Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

WHO:n seuraava pandemia

Anonyymi-ap

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1ea84792-0e4b-4c66-abac-e26c7bc59adc
"Vaarallinen ja vauhdilla tarttuva tauti tekee paluuta Euroopassa – ”Kiireellisiä toimia tarvitaan”
Tartuntojen määrä yli 40-kertaistui Euroopassa viime vuonna.
Tuhkarokko leviää voimakkaasti Euroopassa, varoittaa Maailman terveysjärjestö WHO. WHO luonnehtii kasvua tartuntamäärissä ”hälyttäväksi”.
41 maassa, jotka WHO katsoo osaksi Eurooppaa, todettiin viime vuonna 42 200 tuhkarokkotartuntaa. Vuonna 2022 tartuntoja oli vain 941.
WHO:n mukaan tartuntatahti kiihtyi viime vuoden loppua kohden ja jatkunee samanlaisena, jos toimiin ei ryhdytä pikaisesti.
– Rokotus on ainoa tapa suojata lapsia tältä potentiaalisesti vaaralliselta taudilta. Kiireellisiä rokotustoimia tarvitaan leviämisen pysäyttämiseksi, WHO:n Euroopan aluejohtaja Hans Kluge sanoo.
Hänen mukaansa lähes kaksi miljoonaa lasta jäi Euroopassa vaille tuhkarokkorokotetta vuosina 2020–2022. Tämä oli pitkälti seurausta koronaviruspandemiasta, joka sekoitti toimitusketjuja ja sulki yhteiskuntia laajasti. Myös rokotteisiin liittyvän misinformaation leviäminen on vaikuttanut asiaan."

Ainakaan suomessa ei tarvi alkaa sulkemaan yhteiskuntaa, määrätä liikkumisrajoituksia, maskipakkoja, pakkorokoruksia, koska suomalaiset aikuiset on jo lapsena rokotettu tuhkarokkoa vastaan ja ovta vastustus kykyisiä.
Rokottamattomat lapset sensijaan voivat sairastua tuhkarokkoon.

7

204

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      rokotteita tuputetaan nykyään vaikka olisi akne suurinpiirtein. Kaikkein kummallisinta on se, että ollaan jo tekemässä rokotetta tautiin X. Tautia X on jo jonkin aikaa mainostettu, ei tosin Suomen mediassa. "Asiantuntijat" kun tietävät jo nyt, niin tokihan tuo litku täytyy tehdä. Tuleekohan siihenkin passi? Kauanko tämä farssi kestää meidänkin hallituksemme, median ja viranomaisten puolelta?

      • Anonyymi

        Ei tarvii passia enää sitten kun digi-ID ja -valuutta on käytössä. Tekoäly-robocopit ja -dogit hoitaa tunnistuksia kaduilla ettei tarvii ruokaakaan hakea. Farssi kestää just niin kauan kunnes me kansana sanomme että NYT RIITTI! Tarkoittaa kaduille menemistä ennen kuin nämä robotit ovat keskuudessamme. Natokin kyllä varmasti hoitaa homman. Sen takiahan me varmaan osittain Natoonkin liityttiin. Suomalaiset jo niin peloteltu sodalla että tekevät mitä vain. Syyhän on tietysti Putinin ja jokainen joka on eri mieltä mistä tahansa, on Putinin kätyri tai Venäjän trolli. Ylikansalliset Frontexin joukot ovat avustamassa kun meitä rokottamattomia viedään tahdonvastaiseen hoitoon tai jonnekin tämän ajan keskitysleireille.


      • Anonyymi

        Bisness - rokotteet tulee aina kun taudit katoavat - silloin on kypsä maaperä valheille, että auttaa jotain - vaan kun ei auta olemattomiin tauteihin.

        Valheet ovat mediassa jaettu ja kauhukuvia tukehtumisista tautiin mitä ei ollut - ei ainuttakaan tukehtunutta - ei meidän tuntemissamme ketään piikittämätöntä ole sairastunut mihinkään.
        Vain piikitetyt käyttävät siis sairaaloita ja aiheuttavat jumalattomia kustannuksia kaikille.


      • Anonyymi

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        😍 ­­­N­y­­m­­­f­­o­­m­a­­a­­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Ai ei tarvitse sulkea yhteiskuntaa? Pian sulkeutuu jos ei Suomi ilmoita WHO:lle kieltäytyvänsä tästä heidän One Health sopimuksesta. Suomi on automaattisesti mukana jos ei erikseen kieltäydy. Natojoukotkin täällä jo valmiina tappamaan ja lääkärit valmiina pistämään. Kovin vähän on jengiä joka osaa nähdä nokkaansa pidemmälle....

    • Anonyymi

      Minä otin kaikki piikit, mitä peloitteleva hallinto suositteli.

      Nyt on kylymä pieru tulollaan, mutta jäähän minulla kuitenkin perinnöksi ilmainen muoviämpäri.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2434
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2143
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1788
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1581
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1515
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1478
    8. 54
      1340
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe