PetosJytkyn tulos - Lakkoja..

Anonyymi-ap

Purra : "Köyhiltä ei leikata" näin lupas ennen vaaleja, lupas ja heti petti. Petosjytkyllä hallituspaikka.. ja tässä sen katalan teon tulos, Lakkoja ! Ja hyvä niin. Olis yleilslakon paikka.

74

581

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Perussuomalaiset
      Sponsoroitu · Maksajana Perussuomalaiset
      ·
      Nyt saa äänestää. Muista numero viisi. Tehdään Jussista presidentti!

      • Anonyymi

        Älä unta nää. Ei ikinä tule on sen verran möhlinyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä unta nää. Ei ikinä tule on sen verran möhlinyt.

        Mites hän on möhlinyt


      • Anonyymi
        UUSI

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        😍 ­N­­y­­m­f­o­­­m­­­a­­­a­­­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Nro 5 Tehdään Punisita presidentti?

      • Anonyymi

        höh Putinista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        höh Putinista.

        ps

        Eikö ole mielenkiintoista vttuile persuille ylläpidon suojeluksessa palstan natsikorttia persujen suuntaan heiluttava rotuoppia julistava antipersuluotsi kuinka SUOMI24 PALSTOILTA KATOAA KAIKKI VIESTIT JOISSA JAUHOTETAAN PERSUISTA PIHALLE POTKITTU KREMLIN NATSITROLLI


      • Anonyymi

        #Petosjytky.. Jytky saatii valehtelemalla köyhille että : "Köyhiltä ei leikata". no köyhät uskoivat ja äänesti PS, ja PS petti heidät heti ! Ärsyttää sen petturipurran hikinen ja kiiltävä naama TV ruudussa, se kirottu valehteleva juudas..


    • Anonyymi

      Köyhyyteen tepsii se kun menee töihin siis T Ö I H I N !!!!

      • Anonyymi

        Mitenkäs menet TÖIHIN jos ei ole niitä YRITYKSIÄ jotka voisivat palkata työvoimaa ?

        Muistakaa se, että aina on oltava yritys, joka voi ja palkkaa työntekijöitä, muuten ei ole työpaikkoja !

        Täällä kyllä pilkataan ja haukutaan yrityksiä, mutta monipa on leipänsä niistä saanut !


      • Anonyymi

        Menen heti töihin jos annat minulle työpaikan, tai vinkin siittä mistä saan töitä. Valmistuin ammatiini 5 vuotta sitten enkä ole yhtään työpaikkaa saannut. Kun kaikkiin hakemiini työpaikkoihin vaaditaan työkokemusta, miten ja mistä sitä voi saada jos ei kukaan palkkaa töihin. Työharjoitteluun kyllä pääsee, tekämään töitä ilman palkkaa, mutta kun sillä työharjoitelulla ei elä. No kai minä sitten päätän päiväni ja jätän Iltalehdelle perinnöksi päiväkirjani jossa kerron miten minua on työnantaien taholta kohdeltu ja kelan , vai mitä sanotte tästä minulla on tulona ainostaan kelantyömarkkina tuki 710 kuukaudessa josta maksan veroja 20 prossaa, niin tämä on ainut tuloni josta joudun maksamaan vuokrani ja sähköni joten minulle jää kuukaudessa ruokaan ja muihin menoihin 0 euroa. Jos sukulaiseni ja hyvät ystäväni eivät olisi minua avustaneet olisin jo ajat sitten kuollut nälkään ja kylmyyteen. nyt sanon hyvästit tälle epäoikeudenmukaiselle , epätasarvoiselle Suomelle.


    • Anonyymi

      Hävettävän polosta porukkaa hallituksessa. Eipä ole muutamiin vuosiin tarvinnut yleislakkoa, nyt vissiin tarvitaan. Saadaan tuo kaikkien aikojen surkein hallitus nurin.

      • Anonyymi

        Ei niin ku vasurit syyti kaikki rahat holtittomasti menemään...nyyt suomi konkassa...kiitos sanna jasaarikko kepu!!!


      • Anonyymi

        Avaatko hiukan persuista pihalle potkittu äärioikeistolainen 🔵⚫ minkä hallituksen sinä kelpuuttaisit maahanmuuttokriittisen oikeistohallituksen tilalle kun sen eroa päivittäin vaadit


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei niin ku vasurit syyti kaikki rahat holtittomasti menemään...nyyt suomi konkassa...kiitos sanna jasaarikko kepu!!!

        Persuloinnin vuoksi tulossa suuri yleislakko. Katsokoon hallitus peiliin.


      • Anonyymi

        Petospurra petti köyhät. valehteli köyhille ja petti heidät.. Sen takia on nyt lakot. ( Surkea hallitus joka on kasattu petoksella )


    • Anonyymi

      Mitäs sitä pjärven trollille muuta kuin että kirjoitat TAAS jokaisesta lukemastasi lehtijutusta SÄÄNTÖJEN VASTAISIA AVAUKSIA haapaves palstalle joiden viestiketjuissa väittelet sivupersooniesi kanssa estäen sensuurilla, banneilla ja jäähyillä muiden osallistumisen s24 palstojen keskusteluihin?

       "Jokaisella palstalla tulee keskustella palstan aihealueeseen liittyvistä asioista" https://www.suomi24.fi/opastus/saannot

      ps. Muistahan sensuroida sääntöjen vastaisesta avauksesi viestiketjusta tämä viesti missä sen sääntöjen vastaisuus esille tuodaan? Jotta kaikille tulee viimeistään nyt selväksi kuinka Haapavesi palstaa häiriköi päivittäin Pyhäjärven luotsi. Jonka tulisi keskittyä sääntöjen noudattamisen valvontaan sinun keskittyessä lähinnä rikkomaan niitä. Saaden itkupotkuraivarit kaikilla palstoilla joissa trollaat vttuilen vielä viestien kirjoittajien perään jotka sinun viestien kalasteluviesteihin vastaa..😂😂

    • Anonyymi

      Hallitusta johdetaan niin vähällä järjellä ettei ole miesmuistiin nähty tyhmyyden ylistystä, lähelle pääsi vertailussa Pipilän Hallitus viritys missä oli myös persut perseilemässä.

    • Anonyymi

      Persulointia ja petkutusta. Se on persujen politiikan ydin.

      • Anonyymi

        Tämä on nähty.


    • Anonyymi

      Traktorimarssi Helsinkiin eli Convoy 2 järjestetään 10.2. Netistä löytyy lisätietoa. Keski-euroopassa näitä on ollut viime aikoina mutta onko uutisoitu valtamediassa?

      • Anonyymi

        Tarkennus: Convoy Finland -nimellä löytyy tietoa.


    • Anonyymi

      Kukaan ei persuja arvostele syyttä koska kaikki näkivät tämän pellelauman valehtelemalla päässeen hallitukseen ja pettävän heikompiosaisia joita lupasivat puolustaa, lähtivät kokkareitten kelkkaan vaikka tiesivät että siinä tavallinen kansalainen unohtuu.

      • Anonyymi

        "Varsinaisen harhaluuloisuushäiriön tärkein oire on pysyvä harhaluulo, joka muistuttaa lähinnä päähänpinttymää eli pakkomiellettä.

        Häiriö (PERSUPAKKOMIELLE) on psykoottinen tila, 

        ...ja kaikki s24 palstat persujen maalittamiselle valjastanut persuista pihalle potkittu kremlin 🔵⚫trolli kyseessä.


      • Anonyymi

        Paikkakunta nimeltä PYHÄJÄRVI mainittu HAAPAVESI palstalla ja sana TROLLI = Sensuurin, bannien ja jäähyjen vuoro kuten tähänkin asti vai mitä PYHÄJÄRVEN TROLLI?


      • Anonyymi

        Eikö ole mielenkiintoista vttuile persuille ylläpidon suojeluksessa palstan natsikorttia persujen suuntaan heiluttava rotuoppia julistava antipersuluotsi kuinka SUOMI24 PALSTOILTA KATOAA KAIKKI VIESTIT JOISSA JAUHOTETAAN PERSUISTA PIHALLE POTKITTU KREMLIN NATSITROLLI?


    • Anonyymi

      Ei pidä persupellen hermostua jos keskustellaan tosiasioista koska itse myös tiedät että sinuakin on petetty 🤒.

      • Anonyymi

        Mitäs sitä t***lle muuta? Sen lisäksi että vttuilet tavoillesi uskollisena luotsinpestin suojista ihmisille jotka vastaavat sinun provoihisi joilla niitä vastauksia kalastelet saaden raivarit niitä saadessasi..


