Yhteydenpito sakkaa, harvat tapaamiset

Anonyymi-ap

Seurustelua on jatkunut pian puoli vuotta, mutta yhteydenpito ei onnaa vieläkään. Alussa ymmärtää ettei nyt ihan joka päivä olla kontaktissa, mutta mitä jos se jää päälle? Jumittuuko suhde tähän ja lässähtää kohta?

Viesteihin vastaamisessa voi olla kolmenkin päivän viivettä, spontaani viestittely puuttuu kokonaan, samoin hyvät yöt yms. Tavatessa sujuu ihan luonnikkaasti, mutta välit on tyhjiä ja tapaamisten väliaika voi venähtää yli viikonkin. Toinen ei näytä välittävän vaikkei nähtäisin kuin silloin tällöin. Olenko sivuseikka hänelle? Ehkä joku toinen mielessä tai jopa tulilla?

9

367

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vastasit jo itsellesi, taidat ikävä kyllä olla sivuseikka hänelle. Tuossa vaiheessa ollaan jo tiiviisti yhteydessä, jos tunteita on. Viestin lähettämiseen on aina aikaa, vaikka muuhun ei olisikaan. Kiinnostunut haluaa pysyä selvillä toisen päivittäisestä elämästä. Yli viikon tapaamisvälit kuulostavat myös kummalta. Itselle tulisi olo "paremman puutteessa".

      Kysy häneltä suoraan haluaako edes jatkaa seurustelua.

      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        😋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­a­a­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#18248666

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Huonolta kuulostaa. Eipä kai tosiaan auta kuin kysyä suoraan. Mutta sinuna unohtaisin ehkä tämän tyypin.

    • Unohda jo koko ihminen ja jatka elämääsi eteenpäin. Aina on aikaa viestitellä, jos toinen on oikeesti kiinnostunut. Turha kummankaan enää roikkua toisessa, jos tulevaisuutta ei ole.

    • Anonyymi

      Kuulostaa siltä, että olet hänen sivusuhteensa eikä hänellä ole kuin satunnaisesti mahdollisuus pitää sinuun yhteyttä ettei jäisi tuosta kiinni.

    • Anonyymi

      Kuulostaa että olet sivusuhde, niin kuin tuossa jo mainittiinkin.

      Haluan kuitenkin tuoda esiin, ettei kaikilla ole mahdollisuutta olla koko ajan puhelimella. Eikä välttämättä mielenkiitoakaan. Ihan sillä, kun tuossa aiemmin väitettiin että aina on aikaa. No ei ole.

      Itselläni ei ainakaan ole puhelin koko ajan käsillä, ja minusta ne ihmiset on ärsyttäviä kenellä on. Kaikki kommunikoivat omalla tavallaan, ja toivottavasti löytyy samankaltainen pari jokaiselle.

    • Anonyymi

      Suhde ei näytä olevan lujenemaan päin. Toisille riittää harvat kontaktit, mutta sinulle ei. Sinun pitäisi löytää suhteen tiiviyden kannalta itsesi kaltainen ihminen.
      Selvitä kumppanisi kanssa yhdessä, mikä hänen toiveensa on. Samoin kerro hänelle, että haluaisit tiiviimpää kanssakäymistä. Siinä samalla selviää, onko suhteellanne tulevaisuutta vai onko suhde syytä lopettaa.

      Itse en voisi olla toisen kanssa 24/7. Ihan jo normaali aikuisen elämä työaikoineen on esteenä. Lisäksi ihmisellä on muitakin velvollisuuksia esim perhettään kohtaan. Omia harrastuksiakin on.

      Mitä lujemmin yrität pitää toisen otteessasi, sitä lujemmin toinen yrittää pyristellä siitä irti. Hyvä parisuhde tai ystävyyssuhde perustuu täyteen vapaaehtoisuuteen molemmin puolin.

    • Anonyymi

      Ehkä olet kumppanillesi vain se välttämätön paha paremman puutteessa. Olet jäänyt roikkumaan, ette kulje tasatahtia.

      Jos haluat enemmän, sinun on löydettävä sellainen ihminen, jolla on samanlainen tarve kanssakäymiseen.

    • Anonyymi

      Oot toinen nainen. Ei se kultasi voi viestitellä kanssasi eikä toivotella hyvää huomenta ja hyvää yötä jos oma muija on siinä vieressä. Kyllä ne aikaisin aamulla ja myöhään illalla säännöllisesti tulevat viestit voi epäilyttää. Tapaa ehkä sua salassa vaan silloin harvoin kun voi. Ootteko facessa, instassa tai muualla somessa kavereita? Näkyykö se teidän suhde jotenkin siellä vai onko hän jollain syyllä kieltänyt sua näkymästä siellä? Se voi olla merkata että haluaa pitää sut salassa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1785
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1494
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1174
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1173
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1161
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe