Tukipaketin auttaa Ukrainaa mutta....

Anonyymi-ap

Sota on vietävä loppuun saakka tällä kertaa Syvälle Venäjään lyötävä Venäjä ja odottaa maa alueet omistajilleen. Venäjä osavaltioiksi pilkottuna.

Sillä tavalla.

97

904

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Venäjä ei voi jatkaa nyk. Muodossaan

      Ymmärretty?

      • Anonyymi

        Valitettavasti S. Niinistö eli Kokoomus on estänyt 13 vuotta sen, että totuus Ukrainan sodasta eikä mistään muustakaan tähän laajaan kontekstiin liittyvä totuus ei pääse YLE:n, MTV:n eikä minkään sanomalehden ts. Mediapoolin julkaisemaksi.

        Totuus tulee kuitenkin lopulta voittamaan.

        Aina löytyy maailmasta rehellisiä ihmisiä, jotka paljastavat lännen johtajien petoksellisuuden.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valitettavasti S. Niinistö eli Kokoomus on estänyt 13 vuotta sen, että totuus Ukrainan sodasta eikä mistään muustakaan tähän laajaan kontekstiin liittyvä totuus ei pääse YLE:n, MTV:n eikä minkään sanomalehden ts. Mediapoolin julkaisemaksi.

        Totuus tulee kuitenkin lopulta voittamaan.

        Aina löytyy maailmasta rehellisiä ihmisiä, jotka paljastavat lännen johtajien petoksellisuuden.

        Kerro sinä nyt meille, mikä on se TOTUUS?


      • Anonyymi

        AIKANA, JOLLOIN USA:n, BRITANNIAN, EU-MAIDEN, UKRAINAN, SUOMEN JA RUOTSIN MEDIA -- EU-KOMISSIO, UKRAINAN, SUOMEN, RUOTSIN, EU-MAIDEN, USA:n, BRITANNIAN JOHTAJAT -- S. NIINISTÖ -- NATO:n NEUVOSTO, NORJAN J. STOLTENBERG JA ROKOSKOPLAAN KUULUVAT KENRAALIT -- VALEHTELEVAT ALOITTAMASTAAN SODASTA EUROOPASSA, RÄJÄYTTÄMÄSTÄÄN NORD STREAMISTA.

        KÄÄNTÄVÄT KAIKEN TOTUUDEN VALHEIKSI ELI PÄINVASTAISEKSI KUIN ON TOTUUS JA HYVÄ RAUHAN KANNALTA:

        - JUURI KUTEN S. NIINISTÖ, KOKOOMUS JA KOPLA ON TEHNYT.

        Imperialisteihin ja globalisteihin liittyi rauhan rikkoja S. Niinistö jo paljon ennen 2012 presidentinvaalia.

        Kokoomuksen Naton alku samana vuonna 2008 kuin USA:n presidentti George W. Bush vaati Naton kokouksessa Natoa laajenemaan Venäjän rajalle --- vaikka oli rauhan säilymiseksi sovittu, ettei ydinohjusten USA-NATO-EU "ei laajene tuumaakaan kohti Venäjän rajoja", ja että "Suomi pysyy liittoutumattomana" rauhan säilymiseksi Euroopassa, Pohjolassa ja Itämeren alueella.

        S. Niinistö rikkoi kaikki rauhansopimukset ja alkoi provosoida Venäjää, kuten USA-NATO-EU ja itse Niinistö tekivät Ukrainassa, Suomessa ja Ruotsissa.

        S. NIINISTÖN IMPERIALISMI:

        The U.S. proxy war in Ukraine

        https://mronline.org/2022/04/09/the-u-s-proxy-war-in-ukraine/


        S. Niinistön liitto, USA:n johtama Nato, on rikosten teon väline Ukrainassa, Suomessa, Ruotsissa ja Itämerellä.

        Vuosi 2014

        - Valehteleva Mediapooli perustettiin USA-NATO-EU:n vallan alle.

        - Maanpetoksellisen S. Niinistön avulla, sotaa Venäjää vastaan haluava USA-NATO tekivät rikollisen vallankaappauksen Suomessa ja Ruotsissa kansalaisilta salaa vuonna 2014.

        - USA-NATO-EU teki rikollisen vallankaappauksen Ukrainassa vuoden 2014 helmikuussa. Laillisesti valittu presidentti ja hallinto korvattiin Venäjälle vihamielisellä natsien hallinnolla. USA-NATO sytytti sisällissodan ja sodan Venäjää vastaan.


        TOTUUS LÖYTYY

        Eversti Douglas Macgregorilla ja New Jerseyn korkeimman oikeuden tuomari Andrew Napolitanon haastattelemilla muilla analyytikoilla on hyvät keskeiset kenttätiedot kaikista maista tehdä laajoja analyysejä. Myös analyysejä Suomeen liittyen.

        Eversti Douglas Macgregor saa verkostonsa kautta käyttöönsä tärkeää tietoa Ukrainan sodan kehityksesestä.

        Myös Pullizer-palkitun tutkivan journalistin Seymour Hershin artikkelit ja haastattelut löytyvät hakemalla internetistä.

        Alla olevien linkkien kanavilla ja hakusanoilla haettuna. Haastateltavina ja omilla nettisivuillaan.:

        Douglas Macgregor, Ray McGovern, Larry Johnson, Phil Giraldi, Scott Ritter, Tony Schafer, Daniel Davis, Alistair Crooke, Jeffrey Sachs, Matthew Hoh, Karen Kwiatkowski jne..

        Tuomari Andrew Napolitanon kanavat:

        Judging Freedom Napolitano

        https://m.youtube.com/@judgingfreedom/featured

        https://www.judgenap.com/


        Myös Stephen Gardnerin kanava tuottaa hyviä haastatteluja kaikkeen tähän liittyvästä.

        https://m.youtube.com/channel/UC3VlRtY0ARsTRR5Eq8QE1Yg


      • Anonyymi

        NATO-hurmainen Suomi höynäytetään ”esitaistelijaksi”, kenraali Vehviläinen.

        YLE:n toimittajat valehtelevat ja tekevät propagandaa ja provosoivat varusmihiä sotaan suurta Venäjää vastaan, kuten kaikki Suomen presidentit ja komentaja kenraali Timo Kivinen.

        Juuri kuten Ukrainassa, jossa on USA-NATO:n provosoima ja aseistama sijaissota, proxy-sota: ukrainalaiset ovat kuolemassa viimeiseen mieheen.

        Seuraavaksi USA provosoi Venäjää Suomen kautta, jolloin suomalaiset kuolevat viimeiseen mieheen.

        USA-Nato-EU lyötiin heikosi Ukrainassa:

        Venäjällä on numeerisesti valtava ylivoima verrattuna Ukrainaan ja vielä monta kertaa suurempi ylivoima pientä Suomea vastaan.

        Tärkeä linkki asioiden ymmärtämiseksi Ukrainassa ja Suomessa:

        Oregonin yliopisto, USA:

        The U.S. proxy war in Ukraine

        https://mronline.org/2022/04/09/the-u-s-proxy-war-in-ukraine/


        Kaukana meren takana USA:ssa sotaisat neokonservatiivit, neokonistit eikä kukaan tavallinen amerikkalainen välitä siitä, minkä maan varusmiehet kuolevat heidän imperialistisissa sodissa.

        Sotaisa Kokoomus, S. Niinistön kausillaan kehittelemä turha NATO laajensi sodan Itämerelle ja Lappiin.

        Valheilla sotaan saatettuja Ukrainan varusmiehiä on kuollut ilmakuvien hautojen perusteella 500000 eli puoli miljoonaa. Sairaalatietojen mukaan amputoituja 70000. Joka kuukausi kuolee 10000. Maasta on muuttanut pois 20 miljoonaa.

        Juridiset tuomiot kovia:

        USA valehteli ukrainalaisille. Valehdellaan ruotsalaisille ja suomalaisille. Ei kerrota totuutta, mikä on valtavan suuri rikos ukrainalaisten ihmisyyttä kohtaan.

        YLE, MTV, Sanoma Oy, Alma Media, koko sanomalehdistö - Mediapooli - jättää totuudet kertomatta. Totuudet valtioiden johtajista, USA:sta, Natosta, Ukrainasta, North Streamista jne..

        Käyttävät valtaa selvästi fasistisin keinoin Ukrainaan ja EU-maihin. Kaikki ovat USA:n imperialistisessa Euroopan sodassa, Venäjää vastaan.

        Ydinsodan vaara kasvaa.

        Ydinsodan vaara on erittäin paljon suurempi kuin vuoden 1962 Kuuban ohjuskriisissä, kun USA toi ydinohjukset Turkkiin ja Neuvostoliitto vastasi uhkaan viemällä ydinohjukset Kuubaan, lähelle USA:n strategisia kohteita. Tilanne ratkesi neuvottelemalla.


        Nyt USA, Britannia ja EU-maat, ml. S. Niinistö ovat estäneet Ukrainaa neuvottelemasta rauhasta.


        Kun rauhansopimukset ja 8 vuoden rauhanneuvottelut eivät auttaneet, Venäjän on viimeisenä keinona pakko puolustaa omaa kansallista turvallisuuttaan regoimalla sotilaallisesti ja poistamalla eksistentiaaliset uhkat. Samalla Venäjä puolustaa Itä-Ukrainan ja Krimin historiallisesti etnisiä venäläisiä ihmisiä.

        USA olisi vienyt laivastinsa Krimin satamiin ja Venäjän Ukrainalta vuokraamaan Sevastopolin laivastotukikohtaan.


        USA-NATO-EU ja S. Niinistö uhkaa Pietaria ja Murmanskin laivastotukikohtaan, mikä on rauhansopimusten vastaista sodan provosointia, kuten USA-NATO-EU teki Ukrainassa.

        Ministeri Antti Häkkänen, kok:

        Suomen aseilla saa ampua Venäjän puolelle.


        KENRAALI AARNO VEHVILÄINEN

        Tämän upseerin totuus ja rehellisyys on oikeusvaltion, perustuslain ja demokratian toteutumisen ensimmäinen ehto:

        Kenraalimajuri evp,
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Aarno Vehviläinen.

        Itsenäisen Suomen puolustaja

        "Suomi on rauhallinen sivusuunta Venäjän strategisessa ajattelussa. Näin tilanne on ollut Venäjän Federaation koko olemassaolon ajan. Asian vahvistavat kaikki strategian ja voimapolitiikan asiantuntijat.

        Kyseinen ”aikuisten totuus” selittää sen, miksi Suomi ei ole ollut Venäjän hyökkäysten kohteena, vaikka ”hosupettereiden” huutokuoro on muuta väittänyt jo yli 30 vuoden ajan.


        Kuitenkin tilanne ja uhkakuvat muuttuvat täysin, kun Suomesta tulee Nato-maa.

        ”Meitä ei, piru vie, määräillä”, selitti hyvä ja arvostettu ystäväni Nato-intoaan.

        Sellainen on suomalainen mieli. 

        Tunteet kuohahtivat jo Putinin esittämistä vaatimuksista, ettei Natoon saisi ottaa enää sotilasliiton ulkopuolella olevia valtioita, joukossa myös Suomi ja Ruotsi.".

        "USA:n kompurointi ja virheet 2000-luvun sodissa (Afganistan, Irak, Syyria ym) [UKRAINA, ISRAEL] ovat vähentäneet USA:n ja sen hallitseman Naton uskottavuutta. Erityisesti luottamus USA:n osuuteen turvatakuiden osalta on vähentynyt voimakkaasti.".

        "Nato-jäsenyyden merkityksestä maan tulevaisuudelle esitetään valheellisia väitteitä. Jäsenyydestä aiheutuvia ongelmia vähätellään.".

        "Nato-jäsenyyttä arvioivien kansanedustajien tulisikin ymmärtää, kuinka törkeänä loukkauksena Putinin Venäjä kokee Naton laajentumisen Suomen itärajalle?

        Naton ja Venäjän välinen rajahan siirtyy silloin Venäjän strategisten kohteiden (Pietari, Muurmansk) välittömään läheisyyteen. Muodostettavan Naton rautaesiripun tärkeimmäksi vartijaksi tulee Suomi, joka saa vastuulleen reilusti yli puolet Naton ja Venäjän välisestä pitkästä rajasta. Bonuksena Suomelle annetaan vielä lisävastuuta Baltian puolustuksesta.

        – Ei ihme, että [imperialistisesti laajenevan] USA:n johtama Nato suorastaan toivoo Suomea jäsenekseen.".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        AIKANA, JOLLOIN USA:n, BRITANNIAN, EU-MAIDEN, UKRAINAN, SUOMEN JA RUOTSIN MEDIA -- EU-KOMISSIO, UKRAINAN, SUOMEN, RUOTSIN, EU-MAIDEN, USA:n, BRITANNIAN JOHTAJAT -- S. NIINISTÖ -- NATO:n NEUVOSTO, NORJAN J. STOLTENBERG JA ROKOSKOPLAAN KUULUVAT KENRAALIT -- VALEHTELEVAT ALOITTAMASTAAN SODASTA EUROOPASSA, RÄJÄYTTÄMÄSTÄÄN NORD STREAMISTA.

        KÄÄNTÄVÄT KAIKEN TOTUUDEN VALHEIKSI ELI PÄINVASTAISEKSI KUIN ON TOTUUS JA HYVÄ RAUHAN KANNALTA:

        - JUURI KUTEN S. NIINISTÖ, KOKOOMUS JA KOPLA ON TEHNYT.

        Imperialisteihin ja globalisteihin liittyi rauhan rikkoja S. Niinistö jo paljon ennen 2012 presidentinvaalia.

        Kokoomuksen Naton alku samana vuonna 2008 kuin USA:n presidentti George W. Bush vaati Naton kokouksessa Natoa laajenemaan Venäjän rajalle --- vaikka oli rauhan säilymiseksi sovittu, ettei ydinohjusten USA-NATO-EU "ei laajene tuumaakaan kohti Venäjän rajoja", ja että "Suomi pysyy liittoutumattomana" rauhan säilymiseksi Euroopassa, Pohjolassa ja Itämeren alueella.

        S. Niinistö rikkoi kaikki rauhansopimukset ja alkoi provosoida Venäjää, kuten USA-NATO-EU ja itse Niinistö tekivät Ukrainassa, Suomessa ja Ruotsissa.

        S. NIINISTÖN IMPERIALISMI:

        The U.S. proxy war in Ukraine

        https://mronline.org/2022/04/09/the-u-s-proxy-war-in-ukraine/


        S. Niinistön liitto, USA:n johtama Nato, on rikosten teon väline Ukrainassa, Suomessa, Ruotsissa ja Itämerellä.

        Vuosi 2014

        - Valehteleva Mediapooli perustettiin USA-NATO-EU:n vallan alle.

        - Maanpetoksellisen S. Niinistön avulla, sotaa Venäjää vastaan haluava USA-NATO tekivät rikollisen vallankaappauksen Suomessa ja Ruotsissa kansalaisilta salaa vuonna 2014.

        - USA-NATO-EU teki rikollisen vallankaappauksen Ukrainassa vuoden 2014 helmikuussa. Laillisesti valittu presidentti ja hallinto korvattiin Venäjälle vihamielisellä natsien hallinnolla. USA-NATO sytytti sisällissodan ja sodan Venäjää vastaan.


        TOTUUS LÖYTYY

        Eversti Douglas Macgregorilla ja New Jerseyn korkeimman oikeuden tuomari Andrew Napolitanon haastattelemilla muilla analyytikoilla on hyvät keskeiset kenttätiedot kaikista maista tehdä laajoja analyysejä. Myös analyysejä Suomeen liittyen.

        Eversti Douglas Macgregor saa verkostonsa kautta käyttöönsä tärkeää tietoa Ukrainan sodan kehityksesestä.

        Myös Pullizer-palkitun tutkivan journalistin Seymour Hershin artikkelit ja haastattelut löytyvät hakemalla internetistä.

        Alla olevien linkkien kanavilla ja hakusanoilla haettuna. Haastateltavina ja omilla nettisivuillaan.:

        Douglas Macgregor, Ray McGovern, Larry Johnson, Phil Giraldi, Scott Ritter, Tony Schafer, Daniel Davis, Alistair Crooke, Jeffrey Sachs, Matthew Hoh, Karen Kwiatkowski jne..

        Tuomari Andrew Napolitanon kanavat:

        Judging Freedom Napolitano

        https://m.youtube.com/@judgingfreedom/featured

        https://www.judgenap.com/


        Myös Stephen Gardnerin kanava tuottaa hyviä haastatteluja kaikkeen tähän liittyvästä.

        https://m.youtube.com/channel/UC3VlRtY0ARsTRR5Eq8QE1Yg

        NATOko se Krimin valtasi Ukrainalta, itsenäiseltä maalta?


      • Anonyymi

        SUOMEN KANSAN JA RAUHAN PUOLELLA EVERSTI DOUGLAS MACGREGOR

        Suomalaisen rehellisen kersantin haastattelussa. Linkki viestin lopussa.

        Haastatteluvideon tekstitys on suomeksi.


        On huomattava, että WEF:n rikollisiin globalistiehin liittynyt S. Niinistö on tiennyt jo ennen 2012 presidentinvaalia, että hän laittaa välit poikki Venäjään.


        Vihollisuuden synnyttäminen ja sotaan syyllinen on valehteleva USA / valehteleva S. Niinistö, kok, joka ei kerro totuutta mistään, vaan kääntää kaikki USA-NATO-EU:n rikolliset teot totuuden vastaiseksi. Se on perustuslain vastaista ja suuri rikos.

        Kokoomus: Tästä tulee pitkä sota.

        Kun ei kerrota totuutta, massiivinen valehtelu koko Suomen kansalle, vastaa ääntenlaskun täyttä virhettä vaaleissa, kansanäänestyksissä, eduskuntavaalissa ja presidentinvaalissa 2012, 2018, 2024 ...

        Sodan asiassa se on ankarasti rangastava maanpetos S. Niinistöltä ja Puolustusvoimien komentajalta T. Kiviseltä, Niinistön poliittisilta kenraaleilta, Valtakunnan oikeudelta, KRP:ltä, Supolta, jotka eivät kerro totuutta Minskin sopimuksista, muista rauhansopimuksista, Venäjästä, USA:sta, NATO:sta, Stoltenbergista, EU:sta, Saksasta, Angela Merkelistä, Tarja Halosesta, Kokoomuksesta, Nord Streamin räjäyttäjästä jne. jne..

