Seuraava presidenttimme, olkaa hyvä

Anonyymi-ap

”En ole valehdellut, vaan antanut väärää tietoa.”
Stubb jäätyään kiinni valehtelusta.

”En ole konservatiivi. En ymmärrä lokeroinnin tarvetta. Olen liberaali. Kaikki mielipiteeni ovat liberaaleja. -- Puolue ja mielipiteet eivät ole automaatio. Moni ajattelee, että kun on oikeistopuolueessa, niin arvomaailma on automaattisesti koti, uskonto ja isänmaa. Ei se niin ole.”
Europarlamentaarikkona vuonna 2005

”Minä uskon vahvasti kotiin, uskontoon ja isänmaahan. Minä olen konservatiivi liberaalin vaatteissa, joskus ehkä joidenkin mielestä vähän liiankin liberaaleissa vaatteissa.”
Stubb vuonna 2014 tultuaan kesäkuussa valituksi puolueen puheenjohtajaksi ja pääministeriksi

”Jos olen ollut mulkku, pyydän anteeksi.”
Stubb Helsingin Sanomien haastattelussa 2.5.2014

”Suomi tarvitsee uuden, paremman tavan tehdä politiikkaa. Politiikan on oltava keino uudistaa yhteiskuntaa. Rakentavasti ja asiallisesti, ei muita haukkumalla.Se on myös politiikkaa, kun opiskelija osoittaa mieltään rauhanomaisesti. Se, kun eläkeläisrouva puhuu taitetusta indeksistä kansanedustajalle torilla, se vasta politiikkaa onkin. Politiikan tekemisen tapoja on monia. Eilisessä puheessani oli useampi kohta, jotka perustuivat sosiaalisen median kautta saamaani palautteeseen. Osa oli tullut kokoomuslaisilta, osa muilta. Hyviltä ideoilta ei kysytä jäsenkirjaa. Olennaista on, miten suhtaudumme toinen toisiimme. Arvostammeko itseämme ja kilpailijoitamme, vai ajaudummeko keskinäisen ilkeilyn kierteeseen medianäkyvyyden toivossa? Minä haluan tuoda uuden, positiivisemman tavan tehdä politiikkaa. Arvostan ja kunnioitan kaikkia taustasta ja mielipiteistä riippumatta.”
Kansallisen Kokoomuksen puheenjohtaja Alexander Stubb linjapuhe Lahden puoluekokouksessa sunnuntaina 15.6.

”Viimeisen kymmenen vuoden aikana tehtäväni on ollut edustaa Suomea maailmalla. Sen on voinut tehdä rinta rottingilla. Me olemme oikeasti yksi maailman parhaista maista. Olen sanonut kevään aikana moneen kertaan, että haluan Suomen olevan maailman paras maa syntyä, elää ja kuolla. Mutta mitä se tarkoittaa? Jokainen suomalainen kokee maailman ja yhteiskunnan eri tavalla. 2010-luvulla ei ole olemassa yhtä suomalaista unelmaa, vaan jokainen suomalainen haluaa elää omaa unelmaansa. Nyt on kyse siitä, millainen Suomi tarjoaa suomalaisille mahdollisuuden siihen. Kokkolalainen Anders Chydenius kiteytti ainakin osan vastausta vuonna 1765 julkaistussa teoksessaan Kansallinen voitto. Hän totesi: ’Jos ovi avataan ansioon myöntämällä elinkeinovapaus ja vapaa menekki, niin joka mies muutamassa vuodessa on täydessä toimessa, mutta jollei se tapahdu, niin kansakunta, kaikista muista toimenpiteistä huolimatta, pysyy erehtymättömästi haukottelevana niin kuin ennen ja uneliaana keskellä päivää.’ En osaisi sanoa itse paremmin. Paitsi, että tämä koskee naisia siinä kuin miehiä.”
Kansallisen Kokoomuksen puheenjohtaja Alexander Stubb linjapuhe Lahden puoluekokouksessa sunnuntaina 15.6.

”Vapautta on myös mahdollisuuksien luominen. Jokaisella suomalaisella on oltava perhetaustastaan riippumatta mahdollisuus tavoitella oman elämänsä parasta. Tämä liittyy erityisesti koulutukseen: jokaiselle on taattava kattava yleissivistys ja mahdollisuus opiskella kykyjensä, kiinnostustensa ja ahkeruutensa mukaan. Sivistys ei saa olla lompakon paksuudesta kiinni.”
Kansallisen Kokoomuksen puheenjohtaja Alexander Stubb linjapuhe Lahden puoluekokouksessa sunnuntaina 15.6.

