Yhteydenpito sakkaa, harvat tapaamiset

Anonyymi-ap

Seurustelua on jatkunut pian puoli vuotta, mutta yhteydenpito ei onnaa vieläkään. Alussa ymmärtää ettei nyt ihan joka päivä olla kontaktissa, mutta mitä jos se jää päälle? Jumittuuko suhde tähän ja lässähtää kohta?

Viesteihin vastaamisessa voi olla kolmenkin päivän viivettä, spontaani viestittely puuttuu kokonaan, samoin hyvät yöt yms. Tavatessa sujuu ihan luonnikkaasti, mutta välit on tyhjiä ja tapaamisten väliaika voi venähtää yli viikonkin. Toinen ei näytä välittävän vaikkei nähtäisin kuin silloin tällöin. Olenko sivuseikka hänelle? Ehkä joku toinen mielessä tai jopa tulilla?

9

382

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vastasit jo itsellesi, taidat ikävä kyllä olla sivuseikka hänelle. Tuossa vaiheessa ollaan jo tiiviisti yhteydessä, jos tunteita on. Viestin lähettämiseen on aina aikaa, vaikka muuhun ei olisikaan. Kiinnostunut haluaa pysyä selvillä toisen päivittäisestä elämästä. Yli viikon tapaamisvälit kuulostavat myös kummalta. Itselle tulisi olo "paremman puutteessa".

      Kysy häneltä suoraan haluaako edes jatkaa seurustelua.

      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        😋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­a­a­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#18248666

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Huonolta kuulostaa. Eipä kai tosiaan auta kuin kysyä suoraan. Mutta sinuna unohtaisin ehkä tämän tyypin.

    • Unohda jo koko ihminen ja jatka elämääsi eteenpäin. Aina on aikaa viestitellä, jos toinen on oikeesti kiinnostunut. Turha kummankaan enää roikkua toisessa, jos tulevaisuutta ei ole.

    • Anonyymi

      Kuulostaa siltä, että olet hänen sivusuhteensa eikä hänellä ole kuin satunnaisesti mahdollisuus pitää sinuun yhteyttä ettei jäisi tuosta kiinni.

    • Anonyymi

      Kuulostaa että olet sivusuhde, niin kuin tuossa jo mainittiinkin.

      Haluan kuitenkin tuoda esiin, ettei kaikilla ole mahdollisuutta olla koko ajan puhelimella. Eikä välttämättä mielenkiitoakaan. Ihan sillä, kun tuossa aiemmin väitettiin että aina on aikaa. No ei ole.

      Itselläni ei ainakaan ole puhelin koko ajan käsillä, ja minusta ne ihmiset on ärsyttäviä kenellä on. Kaikki kommunikoivat omalla tavallaan, ja toivottavasti löytyy samankaltainen pari jokaiselle.

    • Anonyymi

      Suhde ei näytä olevan lujenemaan päin. Toisille riittää harvat kontaktit, mutta sinulle ei. Sinun pitäisi löytää suhteen tiiviyden kannalta itsesi kaltainen ihminen.
      Selvitä kumppanisi kanssa yhdessä, mikä hänen toiveensa on. Samoin kerro hänelle, että haluaisit tiiviimpää kanssakäymistä. Siinä samalla selviää, onko suhteellanne tulevaisuutta vai onko suhde syytä lopettaa.

      Itse en voisi olla toisen kanssa 24/7. Ihan jo normaali aikuisen elämä työaikoineen on esteenä. Lisäksi ihmisellä on muitakin velvollisuuksia esim perhettään kohtaan. Omia harrastuksiakin on.

      Mitä lujemmin yrität pitää toisen otteessasi, sitä lujemmin toinen yrittää pyristellä siitä irti. Hyvä parisuhde tai ystävyyssuhde perustuu täyteen vapaaehtoisuuteen molemmin puolin.

    • Anonyymi

      Ehkä olet kumppanillesi vain se välttämätön paha paremman puutteessa. Olet jäänyt roikkumaan, ette kulje tasatahtia.

      Jos haluat enemmän, sinun on löydettävä sellainen ihminen, jolla on samanlainen tarve kanssakäymiseen.

    • Anonyymi

      Oot toinen nainen. Ei se kultasi voi viestitellä kanssasi eikä toivotella hyvää huomenta ja hyvää yötä jos oma muija on siinä vieressä. Kyllä ne aikaisin aamulla ja myöhään illalla säännöllisesti tulevat viestit voi epäilyttää. Tapaa ehkä sua salassa vaan silloin harvoin kun voi. Ootteko facessa, instassa tai muualla somessa kavereita? Näkyykö se teidän suhde jotenkin siellä vai onko hän jollain syyllä kieltänyt sua näkymästä siellä? Se voi olla merkata että haluaa pitää sut salassa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      124
      2833
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      258
      1193
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1191
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1031
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      973
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      970
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      926
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      43
      857
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      40
      848
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      42
      754
    Aihe