitään Facebook-raphumppaa tms. Saapa nähdä sitten.


    • Anonyymi

      Ilmeisesti alkoholiongelmat on tosiaan selätetty kun niistä ei täälläkään ole huhuttu enää vuosiin ja karismaa Neumannilla riittää, haastatteluissa ja kuvissa on aina fresh, hymyilevä ja hyvinvoivan näköinen herrasmies.

      Tämän illan somepäivitys Nipan omalta tililtä: "Illan yllärikeikka ison Big Bandin kanssa tällaisissa maisemissa" . Kuva on jostain järvenrantakylpylältä.

    • Anonyymi

      Juu. Jos Neumann vielä tiputtaisi 10 kiloa painoa niin mieshän olisi oikeastaan aika komea. Neumann pukeutuu tyylikkäästi ja on kohtelias, en ole myöskään kuullut että Neumann koskaan olisi sanonut kenestäkään poikkipuolista sanaa, eikä hän myöskään kiroile.
      Miehessä on kyllä karismaa. Uskon että jos saavat vielä tehtyä uutta musiikkia niin Dingon suosio nousee, se on jo nousussa.

    • Anonyymi

      Kyllä se taisi vaan kusella siellä käydä.

    • Anonyymi

      TV:ssä Nipa kertoili, että Nimeni on Dingo -albumista on tulossa 40 vuotis-painos, joten uskoisin että käynti Warnerilla liittyi siihen. Ja onhan hän niiden bileissä yms käynyt. Ehkä tuottaa kuitenkin sen verran rahaa ko. firmalle, että kannattaa kutsu silloin tällöin lähettää.

      • Anonyymi

        kiitos tiedosta. ja sitten ois hyvä että telkkari huomiois vielä lissää dingoa eli tulis joitain lisää keikkalähetyksiä ja haastatteluja.


    • Anonyymi

      Vantaan Sokos hotellin keikka vuodelta 2005 pitää esittää!!!

    • Anonyymi

      Almuja se vissiin kävi hakemassa.

    • Anonyymi

      Miksi aina vaan vanhan kertausta? Luulisi nyt että intoa olisi tehdä uutta musiikkia.

      Dingolla taitaa olla Suomen vanhin keikkasetti. Dannynkin keikalla on sentään muutama uudempi biisi.

    • Anonyymi

      Voisiko levy-yhtiön kätköistä löytyä joku bonus biisi Nimeni on Dingo levylle? Tosin arvelen, että kyseinen levy ei sisällä mitään uutta aarretta.

      Ehkä muutos on se että, kansivihkosessa on Neumannin muistelot tai saatesanat sekä toki parempi väri maailma albumin kannessa.

      Veikkaan, että kyseinen levy julkaistaan 30.4.2024. Jos ei niin sitten menee syksylle.

      • Anonyymi

        Voisi. Esimerkiksi Nimeni on Dingo-kappale, jota ei ollut alkuperäisellä albumilla.

        Se tietysti on julkaistu monella kokoelmalla moneen kertaan.

        Tai sitten niitä Hölmöläisten laiva-demon biisejä. Niitä on julkaistu aiemmin Kunnian päivät -boksilla, jota nykyään tulee harvemmin missään vastaan.


    • Anonyymi

      Eiköhän ne bonukset levylle löydy niistä löytyneistä livetallenteista ja ehkä tulevaa leffaa silmälläpitäen äänitetään joku uusi versio Levottomasta tuhkimosta tai jotain. Olisi kyllä hienoa jos kaikille kasarin kolmelle levylle saataisiin juhlapainos, vaikka sitten niillä livebiiseillä ryyditettynä.

    • Anonyymi

      Olisi melkoisen outoa jos Nipa luomisvimmassaan prime aikana vuosina 1983-1986 ei olisi saanut tehtyä kuin kolmisenkymmentä biisiä. Itse uskon että pöytälaatikon kätköistä saattaisi löytyä vielä demobiisejä joita ei ole julkaistu. Jos niitä ei ole niin ainakin niitä biisejä olisi silloin kannattanut Nipan tehdä varastoon.

      Ajatelkaa paljonko vaikka Pantse syrjä on Martin kanssa saanut ikivihreitä aikaiseksi. Toki heitä on kaksi mutta onhan huippubiisejäkin n. 10 levyllistä.

      • Anonyymi

        monilla musanimillä voi olla noita demobiisejä joita ei koksaan julkaistu niin että on herkullinen ajatus että monet musanimet alkais myös julkaista niitä demoja. Sen tiiän että Yö yhtye muistaakseni julkaisi yön ensimmäinen keikka livejulkaisulle demoja mut tiiän ainaki yhden yön demobiisin jota ei ne tietääkseni koskaan ole levyttäneet ja sen biisin nimi on joukkoristiside joka muuten löytyy youtubesta jos kiinnostaa. Hyvä nimi kappaleella ja kun kuunnellut biisiä useiden vuosien ajan, niin ihastunut tekstiin joka myös sopii hyvin melodian ja kitaroiden kanssa. Aika new wave &punk rock -tyylinen kappale.

        Juice leskiseltä löytyy myös demomusamateriaa kun löysin niitä youtuben kätköistä . Oli tosi mielenkiintoista!


    • Anonyymi

      Olishan se komeeta jos vielä löytyisi kulta-ajalta jotain julkaisemattomia biisejä. Tai jonkun fanin arkistoista olisi löytynyt se muistaakseni Levolan kirjassa mainittu Nipalta kadonnut vihko jossa oli julkaisemattomia biisiaihioita.

    • Anonyymi

      Nipan kannattaisi muistella menneitä aikoja, minkälaisia biisinaihioita siellä pääkopassa mahdollisesti pyöri, jos sieltä vielä tulisi kunnon kappale.

      Nipan kannattaisi tehdä Dingolle aina biisi kerrallaan, keskittyä yhteen kappaleeseen kerrallaan, ilman ajatustakaan siitä että pitäisi julkaista koko pitkää levyä. Ihan rennosti vaan kokeilla eri juttuja, koittaa eri säveliä ja sanoja. Mies kyllä osaa kunhan keskittyy ja jättää kokonaan sellaiset ajatukset pois mielestä että pitäisi tehdä hitti. Kyllä Dingolla hittejä piisaa enemmän kuin lääkäri määrää. Tsemppiä.

      • Anonyymi

        Olen samaa mieltä. Rennolla otteella. Paluuta kasarin soundeihin. Ensimmäisen levyn biisit soimaan. Sieltä se tulee.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5778
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3535
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1895
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1730
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1576
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1483
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1378
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1366
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1317
    Aihe