        SIKSI SUOMI ON PERUSTUSLAIN VASTAISESSA TILASSA

        Presidentinvaali 2024 on perustuslain kannalta laiton, koska perustuslaki ei hyväksy valehtelijoita valtiojohdossa, valtioneuvostossa, eduskunnassa, upseeristossa jne..

        S. Niinistö rikkoi kaikki rauhansopimukset ja valehtelee Venäjästä.

        Suomessa ei ole pidetty perustuslaillisia kansanäänestyksiä, eikä se ole edes mahdollista, koska koko Suomen kansalle S. Niinistö ja taustahenkilöt ja koko media on valehdellut ja aivopessyt uskomaan sellaista, mikä ei ole totta.

        Pidetyt ja pidettävät vaalit ovat vastoin perustuslakia, koska presidentti ja eduskuntapuolueet ja media sekä S. Niinistön NATO-linjalla olevat presidentinvaalin ehdokkaat valehtelevat kaiken useiden vaalikausien ajan.

        • Venäjä ole halunnut vihollisuutta eikä sotaa Ukrainaa eikä Suomea vastaan. Niinistö, ministerit ja eduskunta valehtelevat.

        • Suomen kansaa valtiovalta kohtelee totalitaristisen diktatuurimaan tavalla rikollisesti.

        Vihollisuuteen ja sotaan pääsyyllinen on USA / S. Niinistö, mikä on Suomen historian suurin rikos ihmisyyttä kohtaan.


        Kokeneella eversti Douglas Macgregorilla on koulutuksensa, kokemuksensa ja hyvien sotilastietolähteiden pohjalta kyky kertoa asiat realiteettien mukaisesti kaikille ymmärrettävällä tavalla.

        Hänen näkemystään Suomesta NATO:ssa tukevat kaikki strategian ja voimapolitiikan asiantuntijat ja tietysti rehellinen kenraali evp Aarno Vehviläinen.


        Suomen, Ruotsin ja Ukrainan etu on palauttaa rauha Eurooppaan, palauttaa diplomaattiset, kaupalliset ja muut suhteet Venäjään.

        Nyt EU kehottaa käyttämään miljardeja asevarusteluun. Kehoitetaan säästämään sähköä, lakkautetaan keskussairaaloita, sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestäjiltä vaaditaan valtavia säästöjä vain yhden maanpetoksellisen, "mielenvikaisksi" sanotun S. Niinistön tähden.

        RAUHANSOPIMUS NEUTRAALI SUOMI

        Neutraali, puolueeton Suomi turvasi Euroopan rauhan 80 vuotta.

        S. Niinistön, kok, maanpetoksen suunnitelma oli tehty jo 2012 presidentin vaalia ennen. Se noudattaa USA:n sotaa Venäjää vastaan haluavien USA:n neokonistien aikataulua.

        S. NIINISTÖN RIKOSSARJA

        1) USA:n neokonistit tekivät vallankaappauksen Suomessa vuonna 2014, kun S. Niinistö valmisteli salaa Suomen kansalta ja toi ilman perustuslain edellyttämää käsittelyä USA:n johtamat NATO:n joukot Suomeen.

        2) Samana vuonna 2014 USA teetti vallankaappauksen Ukrainassa. Presidentti Barack Obaman hallinto koulutti uusnatsit valehtelemaan asioita ja kiihottamaan ukrainalaiset Venäjälle vihamielisiksi. Helmikuussa 2014, vallankaappauksista ja sodista Venäjää vastaan järjestelevä alivaltiosihteeri Victoria Nuland teki rikollisen vallan vaihdoksen Kiovassa nostamalla Venäjälle vihamieliset valtaan.

        Tätä samaa Venäjälle valheellista vihamielisyyttä ja sotaa lietsoo S. Niinistö ja hänen totalitaristisesti hallitsema, propagandaa ja disinformaatiota levittävä YLE.

        • Eversti Douglas Macgregorin ilmaisu The Empire of Lies - Valheiden valtakunta: USA, Britannia, EU-komissio ja EU-parlamentti, EU-maat.


        Maanpetoksellisen S. Niinistön Kokoomuksen aloittaman harhaisen hairahduksen jälkeen Suomen on palattava täysin itsenäiseksi, neutraaliksi, puolueettomaksi, NATO:on kuulumattomaksi maaksi. Sama myös Ruotsille ja Ukrainalle. Sillä turvattiin rauha Euroopassa 80 vuotta.

        Venäjän presidentti huomautti, S. Niinistölle valtiovierailun yhteydessä 2015 rauhansopimuksesta, jossa on sovittu, että Suomi pysyy USA:an ja NATO:on liittoutumattomana, eikä tuo USA-NATO-EU:n ohjuksia Suomeen. Tämä raivostutti täysin nollan, S. Niinistön.


        USA:n EVERSTI DOUGLAS MACGREGORIN HAASTATTELU SUOMEN TILANTEESTA

        11.11.2023

        https://m.youtube.com/watch?si=hA2KsCoGz3BuVLy9&v=KXeFN9eh3CA&feature=youtu.be


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        SUOMEN KANSAN JA RAUHAN PUOLELLA EVERSTI DOUGLAS MACGREGOR

        Suomalaisen rehellisen kersantin haastattelussa. Linkki viestin lopussa.

        Haastatteluvideon tekstitys on suomeksi.


        On huomattava, että WEF:n rikollisiin globalistiehin liittynyt S. Niinistö on tiennyt jo ennen 2012 presidentinvaalia, että hän laittaa välit poikki Venäjään.


        Vihollisuuden synnyttäminen ja sotaan syyllinen on valehteleva USA / valehteleva S. Niinistö, kok, joka ei kerro totuutta mistään, vaan kääntää kaikki USA-NATO-EU:n rikolliset teot totuuden vastaiseksi. Se on perustuslain vastaista ja suuri rikos.

        Kokoomus: Tästä tulee pitkä sota.

        Kun ei kerrota totuutta, massiivinen valehtelu koko Suomen kansalle, vastaa ääntenlaskun täyttä virhettä vaaleissa, kansanäänestyksissä, eduskuntavaalissa ja presidentinvaalissa 2012, 2018, 2024 ...

        Sodan asiassa se on ankarasti rangastava maanpetos S. Niinistöltä ja Puolustusvoimien komentajalta T. Kiviseltä, Niinistön poliittisilta kenraaleilta, Valtakunnan oikeudelta, KRP:ltä, Supolta, jotka eivät kerro totuutta Minskin sopimuksista, muista rauhansopimuksista, Venäjästä, USA:sta, NATO:sta, Stoltenbergista, EU:sta, Saksasta, Angela Merkelistä, Tarja Halosesta, Kokoomuksesta, Nord Streamin räjäyttäjästä jne. jne..

        SIKSI SUOMI ON PERUSTUSLAIN VASTAISESSA TILASSA

        Presidentinvaali 2024 on perustuslain kannalta laiton, koska perustuslaki ei hyväksy valehtelijoita valtiojohdossa, valtioneuvostossa, eduskunnassa, upseeristossa jne..

        S. Niinistö rikkoi kaikki rauhansopimukset ja valehtelee Venäjästä.

        Suomessa ei ole pidetty perustuslaillisia kansanäänestyksiä, eikä se ole edes mahdollista, koska koko Suomen kansalle S. Niinistö ja taustahenkilöt ja koko media on valehdellut ja aivopessyt uskomaan sellaista, mikä ei ole totta.

        Pidetyt ja pidettävät vaalit ovat vastoin perustuslakia, koska presidentti ja eduskuntapuolueet ja media sekä S. Niinistön NATO-linjalla olevat presidentinvaalin ehdokkaat valehtelevat kaiken useiden vaalikausien ajan.

        • Venäjä ole halunnut vihollisuutta eikä sotaa Ukrainaa eikä Suomea vastaan. Niinistö, ministerit ja eduskunta valehtelevat.

        • Suomen kansaa valtiovalta kohtelee totalitaristisen diktatuurimaan tavalla rikollisesti.

        Vihollisuuteen ja sotaan pääsyyllinen on USA / S. Niinistö, mikä on Suomen historian suurin rikos ihmisyyttä kohtaan.


        Kokeneella eversti Douglas Macgregorilla on koulutuksensa, kokemuksensa ja hyvien sotilastietolähteiden pohjalta kyky kertoa asiat realiteettien mukaisesti kaikille ymmärrettävällä tavalla.

        Hänen näkemystään Suomesta NATO:ssa tukevat kaikki strategian ja voimapolitiikan asiantuntijat ja tietysti rehellinen kenraali evp Aarno Vehviläinen.


        Suomen, Ruotsin ja Ukrainan etu on palauttaa rauha Eurooppaan, palauttaa diplomaattiset, kaupalliset ja muut suhteet Venäjään.

        Nyt EU kehottaa käyttämään miljardeja asevarusteluun. Kehoitetaan säästämään sähköä, lakkautetaan keskussairaaloita, sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestäjiltä vaaditaan valtavia säästöjä vain yhden maanpetoksellisen, "mielenvikaisksi" sanotun S. Niinistön tähden.

        RAUHANSOPIMUS NEUTRAALI SUOMI

        Neutraali, puolueeton Suomi turvasi Euroopan rauhan 80 vuotta.

        S. Niinistön, kok, maanpetoksen suunnitelma oli tehty jo 2012 presidentin vaalia ennen. Se noudattaa USA:n sotaa Venäjää vastaan haluavien USA:n neokonistien aikataulua.

