Poliittiset lakot eivät ole lakkoja eikä mielenosoituksia

Anonyymi-ap

Poliittiset lakot eivät ole lakkoja, eikä mielenosoituksia, vaan tahallista yritysten vahingoittamista, haitantekoa koko kansalle, ja vielä pehempaa: hyökkäys kansanvaltaa vastaan. Lakot eivät johda mihinkään. Ammattiliitoilla ei ole valtaa, eikä veto-oikeutta Eduskunnan päätöksiin.

Ammattiliitoilla on ollut mahdollisuus osallistua kolmikantaan. SAK on kävellyt sieltä ulos ja napisee, että heitä ei kuunnella ja pitäisi päästä neuvottelemaan. Naurettavaa populismia ja jäsenten kusetusta ja yllyttämistä lakkoon. Jäseniä kusetetaan. Ay-aktiivit ovat syyllisiä vastakkainasetteluun.

Hallituksen toimet eivät ole kummoisia. Poliittisten lakkojen rajoittaminen yhteen vuorokauteen ei ole mitään. Krapulapäivien omavastuu on pientä ja aivan oikein. Reilusti yli puolet suomalaisista kannattavat työttömien aktivoimista menemään töihin ansiosidonnaista porrastamalla. Vain kolmasosa vastustaa. Pieniä ja tarpeellisia asioista. Viime vaalikaudella sentään vietiin eläkeputki ja tuotiin aktiivimalli II, joka kyykyttää työtöntä paljon enemmän kuin aktiivimalli I. Silloin ei lakkoiltu. Mistähän se johtui?

Kysymys ei ole asioista. Ay-pomot hakevat valokeilaa ja pätevät. Putin pitää neljän tunnin televisoituja kyselytunteja. Sama asia, ay-pomo haluaa päästä televisioon elvistelemään. Lakot sikiävät julkisuudesta. Siitä on kysymys, ei asioista.

Poliittiset lakot ovat häpeäksi koko ammattiyhdistysliikkeelle. Lakot vähentävät ammattiyhdistysliikkeen olemassa olon oikeutusta ja uskottavuutta tulevaisuuden kehittäjänä. Kysymys ei ole koko ay-liikkeestä. Ay-liike ei ole pelkästään lakkoileva punainen osa työtekijöistä.

Perustuslaki, työsopimuslaki ja työehtosopimuslaki koskevat kaikkia, myös ay-aktiiveja, vaikka ei siltä vaikuta. Työt eivät ole lakossa. Töihin saa mennä. Ylitöitä saa tehdä.

Poliittisia lakkoja järjestävät ja niihin osallistuvat pitää saada rikosoikeudelliseen vastuuseen tahallaan aiheuttamistaan vahingoista.

Nesteen kahden päivän työnseisaus maksaa yli 10 miljoonaa euroa. Puolustusvälineteollisuuden patruunatehtaalla ja räjähdeainetehtaallakin lakkoillaan. Se on pois Ukraina-avusta. Ay-pomot eivät välitä.

Metallin ja Paperiliiton johtajat eivät välittäneet silloinkaan, kun SAK oli hyväksynyt neuvotellun yhteiskuntasopimuksen 1990-luvun alussa, vaan ajoivat tietoisesti Suomen syvään lamaan sankoin seurauksin: yli 10 000 yritystä meni konkurssiin ja työttömyys nousi puoleen miljoonaan. Ihmisillä oli hätä.

Poliittiset lakot kohdistuvat työnantajiin aiheuttaen tahallaan yrityksille vahinkoa, valehtelevat ay-pomot mitä tahansa. Mielenosoitus on ihan eri asia kuin lakko.

9

175

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Muissa maissa lailla kiellettyjä.

      • Anonyymi

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        💋 ­N­­­y­­m­f­o­­­m­a­a­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18223640

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Olen ammattiyhdistyksen jäsen ja samaa mieltä, paitsi tuosta 1990-luvun lamasta. Halvan ulkomaanvelan hankkiminen ja Neuvostokaupan päättyminen eivät olleet AY-liikkeen syy.
      Yksikään ammattiyhdistys ei ole demokraattinen. Jäsenistöllä ei ole mahdollisuutta äänestää puheenjohtajistostaan tai muista asioista. Tästä syystä paikat ovat aina demareilla ja vasemmistolla, joiden politiikkaa kaikki AY-liikkeet ajavat. Olisi mukavaa, jos AY keskittyisi enemmän jäsenasioihin ja vähemmän politiikkaan. Ja uskoisi aitoon demokratiaan.

      • Anonyymi

        Paavola houkutteli radiossa ytk:n jäseniä lakkoon.On kuulemma yhteinen asia laittaa päiväkodit kiinni. Siinä lakossa lakkoon osallistuva nainen tekee kiusaa vain itselleen. On kuin kakkisi tahallaan omiin housuihinsa.


      • Anonyymi

        Ja kun näistäkin lakoista tuli tavalliselle jäsenelle liitosta kyselyt, mitä tehdään ja ollaanko valmiudessa vaikka lakkkon jo aikaa sitten, jonka tietäisit jos eläisit ajassa ja todellisuudessa, ja valtaosa jäsenistä halusi ettei olla lampaita vaan työtaistelu on mahdollista ja siihen ollaan valmiita jos työelämään puututaan oikeistohallituksen ja Ek;n toimesta!