”Timo väärin! Me ollaan annettu 160 miljoonaa euroa Islannille ja 515 miljoonaa euroa Kreikalle. Ja on saatu 10 miljoonaa takaisin korkotuottoina. Kuinka moni maa toisen maailmansodan jälkeen Euroopassa ei ole maksanut velkojaan takaisin? Tasan yksi, se oli Länsi-Saksa vuonna 1945. Nyt täs luodaan koko ajan sellaista kuvaa, että me menetetään ne rahat. Timo sä saat vapaasti kritisoida, mutta älä vääristele tai hämmennä. Meidän on pakko pelastaa tämä euroalue.”
Stubb Timo Soinille MTV3:n Uudenmaan vaalitentissä 30.3.2011

”Det är en stor ära att få ta emot Jyrkis stafettpinne efter tio lyckade år för Samlingspartiet. Samlingspartiet är mitt hem, vårt lag.” (”On valtava kunnia saada tarttua Jyrkin 10 vuotta kantamaan viestikapulaan ja viedä kokoomusta eteenpäin. Kokoomus on minun kotini, meidän joukkueemme.”)
”Kuka sanoi, ettei Euroopan unioni ole seksikäs?”
”Laillisuusperiaatteen korostaminen, globalisaation hallinta ja YK-liturgia nostattavat varmaan tunnelmaa Sadankomitean tai Maan ystävien teekutsuilla, mutta kylmässä maailmassa niillä ei ole juuri mitään käyttöä.”
Turun Sanomat 16.10.2004

”Olen aiemminkin todennut, että on eräänlaista älyllistä epärehellisyyttä ja järkijättöisyyttä meidän ulko- ja turvapoliittisessa toiminnassamme, että muutamat ulkopoliittiset päättäjät elävät edelleen kylmän sodan aikakaudessa. Suomen tulisi uskaltaa hankkia koalitiota suunnilleen kaikkialta, ei vain Pohjoismaista. Joskus voisimme liittoutua myös jonkun ison maan kanssa.” (Hämeen Sanomat 26.2.2005)

30

314

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   ”Vittu mitä paskaa, ei voisi vähemmän kiinnostaa.”
   Pohjoismaiden neuvostosta

   ”Kreikan apupaketin jälkeen niin Kreikassa kuin muuallakin Euroopassa asiat ovat kunnossa. Joka muuta väittää on pölhöpopulisti.”
   Kreikan ensimmäisen tukipaketin jälkeen 2011.

   ”Stubb on korostanut moneen kertaan, ettei kokoomuksen linja kaipaa suuria muutoksia. Uskon, että keskitien linja, jota olemme ajaneet Jyrkin johdolla viimeiset kymmenen vuotta, on ollut oikea. Ei kannata muuttaa voittavaa reseptiä.”
   ”Minun mielestäni olisi järkevää, että Suomi hakisi Nato-jäsenyyttä ensi hallituskauden aikana, Stubb linjaa. Hänen mielestään päätökseen tarvitaan ennen kaikkea johtajuutta. Tarve kansanäänestykseen pitää katsoa erikseen.”

   ”Me teemme kaikki virheitä. -- Meidän pitää elää sellaisessa yhteiskunnassa, jossa ei lyötyä lähdetä lyömään tai mollaamaan. -- En lähde kyseenalaistamaan kenenkään moraalia. En lähde myöskään moralisoimaan toisen ihmisen kanssa. En lähde tuomitsemaan toista ihmistä. Jos joku ihminen on tehnyt virheen, niin minun tehtävä on tukea sitä ihmistä ja tulen tekemään sen myös vastaisuudessa olipa kyseessä kokoomuslainen ministeri, jonkun muun puolueen ministeri tai kuka tahansa ihminen. Ja minun mielestä olisi nyt erittäin hyvä, että me voisimme kaikki tehdä näin. -- Meidän kaikkien kannattaa olla toisillemme armollisia vaikeissa tilanteissa. On jäänyt vähän sellainen kuva, että nyt me mollataan mollataksemme ja minun mielestä se ei ole oikein reilua, olipa kyseessä sitten Räty tai kuka tahansa toinen ihminen. Uusi tapa tehdä.”
   Stubb puolusti ministeri Rätyä tämän verosuunnittelusta syntyneen kohun yhteydessä

   ”Suoraan sanoen, miksi Kirkon ulkomaan apua pitäisi mainostaa? Sama kuin huutaisi: ’Kännykkäni on pöllitty, tehkää jotain!’”
   Stubb ulkoministerinä elokuussa 2009 Israelin asevoimien tuhottua Suomen Kirkon ulkomaan avun rahoittaman klinikan Gazassa

   ”Täysin mun moka ja mä pyydän anteeksi. En tiennyt, että mikrofonit olivat päällä.”
   Stubbin selitys Kirkon ulkomaanapua koskevasta lausunnostaan

   ”Voisiko joku kertoa mikä on Euroopan äärioikeiston ja -vasemmiston ero nykyään? En oikeasti tiedä. Kertokaa please.”
   Stubb virallisella Twitter-tilillä 30.1.2013

   ”En näe sitä tasa-arvo-ongelmana, sehän on perinne.”

   ”Jos aikoinaan professorilla oli kolme syytä olla professori — kesä-, heinä- ja elokuu — niin jatkossa näin ei enää ole.”

   ”En tiedä, miten hyvin te voitte liikkua, mutta Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka.”
   Stubb puhui somalialaiselle naiselle vastaanottokeskuksessa

   ”Virhe oli minun, sori siitä.”
   Stubb hallintorekisterikohusta

   ”Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla muuta.”
   Stubb twitter-tilillään

  • Anonyymi

   Tultuaan ulkoministeriksi helmikuussa 2008 Alexander Stubb ei kauan aikaillut, kun hän käytti 18.7.2008 ns.liittovaltiopuheen, jonka keskeinen sanoma oli, että Stubb on federalisti, joka haluaa EU:sta muodostettavan supervallan ja kansallisvaltioiden häipyvän kokonaan.

  • Anonyymi

   "Aika pahasti menevät puurot ja vellit sekaisin, kun usein yhdistetään turvapaikanhakijat suoraan sosiaaliturvan väärinkäytöksiin. Se on pölhöpopulismia." (maaliskuussa 2010)

   "minua raivostuttaa katsoa EU-vastaista pölhö-populismia"

  • Anonyymi

   ”Stubbin populistisuutta vain ei tunnisteta ja tunnusteta niin helposti, koska Stubbilta puuttuu eliittikritiikki. Kaikki muut populistin tuntomerkit Stubbissa sitten onkin.”
   Marko Vesterbacka

   ”Arvovaltaa ei kannata panna peliin, jos sitä ei ole.”
   Pekka Ervasti käyttäen Mauno Koiviston vanhaa lausahdusta

  • Anonyymi

   Kaikki inhosivat stybbiä jokunenvuosi sitten?

  • Anonyymi

   Stubb vastustaa rasismia se riittaa minulle.

  • Anonyymi

   Haavisto on vain ylioppilas. Johan variksetkin nauraa jos tällä koulutuksella Suomen presidentiksi.

   • Anonyymi

    Konkreettisuus 2024 on Suomen presidentinvaaleissa avainsana.

    Jos ajatellaan kaikessa rauhassa ja katsotaan yksityiskohtia, siis kuka on Suomea ajatellen se paras ehdokas näissä vaaleissa, se on:
    EHDOKAS HAAVISTO (1)

    Pekka Haaviston konkreettinen meriittilista.
    - Akateemisen tasapainoisen kodin kasvatti
    - Yleissivistynyt ylioppilas
    - henkinen tasapaino
    - ansioitunut toiminta kansainvälisissä tehtävissä
    - Suomen ulkoministeri 2019–2023
    - Kehitys ja omistajaohjausministeri 2013–2014
    - Kansainvälinen ETMU tunnustuspalkinto 2015
    - Suomen leijona suurristi 2022 kunniamerkki
    - Sotilasansiomitali 2008
    - Kunnialegioonan ritarimerkki (Ranska) 2019

    Käytännön karkeistettuna. Pekka Haavisto on järkevin valinta Suomen presidentiksi 2024. Miksi:
    Suomen presidentiltä odotetaan diplomaattisuutta sekä rauhanoloista suhtautumista asioihin. Maailma on muuttunut ja Suomen on osattava vastata muuttuviin tilanteisiin.

    Pekka Haavisto täyttää kaikki vaatimukset viran hoitamisessa. Hän on henkisiltä ominaisuuksilta se parempi vaihtoehto ehdokkaista. Hän maksaa veronsa suomeen ja on osoittautunut nuhteettomaksi suomen kansalaiseksi. Haavisto on iältään paras valinta Ikä on pelkkiä numeroita ja puoltaa vahvaa näyttöä kokemuksesta ja tietotaidosta.

    Seksuaalinen suuntautuminen ei ole este eikä häpeä presidentin viran hoitamisessa tämän päivän maailmassa. Maailmalla on runsaasti esimerkkejä tänä päivänä esim Latvia kuinka miespari hoitaa tehtäviään vallan kahvassa erittäin loistavasti ja vielä paremmin. Haavisto on ainakin ollut rehellinen itsestään päinvastoin kuin vastaehdokas.

    Äänet siis Pekka Haavistolle lappuun numero 10 se on suomalainen valinta


  • Anonyymi

   Kuka jaksaa lukea noin pitkiä kommentteja kuin huo kaksi. Huh

  • Anonyymi

   Stubb on valehtori, henkisten heikkojen ominaisuuksiensa takia armeijastakin pelkät korpin natsat, ei todellakaan ole yllätys tai häpeä että Stubbilla on ylioppilastodistuksessa reaali hylätty i ja lyhyt matikka a.
   Presidentiltä edellytetään hyvää laskupäätä sellaista ei Stubbilla ole. Stubbin vaimon käsitys suomen kielestä on älykone translaattorin käännöstekstit. Stubb opettaa lapsensakin puhumaan ruotsia eikä suomea.

   Nyt ollaan valitsemassa suomelle suomalainen presidentti ja Haavisto on oikea valinta

  • Anonyymi

   EHDOKAS STUBB

   Ehdokas Stubb on maksanut “satu-selittely” mainoksistaan tv:ssä ja lehdissä mutta verkko on oikaissut saman tien alas miehen haihattelut.

   Mies ei ole pyrkimässä suomen presidentiksi hoitaakseen presidentin virkaa ja suomea. Hän on ostamassa suomen presidentin tittelin toteuttaakseen pimeää puoltaan. Ajaen suomea perikatoon.

   Ensimmäinen kierros meni Stubbin manipulaatiolla, mutta tämän päivän verkon aikakaudessa on epätodennäköistä että toistuisi II kierroksella jolloin suomalaisilla toivotaan olevan järki mukana.

   Stubb on ollut poissa Suomen päivittäisestä politiikasta jo ainakin 7 vuotta Mies jonka ainoa resurssi on vääristely. Median vääristävän voiman hyväksi käyttäminen, hän on pelkkä patologinen valehtelija.
   Jopa istuva presidenttikin on varoittanut Alexander Stubbista.

   Stubb kertoo olevansa tohtori vaikka hänellä ei ole edes virallista tohtorin pätevyyttä, hänellä on pelkkä englantilaisesta kansanopistosta ostettu tohtorinhattu.
   Stubbilla ei ole virallisen koulujärjestelmän mukaista yliopistollista maisteria, vaan yksivuotinen Master ulkomailta. Sekin tapahtui ostamalla.

   Stubbilla on heikko yleissivistys ei todellakaan ole yllätys tai häpeä että Stubbilla on ylioppilastodistuksessa reaali hylätty i ja lyhyt matikka a.
   Presidentiltä edellytetään hyvää laskupäätä sellaista ei Stubbilla ole

   Stubb kertoo olevansa perillä maanpuolustuksesta vaikka omakin varusmiespalvelus tuli reisille kahdeksan kuukauden jälkeen miehen paineensietokyky petti. Kouraan jäi pelkät korpin natsat.

   Armeijassa miehellä olisi ollut tilaisuus myöntää kerrankin elämässään että on rehellinen tunnustamalla homoutensa, rehellisyyteen miehen kantti ei riittänyt edes intissä. Homoutensa Stubb myönsikin vasta (pakon sanelemana) poliittisen uransa alkuvaiheissa.

   Luonnollista. politiikka on laji missä luurangot kolisevat nopeasti kaapissa ellei niitä itse käsittele ja tuo esille.

   Milloin Stubb on maksanut viimeeksi veroja suomeen miettikääs sitä? Lakiin täytyisi saada lisäys että presidenttiehdokkaan täytyy näyttää virallinen todistus edellisvuoden Suomeen maksetuista veroista sekä se että presidentin puolison täytyy osata edes välttävästi Suomen kieli.

   Stubbin puoliso ei hallitse edes välttävän tason Suomen kieltä ilman tekoäly translaattoria. Lapsensa Stubb opettaa puhumaan ruotsia eikä suomea. Stubb on kaukana suomalaisuudesta.

   Stubb on pyhittänyt elämänsä heikkojen sortamiseen ja itsensä korostamiseen. Kouluikäisenä hänellä oli pakkomielle pahoinpidellä ja syrjiä vammautunutta sokeaa koulukaveriaan.

   Tänään tämä kunnianto mies on aikuinen vai onko?

   “ei koira karvoistaan eroon pääse” sananlaskua siteeraten Suomi ja suomalaiset olisivat nyt hänen sairaiden tuhoisien pakkomielteidensä kohde.

   “Alexander Stubb on kuin liian aikaisin pöydässä oleva lapsi, joka on saanut maistaa viiniä ja luulee olevansa aikuinen. Hän on itsevarma ja ylimielinen, mutta hänellä ei ole kokemusta tai osaamista, joiden varaan hän voisi luottaa.
   Stubb on epäonnistunut kaikessa, mihin hän on tarttunut. Hänen pääministerikautensa oli katastrofi, ja hän joutui eroamaan ennenaikaisesti. Hän ei ole myöskään onnistunut yrittäjinä, vaan hän on menettänyt rahaa sijoituksissaan. “

   Stubbin tunnevammaisuus, seksuaalisuuteen liittyvät mutkat, henkisten ongelmien paljastuminen varusmiespalveluksessa. suomalaisten halveksiminen sekä täydellinen ulkosuomalaisuus sekä tietämättömyys suomen päivittäisestä poliitikasta. Järki sanelee ehdot ei ALeksander Stubbia ainakaan suomen presidentiksi

   Toivottavasti tämä avaa kaikkien silmät. Stubbin kaikkien rikosten valottaminen saattaisi olla tämänkin aiheen kirsikka kakkuun.

   Suomalaiset lukekaa ajatuksella tämä kirjoitus

   • Anonyymi

    Natsin houreita. Stubb on paras


   • Anonyymi

    Olet lainannut pitkin suomikaksnelosta rivejä sieltä ja rivejä täältä:)))))


   • Anonyymi

    Koulu aikaisia asioita ei mitenkään katsota miksikään todisteeksi että ihminen olisi aikuisenakin paha jotenkin.
    Kaikki ovat jotakin tehneet koulu aikanansa asioita mitä eivät tekisi nyt.
    Sitten on niin että eräät äönestivät häntä poliittisiin perustein ja hörhöillä oli menossa vaalit sukupuolisesta suuntauksesta , siinä ei politiikasta niinkuin tiedetty mitään.
    Pitäis oikeastaan olla yhteiskunnallinen pätevyys kortti niille jotka saavat äänestää siten ei ihmiset jotka eivät edes tiedä miksi äänestetään voisi olla mukana edes , kas kun luulevat että vaalit koski sukupuolista suuntausta


  • Anonyymi

   "Se oli kaikista pahimpia hurjimuksia koulussa. Se oli pahimpia koulukiusaajia. Sellainen niinkuin mitä jengi pelkäsi.”

   - Stubbin koulukaveri

   Toisella kierroksella käydään koulukiusaajan ja työpaikkakiusaajan eeppinen kaksintaistelu

  • Anonyymi

   Stubb on kansainvälisempi ja geneettisesti ylivertainen

   • Anonyymi

    Haavisto on sivari/ylioppilas, vaadin enemmän koulutusta presidentiltä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Haavisto on sivari/ylioppilas, vaadin enemmän koulutusta presidentiltä.

    Jos Olli olisi mukana, niin äänestys olisi helppoa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos Olli olisi mukana, niin äänestys olisi helppoa.

    Niinpä! Olen NIIN masentunut kun Olli ei päässyt toiselle kierrokselle😣
    Stubbin edesottamukset on välillä ihan ADHD touhuja. Jossain haastattelussa juontaja totesi että Stubb on ollut joskus Duudsonien tikkatauluna🧐 Kertaa joka haastattelussa että hän ottaa päivisin päikkäreitä joten väsyykö ylitouhuamiseen?🤔 En aio mennä äänestämään koska kumpikaan ehdokas ei vastaa omia arvojani. Stubb sanoi haastattelussa ettei vastaisi puhelimeen jos Putin soittaisi onnittelusoiton. Lapsellinen mies!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Haavisto on sivari/ylioppilas, vaadin enemmän koulutusta presidentiltä.

    Kelvannut kuitenkin kansainvälisiin tehtäviin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Haavisto on sivari/ylioppilas, vaadin enemmän koulutusta presidentiltä.

    Missä sitä presidenten koulutusta pidetään ?Helsingissäkö sellainen koulu on vai Turussa.
    Olis kiva tietää kun en Ole kuullutksan siitä koulusta mitään .
    Millä resusseilla sinne pääsee oppilaaksi


  • Anonyymi

   Demokratia on vitsi

  • Anonyymi

   Pekka Haavisto oli "visiting professor", kun haki rauhanneuvottelijaksi Darfurin kriisiin...
   Sinne haettiin yliopiston korkeakoulututkinnon suorittanutta, jolla on kokemusta rauhanneuvotteluista...

  • Anonyymi

   Kuuntele eilinen Iltalehden tentti,missä kysytään pelon ilmapiiristä.

  • Anonyymi

   Ei voi mitään

   Uuden Nato-Suomen Presidentti on jo päätetty

   • Anonyymi

    33


   • Anonyymi

    Olin oikeassa


  • Anonyymi

   Äånesti kumpaa tahansa tulee pressaksi yksi nolla.

  • Anonyymi

   Fantasista

  • Anonyymi

   Uskomatonta.

   Joko suomen kansa on totaalisen kujalla tai nämä vaalit oli "fiksattu".

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ukkola: "Sanna Marin, nolo keikari"

   Nyt osuu niin kohdilleen, että sattuu...hahahaaa. "Marinin rahvaanomainen piehtarointi mammonassa on yhtä kamalaa kats
   Maailman menoa
   349
   4813
  2. Seiska: Taas uusi TTK-romanssi? Pernilla Böckerman ja Anssi Heikkilä suhdehuhujen pyörteissä

   Oho, olisiko rakkautta ilmassa? Ainakin hyvin Pernillan ja Anssin kemiat kohtasivat TTK-parketilla ja olivat myös erittä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   3165
  3. Pietilässä menossa poliisioperaatio

   PIETILÄSSÄ on parasta aikaa menossa poliisioperaatio, jossa on mukana sekä siviili- että virkapukuisia poliiseja. https
   Jämsä
   29
   2357
  4. Mikä kaivatussasi on niin erityistä?

   Asiallisia vastauksia kiitos 🙋‍♂️
   Ikävä
   63
   1171
  5. Hyvän mielen ketju

   Palstalla taas kähinöidään sanasta jos toisesta. Muistuttaisin kaikkia että joka päivä tapahtuu jotakin hyvää. Tähän k
   Sinkut
   216
   966
  6. Opettaja piti tuntia kännissä Jämsänkoskella

   No nin! Jämsänkosken Yhteiskoululla: https://www.jamsanseutu.fi/uutiset/art-2000010246632.html
   Jämsä
   27
   931
  7. Moi rakas nainen

   Mulla seisoo nyt kun ajattelen sua. Tai oikeastaan aina kun ajattelen sua :) haluan sua
   Ikävä
   67
   916
  8. Katso: Danny, 81, lataa tiukkaa tekstiä Farmi Suomi -olosuhteista: "Voi todeta, että ei tämä ole..."

   Danny tilittää tiukkaa tekstiä ja varmaan ihan asiasta. Tuohon ikään jo paljon nähnyt. Mutta saikohan tuonne ottaa oman
   Kotimaiset julkkisjuorut
   15
   891
  9. Oletko siis kiinnostunut minusta?

   Seuraavan kerran nipistän sinua, koska haluan varmistaa, ettei tämä ole unta.
   Ikävä
   58
   870
  10. tapahtuukohan tänään

   Jotain jännää🤔
   Ikävä
   88
   862
  Aihe