        S. NIINISTÖN RIKOSSARJA

        1) USA:n neokonistit tekivät vallankaappauksen Suomessa vuonna 2014, kun S. Niinistö valmisteli salaa Suomen kansalta ja toi ilman perustuslain edellyttämää käsittelyä USA:n johtamat NATO:n joukot Suomeen.

        2) Samana vuonna 2014 USA teetti vallankaappauksen Ukrainassa. Presidentti Barack Obaman hallinto koulutti uusnatsit valehtelemaan asioita ja kiihottamaan ukrainalaiset Venäjälle vihamielisiksi. Helmikuussa 2014, vallankaappauksista ja sodista Venäjää vastaan järjestelevä alivaltiosihteeri Victoria Nuland teki rikollisen vallan vaihdoksen Kiovassa nostamalla Venäjälle vihamieliset valtaan.

        Tätä samaa Venäjälle valheellista vihamielisyyttä ja sotaa lietsoo S. Niinistö ja hänen totalitaristisesti hallitsema, propagandaa ja disinformaatiota levittävä YLE.

        • Eversti Douglas Macgregorin ilmaisu The Empire of Lies - Valheiden valtakunta: USA, Britannia, EU-komissio ja EU-parlamentti, EU-maat.


        Maanpetoksellisen S. Niinistön Kokoomuksen aloittaman harhaisen hairahduksen jälkeen Suomen on palattava täysin itsenäiseksi, neutraaliksi, puolueettomaksi, NATO:on kuulumattomaksi maaksi. Sama myös Ruotsille ja Ukrainalle. Sillä turvattiin rauha Euroopassa 80 vuotta.

        Venäjän presidentti huomautti, S. Niinistölle valtiovierailun yhteydessä 2015 rauhansopimuksesta, jossa on sovittu, että Suomi pysyy USA:an ja NATO:on liittoutumattomana, eikä tuo USA-NATO-EU:n ohjuksia Suomeen. Tämä raivostutti täysin nollan, S. Niinistön.


        USA:n EVERSTI DOUGLAS MACGREGORIN HAASTATTELU SUOMEN TILANTEESTA

        11.11.2023

        https://m.youtube.com/watch?si=hA2KsCoGz3BuVLy9&v=KXeFN9eh3CA&feature=youtu.be

        Vai sellainen pahantekijä se on tuo Suomen S. Niinistö. Mitenkäs se on tuo Venäjän V. Putinin laita?
        Miksi hän ei salli Venäjällä demokraattisia vaaleja, vaan oppositon edustajat joutuvat vankilaan ja tapetaan. Vastustajat myrkytetään jja murhataan.
        Taitaa kuule tämä meidän S. Niinistö olla ihan pyhäkoulupoika ja mallikansalainen tähän V. Putiniin verrattuna. Vai oletko eri mieltä?


      • Anonyymi
        UUSI

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

        ❤️ ­­N­­­y­m­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18248342

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Savo ymmärtää ....

      • Anonyymi

        Vaikea on tilanne, kun Ukrainassa keski-ikäiset ja vanhat miehet on sotimassa. Nuoremmilla huono koulutus, joten sotimisen taso heikko. Ukraina ei osannut varautua, kuten onneksi me, ja meillä on toimivat puolustusvoimat. Liian paljon aikaa vie kouluttaa sotilaita, upseereista puhumattakaan. Kaikki mahdollinen apu ja rukoukset Ukrainalle!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaikea on tilanne, kun Ukrainassa keski-ikäiset ja vanhat miehet on sotimassa. Nuoremmilla huono koulutus, joten sotimisen taso heikko. Ukraina ei osannut varautua, kuten onneksi me, ja meillä on toimivat puolustusvoimat. Liian paljon aikaa vie kouluttaa sotilaita, upseereista puhumattakaan. Kaikki mahdollinen apu ja rukoukset Ukrainalle!

        Nuoret miehet ovat juosseet karkuun Ukrainasta. Kuka mihinkin, Suomeenkin paljon.

        Ukrainassa ongelma on, että venäläiset ja ukrainalaiset ovat sekoittuneet niin, että isänmaallisuutta ei tahdo enää tarpeeksi löytyä. Lähdetään käpykaartiin, jos vain suinkin mahdollista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nuoret miehet ovat juosseet karkuun Ukrainasta. Kuka mihinkin, Suomeenkin paljon.

        Ukrainassa ongelma on, että venäläiset ja ukrainalaiset ovat sekoittuneet niin, että isänmaallisuutta ei tahdo enää tarpeeksi löytyä. Lähdetään käpykaartiin, jos vain suinkin mahdollista.

        Ei voi moittia Ukrainaa siitä, ettei olisi suuri puolustamisen tahto, sotilaiden koulutus on vaan ollut heikko. Ilman ulkopuolista apua ei pärjäisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei voi moittia Ukrainaa siitä, ettei olisi suuri puolustamisen tahto, sotilaiden koulutus on vaan ollut heikko. Ilman ulkopuolista apua ei pärjäisi.

        Nimenomaan se puolustustahto ja isänmaallisuus ukrainalaisilta puuttuvat.
        Kansa sekoittunut liikaa venäläisten kanssa! Toinen puoli "ukrainalaisista" on etnisesti venäläisiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nimenomaan se puolustustahto ja isänmaallisuus ukrainalaisilta puuttuvat.
        Kansa sekoittunut liikaa venäläisten kanssa! Toinen puoli "ukrainalaisista" on etnisesti venäläisiä.

        Totta Ei saada ukrainalaismiehiä kirveelläkään puolustamaan maataan. Liikekannallepanolainsäädäntö on puutteellinen. Ainakin kymmeätuhansia pakoilee armeijaa maksamalla pimeästi erilaisille oppilaitoksille saadakseen "opiskelijoina" vapautuksen sotapalveluksesta "opintojensa" ajaksi. Satojatuhansia ukrainalaisia miehiä on paennut sotapalvelustaan ulkomaille.


    • Anonyymi

      Sota hullu.

      • Anonyymi

        Niin, sota on hullu. Sodan aloittanut maa vielä hullumpi ja sodan aloittanut hirviö kaikista hulluin.


      • Anonyymi

        Oletko sitä mieltä, että mennään kädet levällään toivottamaan vihollinen tervetulleeksi? Puolustautuminen on "sotahulluutta"? Koitahan järkiintyä!


    • Anonyymi

      Ukrainalta suuruuden hulluutta yrittää takaisin entisiä alueita. Antaisi ne Ryzzille koska asukkaat halusivat sitä. Peltoa riittää ilman niitäkin maita.

      Sitten vahva "Mannerheim linja" ja uudet rajat vaikka siihen jokeen. SITÄ kannattaa avustaa ja puolustaa, ei vanhoja rajoja. Ne ei koskaan palaudu.

      Muuten tuli loppuu kun Trump palaa. Menee lisää mailta Putinille ja sota jatkuu 10-20 vuotta pattitilanteessa. Venäjällä riittää tykinruokaa... ja ammuksia.

      • Anonyymi

        Kiovakin venäläisille?

        Kaksi Savonlinnassa asuvaa ja Ukrainan passin omaavaa umpivenäläistä on varma, että niin kohta tulee tapahtumaan. Molemmat saaneet tilapäisen suojelun statuksen "sotaa paenneina ukrainalaisina", mutta puhuvat arkikielenä vain venäjää ja kannattavat Venäjää sodassa.

        Mikä on siis oikein lopulta ero ukrainalaisten ja venäläisten välillä?
        Ei mikään!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiovakin venäläisille?

        Kaksi Savonlinnassa asuvaa ja Ukrainan passin omaavaa umpivenäläistä on varma, että niin kohta tulee tapahtumaan. Molemmat saaneet tilapäisen suojelun statuksen "sotaa paenneina ukrainalaisina", mutta puhuvat arkikielenä vain venäjää ja kannattavat Venäjää sodassa.

        Mikä on siis oikein lopulta ero ukrainalaisten ja venäläisten välillä?
        Ei mikään!

        Vielä lisäyksenä, että nämä Ukrainasta 2022 saapuneet kaksi venäläistä ovat istuneet heille ilmaisissa kalustetuissa asunnoissaan, aloittaneet juuri jo kolmannen heille ilmaisen koulutuksen Samissa ja käyneet monenlaisia heille ilmaisia kielikursseja SKOssa tai Linnalassa. Minulle ovat naureskellen sanoneet tulkin välityksellä kasvotusten, että välttävät työhön menoa niin kauan, kuin mahdollista.

        Ovat keksineet, että koulussa/kursseilla voi istua vuosikymmeniä ja kukaan ei heitä patistele työn kautta itseään elättämään.

        Savonlinnassa on paljon venäläisiä, ketkä ovat asuneet täällä jo yli 20 vuotta, mutta ovat selvinneet kaiken aikaa ilman palkkatyötä ja suomen kieltä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vielä lisäyksenä, että nämä Ukrainasta 2022 saapuneet kaksi venäläistä ovat istuneet heille ilmaisissa kalustetuissa asunnoissaan, aloittaneet juuri jo kolmannen heille ilmaisen koulutuksen Samissa ja käyneet monenlaisia heille ilmaisia kielikursseja SKOssa tai Linnalassa. Minulle ovat naureskellen sanoneet tulkin välityksellä kasvotusten, että välttävät työhön menoa niin kauan, kuin mahdollista.