        Ja tämä aloittaja jos itse haluat heikennyksiä tuloihisi kuten juuri sairaslomapalkkoihin karenssipäivän muodossa niin varmaa työnantaja suostuu perseennuolentaasi mutta valtavasti palkansaajia on tuloissaan siinä rajoilla että päivänkin palkan menetys tuntuu elintasossa kauan...



        Ja nuo 1990 luvun juttusi ovatkin juttuja vaan !

        Ja nyt muutaman työttämän tutun työllistymistä voin sanoa ellei lääkäri töitä ei löydy mutta tässä onkin takaajatuksena ainoastaan että kun kaikki tuki loppuun saa nöyrän työttömän pilkkahintaa ja sanoinkin hitsaritutulle että et men todellakaan mihinkään ammattityöhön jollain 15 € palkalla kun varsinko ko, työnantaja nettoaa hyvää tulosta!


    • Anonyymi

      Aloittaja lähti heti alussa jo vähän väärille raiteille ja siihen olikin hyvä lopettaa lukeminen. Eli lakkoilu on "haitantekoa kansalle"!?!

      Ihan tiedoksi vaan että me lakkoilijat olemme kansaa, ja juuri sitä osaa kansasta joka maksaa veroja. Hyvin usein tuollaisten kommenttien heittelijällä on työelämä jäänyt jo taakse, jos sitä koskaan on ollutkaan. Myös tästä avauksesta se paistaa hyvinkin vahvasti läpi

    • Anonyymi

      Ei yhden päivän lakko ketään haittaa taas suurennellasn asioita maksaa monta miljoonaa yhyy yhyy.

      • Anonyymi

        Ei se myöskään mitään auta.


    • Anonyymi

      Juuripa näin.
      Hallitus pudotti verotusta työpalkoista, palkkoja nostettu, ja muita etuja työntekijöille,
      miksi lakkoilua.
      No kuin osa porukasta sai parivuotta sitten huomattavat korotukset panemalla työnantajansa seinää vasten. ja nyt kaikki yrittävät samaa.
      Ahneudella on usein kakkainen loppu, tämän saivat paperimiehetkin kokea, ajaessaan työnantajansa seinää vasten takavuosina, lähes kaikki menettäneet työnsä.
      Yleissitovuudella saavuttuihin etuihin meillä ei yksikertaisesti enää ole varaa.
      Ammattiliitojen puolirikolliset johtajat käyttävät yleissitovuuden nimissä valtaa joka kuuluu eduskunnalla ja hallitukselle.
      Samoten nykyisiin sosiaalietuuksiin ei varamme riitä, valtava määrä terveitä nuoria ihmisiä kieltäytyy julkisesti osallistumasta työntekoon ja jäävät roikkumaan erilaisten sosiaaliapujen varaa, lopuksi sairastuen ruumiillisesti tai henkisesti.
      Ammattiliitojen korkeapalkkaiset johtajat käyvät myös taistoon valtansa puolesta.
      Pressasta:
      -Suomi on nyt yllättäen ykkönen maailman halaaja Stupp mielestä. Tähän asti hän on kylvänyt suomalaista hyvinvointia ja verovaroja kavereineen ympäri maailmaa.
      Alexander Stubb, Jutta Urpilainen ja Pekka Haavisto Ovat puolittain salaa tehneet Suomesta rasistivaltion.
      He ovat niitä eliitti ihmisiä jotka mahdollistaneen muslimien maahan ryntäämisen sadoissa tuhansissa.
      Surullista ettei muka näin sivistyneet ihmiset tiedä mitä on rasismi, ovatko he todella niin tyhmiä.
      Minäpä taas kerron: Rasismi käsitteenä tarkoittaa oletetun ihmisryhmän arvottamista esimerkiksi etnisen alkuperän, ihonvärin, kansalaisuuden, kulttuurin, äidinkielen tai uskonnon perusteella alempiarvoiseksi kuin muut ihmisryhmät.
      Koraanissa käsketään yksiselitteisesti tappaa valkoihoinen ihminen ja tämän johdosta jokainen muslimi edustaa äärimmäistä rasismia.
      Eikä rasismi rajoitu vääräuskoisten tappamiseen vaan kohdistuu heidän omaan kansaan, naisia tapetaan ja rankaistaan pukeutumisestakin.
      Ennen Suomessa ei ollut rasismia, älkää äänestäkö näitä jotka toivat meille rasismin kaikessa kurjuudessaan.

      Alexander Stubb TV haastattelussa pääosa aikaa kului Stubb luistellessa liukkaine valeineen vanhojen poliittisten töppäystensä ja koulukiusaamisiensa kanssa. Osaa rötöksistään hän pyysi anteeksi, aiheutettuaan suomalaiselle veronmaksajalle miljoonien vahingot.
      Sitähän ei pyytänyt anteeksi että oli mukana eliitin kanssa tekemässä suomesta rasistivaltion.

      Ehdokas kilpailun alussa hän usein korosti kuuluvansa eliittiin koska isä on parisuhteessa mis-suomeen.

      Ainoa valo pikku hänessä oli maininta Halla-ahon oikeassa olosta töppäystensä aikana.
      Suorapuheinen Jussi Halla-aho on suoralla puheellaan ärsyttänyt suomen teennäisen pintaeliitin ja joutunut sen takia parjauksen kohteeksi.
      Tiedotusvälineen varsinkin punikki Yle ovat olleet hänen kimpussaan jatkuvasti.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      325
      3203
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      223
      1994
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1612
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1427
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      82
      1309
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      284
      1243
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      81
      1074
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1061
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      1001
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      146
      878
    Aihe