tutkijat on oikeassa= me henkisesti sairaat ja muut sosiaalietuuksia saavat olemme vaarassa

Anonyymi-ap

koska äärioikeisto on oikeasti koko globaalin maailman suurin uhka. Väite että me näemme natseja tai kommareita joka paikassa, jopa sänkymme alla, ei ole siis ihan tuulesta temmattua vai onko? Mitä mieltä olette ?Onko tutkijoiden tutkimuksilla pohjaa ja näyttöä teidän mielestä? Pidättekö äärioikeistoa suurimpana uhkana meille henkisesti sairaille ja muille jotka saa sosiaalitukirahaa valtiolta? tunnen aika monia jotka suhtautuu minuun ikävästi , lähinnä pelkkänä kulueränä ja ne jotka näin ajattelee, ovat ihan tavallisia suomalaisia työssäkäyviä, tasapainoisia ihmisiä mutta heidän ajattelukaava on hyvin pelottavanoloinen ja oikeastaan tuo ajattelukaava kumpuaa äärioikeistolaisesta ajattelusta vcaikka tuskin he itse sitä edes osaa hahmottaa. Ongelma on siis iso vai onko? Uskotteko tutkimuksiin? Ei ole kauankaan aikaa siitä kun näin lehdessäni otsikon jossa luki niin että äärioikeisto on oikeasti suuri uhka maapallolla. Kirjoittaja oli joku tunnettu lehden kirjoittaja. Hänellä on tietääkseni korkeakoulutettu tutkinto. Oisko jotain yhteiskuntatieteitä lukenut. Kaikin puolin hyvä kirjoittaja jolla on laaja-alainen näkemys maailman kuvasta. Ja en oo ainoastaan yhden kerran nähnyt kirjoitusta joltakin korkeakoulutetulta joka on kirjoittanut siitä aiheesta "äärioikeisto on valtavan suuri uhka " ja kun tiedämme sen, että mitä äärioikeisto haluaa, niin silloin erityisesti sosiaaliturvan ihmiset joutuu suuriin vaikeuksiin. Olenko hakoteillä vai uskotteko että äärioikeisto oikeasti ajaa sosiaaliturvan ihmisten asioita ja uskotteko ihan oikeasti että äärioikeisto ajaa pienituloisten työntekijöiden asioita? Mä en nimittäin usko.

Kommunismi on myös suuri uhka. Kommunismia näkee eniten aasian seudun maissa ja monissa afrikan maissa on myös kommunismia sekä etelä-amerikan maissa. Suomessa kommunismivaaraa ei ole näkyvissä.

2

96

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      tuskinpa vuan omat havaintoni ihmisten ajatuksista sosiaalietuuksia saavaan on tuulesta temmattuja eli tässä keskipitkän elämäni aikana oon tehnyt havaintoja miten meihi suhtaudutaan. Mm kolme miespuolista henkilöäsitä mielt että tuet pois sairailta. Eräs on sitä mieltä että vammaiset on liika kuluerä valtiolle. Ja on niitä paljon tavallisia pienituloisia työntekijöitä joita tunnen, jotka alkanut protestiäänestää äärioikeistoa koska luulee että äärioikeisto on vastaus ongelmiin kuten velan määrän suuri numeraalinen luku ja kustannusten suurempi hillitseminen sekä investointien isompi jäädyttäminen ja porukka ihan sokeasti uskoo että äärioikeisto ajaa heidän asioita vaikka todellisuudessa äärioikeisto heikentää pienituloisten tavallisten suomalaisten asioita.

    • Anonyymi

      Kyllähän tuo nykyinen hallitus vaan on aika lähellä natseja. Ei pelkoja voi oikein pitää enää aiheettomiana. Joukkojen muisti tuppaa olemaan niin lyhyt. äärioikeisto nousee nyt vauhdilla muuallakin kuin Suomessa; mm Iso-Britanniassa ja Saksassa, joten saa miettiä, mistä lähtee turvapaikkaa hakemaan.

      Wikipedias Sinimusta Liike:

      "Sinimusta liike (lyhenne SML; ruots. Blåsvarta rörelsen) on suomalainen nationalistinen ja traditionalistinen puolue, joka merkittiin puoluerekisteriin kesäkuussa 2022. Puolue kertoo tavoitteensa olevan itsenäinen, elinvoimainen ja riippumaton Suomi, ja sen pysyminen suomalaisten kotimaana.

      Puolue syntyi etnonationalismista johtuneesta riidasta perussuomalaisissa, joka johti Perussuomalaisten Nuorten hajoamiseen ja sen edustajien erottamiseen puolueesta. Puolueen nimi ja väritys ovat Isänmaallisen kansanliikkeen innoittamia.

      Sinimusta liike järjesti vuoden aikana lukuisia korttienkeruutapahtumia eri puolella Suomea. Keräyksen viimeisenä päivänä 11. toukokuuta 2022 sähköisiä kannattajakortteja oli kasassa 4 251 kappaletta ja lisäksi puolue ilmoitti keräävänsä paperisia kannattajakortteja. Lopulta liike sai kasaan yhteensä 5 296 kannattajakorttia.

      Oikeusministeriö piti puolueen ohjelmaa niin radikaalina ja demokratianvastaisena, että se piti osittain kirjoittaa uudelleen. Puolue esimerkiksi halusi etnisen rekisterin Suomessa asuvista ihmisistä, kieltää ei-perinteisen perhemallin kannattamisen ja kaikkien 1990 jälkeen kansalaisuuden saaneitten kansalaisuuden uudelleenkäsittelyn.

      Oikeusministeriön mukaan liikkeen tavoitteet olivat ristiriidassa perus- ja ihmisoikeuksien kanssa. Ministeriö ei hyväksynyt kirjauksia, jotka olisivat tarkoittaneet ennakkosensuuria. Liike olisi esimerkiksi halunnut säätää laittomaksi kaikki puheet, jotka voitaisiin tulkita suomalaisuuden tai heteronormatiivisuuden vastaisiksi. Ministeriö vastusti syrjintäkiellon ja yhdenvertaisuuden vastaisia pyrkimyksiä. Ministeriön mukaan liikkeen kaavailemaa etnistä rekisteriä käytettäisiin tiettyjen henkilöryhmien seuraamiseen, eristämiseen ja heidän kansalaisuutensa oikeudettomaan riistämiseen. Sinimusta liike siisti asiakirjojaan, minkä jälkeen oikeusministeriö näytti puoluehankkeelle vihreää valoa keväällä 2021.

      Puolue merkittiin puoluerekisteriin 16. kesäkuuta 2022.

      Kevään 2023 eduskuntavaaleissa puolue kampanjoi juuri niillä teemoilla, jotka se oli ministeriön vaatimuksesta poistanut ohjelmastaan. Ohjelmaan palautettujen kohtien vuoksi oikeusministeriö on pyytänyt korkeimmalta hallinto-oikeudelta lupaa Sinimustan liikkeen puoluerekisteröinnin purkamiseksi.

      Kannatusilmoitusten perusteella puolueen kannattajia ovat usein nuoret miehet. Kannattajia on erityisen paljon Jyväskylässä ja sen lähikunnissa. MONELLA KANNATTAJISTA ON JÄRJESTYKSENVALVOJA TAI VARTIJAKORTTI. Mikäli kannattaja oli osallistunut kunnallisvaalehin, he olivat USEIMMITEN PERUSSUOMALAISTEN EHDOKKAINA.

      Sinimustien tukijoissa oli keskimääräistä enemmän sellaisia kansalaisia, jotka ovat joskus joutuneet syytteeseen rikoksesta, mukaan luettuna väkivalta- ja henkirikoksista. KANNATTAJAILMOITUKSEN ALLEKIRJOITTAJISSA OLI MIES, JOKA HYÖKKÄSI ULKOMINISTERI TIMO SOININ KIMPPUUN; MIES; JOKA PUUKOTTI FILOSOFI ESA SAARISTA; mies, joka tuomittiin pride-kulkueeseen kohdistuneesta iskusta; ja mies, joka tuomittiin ehdolliseen vankeuteen iskusta synagogaan. Kannattajiin lukeutuivat kirjailija Timo Hännikäinen, tavaratalokauppias Juha Kärkkäinen, useat kielletyn uusnatsijärjestö Pohjoismaisen vastarintaliikkeen jäsenet ja viisi miestä, joita epäillään äärioikeistolaisista terrorismirikoksista."

      Siis nää on näitä, jotka hakkaa ihmisiä, jopa lapsia mielivaltaisesti sairaalakuntoon Uudenmaan juna-asemilla muilla julkisilla paikoilla "JÄRJESTYKSENVALVOJINA" toimien! Nää on niitä, jotka tappo sen naisen Ison Omenan lattialle. Kait ne luokitteli hänet mielisairaaksi ja antoi eutanasian...

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      274
      2860
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      215
      1850
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1522
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1290
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1198
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      256
      1133
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1042
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      973
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      79
      920
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      142
      784
    Aihe