        Ovat keksineet, että koulussa/kursseilla voi istua vuosikymmeniä ja kukaan ei heitä patistele työn kautta itseään elättämään.

        Savonlinnassa on paljon venäläisiä, ketkä ovat asuneet täällä jo yli 20 vuotta, mutta ovat selvinneet kaiken aikaa ilman palkkatyötä ja suomen kieltä!

        Valmistuessaan hoiva-avustajiksi nauroivat, että älköön suomalaiset luulko, että alamme pesemään mummojen takapuolia jossain hoitolaitoksissa. Turha toivo. Ihan pilkkasivat tyhmiä, jotka ovat heitä kouluttaessaan niin ajatelleet.

        Nämä siis Ukrainan passilla "sotapakolaisina" tänne Savonlinnan saapuneet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valmistuessaan hoiva-avustajiksi nauroivat, että älköön suomalaiset luulko, että alamme pesemään mummojen takapuolia jossain hoitolaitoksissa. Turha toivo. Ihan pilkkasivat tyhmiä, jotka ovat heitä kouluttaessaan niin ajatelleet.

        Nämä siis Ukrainan passilla "sotapakolaisina" tänne Savonlinnan saapuneet.

        JOS tuo on totta, tee asiasta keinolla millä hyvänsä julkinen! Ota esim. yhteyttä MOT ohjelmaan!


      • Anonyymi

        Tuo ei kyllä pidä paikkaansa, että "asukkaat halusivat sitä"!
        Kukaan järkevä ihminen ei halua venäläiseksi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo ei kyllä pidä paikkaansa, että "asukkaat halusivat sitä"!
        Kukaan järkevä ihminen ei halua venäläiseksi!

        Kyllä se ihan totta on.

        Meillekin tuli 2022 eräs henkilö töihin Ukrainasta.
        Ukrainan passi, mutta etnisesti venäläinen (burjatti). Työ ja työsuhde päättyi määräaikana ja tämä henkilö aloitti SKOssa (nyk. Savonlinnan Opisto) koko kesän 2022 kestäneen "Suomen kielen kurssin". Nähtyäni hänet kaupungilla kysyin englanniksi: mitä kuuluu? Oletko jo oppinut Suomea? Hän vastasi oppieensa; mina oljen venalaiinen. Vastasi perin ylpeästi, kuten venäläisillä on tapana. Jäi Savonlinnaan ja päivääkään ei ole ollut töissä sen jälkeen, kun yrityksestämme lähti. Eikä tietääkseni puhu Suomea, kuin pakon edessä muutaman sanan.

        Savonlinnassa on "ukrainalaisten" kesken selvä kastijako, jossa Ukrainan venäläiset ovat korkeammassa asemassa puhtaasti ukrainalaisiin nähden. Paikalliset puhuvat kaikista vain ukrainalaisina ja sekös venäläisiä naurattaa.

        Tämäkin on täysin totta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä se ihan totta on.

        Meillekin tuli 2022 eräs henkilö töihin Ukrainasta.
        Ukrainan passi, mutta etnisesti venäläinen (burjatti). Työ ja työsuhde päättyi määräaikana ja tämä henkilö aloitti SKOssa (nyk. Savonlinnan Opisto) koko kesän 2022 kestäneen "Suomen kielen kurssin". Nähtyäni hänet kaupungilla kysyin englanniksi: mitä kuuluu? Oletko jo oppinut Suomea? Hän vastasi oppieensa; mina oljen venalaiinen. Vastasi perin ylpeästi, kuten venäläisillä on tapana. Jäi Savonlinnaan ja päivääkään ei ole ollut töissä sen jälkeen, kun yrityksestämme lähti. Eikä tietääkseni puhu Suomea, kuin pakon edessä muutaman sanan.

        Savonlinnassa on "ukrainalaisten" kesken selvä kastijako, jossa Ukrainan venäläiset ovat korkeammassa asemassa puhtaasti ukrainalaisiin nähden. Paikalliset puhuvat kaikista vain ukrainalaisina ja sekös venäläisiä naurattaa.

        Tämäkin on täysin totta.

        Entäs jos ne on just niitä Puten opetuslapsia, tarkoituksella tänne lähetetty?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entäs jos ne on just niitä Puten opetuslapsia, tarkoituksella tänne lähetetty?

        Eivät he voi ainakaan enin osa olla.

        Ukrainan venäläisillä on kyllä kummallinen taipumus kerääntyä asumaan tiettyihin kaupunkeihin. Savonlinna kuuluu valitettavasti juuri tällaisiin.

        Ukrainasta tulleet sukujuuriltaan ukrainalaiset ovat Savonlinnan "ukrainalaisissa" ymmärtääkseni selvä vähemmistö. Useimmissa kaupungeissa vastaavasti asia on toisin päin. Monissa ei venäläistaustaisia "ukrainalaisia" ole juuri lainkaan. Tämä on tarkistettavissa heidän syntymäpaikkojensa rekisteritiedoista (Migri/Poliisi)

        Savonlinna on venäläismielisenä kaupunkina ojentanut tässäkin auttavan kätensä nimenomaan venäläisille, ei niinkään ukrainalaisille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eivät he voi ainakaan enin osa olla.

        Ukrainan venäläisillä on kyllä kummallinen taipumus kerääntyä asumaan tiettyihin kaupunkeihin. Savonlinna kuuluu valitettavasti juuri tällaisiin.

        Ukrainasta tulleet sukujuuriltaan ukrainalaiset ovat Savonlinnan "ukrainalaisissa" ymmärtääkseni selvä vähemmistö. Useimmissa kaupungeissa vastaavasti asia on toisin päin. Monissa ei venäläistaustaisia "ukrainalaisia" ole juuri lainkaan. Tämä on tarkistettavissa heidän syntymäpaikkojensa rekisteritiedoista (Migri/Poliisi)

        Savonlinna on venäläismielisenä kaupunkina ojentanut tässäkin auttavan kätensä nimenomaan venäläisille, ei niinkään ukrainalaisille.

        Niin...mutta suomalaiset ja erityisesti savonlinnalaiset ovat maailman onnellisimpia ihmisiä. Elämä se on yhtä ruusuilla tanssimista vaan...ei huolta, ei murhetta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valmistuessaan hoiva-avustajiksi nauroivat, että älköön suomalaiset luulko, että alamme pesemään mummojen takapuolia jossain hoitolaitoksissa. Turha toivo. Ihan pilkkasivat tyhmiä, jotka ovat heitä kouluttaessaan niin ajatelleet.

        Nämä siis Ukrainan passilla "sotapakolaisina" tänne Savonlinnan saapuneet.

        Minäkin tiedän tästä.
        Totta joka sana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minäkin tiedän tästä.
        Totta joka sana.

        Olen heitä Samissa opettanut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä se ihan totta on.

        Meillekin tuli 2022 eräs henkilö töihin Ukrainasta.
        Ukrainan passi, mutta etnisesti venäläinen (burjatti). Työ ja työsuhde päättyi määräaikana ja tämä henkilö aloitti SKOssa (nyk. Savonlinnan Opisto) koko kesän 2022 kestäneen "Suomen kielen kurssin". Nähtyäni hänet kaupungilla kysyin englanniksi: mitä kuuluu? Oletko jo oppinut Suomea? Hän vastasi oppieensa; mina oljen venalaiinen. Vastasi perin ylpeästi, kuten venäläisillä on tapana. Jäi Savonlinnaan ja päivääkään ei ole ollut töissä sen jälkeen, kun yrityksestämme lähti. Eikä tietääkseni puhu Suomea, kuin pakon edessä muutaman sanan.

        Savonlinnassa on "ukrainalaisten" kesken selvä kastijako, jossa Ukrainan venäläiset ovat korkeammassa asemassa puhtaasti ukrainalaisiin nähden. Paikalliset puhuvat kaikista vain ukrainalaisina ja sekös venäläisiä naurattaa.

        Tämäkin on täysin totta.

        Tiedän tapauksen.
        Eikä osaa hävetä yhtään. Ylpeä burjaattiryzzä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiedän tapauksen.
        Eikä osaa hävetä yhtään. Ylpeä burjaattiryzzä.

        Se on monien miesten kiertopalkinto täällä Savonlinnassa.
        Kaikki irti, mitä vain saa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin...mutta suomalaiset ja erityisesti savonlinnalaiset ovat maailman onnellisimpia ihmisiä. Elämä se on yhtä ruusuilla tanssimista vaan...ei huolta, ei murhetta.

        Huvittavinta on se että jotkut oikeasti uskovat tuohon maailman onnellisimmat-bullshittiin.


    • Anonyymi

      Kyllä siinä Suomalainen veronmaksaja verta pieree, ennen kuin nämäkin sotamenot on maksettu. Velaksi on tuettu Välimeren valtioita ja velkaa tehdään lisää,, jotta on tämä Ukraina homma on paketissa.
      Olisi jo aika lopettaa kaiken laisten YK- avustusten ja kehitysavut, laittaminen ympäri maailmaa ja hoitaa nämä lähiseudun asiat ensin.
      Sitten jos kymmenien vuosien päästä on velat maksettu niin voisi harkita niitä avustuksia, kun nehän eivät avustamalla lopu.

      • Anonyymi

        Pahalta näyttää, kunhan ei sitä maksamista ja avustusta tarvita ihan omassa maassamme, toivottavasti vaan niitä auttajia silloin löytyy meillekin.


      • Anonyymi

        Ei Suomi enää kykene veloistaan selviämään. Se on ihan varma.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei Suomi enää kykene veloistaan selviämään. Se on ihan varma.

        Aluksi sopeutustarve syyskesällä 6000 miljoonaa euroa. Sitten lisäsopeutustarve 1000 miljoona euroa ja taas 1000 miljoonaa euroa. Viime viikolla vielä lisää 1000 miljoonaa euroa. Kevättä päin nämä eivät riitä mihinkään. Suomen valtio ajautuu varmasti maksukyvyttömyyteen ja on pakotettu kerjäämään apua EU:lta.

        Mutta... ei se mitään. Suomalaisten onnea ei estä tällaiset. Maailman onnellisin ja laiskin kansa. Keväällä taas pukkaa venäläinen muutaman tuhatta uutta elättiä rajan yli...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aluksi sopeutustarve syyskesällä 6000 miljoonaa euroa. Sitten lisäsopeutustarve 1000 miljoona euroa ja taas 1000 miljoonaa euroa. Viime viikolla vielä lisää 1000 miljoonaa euroa. Kevättä päin nämä eivät riitä mihinkään. Suomen valtio ajautuu varmasti maksukyvyttömyyteen ja on pakotettu kerjäämään apua EU:lta.

        Mutta... ei se mitään. Suomalaisten onnea ei estä tällaiset. Maailman onnellisin ja laiskin kansa. Keväällä taas pukkaa venäläinen muutaman tuhatta uutta elättiä rajan yli...

        Näin siinä käy. Raja on apposen auki. Tulee Savonlinnaan oikea Islam vyöry.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin siinä käy. Raja on apposen auki. Tulee Savonlinnaan oikea Islam vyöry.

        Ei tarvitse muuta, kuin kävelee pitkin maastoa Suomeen ja antaa tavattaessa vastaanottohenkilöille (joita ennen rajavartijoiksi kutsuttiin) lapun, jossa lukee: asylum.
        Niin alkavat tulijoilla kissanpäivät! Savonlinnan opiston täysihoidossa vaikkapa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tarvitse muuta, kuin kävelee pitkin maastoa Suomeen ja antaa tavattaessa vastaanottohenkilöille (joita ennen rajavartijoiksi kutsuttiin) lapun, jossa lukee: asylum.
        Niin alkavat tulijoilla kissanpäivät! Savonlinnan opiston täysihoidossa vaikkapa.

        Osa tulijoista Putinin opetuslapsia.
        Kiinteistöjä heille jo valmiina.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osa tulijoista Putinin opetuslapsia.
        Kiinteistöjä heille jo valmiina.

        Selvähän se.


    • Anonyymi

      Venäläisiä ja venäläistaustaisia on jo tuhansia Savonlinnassa.
      Kohta pitää paikallisten lähteä evakkoon.

      • Anonyymi

        Olen samaa mieltä.
        Liika alkaa olla todella liikaa
        Vastenmielisiä ovat.


    • Anonyymi

      EU- avustuspakettia pitäisi suunnitella Suomeen, ei tästä muuten selvitä.
      Poliitikot tyrineet homman jo kaksikymmentä vuotta. Luultiin kun tuetaan maita rahalla, niin siitä se talouskasvu alkaa. Toisin kävi, eivät tehneet mitään, nostivat avustukset ja naureskelivat hölmöille. Nähty tämä keski Euroopassa, Kreikka, Espanja, Irlanti, Italia. Ja sitten Suomessa, koronatuet yrityksille hukkaan heitettyä rahaa, velkaa tehty lainalla, jota ei pystytä maksamaan takaisin, kun korot nousee.
      Kukahan tervejärkinen toimisi näin kotitaloudessaan

      • Anonyymi

        Nyt hallitus yrittää korjata tilannetta ja Suomi lakkoilee. En oikeasti ymmärrä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt hallitus yrittää korjata tilannetta ja Suomi lakkoilee. En oikeasti ymmärrä.

        Presidentti Niinistö sanoi hyvin valtiopäivien kevätistuntokauden avajaisissa;
        Suomessa ei ole tapahtunut talouskasvua 16 vuoteen.

        On osattu, on!

        No, mikäpäs tässä...maailman onnellisin kansa!!!


    • Anonyymi

      Tyhmiä on poliitikot. helppo on toisten rahoilla elellä, ja lisä velkaa tehdä, ja jaella maailman köyhille.
      Nyt pitäisi leikata kaikilta 10%.. niin vanhuksilta, lapsilta, vammaisilta, yrittäjiltä. Että saataisiin velat maksettua. ja sitten loppuisivat typerät kehitys, ja YK- avustukset, ja jokainen eläisi omillaan.

    • Anonyymi

      Minkähän takia Kokoomus ei voinut hyväksyä, että rikkailta leikattaisiin lapsilisiä. Jota Purra esitti heti alkuun.
      Olisihan se ollut tasapuolista, kun nyt leikataan asumistuesta. Siinä olisi valtio saanut rahaa paljon enemmän.
      Rikkaat ei luovu edustaa, niinpä ei luovu duunaritkaan saavutetuista eduistaan.

      • Anonyymi

        Rahaa menee paljon jonnin joutavaan, mistä ei ikinä mitään hyötyä ole ja liikaa hyysätään ja paapotaan ihmisiä, joilla ei ole meininkikään koskaan itse maksella elämistään.
        Mutta se pitää ymmärtää, että Ukrainan puolustukseen menevät rahat, turvaavat meidän ja koko Euroopan turvallisuutta! Enemmän pitäisi vaan laittaa sinne apua kaikkien. Asiantuntijat ovat selvästi sanoneet, että jos hirmuvaltias Putin sodan nyt voittaa, se ei pääty siihen. Seuraavana kohteena on joku muu, kuten esimerkiksi Suomi!! Toivokaamme parasta, mutta pelätkäämme pahinta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rahaa menee paljon jonnin joutavaan, mistä ei ikinä mitään hyötyä ole ja liikaa hyysätään ja paapotaan ihmisiä, joilla ei ole meininkikään koskaan itse maksella elämistään.
        Mutta se pitää ymmärtää, että Ukrainan puolustukseen menevät rahat, turvaavat meidän ja koko Euroopan turvallisuutta! Enemmän pitäisi vaan laittaa sinne apua kaikkien. Asiantuntijat ovat selvästi sanoneet, että jos hirmuvaltias Putin sodan nyt voittaa, se ei pääty siihen. Seuraavana kohteena on joku muu, kuten esimerkiksi Suomi!! Toivokaamme parasta, mutta pelätkäämme pahinta!

        Tuo on ihan totta. Joku viisas sanoi, ettei pidä kysyä, syttyykö sota, vaan milloin se syttyy?
        Kaikki tuki Ukrainalla, tuo paholainen pitäisi nitistää, keinolla millä hyvänsä!


    • Anonyymi

      Suomi on jo ilmoittanut vapaaehtoiseksi siivoamaan Ukrainan ympäristöä/luontoa, kun sota loppuu. Suomen tulee johtaa tätä johtavana ympäristösuojelumaana. Jotenkin näin Mykkänen kertoi lööppien mukaan eilen.

      Suomella sitä rahaa riitti rakentamaan Pietarin jäteveden puhdistamokin, niin kyllä nyt yksi Ukrainakin puhdistetaan ..

      Kohta alan toivomaan Ukrainan tappiota sodassa, että pääsisimme tällaisista ajatuksistajin eroon. Tehköön venäläinen Ukrainan tuhonsa puhtaaksi.

      • Anonyymi

        Tottakai se puhdistaa jälkensä!? Voi hyvänen aika tuota eräitten järjen vähyyttä!
        Toivottavasti me saamme apua tuleviin koitoksiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tottakai se puhdistaa jälkensä!? Voi hyvänen aika tuota eräitten järjen vähyyttä!
        Toivottavasti me saamme apua tuleviin koitoksiin.

        Maikkarilla uutisoidaan:
        "Ukrainan ympäristöministeri MTV:lle: Suomi ottamassa vetovastuuta sodan ympäristötuhojen korjaamisessa osana rauhansuunnitelmaa"

        "Ympäristö- ja ilmastoministeri Kai Mykkäsen (kok.) mukaan Suomi kanavoi työhön joitakin miljoonia euroja esimerkiksi ulkoministeriön kehitysyhteistyön kautta, ja tarjoaa lisäksi asiantuntemusta ja koulutusta ympäristöhaittojen kirjaamiseen ja korjaamiseen Ukrainassa."


    • Anonyymi

      Annetaan vain rahaa sinne sun tänne, aseita ja ammuksia.
      Jokainen Suomalainen on velkaa 27000€. Siinähän sitä on maksamista.
      Itse en ainakaan pysty maksamaan, ja tuskimpa turvapaikan hakijatkaan,
      ja muut loisijat.

      • Anonyymi

        Suomi on niin suossa velkojensa kanssa, että ei varmasti niitä pysty omineen maksamaan. Ulkomaisilta rahoittajilta tulemme vielä nöyrästi apua pyytämään.

        Luottoluokitus on Suomen osalta pian laskemassa ja korot sen myötä nousevat.
        Tilanne vain pahenee.

        Suomi on rutiköyhä maa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomi on niin suossa velkojensa kanssa, että ei varmasti niitä pysty omineen maksamaan. Ulkomaisilta rahoittajilta tulemme vielä nöyrästi apua pyytämään.

        Luottoluokitus on Suomen osalta pian laskemassa ja korot sen myötä nousevat.
        Tilanne vain pahenee.

        Suomi on rutiköyhä maa.

        Toivottavasti myös saamme apua, jos sitä tarvitaan.


      • Anonyymi

        Kuuklettakaa velkakello ja ihmetelkää...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuuklettakaa velkakello ja ihmetelkää...

        Minä tutustuin velkakelloon ja tulin vieläkin onnellisemmaksi. Kyllä Suomen asiat ovat hyvin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä tutustuin velkakelloon ja tulin vieläkin onnellisemmaksi. Kyllä Suomen asiat ovat hyvin!

        Sitä ei tyhmempi huomaa, ennen kuin on myöhäistä.


    • Anonyymi

      Tuki Ukrainalle hiipuu.
      USAssa vaikuttaa sisäpoliittinen vääntö ja Saksa on alkanut mielistellä taas Venäjää.

      Tuleeko Ukrainasta rauniovaltio, jossa seuraa sodan jälkeen pitkäaikainen kansallismielisten vaino ja hävitys?

      Ukrainan liikekannallepanolainsäädännön uudistus jumissa. Yhä enemmän sotapalvelukseen kelpaavista miehistä juoksee karkuun. Kuka ulkomaille, kuka piilottelee kotimaassaan. Kansakunnan puolustustahto on alkanut vähentyä. Alistunut ja luovuttava mieliala valtaa sijaa. Ennakoidaan jo tulevaa ja pedataan elintilaa uudessa Ukrainassa?

      Myöhemmin keväällä näemme vielä massiivisen venäläisten hyökkäyksen.

      Huonolta näyttää.

      • Anonyymi

        Savonlinnaankin saapuu kaiken aikaa enemmän ja enemmän nuoria ukrainalaismiehiä sotaa pakoon, vaikka heidän paikkansa olisi rintamalla, puolustamassa isänmaataan.

        Kuulemma on helppoa päästä maksamalla rajan yli Puolaan. 2000-3000 euroa maksaa "matkalippu" asepalvelusta pakoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Savonlinnaankin saapuu kaiken aikaa enemmän ja enemmän nuoria ukrainalaismiehiä sotaa pakoon, vaikka heidän paikkansa olisi rintamalla, puolustamassa isänmaataan.

        Kuulemma on helppoa päästä maksamalla rajan yli Puolaan. 2000-3000 euroa maksaa "matkalippu" asepalvelusta pakoon.

        Tuo 3000 euroa pitää paikkansa.
        Meidän entisen työntekijän puoliso maksoi sen, että pääsi rajan yli Ukrainasta Puolaan.
        Vähän myöhemmin tulivat hänen kaksi veljeään 5000 eurolla yli rajan Puolaan.

        Nyt ovat olleet nämä rintamakarkulaiset jo toista vuotta vastaanottokeskuksen hoivissa Savonlinnassa. Kolme ilmaisasuntoa käytössään. Töitä eivät tee, kieltä eivät opettele ja takaisin eivät sano koskaan menevänsä.


      • Anonyymi

        Maanpuolustustahto on ukrainalaisilla yleisellä tasolla olematon.
        Pieni armeija kiinni pitkissä väsyttävissä taisteluissa ilman lomia.
        Suurin osa taisteluun sopivista miehistä pakoilee ja huitelee ties missä!

        Jo 200 eurolla saa Ukrainassa ostettua opiskelijatodistuksen ja se suojaa
        kokonaan asepalvelukselta. Kukaan ei tarkasta ja valvo, opiskeleeko vai ei?
        Uudelle lukuvuodelle taas uusi todistus ja niin ajan peluu etenee.
        Kenen hyväksi? Venäjän ja venäläisten tietysti.


    • Anonyymi

      Kyllä se on melkein sama kansa venäläiset ja ukrainalaiset.
      Ei siitä mihinkään pääse. Slaaveja molemmat. Kulttuuri ja tavat samat.

      • Anonyymi

        Taitaa ne venäläiset lusperit täälläkin yrittää heikentää auttamishalua opetetuilla hölinöillään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taitaa ne venäläiset lusperit täälläkin yrittää heikentää auttamishalua opetetuilla hölinöillään.

        Eivät yritä.
        Ajatus edellä on kyllä syntyperäisen savonlinnalaisen päästä.

        Ukrainassa sota jatkuu niin kauan, kuin kaikki on raunioina. Kiovaa myöten.

        Mitä me suomalaiset pienenä kansana autamme? Eiköhän meidän tulisi auttaa omaa kansaamme ensin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eivät yritä.
        Ajatus edellä on kyllä syntyperäisen savonlinnalaisen päästä.

        Ukrainassa sota jatkuu niin kauan, kuin kaikki on raunioina. Kiovaa myöten.

        Mitä me suomalaiset pienenä kansana autamme? Eiköhän meidän tulisi auttaa omaa kansaamme ensin?

        Juoksiko suomalaiset miehet karkuun 1939-44? Eivät ja siksi meillä on isänmaamme. Löimme Neuvostoliiton ja Kannas kesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juoksiko suomalaiset miehet karkuun 1939-44? Eivät ja siksi meillä on isänmaamme. Löimme Neuvostoliiton ja Kannas kesti.

        Kyllä se Ukraina taistelee nyt koko Euroopan puolesta, myös meidän, on vähän niinkuin yhteinen kähinä. Jos Putin voittaa, sota alkaa seuraavassa maassa, ja se voi olla hyvin Suomi, että hyvä on apuja lähetellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä se Ukraina taistelee nyt koko Euroopan puolesta, myös meidän, on vähän niinkuin yhteinen kähinä. Jos Putin voittaa, sota alkaa seuraavassa maassa, ja se voi olla hyvin Suomi, että hyvä on apuja lähetellä.

        Ensisijaisesti ukrainalaisten itsensä tulisi puolustaa omaa maataan, eikä juosta karkuun.
        Ukrainan armeijan pienet joukot kuluvat ja väsyvät vailla lomia kuukausien rintamalla olosta. Venäjä vyöryttää hitaasti ja varmasti eteenpäin.

        Miksi ei enintä osaa ukrainalaisia miehiä kiinnosta maansa puolustaminen?

        Suomalaistenko sinne on lähdettävä näyttämään mallia, miten venäläinen lyödään polvilleen?

        Suomeen Venäjä ei tule enää ikinä hyökkäämään. Sitä on turha pelätä.
        Liittolaisemme turvaavat nyt Suomen. Ihan sama mitä uhittelevat meille, pupu on pöksyssä ja pysyy.

        Sääli Ukrainaa, mutta puolustustahto täytyy lähteä omasta kansasta.
        Ei ulkovaltioiden avusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ensisijaisesti ukrainalaisten itsensä tulisi puolustaa omaa maataan, eikä juosta karkuun.
        Ukrainan armeijan pienet joukot kuluvat ja väsyvät vailla lomia kuukausien rintamalla olosta. Venäjä vyöryttää hitaasti ja varmasti eteenpäin.

        Miksi ei enintä osaa ukrainalaisia miehiä kiinnosta maansa puolustaminen?

        Suomalaistenko sinne on lähdettävä näyttämään mallia, miten venäläinen lyödään polvilleen?

        Suomeen Venäjä ei tule enää ikinä hyökkäämään. Sitä on turha pelätä.
        Liittolaisemme turvaavat nyt Suomen. Ihan sama mitä uhittelevat meille, pupu on pöksyssä ja pysyy.

        Sääli Ukrainaa, mutta puolustustahto täytyy lähteä omasta kansasta.
        Ei ulkovaltioiden avusta.

        Et vissiin ole ymmärtänyt, että jos ja kun Trump valitaan presidentiksi niin Naton olemassaolo on uhattuna.
        Maailma muuttuu pakosta ja mikään ei ole varmaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et vissiin ole ymmärtänyt, että jos ja kun Trump valitaan presidentiksi niin Naton olemassaolo on uhattuna.
        Maailma muuttuu pakosta ja mikään ei ole varmaa.

        Maailma muuttuu, Natokin muuttuu.
        Ei kuitenkaan ole ja tule olemaan Trumpista kiinni Suomen puolustus.

        Olkaa liikaa murehtimatta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maailma muuttuu, Natokin muuttuu.
        Ei kuitenkaan ole ja tule olemaan Trumpista kiinni Suomen puolustus.

        Olkaa liikaa murehtimatta

        Venäjän ex pääministeri just sanoi telkussa, että jos Ukraina tämän sodan häviää, Putinilla on heti seuraava kohde mielessä, epäili Moldovaa ja Baltian maita, Suomi epätodennäköinen, koska olemme kokemuksemme ansiosta osanneet hoitaa puolustuksemme ja osaamme varautua. Putinin valta murenisi, JOS Ukraina voittaisi, siksipä toivon sen saavan kaiken mahdollisen avun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ensisijaisesti ukrainalaisten itsensä tulisi puolustaa omaa maataan, eikä juosta karkuun.
        Ukrainan armeijan pienet joukot kuluvat ja väsyvät vailla lomia kuukausien rintamalla olosta. Venäjä vyöryttää hitaasti ja varmasti eteenpäin.

        Miksi ei enintä osaa ukrainalaisia miehiä kiinnosta maansa puolustaminen?

        Suomalaistenko sinne on lähdettävä näyttämään mallia, miten venäläinen lyödään polvilleen?

