Suojelevatko he ihmisten mieltä?

Anonyymi-ap

Uskoisin että aika monilla ihmisillä on kokemuksia tilanteista jolloin tuntemattoman ihmisen läsnäolo vaikuttaa heihin energeettisesti tai telepaattisesti. Toisin sanoen ihmisten kesken on eroja energian ja mielen ominaisuuksissa.

Ihmisten ja muukalaisten välillä kyseiset erot ovat luultavasti paljon voimakkaampia ja erojen joukkoon kuuluu sellaisiakin joita ihmisten kesken ei ole olemassakaan. Muukalaisethan ovat kotoisinkin eri ulottuvuudesta.

Voisi siis olla mahdollista että muukalaiset pitävät etäisyyttä ihmisiin, jotta eivät järkyttäisi ihmisten mielentasapainoa.

6

244

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ihan hyvää pohdintaa!

    • Anonyymi

      Onko muuten semmoinen teoria tuttu että harmaat ufomiehet ovat aikamatkustajia tulevaisuudesta ja he muuttavat menneisyyttään jotta he saisivat suotuisia muutoksia omassa nykyisyydessään eli meidän tulevaisuudessa.

      Tai jotakin.

      • Anonyymi

        no älä muuta sano! siinä olikin kaiken selitys palstan nerolta joka tulee saamaan laajaa julkisuuttaa aina ameriikkaa myöten.
        mitähän mahtaa akuaankkakin nyt sanoa...


      • Anonyymi

        Vaiko niin päin >tällaisessa teoriassa< että eivät muuta menneisyyttään - ja siten vaaranna omaa nykyisyyttään. Eli tässä, pitäisivät etäisyyttä ihmisiin.
        Taikka heille menneisyyttä jo tapahtunutta, ei voisikaan, edes halutessa mitenkään muuttaa. Tässä teoriassa aikamatkustus menneisyyteen olisi vain sen ajan hetken ulkopuolista tarkkailua, kuin valmis nauhoite.


    • Anonyymi

      Illuusio menee rikki

      • Anonyymi

        Illuusio voisi olla sitä, että ihminen täällä uskoo itse olevansa kaikkivoipa, ja vaikuttavansa kaikkeen. Miten paljon sitten nk.muukalaiset vaikuttavat ihmisten ajatteluun ja toimintaan?
        Ajateltuna vaikkapa, että muukalaisiakin on kaiketi erilaisia, ja heidän motiivinsa kenties myöskin erilaisia?!

        Onko siis ihmisten kehitys Maa - planeetalla johtuisin siitä (kehityshän on ollut kiihtyvää vasta noin muutaman sata vuotta täällä), että siellä todellakin on tarkkaamossa tapahtunut merkittävää vallanvaihdosta, ajatellen niiden motiiveja ja tarkoitusta itsessään, ja vaikutusta sitä myöten ihmisiin täällä?!

        On mahdollista tai todennäköistä että nuo muukalaiset viestivät luonnollisimmin telepatialla. Miten siis telepatia oikein toimii?? Puhutaan joskus "sadan apinan teoriasta", eli kun jokin keksintö tai vaikka käytösmalli syntyy jossakin, niin jollakin salaperäisellä tavalla se tuntuu leviävän nopeasti kaikkialle, kun tietty "sadan apinan" mystinen määrä on ylitetty. Onko siinä sitten jo kyse jostakin kollektiivisesta telepatiasta?! Eli ehkä joukossa ei tyhmyys ainakaan ihan pakosta tiivistykään, vaan joskus fiksuuskin voi laajeta??

        Muukalaiset pitää etäisyyttä ihmisiin, koska ihminenkään ei pyri ottamaan kontaktia muurahaisiin. Kehitysasteen pitää olla paitsi teknisesti, niin myöskin ajatusten ja tekojen ja motiivien kautta sellainen, että ihmiset voisivat olla ja kommunikoida tasavertaisesti ja luotettavasti. Mitä enemmän ihmisten nykykäyttäytymistä arvioi, niin valta ja asema houkuttaa nykyisin ihmisiä edelleen liikaa, ja tekee kovin monista salailevia ja arvaamattomia.
        Juuri ihmisten arvaamattomuus (jolla on kaiketi syynsä?!) vaikeuttaa kommunikointia muukalaisten suunnasta, jos motiivit ei ole selkeät ja puhtaat, niin sellaiseen ei voi luottaa. Valtiotkaan ei vielä luota toisiinsa suurelta osin, vaan kilpailevat keskenään. Kaikki tuon mukainen käytös sitten jotenkin vaikuttaisi entistä suurellisemmin, mikäli Maan ihmiskunta olisikin yht´äkkiä mukana taas suurempaa "avaruusoopperaa".

        Muukalaiset kaiketi siis etsivät ja odottavat, ainakin toivovat tasapainoa. Ihmiskunta elää pitkälti vielä unohduksessa, ja omassa rajoittuneisuudessa. Joka johtuu itsekkyydestä, että motiivit ei ole tarpeeksi puhtaat. Minne päin sitten kehitys ikinä meneekään.
        Joskus elämä tälläkin planeetalla on ollut toisenlainen. Nykyisin väestönkasvu ja eri rodut ja kulttuurit eivät edes sopeudu saumattomasti ollenkaan yhteen. Mitä siitä sitten kävisi, jos täysin erilaiset "Muukalaiset" avaruudesta antaisivatkin ilmiolonsa julki, ja mitä ihmiset heidät ylivertaisesta kehittyneisyydestään voisivat ajatella???!


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8791
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2623
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2371
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1989
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1736
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe