Mikä on muuttunut

Anonyymi-ap

Turbosyövät. Syöpä, joka uusiutuu remission jälkeen. Ihminen todettu terveeksi ja yhtäkkiä syöpä räjähtää päälle. Ja menehtyy parissa kuukaudessa. Ja monta syöpätyyppiä yhtä aikaa.
Tätä ei haluta uskoa todeksi. Näitä vaan tulee lisää.

109

1430

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Turbosyövät loppuu kun siirrytään sähköautoihin , niissä ei oo turboa.

      • Anonyymi

        Ai eikö oo. Mikäs sitten on Porsche Taycan turbo s? Täyssähköauto turbolla.


    • Anonyymi

      Varmaan syy on korona rokotteessa?

      • Anonyymi

        MOT hyppäsi ruumisauton kyytiin. Mikä on vainajien tilanne Suomessa, jossa ylikuolleisuus on ollut koholla kesästä 2021? Katso MOT-jakso ja hämmästy!


      • Anonyymi

        100% suurin syy on myrkkyruiskepiikkilöissä, joita Suomessakaan ei kukaan tutkinut vaan moni hutkinut käteensä ja kuollutkin. Moni on hoidossa ollut tutuista ja kuluttanut sitten meidän verovaroja jotka emme ottaneet piikkilöitä lainkaan ja selvisimme terveinä työkykyisinä.

        Yhtäkään todistetta ei ole annettu, että olisi joku selvinnyt paremmin piikeillä - se on täyttä USKONTOA ja perustuu luottamukseen kun narahti ottamaan tutkitut turvalliset ja tehokkaat - se on jenkeilläkin jo naurun kohde tuo sanonta - on kuitenkin saatava syylliset tuomittaviksi piikkien antajia myöten.

        Meiltä on nyt moni ystävä ja kahvi- ruoka ja pelikaverikin kuollut tai niin sairas ettei enää voi tulla.


    • Anonyymi

      Jotenkin immuniteetti on heikentynyt, se näkyy viimeaikaisissa uutisissa, syyhy, hepatiitti ihan maailmanlaajuisesti.

    • Anonyymi

      Nykyaikana on lisäaineita valmisruuissa vaikka minkälaisia , lihat on värjätty ym. En ihmettele ollenkaan, nyt on metwurstisiivuissa jotain paskaa.

      • Anonyymi

        Ruoka on sellainen että pienikin vatsanmurahdus vie ruokatuotteen pois hyllyltä tai opastetaan nytkin terveyden puolelta ettet katso telkkaria nukkumisen aikaan - sinulla voi tulla terveysongelmia - VOI HEL ..I !
        VÄTYKSET JA SAAMATTOMAT PELKURIT VAIKENEVAT VAIN PIIKEISTÄ - SAA...NAN TYPERÄÄ TUO ROSKALEHTIVÄKIKIN - PELKÄÄ ANTAA TOTUUDEN JULKI.


    • Anonyymi

      Miksi rokotteiden ja ylikuolleisuuden yhteyttä ei tutkita? Täysi hiljaisuus.

      • Anonyymi

        Pelkäävät jenkkien painostuksen alla - et saa sanoa totuutta - joku nimi papereissa---mieluummin annetaan ihmisten kuolla kuin annetaan tietoa.
        He pelkäävät rangaistuksia jos kertovat totuutta - se on kuin ufot aikanaan - naurettiin asia pois markkinoilta. Nyt ei kyllä naurata tämä kun joikaiselta on varmasti kuollut jo joku tuttu tai omainen.


    • Anonyymi

      "Tappava tauti leviää Japanissa" jne jne
      Mistä näitä sikiää ykskaks?
      On siis mahdollista, että jatkuvat tehostepiikit heikentävät imnuniteettia, niin kuin lukemattomat valtamediassamme ääneen pääsemättömät tutkijat ja lääkärit (muualla maailmassa jo herätty) varoittivat!
      Ruotsissakin jo puhutaan asioiden oikeilla nimillä näistä piikityksistä.

      • Anonyymi

        Tappavaa tautia on miljoonia vuosia ollut - me päivitämme sairastamalla taudit ja heikot sortuu elon tiellä - ihmisrotu on säilynyt hengissä.
        Pahin tuholainen on ollu tämä itse ihminen ja nyt mrna-injektiot pahin murhatoimi. Pahempi kuin moni sota.


    • Anonyymi

      "Ihmisiä raportoidaan kuolleen koronaan valtavan paljon aiempaa enemmän juuri niillä viikoilla, jolloin koronarokotteiden massajakelu oli meneillään."
      Mutta Mika Salmela (ei lääketieteellistä koulutusta) sanoo kuolemien johtuvan koronasta!

      • Anonyymi

        Ei ihmisiä kuollutkaan entistä enempää - ennen kuin alettiin massapiikitykset - meilläkin kuoli heti 2 viikon päästä sukulainen ja hänen puoliso myöhemmin.
        Selkeä homma oli eikä yllätys - me varoittelimme - osalle turhaan ja valitettavasti kuolikin korvat kiinni olleita ja mediaan herkkäuskovaisia.


    • Anonyymi

      Oli juttua vaatteiden naftaliinista afaliinista katsoin Googlella mihin sitä käytetään Sekin oli lääkkeiden raaka-aineena käytetty joten kyllä Lääkkeet on myrkkyä

    • Anonyymi

      West Lothian, Skotlanti-2-vuotias taapero Kerris Mitchell kuoli aamulla äkillisesti nukkuessaan, 4. tammikuuta 2024, sängyssään

      # DiedSuddenly
      West Lothian, Scotland - 2 year old toddler Kerris Mitchell died suddenly in her sleep on morning of Jan.4, 2024 in her bed.

      "It was a completely normal night"

      Childhood vaccines are the main culprit in these sudden deaths. This includes COVID-19 mRNA Vaccines.

      #DiedSuddenly

    • Anonyymi

      Vaikka Boriksen ero häiritsi sinua, Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus on hiljaa julkaissut raportin, joka vahvistaa, että 94% kaikista COVID-19-kuolemista huhtikuun jälkeen on ollut rokotettujen joukossa.

      "Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen hiljaisesti julkaisema raportti vain tunteja ennen pääministeri Boris Johnsonin ilmoitusta erostaan osoittaa, että Englannin kolminkertaisesti rokotetun väestön COVID-19-kuolemat ovat lisääntyneet dramaattisesti viime kuukausina, kun taas rokottamattoman väestön keskuudessa ne ovat vähentyneet dramaattisesti.

      Viimeisimmät luvut osoittavat, että rokotetun väestön osuus Englannissa oli järkyttävä 94% kaikista Covid-19-kuolemista huhti-ja toukokuussa, ja 90% näistä kuolemista oli kolminkertaisen/nelinkertaisen rokotetun väestön keskuudessa.

      • Anonyymi

        TUO OLI ENNALTA MEIDÄN SANOMAMME - PITI PAIKKANSA.


    • Anonyymi

      Ne jotka ramppasi 4-5.llä rokotteella, ovat nyt alkaneet sairastella. Samalta ihmiseltä hoidettiin helikobakteeri, pitkittynyt yskä, punajäkälä suusta ja nyt kilpirauhanen toimii vajaalla. Kaikki maailman vaivat alkanut piikkien jälkeen. Koronarokote vei ihmisiltä immuniteetin. Syyhypunkki oireilee niillä pahiten, joilla on madaltunut vastustuskyky. Toisilla se on syyhypunkki, muttei mitään kutinan oireita. Toisilla niin kamala kutka, että raapivat itsensä lähes hengiltä.
      Jos punkkia ei löydy, niin se ei ole syyhyä!
      Maksa voi olla kuormittunut.

      • Anonyymi

        Ikävä kun ystäviä ja sukulaisia kuoli niin moni ja sairastui sitäkin enemmän.
        Tälläkin hetkellä sairaalassa ja on ollut jo pari viikkoa. Toivotaan, että selviää Hänen nuorempi siskohan kuoli piikkiin jo pari vuotta sitten nopeasti.


    • Anonyymi

      Laittakaa toinen foliohattu päähänne, niin olette turvassa luulotautiset, jotka uskotte myös salaliittoteorioihin.

      • Anonyymi

        Kaikki tulee julki nyt, toivottavasti myös joutuvat vastuuseen nämä valehtelijat ja ihmisten erehdyttäjät. Vaikka Ukrainan sota lopetti koronakeskustelun, dokumentit ovat kiistattomat, että k-tehosteet ovat osalle ihmisiä tappavat.


      • Anonyymi

        Kertokaahan K- piikkien puolustajat, että mikä muu voisi olla selittävä syy vuonna 2021 alkaneeseen massiiviseen ylikuolleisuuteen, kuin korona- rokote, siis mitä muuta merkittävää on tapahtunut vuonna 2021?


      • Anonyymi

        Vuonna 2020, kun lehdet olivat täynnä hirmuisia juttuja koronasta, taustalla valmisteltiin GMO-tuotteiden injektoimista ihmisiin. Geenitekniikkalaki muutettiin, ja sitten kaikki oli valmista tähän tutkittuun ja turvalliseen vapauden tuovaan geeni-injektioon. Asiat tulivat ilmi Valtioneuvoston U-kirjelmä U 39/2020 vp muistiossa, joka julkaistiin 23.7.2020.

        Oliko se geeniterapiaa
        Kyllä se Bayerin lääkeosaston johtajan Stefan Oelrichin mukaan sitä oli.


      • Anonyymi

        Laita sinä vaan roskalehti eteesi ja imaise sieltä uskontoa piikkien himoosi...jos enää uskaltavat mitään puhua, koska se on heillekin nyt raskas pala puhua mitään kun on kansanmurha tehty.

        Nyt varmaan sinulla piikkejä vetänyt on selkeä venäjävihakin iskostettu sopulin tapaan eikös vaan ja nato intohimosi - eikös tiedetä mitä nuo myrkyt aiheuttaa.

        Kannattaa sinun hakea vaan tukea roskalehdistä ja ylenannosta - hiiiihii...näin se on.

        Hankipa pipo itsellesi ettei pää palellu kun muutenkin on vaarat siitä sitten vakavammat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kertokaahan K- piikkien puolustajat, että mikä muu voisi olla selittävä syy vuonna 2021 alkaneeseen massiiviseen ylikuolleisuuteen, kuin korona- rokote, siis mitä muuta merkittävää on tapahtunut vuonna 2021?

        Ei siihen tarvittu kuin nuo vaaralliset ampullit - me varoittelimme ihan sisällön paljastaen jo 2020 kesällä että älkää missään nimessä ottako turhaan noita.
        Niiistä ei ole mitään apua kenellekään - eikä ole ollut- missä todisteet, että olisi auttanut edes yhtä.
        Niistä olikin vain pelkkää haittaa, terveysongelmia ja kuolemia massakaupalla.
        Nyt tuomiot vaan- sen vuoksi kun paljon syyllisiä ja isokenkäisiä jopa piispanretale ja poliitikkoja, että ei uskalleta lähteä tuomitsemaan, raukkoja toisaalta ovat. Pitäisi aina vastata huutoonsa.


    • Anonyymi

      7-VUOTIAS LAPSI kuoli sydänlihastulehdukseen ja verisuonitukoksiin saatuaan koronarokotteen, kertoo lääketieteellinen Vaccines-julkaisu. Tutkijat arvioivat rokotteen saattaneen aiheuttaa kohtalokkaan sytokiinimyrskyn. Ennen kuolemaa lapsi kärsi mm. nivelkivuista, hänellä oli kävelyvaikuksia, hän oksensi verta ja hänelle tuli suolensisäistä verenvuotoa.

      Ei voi kuin ihmetellä sitä, että jotkut vanhemmat sallivat lapselleen annettavan kokeellisen injektion, josta on ilmoitettu moninkertaisesti enemmän vakavia haittavaikutuksia kuin maailman kaikista muista rokotteista yhteensä. Semminkin kun koronaksi kerrottua on pidetty kaikkein harmittomimpana juuri lapsille. Mitä he mahtavatkaan nyt ajatella?

      • Anonyymi

        Lapsenmurha piikeillä - piikittäjä linnaan vaan.
        Näitä lasten piikityksiä oli jopa pakolla Suomessakin ---Porista oli tapaus julkisuudessa.
        Missä on lehtien sivuilta Suomessa kuolleet ja vammautuneet lapset piikeillä - ei missään- rikollisten suojelua selkeästi.

        Jenkeistä raportoitiin jo aikapäivät sitten lasten saamista piikiestä - miten tuli sokeita ja kuuroja esimerkiksi tällä idioottimaisella toiminnalla.


    • Anonyymi

      Asiantuntijat ovat ymmällään!
      Jos immuunipuolustus on tuhottu mRNA-injektioilla, myös se on ymmällään. A-streptokokki on myös ymmällään. Ihan kaikki ovat ymmällään, paitsi Hanna ja Mika

    • Anonyymi

      Putinin syytä.

    • Anonyymi

      Sekin oli aika uskomatonta, että Kiuru ja Marin vouhotti piikkien puolesta niin pitkään, vaikka THL jo alkuvuodesta -22 kielsi niitä terveille ihmisille antamasta, koska tuhoaa immuniteetin, mutta nää hölmöläiset väitti tietävänsä paremmin, ovatkohan lääkäreitä, vai tutkijoita...

    • Anonyymi

      Jos joku nyt kuolee yllättäen, ei ole soveliasta kysyä, olivatko he ottaneet kokeellisia rokotteita.
      Rokotustietojen kyseleminen oli soveliasta ainoastaan silloin, kun kyse oli salille menosta tai baariin pääsystä!

      • Anonyymi

        Häveliästäkö - ihmiset ovat raukkoja jos eivät kysy.

        Jos ei olisi ottanut piikkejä ja joku olisi kuollut niin mikäs riemunkiljunta näillä kuspäillä olisi ollutkaa riekkua.

        Me olemme olleet herrasmiehiä tässä suhteessa vaikka moni on kuollut ja sairastunut piikeistä niin emme riemuitse siitä emmekä ilku.


    • Anonyymi

      Kuka on kuollut?

      • Anonyymi

        17 miljoonaa on kuollut piikeistä jos kysyit, maailmassa.
        Kannattaisi pysyä ajan tasalla näissä.


    • Anonyymi

      Väitöstutkimus. Saara Jäntti:
      Tehohoidon hoitojaksojen määrä ei lisääntynyt koronaviruspandemian aikana Suomessa.

      Tekeekö joku nyt tutkimuksen, miksi nuo edellä mainitut räjähtivät käsiin, kun rokoterumba ja tehosteet piikitettiin ihmisiin.
      Sitä tietoahan on vaadittu, mutta täysi hiljaisuus.

      • Anonyymi

        Puhuuko Jäntti rokoterumbasta?


      • Anonyymi

        Ottakaa vaan sitä lisäbuusteria niin saadaan hautausalalle vielä lissää hommia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Puhuuko Jäntti rokoterumbasta?

        Olihan se sairas rumba.
        Miten ihmiset jopa vaivautuivat tuonne jonottamaan myrkkyjä ja terveytensä lahjoittamaan kokeilulle....vaikka tehokkaita, turvallisia ja tutkittuja..hihhiiihahahhahahh


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ottakaa vaan sitä lisäbuusteria niin saadaan hautausalalle vielä lissää hommia.

        Nyt jo kaikkien suurimpien kaupunkien hautausmailla ja sairaaloitten pihoilla sadoittain pakastekontteja, kun ei ehditä kaikkia raatoja hautaamaan. Miten olisi, jos vuokrattaisiin Putinilta pari kuorma-autoon rakennettua krematoriota? Ei ne kaikki Ukrainassa ole, vaan raadot jätetään lannoittamaan Ukrainan muutenkin hedelmällisiä mustan mullan peltoja.
        Muuten, tämähän on täysin suunniteltu depopulaatio. Ruiskeen ottaneet kuolevat joskus heti, joskus vähän myöhemmin, mutta kuitenkin aiemmin kuin ruiskeita ottamattomat. Depopulaatio toimii näin. Myöskään naiset eivät tule enää tiineiksi, totesi jo ruiskehysterian alkuvaiheessa Japanin terveysministerio ja kielsi ruiskeet. Tämäkin edesauttaa depopulaatiota, jota EI toteuteta eniten sikiävissä alikehitysmaissa, koska niitten sakki varataan valloittamaan valkoisen rodun ja kristittyjen asuinalueet depopulaation nimissä. Nämä kyllä sitten koppuvaiheessa tappavat toisensa, kun aseita annetaan.
        Ukrainan sotakin palvelee depopulaatiota. Kulloinkin häviöllä olevaa osapuolta autetaan aseilla just sen verran, että yhteenlaskettu kuolleisuus pysyy maksimissa. Monta viisasta on analysoimassa tilannetta ja yhtä monta peittelemässä toimia rahvaalta.
        Viime kesän sato oli niukahko, mutta täksi vuodeksi on suunniteltu maailmanlaajuinen kato. Vuoden 2025 aikana Venäjän on määrä räjäyttää ensimmäinen atomipomminsa jossakin Euroopassa. Jatkosta ei ole minulle kerrottu.


    • Anonyymi

      Satakunnan Kansan uutinen 3.2.2024 ”Koronarokotteista ei tullut kansanmurhaa” oli vahvasti ristiriidassa todellisuuden kanssa. Tiedonlähteiden, THL:n ja Fimean vahvat taloudelliset sidonnaisuudet lääketeollisuuteen näkyivät mRNA-rokotteiden riskien ja ongelmien peittelynä. Seuraavassa lyhyt kooste aiheesta.

      Monimutkaista ja vaarallista geeni- ja nanoteknologiaa sisältävät kokeelliset mRNA-injektiot (=koronarokotteet) aiheuttavat rokotetuilla todistetusti kymmenittäin erilaisia sairauksia ja pahentavat jo olemassa olevia, joihin ihmiset usein kuolevat. Tällöin koronarokotteet ovat joko perus- tai myötävaikuttava kuolinsyy.

      Yli 1000 vertaisarvioitua, riippumatonta tutkimusta osoittaa, että kuolemia aiheuttavat juuri uutisessa mainitut sydäntapahtumat ja kasvaimet, neurologiset vaivat sekä monet muut sairaudet. Tämä ilmenee jo Pfizerin omista papereista. Mm. syöpäkasvaimia ilmenee poikkeuksellisen nuorilla, ja niiden kasvunopeus on monesti lisääntynyt. THL:n tilastoista näkyy sairaustapausten määrän valtava kasvu rokottamisen jälkeen ja Fimean tilastoissa taas ennätysmäiset rokotehaitat.

      Suomessa on nyt kertynyt järkyttävä, yli 15 000 hengen ylikuolleisuus kesästä 2021 eli toisesta mRNA-injektiokierroksesta lähtien. Koronakriisin aikana ennen rokotuksia ei ylikuolleisuutta ollut lainkaan. Yhä useammat julkaistut ruumiinavauksiin perustuvat patologiset tutkimukset ovat osoittaneet yhteyden koronarokotteen ja kuoleman välillä. (Immunohistologista tekniikkaa käyttäen on mm. mahdollista osoittaa, onko tulehdusmuutos, esim. aivoissa tai sydämessä, peräisin rokotteesta vai Covid-19-infektiosta).

      Monissa maissa rokotuskierroksia seuraavat selkeät nousut kuolleisuudessa. Marraskuussa 2023 viimeisimmän injektiokierroksen jälkeen ylikuolleisuutemme oli Euroopan korkein 40,5 %! Myös syntyvyys on romahtanut 9 kk mRNA-rokotusten jälkeen, jolloin terveyskatastrofista ja kansamurhasta puhuminen lienee jo oikeutettua.

      Geeniteknologisista koronarokotteista sairastuneilla ja läheisensä menettäneillä on oikeus hakea korvauksia menetyksestä. Kyseessä on rikos, jossa ihmisten terveydellä liikevoiton vuoksi leikkineet on laitettava oikeuden eteen, jottei vastaava toistu enää koskaan.

      Koska osa sairauksista etenee ja kuolemantapauksia ilmenee vuosien mittaan, toivomme median aloittavan laajat uutisoinnit mRNA-koronarokotteiden ongelmista. Nyt on tärkeää estää loput turhat sairastumiset ja kuolemat. Jokaisen mRNA-rokotetun olisi hyvä aloittaa elimistön puhdistaminen tästä riskialttiista geeni- ja nanoteknologiasta. Ilmaisia hoito-ohjeita on lähdeviitteissämme, mutta toivomme valtiovallalta välittömästi resursseja ja lääkäreiden koulutusta täsmällisempään hoitoon.
      Mkr.fi

      • Anonyymi

        http://www.mkr.fi/

        Taidat luottaa aika epämääräiseen tietoon, jos Mkr.fi on sivu. Käykää katsomassa linkistä mitä edellä olevan hevosmiehen tietotoimisto kirjoittaa. 🤣🤣🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        http://www.mkr.fi/

        Taidat luottaa aika epämääräiseen tietoon, jos Mkr.fi on sivu. Käykää katsomassa linkistä mitä edellä olevan hevosmiehen tietotoimisto kirjoittaa. 🤣🤣🤣

        Vuonna 2020 lehdet olivat täynnä uutisia siitä, kuinka tehohoitopaikat ovat loppumassa ja toiminta on veitsen terällä. Sairaaloissa oli aivan suunnaton määrä potilaita ja lähes kaikki, jotka joutuivat tehohoitoon, kuolivat. Tilanne oli katastrofaalinen ja romahdus oli aivan nurkan takana. Tilanne oli hirveä. Kaikkien piti pestä käsiään aivan jatkuvasti ja ilman maskia ei voinut oikeastaan edes syödä. Uusimaa laitettiin karanteeniin ja poliisit valvoivat työtä päivää työmatkalaisia Helsinkiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vuonna 2020 lehdet olivat täynnä uutisia siitä, kuinka tehohoitopaikat ovat loppumassa ja toiminta on veitsen terällä. Sairaaloissa oli aivan suunnaton määrä potilaita ja lähes kaikki, jotka joutuivat tehohoitoon, kuolivat. Tilanne oli katastrofaalinen ja romahdus oli aivan nurkan takana. Tilanne oli hirveä. Kaikkien piti pestä käsiään aivan jatkuvasti ja ilman maskia ei voinut oikeastaan edes syödä. Uusimaa laitettiin karanteeniin ja poliisit valvoivat työtä päivää työmatkalaisia Helsinkiin.

        Maskipakko määrättiin, vaikka kaikki tiesivät, että SARS-CoV-2 virus on niin pieni, että kirurgisen maskin suodatinverkko oli suurinpiirtein sama, jos oli yrittänyt pysäyttää hyttystä jalkapallonmaalin verkolla. Kaupassa ei voinut kulkea ilman maskia, koska ihmiset tulivat huutamaan niin, että räkä lensi suusta.

        Sitten kun vuoden 2020 koronan kuolleisuus tilastot paljastettiin, niin viruksen kanssa kuoli yhteensä 558 henkilöä. Alle 65-vuotiaita tautiin kuoli 42 henkilöä. Keski-ikä (mediaani) oli 84 vuotta, joka on pari vuotta keskimääräistä kuolinikää enemmän. Moni vanhus siis kuoli periaatteessa vanhuuteen koronan kanssa. Normaalisti kausiflunssaan kuolee 1000–2000 ihmistä. Teho-osastot olivat kuitenkin olleet koko vuoden median ja asiantuntijoiden mukaan aivan täpösen täynnä.

        Vuonna 2022 julkaistiin tutkimus, missä oli selvitetty covid pandemian kuolleisuutta todennettujen tartunnan saaneiden keskuudessa, niin luvut olivat hyvin matalat:

        IFR:n (Infection Fatality Rate, tartuntakuolleisuus) mediaani oli:

        0–19-vuotiailla 0,0003 %
        20–29-vuotiailla 0,003 %
        30–39-vuotiailla 0,011 %
        40–49-vuotiailla 0,035 %
        50–59-vuotiailla 0,129 %
        60–69-vuotiailla 0,501 %
        Kuolleisuus oli äärimmäisen matala tartunnan saaneiden keskuudessa ollakseen hirmuinen pandemia. On myös syytä muistaa, että noin 50 % sairasti taudin täysin huomaamattaan.


      • Anonyymi

        Edellinen kirjoittaja tarkoittanee https://mkrsuomi.fi/
        sivustoa. Kuitenkin sen sivuston nimissä voi foliohattuilla ihan miten vaan. Sivuston etusivun teksti kertoo sen: MKR on kaikkien kansalaisten keskusteluryhmä, jossa myös tehdään konkreettisesti merkityksellistä työtä koko yhteiskunnan hyväksi. Kyseessä ei siis ole pelkkä tiedon ja taidon superammattilaisten aivoriihi, vaan MKR:ään ovat tervetulleita kaikki ihmiset koulutuksesta, ideologiasta, näkemyksistä tai kokemuksista riippumatta. Tule rohkeasti mukaan kyselemään, ihmettelemään ja osallistumaan. Kaikkiin kokouksiin osallistuminen on maksutonta, eikä vaadi mitään sitoutumista tai rekisteröitymistä.

        Tuo on foliohattuisille oikein oiva sivusto.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        http://www.mkr.fi/

        Taidat luottaa aika epämääräiseen tietoon, jos Mkr.fi on sivu. Käykää katsomassa linkistä mitä edellä olevan hevosmiehen tietotoimisto kirjoittaa. 🤣🤣🤣

        Onko nämäkin hevosmiesten tietoa?

        Pelastetaan Suomen lapset on lääkäreiden käynnistämä kampanja. Sivuiltamme löydät lääkäreiden, tutkijoiden ja terveydenhuollon työntekijöiden esilletuomaa riippumatonta tietoa.
        Myös suomennettuja lääkäreiden ja tutkijoiden videoita maailmalta.
        Ole avoin, älä usko minua, etsi tietoa itse. Miksi Suomessa ja koronapiikitetyissä maissa on ylikuolleisuus?
        Voisiko syy olla näissä kokeellisissa geeni-injektioissa, joita EI ole koskaan käytetty ihmisiin?


      • Anonyymi

        Roskalehtien artikkeleita emme lue, jää väliin jos näkyy joku lainaus pesän lämmittäjistä.
        Tappoivat kiihotuksillaan meidänkin tuttuja ja ystäviä, sukulaisia...meille riitti lehtien valheet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vuonna 2020 lehdet olivat täynnä uutisia siitä, kuinka tehohoitopaikat ovat loppumassa ja toiminta on veitsen terällä. Sairaaloissa oli aivan suunnaton määrä potilaita ja lähes kaikki, jotka joutuivat tehohoitoon, kuolivat. Tilanne oli katastrofaalinen ja romahdus oli aivan nurkan takana. Tilanne oli hirveä. Kaikkien piti pestä käsiään aivan jatkuvasti ja ilman maskia ei voinut oikeastaan edes syödä. Uusimaa laitettiin karanteeniin ja poliisit valvoivat työtä päivää työmatkalaisia Helsinkiin.

        Reportterit näyttivät videoita täysin autioistakin sairaaloista.
        Niihin ei päästetty sitten enää kuvaamaankaan näitä "potilasmassoja" kuolevia ihmisiä taudin parissa...ahhahahhhaahaha hhaah..aaa!
        Järkyttävää ettei monen järki silloinkaan sytyttänyt, että kusetus alkoi.
        Sitten odotimme piikkitarjontaa ja tulihan se ja oikein pakolla jossain ja armeija mukana pistämässä pakolla vanhuksiin nestettä.

        Vanhuksista oli hyvä aloittaa - ennen alettiin lapsista mutta se katkaisi myynnin kun lapset kuolee ja vammautuu - nyt onnistui kun tämän oivalsivat toteuttaa ja tosi hyvä bisnes..


    • Anonyymi

      Muistatteko uutisia vuonna 2020, kun oltiin aivan veitsenterällä tehohoidon suhteen?
      Uuden väitöstutkimuksen mukaan vuonna 2020 oli vähemmän tehohoitojaksoja kuin normaalisti. Vain 3% hoitojaksoista oli koronan aiheuttamia. Onkohan meille kerrottu muunneltua totuutta

      • Anonyymi

        Mutta sillä median pelottelulla saatiin ihmiset ryntäämään piikille. Nyt sitten kärsitään seurauksista. Jumalaton sairastelu alkoi työpaikoilla tehosteiden jälkeen, mitä ei silloin korona vuonna ollut.
        Aika moni saanut verenohennuslääkkeet..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta sillä median pelottelulla saatiin ihmiset ryntäämään piikille. Nyt sitten kärsitään seurauksista. Jumalaton sairastelu alkoi työpaikoilla tehosteiden jälkeen, mitä ei silloin korona vuonna ollut.
        Aika moni saanut verenohennuslääkkeet..

        Hellanlettas.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hellanlettas.

        Oli jälkikäteen huvittavaa, kun herra Pekka Pouta julkaisi videon, missä haukkui piikkejä arvostelleet maan rakoon ja kehotti heitä viipymättä ottsmasnse rokote, mutta eipä mennyt aikaakaan, kun oli itsellään veritulppa jalassa. Ei oo ukko sen jälkeen jakanut haukkuvideoita ja moni muukin piikkien mainosmies sai ongelman " tutkituista ja turvallisista"


      • Anonyymi

        Hevoslääke kiellettiin kun sillä olisi ne vähäiset määrät parannettu. Tikut tuli ja niillä saatiin potilaita kun ei muuten - niillä saatiin täysin terveitäkin ihan tehohoitoon asti ja henki vex ja sairaalalle 33.000 dollaria per nenä plakkariin aina.
        Ivermectiini oli halpa hevoslääke mutta se kun halpa ja toinen maksoi satoja dollareita niin kumman valitset? Sairaala valitsi, arvaa kumman.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta sillä median pelottelulla saatiin ihmiset ryntäämään piikille. Nyt sitten kärsitään seurauksista. Jumalaton sairastelu alkoi työpaikoilla tehosteiden jälkeen, mitä ei silloin korona vuonna ollut.
        Aika moni saanut verenohennuslääkkeet..

        Nyt moni kärsii...meillä nytkin yksi sairaalassa veriongelman vuoksi ja toinen sydämen vuoksi kärsii ja pelko persuksissa.
        Vatsatautisia on todella ollut useita - kuulimme vasta nyt miten myrkyt tuhoavat vatsan bakteerikannankin helposti. No se seilittäisi, vaikka vain yksi vakavampi tapaus tutuissa ja meni ihan leikkauspöytään asti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hellanlettas.

        Hame vaan päälle hellan äärestä ja nauttimaan kevätsäästä. Vakava juttu.
        Vain piikin ottajalta voi tulla mitäänsanomattomia lyhyitä narahduksia ja varmaan on vienyt myös venäjävihaan kun kiihottaminen onnistui niin helposti narahtaa toisenkin kerran kusetukseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hevoslääke kiellettiin kun sillä olisi ne vähäiset määrät parannettu. Tikut tuli ja niillä saatiin potilaita kun ei muuten - niillä saatiin täysin terveitäkin ihan tehohoitoon asti ja henki vex ja sairaalalle 33.000 dollaria per nenä plakkariin aina.
        Ivermectiini oli halpa hevoslääke mutta se kun halpa ja toinen maksoi satoja dollareita niin kumman valitset? Sairaala valitsi, arvaa kumman.

        Tikuillahan saatiin positiivinen tulos jo viiriäisistä, kanoista, hunajasta, Sosasolasta. Joten se siitä. Yksi väärinajatteleva sairaanhoitaja todisti, että haluttu tulos saadaan kenestä vain ihan pienellä jipolla. Tuskin on enää sairaanhoitajan papereita taskussa, kun paljasti ammattisalaisuuden.


    • Anonyymi

      Suomessa kuolee nyt niin paljon ihmisiä, että säilytystilat ovat täynnä.!
      Maksumuurin takana oleva juttu!
      Miksi? Iltasanomat printtaa massia kuolemalla. Ilmeisesti vanhat teollisuushallit on valjastettu vainajien käyttöön. Kaikki hyvin. Seuraavat tutkitut ja turvalliset on jo tilattu.

      • Anonyymi

        Stadionin kenttä täynnä rumihia.


      • Anonyymi

        Tämä oli odotettua. Kylmäkontit täyttyi ja salaahan ne tehtiin piiloon - tiedettiin mistä johtuu ja kaikessa pitää olla varovainen ettei kansa saa tietää totuutta - ainakaan enemmistö.

        Enemmistö piti saada myrkytettyäkinpiiikeillä koska sitten on helpompi ohjailla kansaa eivätkä häpeä ottaa asiaa esille. Moni tuttukin on hiljaa vaikka puoliso on kuollut tai sisar.
        He häpeävät ja uskottelevat viimeiseen hetkeensä asti, että heitä ei ole huijattu - uskovat kusettajia- emme me sortuneet - täytyy olla omaa tahtoa ja järki päässä vaikka pakotettaisiinkin lähes tekemään itsemurha.
        Lentäjiä on nyt työttömänä ja sairaana - pakotettiin ottamaan tai menettämään työ - meni kuitenkin työ ja terveys ja niin monelta henki- katsokaa tilastoja, ovat piilossa suurelta yleisöltä kyllä eikä ole roskalehtien etusivuilla kuten esim. autokolarit.


    • Anonyymi

      Kohta julkistetaan uusi ihmeellinen, tutkittu ja turvallinen mRNA syöpäinjektio, joka parantaa 99,6% kaikista syövistä.
      Kohta uutisoidaan: "Koska kuninkaan ja prinsessan tila yhtäkkiä romahti, he haluavat osallistua tähän uuteen, parantavaan geeniterapiaan. Ja hups, jo mennessään 1. piikille, he alkoivat kokea, kuinka jo kohta saatavan piikin voima vapautti heidät taudista ja avasi ovet paratiisiin. Ja naps, 1 piikki ja ihme tapahtui. Syövät olivat poissa." Niin he elivät Balmoralin linnassa onnellisina elämänsä loppuun asti.

      • Anonyymi

        Kyllä satavarmasti on tekeillä uutta myrkkyliuosta ja ovat niin härskiä, että jopa kasvien avulla yrittävät myrkyttää kansoja.
        Tämä sairas lääketeollisuus pitäisi pistää kuriin ja tuomita taas - on niitä ennenkin tuomittu - tuo Pfizer myös, entinen rikollinen. Ei ne paranna tapojaan.
        Meidän piispakin Hesassa tuomitsi ja nälvi härskisti jos ei piikkejä ottanut ja on entinen talousrikollinen...näin se menöö


    • Anonyymi

      KUOLI NOPEASTI EDENNEESEEN SAIRAUTEEN.
      Huolimatta siitä, että yrittää tietoisesti olla kiinnittämättä huomiota otsikoihin ”kuoli nopeasti edenneeseen sairauteen”, jolloin poissulkisi sen, että se vahvistuu, mihin huomio keskittyy, niin silti näkee koko ajan otsikoita ”kuoli nopeasti edenneeseen sairauteen”.

      Kyllä, aina on kuoltu, myös nopeasti edenneisiin sairauksiin. Mutta kuka kertoisi totuuden, kuollaanko niihin nyt enemmän? Ja mikä kaikki meitä oikein kuolettaa? Punaisen lihan, kananmunien ja voin, pätkäpaaston, auringon, helteiden ja lumitöiden ohella?

      Kaikki otsikot ovat kuitenkin vuodelta -23 tai -24 ja koskevat alle 65-vuotiaita henkilöitä.

      Kysyä sopii siis edelleen, onko todellakin niin, että muutama surkea kuukausi ”tutkittu” (ainakin näin meille on kerrottu), ihmisiin ennen injektoimaton mRNA-teknologia, joka laittaa ihmisen solut tuottamaan tulehduttavaa ja mm. verisuonitukoksia aiheuttavaa piikkiproteiinia ei voi missään tapauksessa olla syyllinen mihinkään?

      Ai mennyttä on jo? Mitä sitä nyt vanhoja muistelemaan? Silloin toimittiin parhaan tiedon varassa.

      On aivan uskomattoman naiivia sulkea silmänsä tältä. Ja no, jos haluaakin sulkea, niin kannattaa muistaa, että tämä tapahtuu varmasti taas uudestaan.
      Siitä on viitteitä, kun mediassamme jo pelotellaan apina - ym marsuviruksilla.

      Oletko silloin taas nostamassa hihaa ja annat injektoida itseesi jotain, minkä turvallisuudesta ja sisällöstä sinulla tai sinulle sitä suosittelevalla tai annostelevalla EI OLE HAJUAKAAN?

      • Anonyymi

        Kuoli "yllättäen" ...kuoli nopeasti..kuoli äkkiä, kuoli ennalta odottamattomasti.....roskalehtien vääntöä kun välttää totuuden ja välttää sanan koronamyrkkypiikit selityksenä - siitä saisi toimittaja linnatuomion alta aikayksikön - muitten suojelu on nyt ollut rikollista ja rangaistavaa.


    • Anonyymi

      Syövästä puhutaan usein perinnöllisenä sairautena, mutta nykyarvioiden mukaan vain noin joka kymmenes syöpä johtuu perinnöllisestä alttiudesta. Syövälle altistavat myös elinympäristö ja elintavat. On silti lopulta sattumaa, kenelle syöpä tulee.

      – Joku voi elää koko ikänsä terveellisesti ja sairastua, toinen polttaa askin tupakkaa vuosikymmeniä eikä keuhkosyöpä silti iske. Hyvillä elintavoilla voi kuitenkin parantaa omaa arpaonnea, sanoo Suomen syöpäyhdistyksen erityisasiantuntija Clarissa Bingham.

      Tutkimusten mukaan 40 prosenttia syövistä voitaisiin välttää terveillä elämäntavoilla.

      – Samoja suosituksia noudattamalla tulee ehkäisseeksi monia muitakin sairauksia, kuten sydän- ja verisuonitauteja ja kakkostyypin diabetesta, Bingham muistuttaa. Hyväterveys.fi"

    • Anonyymi

      "Naisilla alkoholi kasvattaa rintasyövän riskiä.

      – Mitä enemmän alkoholia juo, sitä suurempi on syöpään sairastumisen riski. Myös kohtuukäyttö kasvattaa riskiä. Syövän kannalta nollalinja on paras." hyväterveys.fi

    • Anonyymi

      On olemassa sukuja joissa syöpää esiintyy paljon, altistus on suuri mutta silti ei kaikki suvusta saa syöpää.

    • Anonyymi

      Tohtori Bossche sanoo, että lääketieteellisen laitoksen kokeellisen COVID-rokotekampanjan jättimäinen maailmanlaajuinen mittakaava tekee kiihtyvistä sairauksista ja kuolemista mahdottomia peitellä.

      ”Tehdessä virheitä tai jopa rikoksia hyvin pienessä mittakaavassa, voit piilottaa ne”, hän sanoi. ”Olen nähnyt tämän tapahtuvan ebolarokotuksen yhteydessä Afrikassa useita vuosia sitten

      Jos kuitenkin teet tämän erittäin suuressa mittakaavassa, kuten mitä on tapahtunut tämän massarokotuskampanjan kanssa, totuus tulee esiin. Ja ne, jotka ovat tehneet nämä rikokset, jotka ovat valehdelleet ihmisille, jotka eivät ole huolehtineet ihmisten terveydestä ja turvallisuudesta, saavat ankaran – ankaran rangaistuksen”, hän totesi.

    • Anonyymi

      Tämäkin poliitikko poseerasi somessa piikitysten puolesta😭
      52-vuotias Tanskan konservatiivisen kansanpuolueen johtaja Soren Pape Poulsen kuoli äkillisesti.
      COVID-19 mRNA-rokotteet vahingoittavat verisuonia, mikä johtaa aneurysmiin ja aivoverenvuotoon.

      • Anonyymi

        MONI PIIKKEIHIN KIIHOTTAJA JA OTTAJA KUOLI - miten lehdet tästä - hiljaa.


    • Anonyymi

      Pfizerin ex-johtaja, Mike Yeadon: "En voi olla varma, mikä oli tämän petoksen motiivi. Sen vaikutukset ovat kuitenkin vahingoittaneet vakavasti monien maiden talouksia, ja taloudellisia siirtoja on tehty triljoonien puntien arvosta köyhimmiltä ja veronmaksajilta rikkaimmalle eliitille. Myös kansalaisyhteiskunta on häiriintynyt vakavasti, eikä sen ole koskaan annettu alkaa parantua.

      Muut, vähemmän spekulatiiviset motiivit tulivat näkyviin vuoden 2020 edetessä, ja tämä tuo meidät toiseen, järkyttävään syytökseeni.

      2. Materiaalit, joita kutsutaan "covid19-rokotteiksi", eivät selvästikään ole rokotteita. Huomaa, että pandemiaa ei ole ollut.

      Koko urani on ollut alalla, jolla suunnitellaan ja testataan uusia atomien yhdistelmiä, joiden avulla luodaan toivottavasti uusia potentiaalisia lääkkeitä. Haluttujen muutosten aikaansaamisen lisäksi tärkeintä on välttää ei-toivottuja vaikutuksia, toisin sanoen myrkyllisyyttä tai haittoja. Mekanistisen toksikologian koulutukseni oli toistuvasti hyödyllinen auttaessani tiimejä ennakoimaan, välttämään tai ymmärtämään tällaisia ongelmia.

      Ymmärrän siis syvästi, miten molekyylejä suunnitellaan ja miten niitä arvioidaan niiden toivottujen vaikutusten aikaansaamiseksi ja ennen kaikkea haittojen riskien havaitsemiseksi. En usko, että on liian suuri väite sanoa, että kukaan ei ole minua pätevämpi tekemään tätä näiden uusien hoitomuotojen osalta.

      Menen suoraan syytteisiin.

      Nämä injektiot on suunniteltu huolellisesti niin, että ne aiheuttavat tarkoituksellisesti toksisuutta niille, joille niitä on annettu.

      Voin havaita näissä injektioissa ainakin kolme erillistä ominaisuutta, joiden voidaan olettaa vahingoittavan, tappavan tai vähentävän eloonjääneiden hedelmällisyyttä. Nämä eivät ole virheitä. Ne ovat kaikki niin ilmeisen tarkoituksellisia kaikille, jotka ovat osallistuneet uusien lääkkeiden rationaaliseen lääkesuunnitteluun.

      Ainakin kaksi piirrettä on yhteistä jokaiselle injektiolle, jonka väitetään olevan "covid-rokote". Ensinnäkin tärkeimpien tuotteiden mRNA-luonne. Toiseksi niiden formulaatioiden, joihin ne on kapseloitu, lipidi-nanohiukkasluonne.

      MRNA on geneettinen koodi valitulle proteiinille. Riippumatta siitä, mikä proteiini on, kun ihmiskeho saadaan ilmentämään sitä, se tunnistetaan vieraaksi ja oma immuunijärjestelmä hyökkää sitä vastaan. Riippuen yksityiskohdista, joita emme voi tietää vain katsomalla lasipulloja, jotkut ihmiset vammautuvat tämän tappavan autoimmuunihyökkäyksen seurauksena. Toiset kuolevat, ja kuolemaan kuluva aika ja heidän kärsimyksensä ennen kuolemaa vaihtelevat. Se tulee näyttämään normaalilta sairauksien kirjolta. Heitä on vain enemmän.

      Lipidi-nanohiukkasten koostumuksen vuoksi osa ruiskutetuista aineista kertyy munasarjoihin (mahdollisesti myös kiveksiin). Tämä kotiutumisominaisuus lisääntymiskudokseen on ollut tiedossa jo yli vuosikymmenen ajan. Seurauksena on hedelmällisyyden heikkeneminen, joka vaikuttaa lisääntymisen kaikkiin vaiheisiin.

      Voin esittää yksityiskohtaisia perusteluja jokaiselle näistä väitteistä sekä useille muille.

      Minulla on myös tavanomainen todiste, kun otetaan huomioon väittämäni rikokset. Olin selvittänyt osan tästä hyökkäyksestä jo ennen kuin yksikään väitetyistä rokotteista oli saanut vilpillisen hyväksynnän.

      Tehtyäni sen yhdessä toisen kirjoittajan kanssa kirjoitin Euroopan lääkeviranomaiselle joulukuun alussa 2020 avoimen kirjeen, joka on liitteenä alla. Siinä varoitamme ennakoimistamme haitoista. On ollut enemmän kuin järkyttävää seurata niiden toteutumista, viimeisimpänä haittavaikutukset hedelmällisyyteen, joiden ilmentyminen on vienyt vuoden.

      Kaikkien syiden aiheuttama kuolleisuus on kohonnut lähes kaikkialla maailmassa, jossa näitä tuotteita on käytetty laajalti, ja elävien lasten syntyvyys on vähentynyt jyrkästi.
      https://2020news.de/wp-content/uploads/2020/12/Wodarg_Yeadon_EMA_Petition_Pfizer_Trial_FINAL_01DEC2020_EN_unsigned_with_Exhibits.pdf

      Odotan innolla tilaisuutta keskustella kanssanne huomattavan yksityiskohtaisesti näistä ja muista syytteistä."

      • Anonyymi

        Ukko sekosi, sen takkii onkin ex johtaja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ukko sekosi, sen takkii onkin ex johtaja.

        Itse johtaja ei ottanut piikkejä -kai muistatte! Hän ei tarvinnut kuulemma ...heheh


    • Anonyymi

      Äkilliset ja odottamattomat sydänkohtaukset jatkuvat korkean Covid-rokoteasteen omaavien kansainvälisiä pelejä ottelevien huippujalkapalloilijoiden keskuudessa. Vain viikon aikana on taltioitu kolme vakavaa jalkapalloilijan lyyhistymistä pelikentille.
      Googlettakaa sana "lyyhistyi kentälle", ja lukekaa ajatuksen kanssa..

      • Anonyymi

        Joo ei ole taukoa tullut mutta marraskuun alusta helmikuuhun kuoli 6 tuttua joista 5 naista.
        Nyt on vain sairastunutta ja odottavalla kannalla muuten vammoja näistä saanutta mutta elossa.
        Jos nyt uutta buusteria taas annettais joukoille niin saataisiin lisäystä nopeasti satavarmasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo ei ole taukoa tullut mutta marraskuun alusta helmikuuhun kuoli 6 tuttua joista 5 naista.
        Nyt on vain sairastunutta ja odottavalla kannalla muuten vammoja näistä saanutta mutta elossa.
        Jos nyt uutta buusteria taas annettais joukoille niin saataisiin lisäystä nopeasti satavarmasti.

        Uskaltavatko pistää uuden kuolemanaallon vireille tosiaan antamalla taas uuden satsin näitä tehokkaita heheh???


    • Anonyymi

      Kanto.media :
      Tähän mennessä mRNA-injektioissa on havaittu DNA ylijäämiä, syöpää aiheuttavaa SRV-40 geeniä, piikkiproteiini itsessään on tulehdusta aiheuttava ja lipidinanopartikkelikaan ei ole turvallinen. Puhumattakaan siitä, että rokote ei estänyt tartuntoja.

      Voiko näin suuri ongelmien suma olla silkka erehdys?

      Pfizerin entinen varapresidentti Mike Yeadon on jo pitkään ollut varma, että mRNA-injektio todella on bioase ja suunniteltu tuottamaan verihyytymiä sekä hyökkäämään immuunisysteemiä vastaan.

      • Anonyymi

        Tässähän tätä vakavaa...Syöpägenomiikan asiantuntija todisti Etelä-Carolinan osavaltion senaatissa järkyttävistä havainnoistaan Pfizerin COVID-rokotteiden ainesosien tutkimisen jälkeen. Tohtori Phillip Buckhaults raportoi virallisessa kuulemisessa, että vain yksi annos Pfizerin rokotetta sisältää jopa satoja miljardeja DNA-fragmentteja, jotka voivat sulautua rokotetun henkilön DNA:han ja häiritä syöpäsairauksia hillitsevien geenien ilmentymistä.

        Yksinkertaisesti sanottuna jokaisella henkilöllä, joka on saanut yhden tai useamman Pfizer-mRNA-injektion, on nyt kohonnut riski sairastua syöpään.


    • Anonyymi

      Albert Einstein sanoi v. 1949: "Tulee aika, jolloin rikkaat omistavat kaiken median. Silloin ihmisten on mahdotonta muodostaa oikeaan tietoon perustuvaa mielipidettä."

      • Anonyymi

        No näin se vaan on että rikolliset ja rahakkaat epäinhimilliset ovat määräilemässä ja ahdistamassa muitten vapautta elää....elää terveinä.


    • Anonyymi

      Kuka kuoli?

    • Anonyymi

      Koronarokotusten alettua on ollut runsaasti keskustelua valtamedian ulkopuolella siitä, että rokotettujen käyttäytyminen on muuttunut piikitysten jälkeen. Nykyisin myös tiedetään, että mRNA-piikityskampanja oli Yhdysvaltojen armeijan johtama operaatio.
      Tunnetulla molekyyligeneetikolla, tohtori Michael Nehlsillä, on teoria, joka selittää sen, että miksi halllitukset pakottivat kovalla vimmalla kokeelliset mRNA-piikitykset väestölle. Hän on tutkinut geeniterapian mRNA-COVID-19-rokotteiden vaikutuksia aivoihin laajasti ja näkee, että juuri tapa, jolla nämä rokotteet vaikuttavat mieleemme, aivoihimme, sai hallitukset niin innokkaiksi puskemaan niitä väestölleen.

      Tohtori Nehls istui alas äskettäin Tucker Carlsonin kanssa keskustellakseen kirjastaan Indoktrinoidut Aivot, ja siitä, miten nämä mRNA-piikitykset vaikuttavat ihmisten mieleen. Hän selitti, kuinka sekä rokotteet että itse virus – joka on suunniteltu laboratoriossa, ovat elintärkeitä osia laajassa hyökkäyksessä ihmisaivoihin, joka pyrkii tukahduttamaan selkeään ja terveeseen mieleen liittyvän yksilöllisyyden.

      Nehls sanoi, että rokotusten aiheuttamien aivomuutosten ansiosta ”meidät voidaan voittaa, ja me jopa hyväksyisimme sen”. Hän uskoo lisäksi:

      ”Kyse ei ole terveydestä, ei edes rahasta – kyse on ihmismielen valloittamisesta”.

      Tutkija lisäsi, että mRNA-rokotteet olisi voitu suunnitella muilla tavoilla, jotka olisivat välttäneet aivoihin vaikuttamisen nykyisellä tavalla, mutta rokotteen kehittäjät itse asiassa päättivät käyttää juuri tätä mekanismia – eikä se näytä olevan vahinko.

      Moderna kuvaili 2020 koronarokotetta ”uutena käyttöjärjestelmänä”.
      Massapsykologinen mRNA-ase väestönhallintaan
      Tutkiva journalisti John Leake selitti, miksi esitetty mielenvalloituksen teoria mRNA-manipulaatiolla on niin vakuuttava. Hän kuvaili omaa kokemustaan COVID-19:stä kesäkuussa 2022. Hän noudatti tohtori Peter McCulloughin esittelemää suojausprotokollaa ja palasi nopeasti normaaliksi kolmen päivän jälkeen, kun hän tunsi äärimmäistä väsymystä ja oireita, jotka eivät eronneet pahasta krapulasta.

      Leake kertoi kuitenkin tunteneensa olonsa hyvin masentuneeksi noin kaksi viikkoa sen jälkeen ja hukkuvansa synkkiin ajatuksiin. Vaikka hänen kehonsa palasikin normaaliksi ja hän alkoi jatkaa tyypillisiä aktiviteetteja, kuten pitkiä kävelyretkiä kolmantena päivänään, hänen mielensä ei palautunut niin nopeasti. Tohtori McCullough kertoi hänelle, että tämä johtui piikkiproteiinin neuroinflammaatiosta, mikä tarkoittaa, että sekä viruksella että rokotteella on tämä mielenvaikutus.

      ”Piikkiproteiini aiheuttaa tulehduksellisen immuunivasteen, joka vaikuttaa aivoihin ja ruumiinavaustutkimukset ovat jopa löytäneet nousupiikin aivoissa”, tohtori McCullough selitti.

      Vaikutukset aivoihin voivat olla pahempia rokotettujen keskuudessa, koska ne saavat kehon tuottamaan hallitsemattomia määriä piikkiproteiinia arvaamattoman ajan. Kun otetaan huomioon myös se, että rokote ei ole sterilisoiva, mikä tarkoittaa, että ne, jotka saavat sen, saavat edelleen usein viruksen – jotkut heistä useita kertoja – on helppo nähdä, kuinka niin monien ihmisten aivot voivat heikentyä merkittävästi, jonka kautta vallanpitäjät voivat pyrkiä hyödyntämään käyttäytymisemme hallintaa, jotta pysymme riippuvaisina heistä. Kyse on massapsykologisesta aseesta.

    • Anonyymi

      Kun maailmalla jo taistellaan oikeudessa koronapiikkihaitoista, niin Suomessa:
      Syövät ovat yleistyneet – myös nuorilla. Joidenkin syöpien kohdalla milleniaalien riski sairastua on kaksinkertainen verrattuna suurten ikäluokkien edustajiin. Kaksi laajaa tutkimusta osoitti aiemmin, että yhä useampi nuori aikuinen sairastuu paksusuolen syöpään.

      Tutkimuksessa syöpätapausten kasvun syyksi ehdotetaan nyt kiihtyvää ikääntymistä, kertoo UPI.
      Mikä helevetin kiihtyvä ikääntyminen? Eikö se elinajan pidentyminen vielä 3 vuotta sitten ollutkaan nouseva? Siksihän eläkeikääkin koko ajan nostetaan!
      Ihmeellistä soopaa, jolla yritetään selittää koronapiikkien aiheuttama valtava sairastaminen.

    • Anonyymi

      Teksti kopioitu :
      👇👇👇👇
      "USAID RAHOITTI VIRUKSEN MUUTTAMISTA VAARALLISEMMAKSI, FBI JA 15 MUUTA VIRASTOA TIESIVÄT ASIASTA

      Senaattori Rand Paul eilen 10.4.2024 kuulusteli senaatin ulkosuhteiden komiteassa USAID:in johtaja Samantha Powersia. Paulin dokumenttien mukaan USAID rahoitti jo 2015 Wuhanin laboratoriossa tehtävää tutkimusta K-viruksen muuttamiseksi keinotekoisesti vaarallisemmaksi.

      Rand Paulin mukaan USAID:in lisäksi 15 muuta virastoa, kuten FBI tiesivät asiasta, mutta pitivät tiedon salassa päättäjiltä ja yleisöltä, kunnes puolustusvoimien kehityskeskuksen työntekijä paljasti asian.

      K-19 oli USA:n virastojen, mukaan lukien CDC:n Fauchin tilaustyö, joka karkasi tai päästettiin irti 2019, tuhosi Trumpin kauden talouden hyvät tulokset, mutta virallisen väittämän mukaan tappoi miljoonia ihmisiä maailmanlaajuisesti ja aiheutti suunnattomat taloudelliset tuhot ja rahasammon tietyille aloille.

      Ei tarvinne olla suuri ennustaja että Suomen media ei nosta isäntämaan tekemisiä otsikoihin? Tai kysy mitä korvauksia USA:n liittovaltio maksaa meille vahingoista? Entä saammeko rahat takaisin "tuotteista"?

      Tämä ei ole salaliittoteoria, tämä ei ole keksitty asia, vaan senaatin valiokunnan kuulemistilaisuus, jossa esitettiin todisteita asiasta, josta on USA:ssa uutisoitu jo pitkään, muttei meillä."

      • Anonyymi

        Hhahhaahhaaaaaaaihhaaahhaaa......


    • Anonyymi

      Maailman terveysjärjestön (WHO) huippuvirkamies on paljastanut lausunnossaan, että YK:n järjestön pyrkimys maailmanlaajuisiin rokotepasseihin oli vain petollinen taktiikka rokotteiden käyttöönoton nopeuttamiseksi kaikkialla maailmassa ja digitaalisen henkilöllisyystodistuksen käynnistämiseksi Euroopassa.
      Tohtori Hanna Nohynek, WHO:n strategisen rokotusasiantuntijaryhmän puheenjohtaja ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ylilääkäri, hämmästytti Helsingin oikeussalissa tunnustuksillaan tällä viikolla.
      Lausuntojen sarjassa Nohynek tunnusti, että WHO tiesi, että mRNA Covid -rokotteet olivat tehottomia viruksen torjunnassa, mutta kannatti silti niiden laajaa antamista maailmanlaajuiselle yleisölle.
      Nohynekin mukaan WHO pakotti maailman hallitukset käyttämään rokotepassia pakkokeinona pakottaakseen noudattamaan rokotusohjelmaa, vaikka se oli täysin tietoinen rokotteiden tehottomuudesta virustartunnan ja leviämisen estämisessä.

      Nohynekin paljastukset tulivat ilmi Suomen kansalaisen Mika Vauhkalan nostaman kanteen yhteydessä. Häneltä evättiin pääsy helsinkiläiseen kahvilaan rokotepassin puutteen vuoksi, vaikka hän oli tuolloin hyvässä kunnossa.
      Nohynek paljasti lisäksi, että hän oli neuvonut sekä WHO:ta että hänen hallitustaan olemaan ottamassa käyttöön rokotepassit ja korosti, että Covid-rokotteet antoivat väärän turvallisuuden tunteen eivätkä estäneet viruksen leviämistä.
      Lisäksi pistoksiin liittyvät dore-terveysriskit ovat paljon suuremmat kuin tehottomilla mRNA-rokotteilla rokottamisesta saatavat rajalliset tai mitättömät hyödyt.
      Nohynekin varoitukset putosivat kuitenkin kuuroille korville, kun WHO jatkoi niiden hyväksymisen painostamista ottamatta huomioon kansanterveydelle aiheutuvia riskejä.
      Jo kesällä 2021 WHO ja Terveyslaitos olivat tietoisia rokotteiden puutteista viruksen leviämisen pysäyttämisessä.
      Silti he jatkoivat niiden edistämistä ja puolustivat samalla kansainvälisen kehyksen luomista turvalliselle matkustamiselle, mikä johti lopulta Covid-passien käyttöönottoon Euroopan unionin jäsenvaltioissa.
      Digitaalitunnuksen syntymä
      Huolimatta lisääntyvästä todisteesta rokotteiden tehokkuutta vastaan, EU laajensi yhteistyössä Maailman talousfoorumin (WEF) kanssa rokotepassijärjestelmän laajemmalle digitaaliselle henkilöllisyystodistukselle.
      Tämä liike korosti räikeää välinpitämättömyyttä kansanterveydellisistä huolenaiheista ja hellittämätöntä massaseurantaohjelmaa.
      Tohtori Nohynekin todistus on lähettänyt shokkiaaltoja maailmanlaajuisissa lääketieteellisissä piireissä, sillä hänen tunnustuksensa haastaa suoraan WHO:n virallisen rokotuspolitiikkaa koskevan kertomuksen uskottavuuden.
      Huolimatta hänen korkeasta asemastaan organisaatiossa ja roolistaan ​​ylimpänä rokotusviranomaisena, Nohynekin paljastukset valaisevat WHO:n pandemian käsittelyn.
      Vauhkalan tapauksessa oikeuteen todistamaan tulleen brittiläisen kardiologin tohtori Aseem Malhotran todistus toisti Nohynekin huolen epäeettisestä ja pakottavasta rokotuspolitiikasta.
      Malhotra korosti hälyttävää suuntausta, jossa rokotuskiintiöt asetetaan etusijalle tietoisen potilaan suostumuksen ja näyttöön perustuvan lääketieteellisen käytännön sijaan, korostaen vastuullisuuden ja avoimuuden tarvetta maailmanlaajuisessa terveyshallinnossa.
      Kun totuus WHO:n rokotepassi-agendan takana paljastuu, se on tärkeä muistutus siitä, kuinka tärkeää on kyseenalaistaa auktoriteetti ja vaatia maailmanlaajuista eliittiä tilille tyrannillisista teoistaan.
      Jos Covid-kartellia ei rangaista rikoksistaan, he uskaltavat mennä vielä pidemmälle seuraavalla kerralla.

      • Anonyymi

        Dr. Aseem Malhotra on tällä hetkellä Suomessa todistamassa oikeudenkäynnissä.
        Dr. Aseem Malhotra, yksi Britannian ansioituneimmista kardiologeista luennoi mm. koronarokotteiden hyödyistä ja haitoista, koronamandaateista ja nykypäivän lääketieteen tutkimuksen luotettavuudesta.

        Malhotra otti itsekin 2 koronarokotetta ennenkuin hänelle selvisi asian oikea laita mm. koronarokotteiden aiheuttamista sydänongelmista. Malhotra oli yksi tärkeä tekijä sen taustalla, että Britanniassa peruttiin sote-alan 48a pykälän kaltainen korona-pakkorokotevelvoite.

        Me olisimme ilmeisesti myös Suomessa tarvinneet edes yhden rohkean huippukardiologin puhumaan järkeä päättäjille.

        Malhotra on Suomessa tällä hetkellä, koska hän on yksi avaintodistajista oikeudenkäynnissä, jossa Mika Vauhkala on haastanut Fazerin ja Suomen valtion oikeuteen syrjinnästä koronapassin avulla.

        Toivotaan Mikalle ja hänen tiimilleen onnea ja menestystä oikeudenkäyntiin! Joku voi kysyä miksi? Siksi, että mitään näin hullua kuin koronapassi ja pykälä 48a ei enää ikinä uudelleen toteutuisi tässä maassa, jota oikeusvaltioksi nimitetään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Dr. Aseem Malhotra on tällä hetkellä Suomessa todistamassa oikeudenkäynnissä.
        Dr. Aseem Malhotra, yksi Britannian ansioituneimmista kardiologeista luennoi mm. koronarokotteiden hyödyistä ja haitoista, koronamandaateista ja nykypäivän lääketieteen tutkimuksen luotettavuudesta.

        Malhotra otti itsekin 2 koronarokotetta ennenkuin hänelle selvisi asian oikea laita mm. koronarokotteiden aiheuttamista sydänongelmista. Malhotra oli yksi tärkeä tekijä sen taustalla, että Britanniassa peruttiin sote-alan 48a pykälän kaltainen korona-pakkorokotevelvoite.

        Me olisimme ilmeisesti myös Suomessa tarvinneet edes yhden rohkean huippukardiologin puhumaan järkeä päättäjille.

        Malhotra on Suomessa tällä hetkellä, koska hän on yksi avaintodistajista oikeudenkäynnissä, jossa Mika Vauhkala on haastanut Fazerin ja Suomen valtion oikeuteen syrjinnästä koronapassin avulla.

        Toivotaan Mikalle ja hänen tiimilleen onnea ja menestystä oikeudenkäyntiin! Joku voi kysyä miksi? Siksi, että mitään näin hullua kuin koronapassi ja pykälä 48a ei enää ikinä uudelleen toteutuisi tässä maassa, jota oikeusvaltioksi nimitetään.

        Täyttä huihaata nuo kirjoitukset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täyttä huihaata nuo kirjoitukset.

        Lyhyt virsi on useimmiten piikin ottaneen turahdus...kannattaisi perustella - piikin ottaneet ovat usein täysin pihalla tietämättöminä kun ainut tieto on ylen anto ja roskalehdet.


    • Anonyymi

      Eikö ole sama jo lyyvä ruumiit joukkohautaan ja siunata sinne, kun joka paikassa on ruumishuoneet täynnä ja vainajat säilötään kontteihin?
      Kaupungeissa vainajia kuskataan pakettiautoilla, kun ei enää ruumisautot riitä!
      Krematoriotkaan eivät vedä, tuhkattavia valtavat määrät.
      Ja syy on median mukaan, että ihmiset ikääntyvät nyt nopeammin, pitäiskö tässä pelätä, että rupeaa nyt ikääntymään nopeammin jostain mystisestä syystä. Sitä ei media kerro, mikä on se syy.

    • Anonyymi

      Yle uutinen vuodelta 2018, siis jo n. 6 vuotta sitten:

      "Suuret ikäluokat väistyvät, nyt tulevat 55-vuotiaat: Suomen suurin ikäluokka ovat vuonna 1963 syntyneet
      Kyseessä on ensimmäinen kerta vuoden 1996 jälkeen, kun Suomen suurin ikäluokka ei ole vuonna 1948 syntyneet"...

      https://yle.fi/a/3-10474472

      Voiko hautausruuhkien perustelut olla totta . Suurten ikäluokkien syntymävuodet alkoivat n 1946 ja kestivät n. 10 vuotta, vuosiin 1946..1948...
      Nyt vanhuuteen kuolevat ovat jo jatkuvasti yhä pienempiä ikäluokkia heidän ruumiinsa ruuhkautuvat kylmäkontteihin varastoituina. Itkettävä tosiasia.

      Olisi kiinnostava kuulla mitkä ovat todelliset suut tässä maailman onnellisimman kansan tehoyhteiskunnassa .
      Jo lueteltuja tekosyitä
      - logistiikka ei pelaa
      - kasvava henkilökunnan puute vanhusten saattohoidoissa
      - byrokratia eri tutkimus- ja kirjaamisvaiheissa
      - krematorioiden vähyys ( miten ne kumminkin riitti suurille ikäluokille??)
      - ...

    • Anonyymi

      SUOMEN VAIETUIN OIKEUDENKÄYNTI?
      Vallan vahtikoira ei nuuski eikä pidä melua, vaan on hiljaa. Kansalainen haastoi oikeuteen Fazerin ja Suomen valtion koronapassista.
      Täyden mediahiljaisuuden vallitessa viime viikolla pidettiin toinen oikeudenkäyntipäivä, jossa mm. Hanna Nohynek todisti että jo 2021 THL tiesi ettei rokote estä sairastumasta ja tartuttamasta. Saman on sanonut jo aiemmin Asko Järvinen julkisesti.
      MIELIVALTAA JA TYRANNIAA SUOMESSA
      Vaikka ainakin THL ja lukuisat samoja julkaisuja ja tutkimuksia lukeneet, median toimesta kulkutautimyönteisiksi salaliittoteoreetikoiksi leimatut kansalaiset tiesivät heti alussa, ettei rokote voi edes teoriassa estää sairastumista eikä eteenpäin tartuttamista.
      STM ja ministeri Kiuru ohittivat THL:n kannan ja valehtelivat kansanedustajille ja koko kansalle, samaan aikaan kun vaativat kansaa luottamaan "asiantuntijoihin" jotka Kiuru ja STM olivat vaatineet valehtelemaan mediassa kansalle ja kirjoittamaan perättömiä lausuntoja lain valmisteluun.
      KORONAPASSI EI PERUSTUNUT TOSIASIOIHIN
      Eikä se näin ollen voinut myöskään toimia, kuten sen luvattiin toimivan. Mikä kävi nopeasti ilmi, kun sitä alettiin käyttää. Tartunnat lisääntyivät.
      Vedettiinkö silloin passi pois käytöstä? Ei suinkaan, vaan haluttiin pakottaa terveydenhuollosta ulos kaikki ne 32 000 ihmistä, jotka eivät olleet ottaneet kokeellista tuotetta. STM uskoi että puolet ottaisi pakotettuna tuotteen ja 16 000 ihmistä lähti pois hoitoalalta.
      Ei hoitajapula haitannut.
      MEDIA LAIMINLÖI TEHTÄVÄNSÄ, VAINOSI JA LEVITTI PROPAGANDAA
      Myös jokaisen päätoimittajan pitäisi olla syytettynä. Suomen mediat eivät toimineet vallan vahtikoirana vaan sylikoirana. Mitään ei kyseenalaistettu, vaan täysin kritiikittä otettiin vastaan kaikki mitä mediapoolista lähetettiin.
      Ihmisiä leimattiin, halvennettiin ja syytettiin tautisiksi ja uhkaksi muille ihmisille jos eivät käyttäneet toimimattomia maskeja tai ottaneet tuotteita. Sillä pääsi "mummontappajaksi", "kulkutaimyönteiseksi" ja niin edelleen.
      Sen sijaan että media olisi nostanut asioita kyseenalaistavia ääneen ja vaatinut valtaa käyttäviltä vastauksia, mediamme valtaa käyttäneiden puolesta leimasivat, diskreditoivat ja vaiensivat kritiikin.
      NYT SAMAT MEDIAT VAIKENEVAT OIKEUDEKÄYNNISTÄ
      Todistajien lausunnoista oikeudessa eikä koko oikeudenkäynnistä ei valtamedia uutisoi.
      Eipä tietenkään. Valtaapitävien valheita ja median omaa toimintaa ei haluta julkisuuteen. Media ei halua että sen toiminta joutuisi tarkastelun alle. Suomen medialla ei ole moraalia, eikä se hoida tehtäväänsä.
      Mediastamme on tullut aivopesukone, jonka nappuloita painelevat ne jotka haluavat saada ihmiset uskomaan käyttäytymään kuten he haluavat, käyttäen siihen psykologisen sodankäynnin keinoja.
      Briteissä näin toimineet sentään tulivat julkisuuteen ja pyysivät kansalta anteeksi. Meillä ei.
      PALJON ENEMMÄN PITÄISI OLLA SYYTETTYNÄ
      Toivottavasti tästä saadaan ennakkotapaus ja toivottavasti siitä seuraa että oikeuteen päätyy niin ministereitä, STM:n ja THL:n edustajia kuin median päätoimittajia.
      Vain riittävän pitkät ehdottomat vankeustuomiot voisivat estää ettei sama toistu. Ongelma on että valtaa pitävät eivät halua että saman toistamiselle ei olisi esteitä, sillä 85% kansasta totteli kuin lampaat.
      Huvittavaa, miten jotkut lampaat jakoivat facessa sitä talvirengasvertausta, olivat olevinaan niin hyveellisiä ihmisiä, eivätkä tajunneet, että heitä kusetettiin, luulisi nyt hävettävän.

      • Anonyymi

        ROSKALEHDET TODELLA VAIKENEVAT NYTKIN FAZERINOIKEUDENKÄYNNISTÄ!

        Se antaisi ihmisille hyvää faktaa kun brittilääkärikin antoi faktaa.

        Suomi on takapajula - ei USAn toimittajakaan Suomeen tullut - hän oli Tukholmassa- Kööpenhaminassa, Oslossa, Lontoossa, Saksassa etc.

        Suomessa ei haluta antaa kansalle oikeutta ja tietoja - annetaan vaan piikkejä ja valhetta tai jätetään kertomatta - ja muunnellaan totuutta.


    • Anonyymi

      Mikä tappaa nuoria urheilijoita? 792 kuollut kentille kuluneen vuoden aikana. Keski-ikä 23 vuotta!

      • Anonyymi

        Jenkeissä 1200 kuollutta urheilijaa jo viime vuoden loppupuolella piikkien jälkeen.
        He ovat huolestuneita - lehdet huolestuneita kun totuus levinnyt ja heillä pakkokielto totuuden kertomisesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jenkeissä 1200 kuollutta urheilijaa jo viime vuoden loppupuolella piikkien jälkeen.
        He ovat huolestuneita - lehdet huolestuneita kun totuus levinnyt ja heillä pakkokielto totuuden kertomisesta.

        Youuutuuupihan on sensuroinut totuutta. Vain harva pääsee sitä kautta kertomaan totuutta ja eriäviä mielipiteitä. Iso raha pitää kurissa ja maksetut alistuneet ovat raukkoja - ei kaikki ole ottaneet rahassa pitääkseen salassa asioita.