        Suomeen Venäjä ei tule enää ikinä hyökkäämään. Sitä on turha pelätä.
        Liittolaisemme turvaavat nyt Suomen. Ihan sama mitä uhittelevat meille, pupu on pöksyssä ja pysyy.

        Sääli Ukrainaa, mutta puolustustahto täytyy lähteä omasta kansasta.
        Ei ulkovaltioiden avusta.

        Joka ainoasta maasta on aina löytynyt - ja tulee löytymään ihmisiä, joilla ei ole tahtoa puolustaa omaa maataan. Ukraina ei ole mikään poikkeus, kuten ei Suomikaan.

        Mistä tietosi "miksi ei enintä osaa ukrainalaisia miehiä kiinnosta maansa puolustaminen"
        mahtaa olla peräisin?

        En pelkää Venäjän hyökkäystä Suomeen, mutta pelkään sodan laajenevan Eurooppaan ja jopa maailmansodaksi.
        Karkuun en juokse.


    • Anonyymi

      Ukrainan Oligarkit Maltan saarella-Kyproksella ja Kreikassa juhlivat EU:n rahoilla....yhdessä Venäläisten Oligarkien kanssa.

      • Anonyymi

        Tämä pitää paikkansa.
        Myös Unkarin Budapestissä on paljon ukrainalaisia superrikkaita.
        Omistavat siellä kokonaisia kortteleita.

        Kanna kortesi kekoon köyhä suomipoika!


    • Anonyymi

      Sotaa karkuun lähteneet nuoret/keski-ikäiset ukrainalaiset miehet pitäisi pakkopalauttaa takaisin kotimaahansa. Olisi Ukrainan hallinnon asia, mitä sitten tekevät tuollaisille isänmaan pettureille.

      Näitä vilisee Savonlinnassakin. Suurin osa vielä etnisiltä taustoiltaan venäläisiä.
      Asiasta alkaa tulla jo aikamoinen Suomessa, esim. IS uutisoi tänään: https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010372499.html

      • Anonyymi

        No nyt kuuluu viimein oikeaa asiaa!


    • Anonyymi

      Kyllä Suomen terveydenhuolto kärsii, tästä ylenpalttisesta varojen työntämisestä Ukrainaan. Sitten vasta pitäisi tukea kun on kaiveltu Ukrainan rikkaiden laarinpojat, kautta rantain. Sota aikana Suomen kansalaiset vaihtoivat kultasormuksensakin rautaan, jotta saatiin kerättyä rahaa sotatarvikkeisiin.
      Kuitenkaan Ukraina ei voita sotaa, senverta tuetaan jotta jaksaavat sotia. Maa alueita menetetään kuten kävi Suomelle. Rauhaa toivoo Euroopan suurvallat meni se sitten miten hyvänsä, jotta rahantuhlaus loppuu ja talous tasapainottuu.

      • Anonyymi

        Savonlinnan ukrainalaiset ovat saaneet terveydenhuoltopalveluja Terveystalolta, jonka hoitoihin eivät monien suomalaisten varat riitä. Hammasimplantteja myöten.

        Miksi kantasuomalaiset ovat aina kärsijän osassa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Savonlinnan ukrainalaiset ovat saaneet terveydenhuoltopalveluja Terveystalolta, jonka hoitoihin eivät monien suomalaisten varat riitä. Hammasimplantteja myöten.

        Miksi kantasuomalaiset ovat aina kärsijän osassa?

        Ukrainalaiset ja venäläiset nauravat suomalaisten typeryydelle.
        Niinistön sanoin: "Kasakka ottaa kaiken, minkä irti saa."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ukrainalaiset ja venäläiset nauravat suomalaisten typeryydelle.
        Niinistön sanoin: "Kasakka ottaa kaiken, minkä irti saa."

        Näinhän se on.


    • Anonyymi

      muuten olen sitä mieltä, että ukrainalaiset ja venäläiset voisivat jatkaa matkaansa sinne, minne aurinko ei paista...slobo on aina slobo, vaikka voissa paistaisi!

    • Anonyymi

      Tukipaketit eivät auta, jos kansa ei ole isänmaallista.
      Juostaan pakoon asepalvelusta. Eihän ukrainalaiset miehet ole mitään miehiä. Hamekangas päälle!

    • Anonyymi

      Ukrainalaiset miehet pettävät oman isänmaansa juoksemalla vastuutaan karkuun.
      HÄVETKÄÄ!

      • Anonyymi

        oikein


    • Anonyymi

      Ei pitäisi tuollaiseen maahan antaa sentin latia.

    • Anonyymi

      Toivottavasti Ukraina häviää lopullisesti masilmankartalta laboratorioineen ja vauvatehtaineen. Onnea Venäjä, olette jo voittaneet sodan 💪

      • Anonyymi

        Jos Ukraina häviää, niin seuraavaksi vuorossa on Suomen ja Baltian maiden tuho ✝


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos Ukraina häviää, niin seuraavaksi vuorossa on Suomen ja Baltian maiden tuho ✝

        Älä naurata.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos Ukraina häviää, niin seuraavaksi vuorossa on Suomen ja Baltian maiden tuho ✝

        Jokaisessa sodassa venäläiset ovat saaneet suomalaisilta selkäänsä. Luulisi nyt viimein menneen oppi 1944 tyhmempäänkin pääluuhun.

        Nyt olemme vielä lisäksi Naton jäsen. Haluaako venäjä sen lopullisen ja kunnollisen selkäsaunansa?

        Ei venäläisistä ole koskaan ollut mihinkään. Eikä tule olemaan!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jokaisessa sodassa venäläiset ovat saaneet suomalaisilta selkäänsä. Luulisi nyt viimein menneen oppi 1944 tyhmempäänkin pääluuhun.

        Nyt olemme vielä lisäksi Naton jäsen. Haluaako venäjä sen lopullisen ja kunnollisen selkäsaunansa?

        Ei venäläisistä ole koskaan ollut mihinkään. Eikä tule olemaan!

        Niille on sellainen ase mitä meillä ei ole ja niillä on sen verran hullu johtaja jolta onnistuu laukaista se.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jokaisessa sodassa venäläiset ovat saaneet suomalaisilta selkäänsä. Luulisi nyt viimein menneen oppi 1944 tyhmempäänkin pääluuhun.

        Nyt olemme vielä lisäksi Naton jäsen. Haluaako venäjä sen lopullisen ja kunnollisen selkäsaunansa?

        Ei venäläisistä ole koskaan ollut mihinkään. Eikä tule olemaan!

        Itse asiassa me saimme selkäämme ja pahasti. Oli siinä ja tässä, ettei Suomea miehitetty ja kohtalomme ollut sama kuin Baltian maiden. Siellä ymmärretään, mikä hirviö itänaapurimme on ja tulee aina olemaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse asiassa me saimme selkäämme ja pahasti. Oli siinä ja tässä, ettei Suomea miehitetty ja kohtalomme ollut sama kuin Baltian maiden. Siellä ymmärretään, mikä hirviö itänaapurimme on ja tulee aina olemaan.

        Puoli miljoonaa neuvostosotilasta pysähtyi Tali-Ihantalaan ja lähtivät perääntymään käpälämäkeen (lue Berliiniin). Ei tullut paraatimarssia Helsinkiin. Saivat venakot kunnolla selkäänsä. Saksalainen lento-osasto Kuhlmey auttoi meitä. Komea torjuntavoitto jatkosodassa Suomelle. Kenraali Ehroothin sanoin. Itsenäisyys säästyi ja stalin joutui nielemään katkeran kalkin. Rajoja siirreltiin Pariisissa Churchillin avittamana.

        Vapaussodassa 1918 saivat venäläiset punikkien kätyreinä myös selkäänsä.

        Ei venäjästä ja venäläisistä ole ollut koskaan mihinkään.
        Yhtään mitään eivät osaa. Koneet ja laitteet ihan perseestä. Olleet aina.
        Lämpimän paskan tekevät ja siinä kaikki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse asiassa me saimme selkäämme ja pahasti. Oli siinä ja tässä, ettei Suomea miehitetty ja kohtalomme ollut sama kuin Baltian maiden. Siellä ymmärretään, mikä hirviö itänaapurimme on ja tulee aina olemaan.

        Virossa pilkataan ja nauretaan puttelle vasten näköä.
        Pääministeriä myöten. Saisi Suomi ottaa oppia.

        Venäläiset ovat alin ihmisrotu maan päällä. Afrikan nee..ritkin ovat kehittyneempiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Virossa pilkataan ja nauretaan puttelle vasten näköä.
        Pääministeriä myöten. Saisi Suomi ottaa oppia.

        Venäläiset ovat alin ihmisrotu maan päällä. Afrikan nee..ritkin ovat kehittyneempiä.

        Virossa tunnetaan venäläisten tyhjän uhoaminen vielä paremmin, kuin Suomessa.


    • Anonyymi

      Uhoa tuntuu joillakin olevan, jos kahakka syntyy niin se käydään Suomen maaperällä. Siinä meni talot, sillat ja kännykkä mastot, pentujen tietsikan sotapelit ja ihmishenkiä. Ei kannattaisi siitä sodasta uhota. Niin kuin on nähty, niin veri Venäläisellä joukkoja riittää ja maatuskat työntää lisää. Rauhan työ ja sen eteen tekeminen on näinä aikoina tärkeintä.

      • Anonyymi

        Slaavit pois Suomesta.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4985
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3154
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1770
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe