Apua aggressiivisille koirille ja niiden omistajille!

Anonyymi-ap

OLEN PITKÄÄN KATSONUT JO TÄTÄ SUOMESSA!

Koiralle-koti ohjelmaa mm.
Ilmoituksia, että taas lopetettu koira ihmisen takia

Tästä pitää tehdä loppu.. Koiraihmiset Huomio!

On ihme jos ihmiset ei tästä ole samaa mieltä kanssani, tarkoitan hyvää ja samalla faktaa tässä asiassa jos ilmenee koirassa vähänkään käytösogelmia tai aggressiivisuutta niin on puututtava siihen välittömästi.. ehkä tähän heräämiseen välttyis turhat käräjät ja koiraparkojen henki myös!!

Auttaisin ilomielin ite vaikka jos herää kysymyksiä kun 30vuotiaasta asti ollut kokemusta koirista.. itellä ollut koiria ja auttanut ongelma koiria myös.. siinä ei ole mitään häpeämistä hakea sitä apua.. ;) hinta on tosin järkyttävä ja siinä monella laskee ego.. mutta se pitää muistaa olkoot rotu mikä tahansa että sinä mikä koet sen avun tarpeelliseksi niin siinä on mitattava ja karsittava syyt pois helpottaakses koiran kärsimystä ja myös samalla ittensä syyt miks koirassa herää ongelma eikö niin?

Onko siinä sitten piilevä syy ? En halua uskoa sitä ikinä että koira tuosta noin vaan muuttuu vihaiseksi yht.äkkiä aina siinä on piilevä syy siinä asiassa..

4

173

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Väärillä ihmisillä väärän rotunen koira jota ei osaa hoitaa

      • Anonyymi

        Hoitaminen on taas eri kun kouluttaminen maksaa mutta asiaan voin perehtyy.. se että minä en ahneudella ota rahaa vastaan vaan ajattelen koira paran henkeä.. se on totta että väärä rotu väärällä ihmisellä se on valitettavaa se on kuitenki omasta itsestään kiinni haluaako apua. Eikö niin?


    • Anonyymi

      Ja tarkotin siis tuossa viestissä että olen ite ihan pienestä asti ollut siis että nyt olen 30vuotias ollut eri rotujen kanssa tekemisissä.. että opetan nyt sitä tässä mitenkä eri rotujen ominaisuudet pitää selvittää rohkeasti ja rehellisesti.. ja mitä virheitä pitää välttää koiran kanssa ettei huonokäytös enää jatku... koiran lojaallisuus on koiran rodusta kiinni ja myös se että mihin tarkoitukseen eri koirat on.. sekin on huomioitava.. ja moni miettii miten kukkarossa vaikuttaa raha on monelle pelko jo että miten koiran saa koulutettua niin ettei tarvis apua vältämättä eläinlääkäriltä kysyä.. koiran kun ostaa sitä varten on kasvattaja että juttelet avoimesti ihmisen kanssa että mitä ite tekee väärin.. jos joku ymmärtää mitä ajan takaa niin yks asia on se koiran ele opi lukemaan sitä.. toinen on koiran pelko tai kipu.... kolmas onko syy vihaisuudelle alkanut miten ? Esim. Olen johdonmukaisuudella saanut koiran luottamuksen että voipi mennä takuuseen siitä mitä koira on kokenut? Sattunut, tapahtunut jotain missä koiralla on ennakkoluulonsa.. nämä ei ole yhteentekevä asia että monelle se on päivänselvä asia että koiralla sattuu olemaan luonnevika vaa yht.äkkiä ja laittaa syyn koiraan ? Miksi se on näin ? Kysymys kuuluu ei pie ikinä aliarvioida koiraa.. se on peto vaikka moni pitää sitä perheenjäsenenä 1% 99% voin kertoa että toivottavasti tämän jälkeen vähän ees avantuu ihmisillä silmät ja hetken miettii onko jotain perää tässä asiassa vai ei?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      160
      2570
    2. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      207
      1682
    3. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      182
      1630
    4. 79
      1301
    5. Kirkon kuoronjohtajalle varoitus

      Oulun hiippakunnan oratoriokuoro johtaja on saanut varoituksen. Lähettänyt seksuaalissävytteisiä viestejä naiskuorolais
      Luterilaisuus
      28
      1035
    6. Nyt kun pride on ohi on siks

      Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että homoseksuaalisuuden harjoittaminen on syntiä (1. Moos. 19:1-13; 3. Moos. 18:22;
      Luterilaisuus
      297
      966
    7. Miljonääri-Miehensä palkalla elelijä-Sirpa Selänne kertoo: lapsemme eivät osoita mieltä!

      Miksi osoittaisivatkaan kun saavat kaiken isin miljoonilla? Luontoakaan ei kannata suojella niin kovin kun isin autotal
      Julkkikset
      47
      934
    8. Muistatteko itsenne vuonna 1986?

      Millainen olit, mitä haaveilit? Ovatko haaveet toteutuneet, jäänyt vajaaksi vai oletko jopa saanut enemmän mitä olisit t
      Sinkut
      179
      850
    9. Miksi et mies halua

      Seksiä minun kanssa?
      Ikävä
      79
      833
    10. Et vastannut vielä

      Herättikö jokin tunteesi uudelleen vai mistä nyt tuulee?
      Ikävä
      65
      808
    Aihe