Gender kulttina

Anonyymi-ap

Tässä on asiaa: "Nähdäkseni genderismi onkin aivan uudenlainen kultin ilmentymä. Aiheesta ei tähän mennessä ole vielä juurikaan minkäänlaista syväanalyysiä. Sitä saanemme odotella joitain vuosia, kunhan ilmiötä ruotivat psykologit ja tutkijat pystyvät selkeämmin havainnoimaan, mitkä taustavaikuttimet johtivat nykyiseen genderideologiaan ja kuinka sen onnistui levittäytyä niin tehokkaasti jopa poliittiseen päätöksentekoon."

https://feminanongrata.wordpress.com/2021/04/20/kultismi-ja-genderliikehdinta/

5

159

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Peak trans-kokemus: "Joillain ristiriita kuitenkin paisuu joka tapauksessa lopulta täysin kestämättömäksi, eivätkä he voi enää kieltää nenänsä edessä nököttävää valitettavaa tosiasiaa: koko ideologia olikin vain sumutusta – pseudoprogressiivisten sanojen taakse piilotettua modernia nais- ja homovihaa."

   • Anonyymi

    "Riippumatta siitä, havahtuuko liikehdinnän valheellisuuteen ulkopuolisena vai sisäpiiriläisenä, ensireaktio on yleensä vahva. Moni suorastaan raivostuu tajutessaan, että tällaista vahingollista, taantumuksellista ideologiaa ajetaan politiikassakin laput silmillä & mantroja toistellen. Tuntuu turhauttavalta seurata aiheeseen liittyvää diskurssia, sillä valtaosa ”tavallisista ihmisistä” ei ole millään tasolla sisäistänyt aatteen toksisuutta, eivätkä he edes koe tarpeelliseksi siitä puhua. Genderismi nähdään tyypillisesti vain jonain ”homojen oikeudet, v. 2.0” -juttuna, eikä ihme: ajetaanhan sitä avoimesti ja raivokkaastikin LGBT-liikkeiden toimesta. (Koen tässä vaiheeksi aiheelliseksi huomauttaa, että monissa maissa homo- ja biseksuaalit ovat jo luoneet erillisiä yhdistyksiään, jotka tekevät selkeää pesäeroa genderideologeihin. Lisäksi täältä ja täältä voi käydä lukemassa siitä, miksi tämä ei missään nimessä ole mitään gay rights-liikehdintää.)"


  • Anonyymi

   Miksi tämä palsta on yhtäkkiä täynnä genderasiaa?

   • Anonyymi

    Koska genderasiat koskettavat erityisesti naisia ja seksuaalivähemmistöjä ja siten erityisesti lesbojen oikeuksien toteutumista ja heidän oikeuksiensa kaventumista.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Koska genderasiat koskettavat erityisesti naisia ja seksuaalivähemmistöjä ja siten erityisesti lesbojen oikeuksien toteutumista ja heidän oikeuksiensa kaventumista.

    Ja siis ne oikeudet kaventuivat jo, kun vuosi sitten tuli voimaan laki sukupuolen itsemäärittelystä. Siksi. Naisten on hyvä tietää asiasta.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   13
   1997
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   108
   1774
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   116
   1279
  4. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   1014
  5. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   134
   967
  6. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   88
   920
  7. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   66
   751
  8. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   38
   738
  9. Mies jos ottaisit yhteyttä

   Minuun.. kysyisit vaikka että mitä kuuluu? Eihän se paha ois..
   Ikävä
   47
   703
  10. On oltava hyvin varovaisia siinä, miten käytämme sanaa ikuisuus

   Aloitetaan tarkastelemalla sanaa ”ikuinen” tai ”loputon” Raamatussa. G. Campbell Morgan on yksi historian tunnetuimmista
   Hindulaisuus
   228
   683
  Aihe