      • Anonyymi

        Älä itse hermostu persuista pihalle potkittu äärioikeistolainen sinimusta trolli. Purran kertoi jo vaalien alla kuinka tuleva hallitus on huulipunan jälkeen pakotettu leikkaamaan määrissä että tulee Sipilän aikoja ikävä. Sinun vaatiessa niihin kiristyksiä sinun syyttäessä Orpon leikkauksista persuja ennen kuin Orpo ennätti aloittaa edes hall.neuvotteluita niiden kanssa..😂😂

        Ei löydy s24 palstaa missä sinä pyhäjärven trolli et persuja vainoaisi ja maalittaisi. Huolimatta siitä, että se ajaa hallituksessa läpi asioita joita sinä rotuopin julistaja itekkin kannatat kun ei ole lääkitys kunnossa foliohatulla. Vitsin kliimaksina se, että saa tehdä töitä sen eteen että löytää s24 palstaa missä sinä 365 skitsoilisi luotsinpestin suojista. Poistaen viestit joissa harhasi korvataan faktoilla.


      • Anonyymi

        Suomi24 säännöissä on yksi hyvin oleellinen puute eli se, että Suomi24 luotseja ei saa arvostella edes silloin kun ne ei hoida tehtäviään irvokkaimmillaan v*ttuilen muille kirjoittajille kuten edellä.


    • Anonyymi

      Kerrankin on saatu sellainen hallitus, joka yrittää tehdä asiat oikein tilanteen vaatimalla tavalla. Edellinen keskustan mahdollistama hallitus oli meille katastrofaalinen. Rahaa tuhlattiin vailla mitään harkintaa. Oli varaa ottaa velkaakin 7 miljardia vain että saivat lahjoittaa Euroopan unionille vastikkeetta. Muruset saatiin takaisin. Kehitysapua lisättiin ja sekin kolmansiin maihin pois Suomesta. Pakolaiskiintiötä nostettiin etä saatiin lisää holhottavia ja elätettäviä. Keskusta mahdollisti kaiken tämän vain että sai sen soten tselleen palkkiovirkoja varten. Nyt on nähty mitä kepun sote tarkoittaa meille suomalaisille. Kaikki pielessä ja pahenee. Eikä tämäkään kepulle riittänyt. Hiilivoimalat piti sulkea ja turpeen käyttö lopettaa. Vain sen takia että saismme maksaa kunnolla sähkön käytöstä jos haluamme pysyä hengissä. Kepun kannatus vajosi ja toivottavasti lopullisesti. Tämän hallituksen pitää korjata kepun aiheuttamat kauheudet ja se ei varmasti miellytä ketään. Vastuullinen hallitus tekee sen mikä on tehtävä.

      • Anonyymi

        Kyllä Orpolla on paljon ylilyöntejä as.tukien leikkauksissa ja varsinkin pyrkimyksissä luoda halpatyövoimam markkinoita liike elämän pomojen taskujen täyttämiseksi. Juuri niitä asioita joissa PS on joutunut antamaan periksi lehmäkaupoissa hallituspaikkaa vastaan omien hankkeiden läpi viemiseksi hallituksessa. Sama mihin kepulaiset joutui sortumaan myötähäpeään asti huulipunassa. Valtaisana erona edellisten välillä se, ettei PS:n kannatus tule alas kuten kepulaisilla samasta syystä. Vielä..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä Orpolla on paljon ylilyöntejä as.tukien leikkauksissa ja varsinkin pyrkimyksissä luoda halpatyövoimam markkinoita liike elämän pomojen taskujen täyttämiseksi. Juuri niitä asioita joissa PS on joutunut antamaan periksi lehmäkaupoissa hallituspaikkaa vastaan omien hankkeiden läpi viemiseksi hallituksessa. Sama mihin kepulaiset joutui sortumaan myötähäpeään asti huulipunassa. Valtaisana erona edellisten välillä se, ettei PS:n kannatus tule alas kuten kepulaisilla samasta syystä. Vielä..

        Halla-aho on käyttänyt fiksusti pressakisaa hyödykseen esim. siinä, että on kertonut päinvastaisia kantoja esim. työmarkkinapolitiikkaan mitä Orpon hallituksessa on pakotettu toteuttamaan. Toisena vaihtoehtona oppositio leikkauksien kieltämisen seurauksena mutta.. Silloin olisi jäänyt pisteet saamatta itärajan sulusta miljardin leikkausten jäädessä haaveeksi kehitysavusta. Halla-aho kun ei tee yhtään mitään esim. 25%:n kannatuksessa oppositiossa siksi kepukin hyppäsi huulipunaan vihervasurien apupuolueeksi että saa maakuntamallinsa läpi persujen tyhjentäessä pajatson jos ei kaadu vihervasurien toimesta (ja kepujen) koko hallitus ennen sitä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Halla-aho on käyttänyt fiksusti pressakisaa hyödykseen esim. siinä, että on kertonut päinvastaisia kantoja esim. työmarkkinapolitiikkaan mitä Orpon hallituksessa on pakotettu toteuttamaan. Toisena vaihtoehtona oppositio leikkauksien kieltämisen seurauksena mutta.. Silloin olisi jäänyt pisteet saamatta itärajan sulusta miljardin leikkausten jäädessä haaveeksi kehitysavusta. Halla-aho kun ei tee yhtään mitään esim. 25%:n kannatuksessa oppositiossa siksi kepukin hyppäsi huulipunaan vihervasurien apupuolueeksi että saa maakuntamallinsa läpi persujen tyhjentäessä pajatson jos ei kaadu vihervasurien toimesta (ja kepujen) koko hallitus ennen sitä?

        Keskusta saattoi laskea väärin hypätessään oppositioon kannatustaan kasvattamaan persuja haukkumalla? Kuvitellen Purra persuille käyvän pennilleen samalla tavalla kuin Soinin persuille aikoinaan. Unohtaen kuinka Soini ei saanut edes huvikuunariveroaan läpi Sipilän hallituksessa vaikka "möi p*rsettä" salkkua vastaan ihan kaikessa. Siinä missä Purra persutkin joutui luonnollisesti lehmäkaupat tekemään hall.paikan saadakseen mutta jotka eivät tyytyneet yksinomaan puoluejohdon hillotolppiin Soinin tavalla. Voittaen arpajaisissa saaden jo rajat kiinni mamuilta putinin hybridimamuillessa itärajalla minkä lisäksi ovat leikkaamassa miljardin kehitysavusta. Työn alla ollessa se, että pääsevät lyömään itärajalla putinin mamuille lentoliput kotiin jo rajalla mistä kepulaisetkin yrittää päästä aika nolonpuoleisesti osingoille. Yhtä kuin PS on saamassa oman "maakuntamallinsa" läpi miksi kannatus ei sula ainakaan samalla vauhdilla kuin Soinin vastaava aikoinaan? Jotka vihervassarit vesittää heti valtaan takaisin päästessään? Sitten ollaan taas Ruotsin tiellä ja matkalla EU:n holhouksen alaisuuteen joutumista? Kenties Marinin johdolla? Joka saa näköjään vaikka ampua yksisarvisen ilman että sillä olisi vaikutusta fanikuntaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Keskusta saattoi laskea väärin hypätessään oppositioon kannatustaan kasvattamaan persuja haukkumalla? Kuvitellen Purra persuille käyvän pennilleen samalla tavalla kuin Soinin persuille aikoinaan. Unohtaen kuinka Soini ei saanut edes huvikuunariveroaan läpi Sipilän hallituksessa vaikka "möi p*rsettä" salkkua vastaan ihan kaikessa. Siinä missä Purra persutkin joutui luonnollisesti lehmäkaupat tekemään hall.paikan saadakseen mutta jotka eivät tyytyneet yksinomaan puoluejohdon hillotolppiin Soinin tavalla. Voittaen arpajaisissa saaden jo rajat kiinni mamuilta putinin hybridimamuillessa itärajalla minkä lisäksi ovat leikkaamassa miljardin kehitysavusta. Työn alla ollessa se, että pääsevät lyömään itärajalla putinin mamuille lentoliput kotiin jo rajalla mistä kepulaisetkin yrittää päästä aika nolonpuoleisesti osingoille. Yhtä kuin PS on saamassa oman "maakuntamallinsa" läpi miksi kannatus ei sula ainakaan samalla vauhdilla kuin Soinin vastaava aikoinaan? Jotka vihervassarit vesittää heti valtaan takaisin päästessään? Sitten ollaan taas Ruotsin tiellä ja matkalla EU:n holhouksen alaisuuteen joutumista? Kenties Marinin johdolla? Joka saa näköjään vaikka ampua yksisarvisen ilman että sillä olisi vaikutusta fanikuntaan?

        on se kumma kun ei kannatus nouse oppositiossa hallitusta peesaamalla? 😉


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        on se kumma kun ei kannatus nouse oppositiossa hallitusta peesaamalla? 😉

        Rehn rssäkorttia Hallan suuntaan heilutti Yle keississä ilman että ao. olisi nolannut Rehniä suorissa tenteissä historialuennoilla kuinka se oli herran puoluetoveri Sipilä jonka Ylen arvostelu oli jotain ihan muuta kuin hänen itsensä.


      • Anonyymi

        Johan ne vasurit aloitti aikoja sitten persujen pyrkimykset kiristää mamupolitiikkaa Putinin hybridimamuilun nimissä. Vaatien ensin niitä sulkemaan itärajan muodin mukaisesti valtavirran mukana todeten lauseen lopussa edellämainitun. Putinin hybridimamuilulle stoppi ilman vaihtoehtoja edelliselle kunhan ette p..rkeleen rasistit estä ensimmäistäkään hybridimamua pääsemästä maahan..😂😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Johan ne vasurit aloitti aikoja sitten persujen pyrkimykset kiristää mamupolitiikkaa Putinin hybridimamuilun nimissä. Vaatien ensin niitä sulkemaan itärajan muodin mukaisesti valtavirran mukana todeten lauseen lopussa edellämainitun. Putinin hybridimamuilulle stoppi ilman vaihtoehtoja edelliselle kunhan ette p..rkeleen rasistit estä ensimmäistäkään hybridimamua pääsemästä maahan..😂😂

        samassa yhteydessä.. yllätys yllätys.. heiluttivat r*ssäkorttia toteamuksineen kuinka PS pelaa putinin pussiin jakamalla Suomen poliittisen kentän kahteen eri leiriin. Kiristämällä mamupolitiikkaa tavalla joka lopettaisi putinin hybridimamuilun minkä takia vihervassarit maan jakaa poliittisesti kahteen eri leiriin ;))


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        samassa yhteydessä.. yllätys yllätys.. heiluttivat r*ssäkorttia toteamuksineen kuinka PS pelaa putinin pussiin jakamalla Suomen poliittisen kentän kahteen eri leiriin. Kiristämällä mamupolitiikkaa tavalla joka lopettaisi putinin hybridimamuilun minkä takia vihervassarit maan jakaa poliittisesti kahteen eri leiriin ;))

        Niinhän se Haavistokin vaati rajoja kiinni mamuilta huutaen sen jälkeen kuula punaisena kuinka kehitysapus ei saa leikata minkä huulipunassa lähes tuplasivat. Ajankohdassa missä pitivät kulisseja velaksi pystyssä itkien nyt oppositiossa kun Orpo leikkaa maksaakseen huulipunan tekevät vipit ja vekselit..

        Parempi se on rssäkorttia heiluttaa persujen suuntaan asiassa missä itse putinin pussiin pelaavat ennen kuin joku persu ennätti heiluttaa sitä heidän suuntaansa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinhän se Haavistokin vaati rajoja kiinni mamuilta huutaen sen jälkeen kuula punaisena kuinka kehitysapus ei saa leikata minkä huulipunassa lähes tuplasivat. Ajankohdassa missä pitivät kulisseja velaksi pystyssä itkien nyt oppositiossa kun Orpo leikkaa maksaakseen huulipunan tekevät vipit ja vekselit..

        Parempi se on rssäkorttia heiluttaa persujen suuntaan asiassa missä itse putinin pussiin pelaavat ennen kuin joku persu ennätti heiluttaa sitä heidän suuntaansa.

        Niinhän se Halla-ahoa persuineen suuresti ihaileva Sofi Oksanenkin pääsi HS:n sivuilla julistamaan kuinka Putin pukkaa mamua itärajalle koska Suomi on niin rasistinen maa viittauksineen Orpon hallitukseen persuineen. Ilman sanaakaan siitä, että motivaationa Putinin hybridioperaatiolle Suomi sen kohteena olisi esim. Suomen Ukrainan sodan tuomitseminen ja... HALOO ...Natoon liittyminen. 🤣🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinhän se Halla-ahoa persuineen suuresti ihaileva Sofi Oksanenkin pääsi HS:n sivuilla julistamaan kuinka Putin pukkaa mamua itärajalle koska Suomi on niin rasistinen maa viittauksineen Orpon hallitukseen persuineen. Ilman sanaakaan siitä, että motivaationa Putinin hybridioperaatiolle Suomi sen kohteena olisi esim. Suomen Ukrainan sodan tuomitseminen ja... HALOO ...Natoon liittyminen. 🤣🤣

        Hesarilla on hätänä että Halla pääsee toiselle kierrokselle pressakisassa ja se, että vihreä&vassari saa tuomion ao:n nimittelystä fasistiksi. Kirjoittaen sitä ennen vasuriasiantuntijoita yms. apuna käyttäen artikkeleita kuinka fasistiksi nimittelystä ei missään nimessä voi saada tuomiota.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hesarilla on hätänä että Halla pääsee toiselle kierrokselle pressakisassa ja se, että vihreä&vassari saa tuomion ao:n nimittelystä fasistiksi. Kirjoittaen sitä ennen vasuriasiantuntijoita yms. apuna käyttäen artikkeleita kuinka fasistiksi nimittelystä ei missään nimessä voi saada tuomiota.

        Natsi, fasisti sanat ovat aina haukkumasanoja oli kohde niille sellainen tai ei. Jos on natsi tai fasisti niin silloin se ei ole rikos kutsua ao:sta natsiksi tai fasistiksi mutta jos ei ole niin silloin se on rikos mutta.. Esimerkkinä euroopan ihmisoikeustuomioistuimen mielestä oikeistopopulistisen puolueen poliitikkoa sai sanoa kaappinatsiksi perusteluina se, ettei nimittely fasistiksi tms. ole faktaväite kuinka nimittelyn kohde on natsi tms. vaan mielipide..😂😂 Vapaa lainaus hesarin jutusta.

        Tarkoittaa sitä, että koomikko jne voi saada hyvinkin tuomion kunnianloukkauksesta korkeimman oikeusasteen hänet siitä vapauttaessa koska lakia tulkitaan Suomessakin ihan mielivaltaisesti tapauskohtaisesti jos ei ihan yleisellä tasolla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Natsi, fasisti sanat ovat aina haukkumasanoja oli kohde niille sellainen tai ei. Jos on natsi tai fasisti niin silloin se ei ole rikos kutsua ao:sta natsiksi tai fasistiksi mutta jos ei ole niin silloin se on rikos mutta.. Esimerkkinä euroopan ihmisoikeustuomioistuimen mielestä oikeistopopulistisen puolueen poliitikkoa sai sanoa kaappinatsiksi perusteluina se, ettei nimittely fasistiksi tms. ole faktaväite kuinka nimittelyn kohde on natsi tms. vaan mielipide..😂😂 Vapaa lainaus hesarin jutusta.

        Tarkoittaa sitä, että koomikko jne voi saada hyvinkin tuomion kunnianloukkauksesta korkeimman oikeusasteen hänet siitä vapauttaessa koska lakia tulkitaan Suomessakin ihan mielivaltaisesti tapauskohtaisesti jos ei ihan yleisellä tasolla?

        Jos sanoo facistia ja fasistiksi ei voi saada tuomiota.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos sanoo facistia ja fasistiksi ei voi saada tuomiota.

        Ei niin mutta kun tämä koo mikko kirjoitti aikaisemmin facessa kuinka Suomeen on syntymässä uusi äärioikeistolainen fasistinen puolue nimeltä sinimusta liike rinnastaen mm. Halla-ahon näihin fasisteihin jotka itse määritteli äärioikeistolaisiksi eli natseiksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Natsi, fasisti sanat ovat aina haukkumasanoja oli kohde niille sellainen tai ei. Jos on natsi tai fasisti niin silloin se ei ole rikos kutsua ao:sta natsiksi tai fasistiksi mutta jos ei ole niin silloin se on rikos mutta.. Esimerkkinä euroopan ihmisoikeustuomioistuimen mielestä oikeistopopulistisen puolueen poliitikkoa sai sanoa kaappinatsiksi perusteluina se, ettei nimittely fasistiksi tms. ole faktaväite kuinka nimittelyn kohde on natsi tms. vaan mielipide..😂😂 Vapaa lainaus hesarin jutusta.

        Tarkoittaa sitä, että koomikko jne voi saada hyvinkin tuomion kunnianloukkauksesta korkeimman oikeusasteen hänet siitä vapauttaessa koska lakia tulkitaan Suomessakin ihan mielivaltaisesti tapauskohtaisesti jos ei ihan yleisellä tasolla?

        Kyllä minusta oli yksinomaan huvittavaa seurattavaa valtakunnan syyttäjän viedessä samoista sanomisista persun käräjille joista vapautti kepulaisen. Perusteluina se, että lakien vastainen kiihottaminen on ihan jees kun ei maalita kaikkia mamuja yksinomaan osaa heistä. Professorien jne. peesatessa edellistä idiotismia missä vihapuhepoliisi vesitti vihapuherikoslainsäädäntöä..En tiedä onko kyseessä sama hlö joka jatkaa Räsäsen vainoamista sanomisistaan valittaen oikeuden päätöksestä joka vapautti ao:n kaikista syytteistä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei niin mutta kun tämä koo mikko kirjoitti aikaisemmin facessa kuinka Suomeen on syntymässä uusi äärioikeistolainen fasistinen puolue nimeltä sinimusta liike rinnastaen mm. Halla-ahon näihin fasisteihin jotka itse määritteli äärioikeistolaisiksi eli natseiksi?

        Totta hän siis lausui. Nieleskelemättä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta hän siis lausui. Nieleskelemättä

        Jokohan sinä persuista pihalle potkittu sinimsuta ääliöoikeistolainen osaisit kertoa miksi sinä vainoat ja maalitat Halla-ahoa vaikka hän kertomasi mukaan on natsi joita sinä itsekkin edustat minkä myös edellä itsekkin tunnustit?? 🤭


      • Anonyymi

        ,,,kipeimmät tapaukset tekee henkilö selvityksiä kuka heidän persujen maalittamista s24 palstoilla häiritsee uskaltautuen jumalan valittuja arvostelemaan,,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jokohan sinä persuista pihalle potkittu sinimsuta ääliöoikeistolainen osaisit kertoa miksi sinä vainoat ja maalitat Halla-ahoa vaikka hän kertomasi mukaan on natsi joita sinä itsekkin edustat minkä myös edellä itsekkin tunnustit?? 🤭

        Olet päässyt antamaan miehelle?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jokohan sinä persuista pihalle potkittu sinimsuta ääliöoikeistolainen osaisit kertoa miksi sinä vainoat ja maalitat Halla-ahoa vaikka hän kertomasi mukaan on natsi joita sinä itsekkin edustat minkä myös edellä itsekkin tunnustit?? 🤭

        heh heh Minä en käytä kokaiinia ja nieleskele.


    • Anonyymi

      Miksi lakkoilla, palkansaajahallahan on käytettävissä paljon enemmän kuin ennen. Ne lusmut jotka ei työtä halua edes tehdä, kärsivät ja se niille"vihreille" on aivan oikein

      • Anonyymi

        Paitsi rahaa, koska leikkauset ovat niin kovia,

        Purran työkokemus on muuten 0v 0kk 0pv


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paitsi rahaa, koska leikkauset ovat niin kovia,

        Purran työkokemus on muuten 0v 0kk 0pv

        Ei ole päässyt liittoon liittymään niin ymmärtäähän tuon katkeruuden sitten.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole päässyt liittoon liittymään niin ymmärtäähän tuon katkeruuden sitten.

        Ammattiliitot ja jälkivero rules vai mitä exyökkäri?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paitsi rahaa, koska leikkauset ovat niin kovia,

        Purran työkokemus on muuten 0v 0kk 0pv

        "Saatko sinä pjärven mm. persupakkomielteinen stalkkaava s24ammattitrolli palkkasi viestimäärien perusteella kun samojen viestien kopiot tulee eri palstoilla vastaan helposti kymmeniä jopa satoja kertoja?"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paitsi rahaa, koska leikkauset ovat niin kovia,

        Purran työkokemus on muuten 0v 0kk 0pv

        Kerroppa omin sanoin mitä on ne leikikkaukset jotka esim sinun kohdalla olisi tulossa.

        Palkansaajan verotus pienentynyt polttoaineen hinta laskenut niin paljon,että palkansaahjalla on nyt jopa vara käydä töissä.


      • Anonyymi

        Yhdet ja samat väittelyt omien sivupersoonien kanssa taas jokaisella s24 palstalla. Asialla yksi ja sama trolli..


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerroppa omin sanoin mitä on ne leikikkaukset jotka esim sinun kohdalla olisi tulossa.

        Palkansaajan verotus pienentynyt polttoaineen hinta laskenut niin paljon,että palkansaahjalla on nyt jopa vara käydä töissä.

        Työmatkavähennysten leikkaus vie enemmän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nämä tukipellet tulevat kalliiksi:
        https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/99045fe4-349d-4095-8fd1-c5ab00e802bd

        Sinun sinimustien somesaastevastaava ap pitää loikata vihreisiin kun koko ajan mamuja ja vihervasureita halailet vaikka olet persuista pihalle potkittu äärioikeistolainen kainaoiden tuulettaja?

        ps. Montako sataa kertaa ajattelit vielä yhden ja saman lehtijutun kopioida eri viestiketjuihin? Muistahan arkistoida tuokin lehtijuttu niin voit sitä massapostata arkistoistasi vuoden jokaisena päivänä elämäsi loppuun asti. 20 vuotta jo olet hukannut elämästäsi trollaamiseen..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinun sinimustien somesaastevastaava ap pitää loikata vihreisiin kun koko ajan mamuja ja vihervasureita halailet vaikka olet persuista pihalle potkittu äärioikeistolainen kainaoiden tuulettaja?

        ps. Montako sataa kertaa ajattelit vielä yhden ja saman lehtijutun kopioida eri viestiketjuihin? Muistahan arkistoida tuokin lehtijuttu niin voit sitä massapostata arkistoistasi vuoden jokaisena päivänä elämäsi loppuun asti. 20 vuotta jo olet hukannut elämästäsi trollaamiseen..

        Monta kertaa.

        Homostella en aio kertaakaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Monta kertaa.

        Homostella en aio kertaakaan.

        Paitsi että se "homostelu" on yksi sinun tavaramerkeistäsi naisia sattuneesta syystä vihaava Tynkkysen ihailija joka päivittäin kaipuutasi julki tuot miehiseen syleilyyn..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paitsi että se "homostelu" on yksi sinun tavaramerkeistäsi naisia sattuneesta syystä vihaava Tynkkysen ihailija joka päivittäin kaipuutasi julki tuot miehiseen syleilyyn..

        Höpsistä en ole persu vaan täysipäinen henkilö.


      • Anonyymi

        eihän hoitokokoustajatkaan salli kepuja arvosteltavan pitäen hyvän suolen siitä, ettei persujen maalittamista häiritä.


      • Anonyymi

        Parta-Mauri osaa siis muutakin kuin rähistä grillillä?


      • Anonyymi

        Sinä pjärven persupakkomielteinen sometrolli hoet edelleen vuoden jokaisena päivänä totuuttasi jokaisella palstalla joita terrorisoit luotsinpestin suojista. Mikä naurettavinta jokaisella nikilläsi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä pjärven persupakkomielteinen sometrolli hoet edelleen vuoden jokaisena päivänä totuuttasi jokaisella palstalla joita terrorisoit luotsinpestin suojista. Mikä naurettavinta jokaisella nikilläsi

        Edellenkään en ole seksuaalisesti kieroutunut.


    • Anonyymi

      Mutta minne Purran on hävinnyt? Nyt jo ministeriön virkamiehet ovat ihmeissään.

      • Anonyymi

        Onko miehen kaipuu Ilkalla kova?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko miehen kaipuu Ilkalla kova?

        Tämäkin viesti lähti poliisitutkintaan ja voit olla varma että kun henkilöllisyytesi selviää niin nimesi on sitten tällä ja joka muullakin palstalla.


    • Anonyymi

      Hyvä avaus !! Muistan koko ikäni kun petturipurra lupasi TELEVISIO haastattelussa : "Köyhiltä ei voi eikä saa leikata meille se EI käy". . Näin se huijari lupasi ja petti välittömästi. . .

    • Anonyymi

      Oonki oottanu sitä milloin tulis niin hyvä vuosi että lakkoja on heti kunnolla. Mutta toki hinta laskee kun niitä on paljon.

    Ketjusta on poistettu 42 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4519
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1423
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe