Paperitehtaan persut/lakko?

Anonyymi-ap

Onkos heillä pokkaa lakkoilla?

18

319

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tottakai. Eihän tässä hallitusta vastusteta vaan kommareita jotka koittaa viedä meiltä liiton rahat.

      • Anonyymi

        Juu, persuthan on työväenpuolue 😂


    • Anonyymi

      Ei kai paperitehtailla persuja ole?

      • Anonyymi

        Taitaa siellä muutama raasu olla joille kyllä kelpaa liiton neuvottelemat edut


      • Anonyymi

        Luottamustehtävissä, aika hullunkurista?


    • Anonyymi

      Tyhmää porukkaa riittää papru liitossa. Stora Enso suunnittelee pistävänsä kylmäksi suomesta tai ruotsista pari papru tehdasta. Ei liene vaikee arvata kummasta maasta suljetaan. Varmaan kannattaa lakkoilla.

      • Anonyymi

        Varmaan ne lakot ei vaikuta yhtään mitään niihin sulkemisiin. Varmaan tajusit.


      • Anonyymi

        Enää ei saa halpaa raaka-ainetta itänaapurista, sehän tässä painaa kaikista eniten. Suomen paras kilpailuetu eli hyvät kauppasuhteet Venäjän kanssa on tuhottu, Suomen logistinen sijainti on aivan surkea verrattuna länsinaapuriimme koska lähes kaikki Suomen teollisuuden vientikuljetukset menee meriteitse. Ei ole maantie- ja rautatieyhteyksiä Euroopan suurille markkinoille kuten Ruotsilla. Lisäksi Stora Enso on ruotsalaisomistuksessa ja vetävät luonnollisesti kotiin päin mitä tulee tehtaiden pysyvyyteen, Suomi on aina kakkossijalla ruotsalaisomistajien näkökulmasta vaikka täällä tehtäisiin töitä talkoolla.


    • Anonyymi

      Mitä luulette poliittiseen lakkoon osallistuvat saavuttavanne? Muuta kuin, että kahden päivän työstä kieltäytymisestä napsaistaan 10% palkasta pois. Mitä muuta?

      Ylen torstain presidenttiehdokkaiden tentissä kuultiin vääriä valoja hallituksen ohjelman vaikutuksista. Sari Essayah sanoi, miten asia todellisuudessa on, mutta se taisi mennä kuuroille korville. Toimittaja jakoi eniten puheaikaa vasemmiston edustajille. Voisi kysyä, kenen asialla?

      Suomessa valta kuuluu kansalle, jota edustaa vaaleissa valittu Eduskunta ja sen hallitus. Vaalit ovat neljän vuoden välein. Kaikki saavat osallistua, on yleinen ja yhtäläinen oikeus osallistua. Se on demokratiaa. Se on oikeusvaltion perusta. Ammattiliittojen nostattama vastakkainasettelu ja poliittiset lakot eivät ole demokratiaa. Poliittinen lakko ei ole mielenosoitus, eikä oikea lakko. On ihan oikein, että poliittisia lakkojen kestoa ollaan kriminalisoimassa yhteen päivään. Useimmissa maissa poliittiset lakot ovat kielletty kokonaan. Ammattiliittojen huudahdus, että lakko-oikeus ollaan poistamassa, on yksi valhe monien joukossa.

      Mitä lakkoilijat luulette saavuttavanne?
      Mitä UPM:n pari vuotta sitten kolme kuukautta kestäneellä lakolla saavutettiin? Mitä Sipilän hallitusta vastaan järjestetyillä poliittisilla lakoilla saavutettiin?
      Mitä Metalliliitto ja Paperiliitto saavuttivat, kun eivät 1990-luvun alussa suostuneet SAK:n Ihalaisen johdolla jo hyväksymään yhteiskuntasopimukseen, mikä ajoi Suomen syvään lamaan?

      Urho Kekkonen jyrisi, että lakko on vanhentunut tapa vaikuttaa. Siitä on jo 50 vuotta. Ammattiliittojen keinovalikoima ja aatteet ovat museoiässä. Suositus on, että ammattiliitot ottavat askeleen taaksepäin, POLIITTISET lakot perutaan, lopetetaan napina ja mennään neuvottelemaan. Neuvottelujen ovet ovat olleet auki koko ajan. Hakaniemessä on vain päätetty toisin. Mitä luulevat saavuttavansa? SAK:lla ei ole veto-oikeutta Eduskunnan päätöksiin.

      • Anonyymi

        Taas on copypastea käytetty. Keksisit jotain omaa,rumaa tuollainen kopiointi.


      • Anonyymi

        se 2 päivän palkan napsaisu voidaan korvata vaikkapa 2 viikon sairaslomalla, ja kun saikkupalkka tulee keskituntiansion mukaan niin se on paljon suurempi kuin normaalipalkka. Ja taas satoi työmiehen laariin.


    • Anonyymi

      Työt eivät ole lakossa.

    • Anonyymi

      Toivottavasti #työnantajalla# siis riistäjällä olisi sen verran miestenvälineitä housuissa että laittaisivat ainakin parin kuukauden työsulun niin pääsisi kunnon kevätlomalle taas pitkästä aikaa mutta eihän niitä taida olla sitäkään vähää mitä ennen.

    • Anonyymi

      Aika samaa vanhaa näkyy olevan mielipiteissä. Että lakko aiheuttaa lopetuksia ja muuta diipadaata. Ilmeisesti paljon Kokoomuksen vaalikarjaa joilla ei itsellä ole edellytyksiä omaan ajatteluun.

      • Anonyymi

        Kerro mitä kautta lakko edesauttaa yritysten toimintakykyä? Yritykset ne kuitenkin työllistävät, ay-liike vähemmän.


    • Anonyymi

      Jos mestari pääsee kakkoskierrokselle, äänestänkin häntä, Stubbin sijaan, ihan vaan sen takia, kun Suomessa ei kunnioiteta demokraattisesti valittua hallitusohjelmaa ja pakotetaan liitosta erottamisen uhalla leikkimään vasemmistotouhuja...Luulen, että moni näpäyttää näin vihervasemmistoa. Mikäs sen parempaa.

      • Anonyymi

        Moro Geelimasa!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3038
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1026
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1000
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      946
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      916
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      806
    Aihe