    • Anonyymi

      Haastehakemuksen mukaan Angerman lähetti helmikuussa 2022 erääseen WhatsApp-ryhmään kuvaviestin, joka sisälsi Kainuun hyvinvointialueen työntekijän salassapidettäviä terveystietoja.
      Siis tämä ukko, joka otti ensimmäisenä tämän geeni-injektion, jota koronarokotteen mainostettiin, lähetti rokottamattoman alaisensa tiedot WatsApp-ryhmälle maalitustarkoituksessa!
      Tämähän oli se tilanne, jota muuallakin harrastettiin.
      Mutta tämän päivän tiedon valossa, tuo piikki ei ole suojannut ottajiaan, päinvastoin!
      Sairastavat jos minkinlaista tautia ja koronaakin useaan otteeseen!

    • Anonyymi

      Iltapaskan uutinen: 30 vuotta kehitelty syöpälääkettä? Viime influenssaan johon kuulemma kuolee jos ei ota ruiskua,kehiteltiin kuolemaa vastaan lääkettä 3kk? 4 lääkefirmaa onnistui "lääkkeen" tekemisessä,samaan aikaan! Uskomattoman hienoa, vai mitä?

      • Anonyymi

        Ei Syöpään ole lääkettä mutta syöpään on edistävä mrna-injektio - se tuo tuhoisan syövän jopa parantuneenkin eloon. Tämä ei ole valhe vaan selkeä totuus. Ei tarvita papin siunausta.


    • Anonyymi

      Onkohan tämä se ohjelmistosuunnittelija, rokotesijoittaja "asiantuntija" Bill Gatesin ennustama seuraava pandemia, joka ei jää huomaamatta?
      Media nyt:
      "Mysteeritaudilla on aavemaisia yhtymäkohtia koronaviruksen puhkeamisen kanssa."

    • Anonyymi

      Syöpägenomiikan asiantuntija todisti Etelä-Carolinan osavaltion senaatissa järkyttävistä havainnoistaan Pfizerin COVID-rokotteiden ainesosien tutkimisen jälkeen. Tohtori Phillip Buckhaults raportoi virallisessa kuulemisessa, että vain yksi annos Pfizerin rokotetta sisältää jopa satoja miljardeja DNA-fragmentteja, jotka voivat sulautua rokotetun henkilön DNA:han ja häiritä syöpäsairauksia hillitsevien geenien ilmentymistä.

      Yksinkertaisesti sanottuna jokaisella henkilöllä, joka on saanut yhden tai useamman Pfizer-mRNA-injektion, on nyt kohonnut riski sairastua syöpään.

    • Anonyymi

      Paksuneulanäytteen otossa pääsee varmasti yksittäisiä syöpäsoluja vapaaksi elimistöön.
      Jos ja kun solumyrkyt ei näitä tavoita, aikansa muhittuaan syöpä räjähtää ympäri kehoa kasvuun.

    • Anonyymi

      Mikä on DNA ja miten se päätyi mRNA-rokotteeseen?
      Koronarokotteiden DNA-fragmentit ovat peräisin abortoiduista vauvoista, joita Pfizer (ja Moderna) käyttivät näiden rokotteiden luomiseen. Tämä on toinen asia, josta Pfizer ja Moderna valehtelivat huijatessaan väestöä ottamaan kokeellisia geenimuokkauksen seerumeitaan.

      • Anonyymi

        Häähhäähaaaaaa......voi mitä skeidaa!


    • Anonyymi

      Suomessa viranomaiset ovat kieltäneet tutkimasta mRNA-Covid-rokotteiden ainesosia ja laboratoriotutkimuksille ei ole annettu lupaa.

    • Anonyymi

      "Jokainen epidemia on vähän kuin pandemia"
      Odotamme vain sitä hetkeä, kun maat allekirjoittavat WHO-pandemiasopimuksen. Siihen ei ole enää pitkä aika. Sitten lähtee..
      Oletteko valmiita?

    • Anonyymi

      Ja taas...
      26-vuotias jalkapalloilija teki maalin, ja poistui keskuudestamme. Tämä on niin yleistä nykyään. Kuoliko ennen alle 30-vuotiaita urheilijoita enemmän kuin kärpäsiä?

    • Anonyymi

      Kiitos positv:lle tästäkin tärkeästä haastattelusta, jossa paljon tietoa ❤️
      Englannissa ei ole ollut koronapassia lainkaan. Eikä terveydenhuollon ammattilaisilla koronarokotevelvoitetta. Lakipykälä tästä oli jo tehty ja hyväksytty, mutta se oli peruutettu. Aseem kertoo haastatelussa että oli mm. puhunut yli 2 tuntia terveysministerin kanssa ja hän oli kuunnellut tarkkaavaisesti ja sanonut sitten "Aseem, yksikään kollegani terveyspolitiikan alueella ei ole arvioinut näyttöä niin kriittisesti kuin sinä. Useimmat saavat tietonsa rokotteen hyödyistä ja haitoista BBC:stä". Englannissa oli ollut n. 80 000 rokottamatonta terveydenhuollon ammattilaista.

      Aseem kertoo että yhtenä syynä
      , että näitä ei Englannissa toteutettu, voi olla myös brexit, kun he eivät ole EU:n lainsäädännön vaikutuksen alla.

      Dr.Aseem Malhotran haastattelusta poimittua.
      "En voinut kuvitellakaan, enkä käsittää, että se rokote voisi vaikuttaa sydämeen. Olin ottanut kaksi annosta Pfizerin rokotetta 2021. Ja ollut televisiossa vakuuttamassa ihmisille sen olevan turvallista. Mutta jouduin nopeasti muuttamaan kantani. Muutamien kuukausien sisällä ensin sanottiin, että tätä tarjotaan korkean riskin vanhuksille. Ja yhtäkkiä sitä tarjottiin myös nuoremmille ihmisille. Ajattelin, että tämä ei ole tarpeellista. Koska koronasairauden riski oli alhainen, siinä ei olisi järkeä. Sitten isäni oli saanut aivan odottamatta sydänpysähdyksen ja kuoli kesällä 2021. Myöhemmin sain hänen ruumiinavaustietonsa ja pystyin tekemään johtopäätöksen että luultavasti suurin syyllinen oli koronarokote. Ilman muuta silloin ryhdyin tekemään omaa vertaisarvioitua tutkimustani ja data-analyysiä".

      "Loppupäätelmä oli, että rokotetta ei olisi ikinä saanut hyväksyä käyttöön yhdellekään ihmiselle ylipäätään. Sillä jo heti alussa Pfizerin ja Modernan alkuperäisten tutkimusten riippumattomat analyysit osoittivat, että niistä tulee enemmän vahinkoa kuin hyvää. Rokotteen aiheuttamien vakavien haittojen määrä oli yksi 800:aa annosta kohti. Oli suurempi todennäköisyys saada vakava haitta rokotteesta kuin joutua koronan takia sairaalaan".

      https://positv.fi/videot/aseem-malhotra/

    • Anonyymi

      Tohtori Hanna Nohynek, WHO:n immunisaation strategisen neuvoa-antavan asiantuntijaryhmän (SAGE) puheenjohtaja, teki paljastuksen, kirjoittaa The Epoch Times. Hän toimii myös ylilääkärinä terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) terveysturvallisuusosastolla. THL toimii Suomen sosiaali- ja terveysministeriön alaisuudessa.

      Asiantuntijan mukaan hän ilmoitti Suomen hallitukselle, että COVID-19-rokotepassit ovat tarpeettomia. Nohynek väitti, että piikitykset antoivat väärän turvallisuuden tunteen eivätkä pysäyttäneet tartuntoja, ja lisäsi, että THL tiedosti jälkimmäisen kesään 2021 mennessä.

      Hallitus kuitenkin yksinkertaisesti sulki korvansa hänen neuvoilleen ja jätti huomiotta hänen suosituksensa lopettaa rokotepassit – mitä hän piti ”järkyttävänä”.

      Nohynekin todistus kuultiin suomalaisen Mika Vauhkalan oikeusjutun seurauksena. Asianomistaja nosti kanteen sen jälkeen, kun häneltä evättiin aamiainen pääkaupungissa sijaitsevassa kahvilassa joulukuussa 2021. Vauhkalalta evättiin pääsy Fazerin kahvilaan, koska hänellä ei ollut rokotepassia, vaikka hän oli terve. Vauhkala kertoi jutustaan kertovalla nettisivullaan nostaneensa kanteen ”puolustaakseen perusoikeuksia”.

      ”Suomen perustuslaki takaa, ettei ketään kansalaista saa syrjiä muun muassa terveydentilan perusteella”, Vauhkala totesi

    • Anonyymi

      WHO:n pandemiasopimuksen vastainen mielenosoitus.
      Tänä keväänä WHO jäsenvaltioiden edustajat kokoontuvat Genevessä Sveitsissä toukokuun lopussa 27.5 -1.6.2024 päättämään maailman asioista. Tällä kertaa asialistalla myös ns. pandemiasopimus jolla valtiot saataisiin luopumaan omasta päätäntävallastaan koskien pandemioiden hoitoa.

      Kun tarkastelemme korona-ajan ylilyöntejä ja poliittista sekä taloudellista suhmurointia/korruptiota, voimme todeta, että linja johon meitä ajetaan, ei ole kansan puolella tai sen etujen mukainen.

      Kutsumme kaikki kynnelle kykenevät osallistumaan julkiseen kokoukseen asiaa koskien 25.5.2024 Helsingin Rautatieasemalle. Tätä ennen marssi Senaatintorilta päätapahtuman paikalle alkaen 14:00.

      ”Globalistien agenda ei tule katkeamaan ennen kuin kansa sen katkaisee. Tähän tarvitaan meistä ihan jokaista. Pyydämme teitä mukaan kadulle ja toimintaan. Meillä alkaa olla pikkuhiljaa kiire Suomessa saada kansa heräämään jos asioihin halutaan muutosta.”

      Puhumassa mielenosoituksessa muun muassa lakimies Aki Nummelin ja Covid-tyranniaa vastaan oikeuksia vastaan vaativa Mika Vauhkala. Lopullinen puhuja/esiintyjälista julkaistaan ennen tapahtumaa.

      Lisätietoja: Telegram-kanava

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      68
      2939
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      413
      2830
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      99
      2247
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      88
      2050
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      73
      1904
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      11
      1844
    7. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1840
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      151
      1805
    9. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      322
      1629
    10. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1623
    Aihe