Numero 5 siis

Anonyymi-ap

Nuoretkin sen tietää ja hienosti kertoo muillekin
HALLA-AHO on isänmaallinen mies, joka puolustaa Suomea ja suomalaisia ja nuorten tulevaisuutta.
Vanhemmat, nuorenne äänestivät läpi Suomen, lukuunottamatta ihan eteläisintä Suomen kärkeä, Halla-ahon omaksi valinnakseen presidenttinä. Nyt ollaan tulevaisuuden tekijöitä nyorille ja kuunnelkaa siis nuorten omaa toivetta: antakaa äänenne Halla-aholle, jonka nuorison enemmistö läpi Suomen haluaa ajamaan tulevaisuuden ja kotimaan etua. Nuoret seuraa asioita, eivät halua tästä maasta vain Euroopan unionin pientä reuna-alueen liitovaltion pientä jäsentä, jolla ei enää ole sitten itsenäisyyttä päättää omista asioistaan ja täältä viedään rahat ja mahdolisuudet muutamille muille EU maille.
Nuoret eivät halua tänne Ruotsin kaltaista maahanmuuttomaata rikollisuusaaltoineen. Uskokaa nuoria, he pelkäävät jo syystäkin omassa maassa raiskatuksi, pahoinpidellyksi joutumista, tai että kadulla tai bussissa maahanmuuttokaupungeissa jo viedään kengät, takit ja puhelimet ja ovat kuvanneet näitä tekemiään rikoksia ja nöyryyttämisiään riisumisineen ja laittaneet nuolemaan uhrin kengänpihjia.
Presidenrin valinta on arvovalinta. Se on karttamerkki maastosta, mihin suuntaan ollaan menossa. Uskokaa nuorten toivetta. Heillä on elämä edessään.
Anna äänesi nro 5 Halla-aholle🇫🇮Lahjoita nuorelle turvallinen Suomi, turvallinen tila tässä maailmassa. Nuoret tulee kiittämään siitä vielä.

21

259

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eikä nuoret halua paikallista homoa. hih hih

      • Anonyymi
        UUSI

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

        🍑 ­­­N­­y­m­f­­o­m­­a­­­a­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Viisi on onnen numeroni

    • Anonyymi

      Johonki muuhun hommaan muttei presidentiksi ikinä😂

      • Anonyymi

        🤣🤣🤣 hauskoja emojia t juntti haapaveteläinen 🤣🤣🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        🤣🤣🤣 hauskoja emojia t juntti haapaveteläinen 🤣🤣🤣

        Opettele kirjottaan vetelys😁


    • Anonyymi

      Annetaan nuorten vielä kasvaa ja kehittyä rauhassa. Ei vedetä heitä mukaan tähän loan heittoon. Antavat äänensä sitten, kun ikä riittää.

      • Anonyymi

        Nuoret ovat äänestäneet Halla-ahon parhaaksi ehdokkaaksi lähes koko Suomessa nuorisovaaleissa. Ei se ole loan heittoa, että nuorillakin on mielipide. Usein perustellumpi kuinmonella aikuisella äänestäjällä. Nuoret miettii itsenäisesti ja ovat tiedostavia. Asia kiinnostaa ja koskettaa heitä, koska nyt vaikutetaan siihen millaista tulevaisuutta nuoeille rakennetaan.
        Pidetään Suomi hienona itsenäisenä ja turvallisena maana.
        Siksi Halla-aho numero 5.


    • Anonyymi

      Tässä Halla-ahon ehdokkuudessa on vain yksi iso mutta. Koko ehdokkuus on enemmän tai vähemmän läppä. Herrahan siis itse vetäytyi persujen puheenjohtajankin paikalta ihan siksi, että ei halunnut olla johdossa, parrasvaloissa jne. Nyt sitten muka hakee presidentiksi. Ei kovin uskottavaa. Toinen pointti on myös siinä, että Halla-aho on fiksu tyyppi. Hän tietää olevansa aivan liian kahtiajakava tyyppi koko kansan keskuudessa. Eli vaikka hän pääsisikin toiselle kierrokselle, niin ei ole mitenkään mahdollista voittaa sitä kisaa. Kuten sanoin, hän on aivan liian tunteita herättävä henkilö ja tietää sen itsekin. Koko ehdolle lähteminen on tehty siksi, että joku nyt persuista piti vain valita ja Jussi on hyvä herättämään tunteita vihervasemmiston suunnalla. Eli käytännössä hän saa ilmaista mediatilaa julistaa persujen agendaa ja samalla aiheuttaa tärinöitä vihervasemmistolle. Mutta herra itse, tai persujen johto, ei kukaan usko tai ole koskaan uskonutkaan että Halla-aho voisi koskaan olla presidentti. Ihan läpällähän tämä on tehty.

      • Anonyymi

        Olet kyllä väärässä, Halla-Aho on ehdottomasti paras vaihtoehto tämänhetkisiin ehdokkaisiin, hän ei turhia selittele, vaan jokainen sana, jonka hän sanoo, on todellista faktaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet kyllä väärässä, Halla-Aho on ehdottomasti paras vaihtoehto tämänhetkisiin ehdokkaisiin, hän ei turhia selittele, vaan jokainen sana, jonka hän sanoo, on todellista faktaa.

        Persujen mielestä paras, muiden mielestä lähinnä kauhistus. Persut on kummaa sakkia, kun tuollaista fanittavat, mutte sen takia ovat persuja.
        Toivottavasti Halla-aho pääsee toiselle kierrokselle Stubbia vastaan, silloin peli on selvä ja Stubbista tulee presidentti. Haavistoa vastaan Stubb voi hävitä, mikäli persut jää pettyneinä kotiin ja Haavisto saa kaikki punavihreät uurnille.


      • Anonyymi

        Höpsistä. Mene äänestämään Halla-ahoa. Kaikki on mahdollista. Nyt vaan Halla-ahosta presidenttiä tekemään.
        Jokainen ääni lasketaa. Liikkeelle ja tehdään mahdolliseksi numero 5. 🇫🇮


    • Anonyymi

      Miten aseistakieltäytyjän isänmaallisuuus totetuu käytännössä?Naiset armeijaan - vai?

      • Anonyymi

        Meillä on ollut Tarja Halonen jo presidenttinä, eikä ollut armeijaa käynyt. Ei presidentti sodi pyssy kädessä, vaan johtaa ja hyödyntää armeijan huippuunsa hiottuja johtajia. Presidentti puolustaa Suomen omaa kantaa ja toisaalta tekee ulkopoliittista yhteistyötä. Halla-aho on harkitsevainen ja hänen linjansa on pysynyt loogisena ja on siten luotettava eikä mikään sori siitä tuuliviiri tai sinisilmäinen höynäytettävä. Stubbikin rehentelee suuren luokan yhteyksillään, mutta on ainoa poliitikkomme, joka on rehvastelullaan suututtanut Ranskan presidentin ja siksi Suomi pukattiin syrjään päötöksenteosta. Ranskan kirjeenvaihtaja selvitti kuuluuko Stubb Ranskassa päättäjien yhteydenpito listoille ja eipä siellä Stubbin nimeä ole näkynyt. Haavisto puolestaan on jo osoittanut ettei noudata lakia tai toimi hyväksyttävällä tavalla tiukassa paikassa, kuten Al Holin tapauksesta tiedämme.

        Stubbille yritetään rahalla elitistien toimesta "ostaa" pressanvirkaa tuuttaamalla suuria lahjoituksia mainontaan ja mediaan. Stubb on alusta asti ollutkin ylimielinen rehvastelija ja varma voitostaan. Olisi mukavaa kun kansa äänestäsikin Halla-ahoa ja pyyhittäis tuo Stubbin ylimielinen virne. Selvästi on nuolaissut ennen kuin tipahtaa.
        5 5 5 5 5 5


    • Anonyymi

      Kansalaiset ovat nyt seurannet poikkeukellisen paljon politiikkaa, johtuen nyt olevasta maailmantilanteesta sekä lukuisista presidenttiehdokkaista. Varmaa onkin, että muista ehdokkaista edukseen poikkeava Halla-aho pääsee toiselle kierrokselle, ja jännättäväksi enää jää tuleeko hänestä nyt presidennti!

    • Anonyymi

      Mitä valtaa on presidentillä,liian radikaali minun mielestä,huvittavaa tällä palstalla se jos laittaa emojin niin leimataan nuoreksi t.pappa 80 v😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

      • Anonyymi

        Missä on leimattu nuoreksi? Taitaa papalla olla nyt liian vahva lääkitys kun tuollaisia kuvittelee 😂😂😂


    • Anonyymi

      Isänmaan puolesta tai vastaan?🙄

      • Anonyymi

        Erittäin hyvä kysymys.
        Ehdottomasti isänmaan puolesta!
        Siksi Halla-aho.


    • Anonyymi

      Kalluppi povas että kalpea katsastaja jää sijalle 3😁

    • Anonyymi

      Joo varmaan se sivari puolustaakin Suomea. Sodan syttyessä menee sivarikoulutuksensa mukaan vetämään lapsille kerhoa kun nuut lähtevät rintamalle. ❣

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4066
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2169
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1664
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1487
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1448
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1360
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1248
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1164
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1099
    10. 22
      1066
    Aihe