Oletko "läpsystä toiseen" ihminen?

Anonyymi-ap

Meitä ihmisiä on olemassa luoneeltaan, mieleltään erilaisia.
Pitkän parisuhteen jälkeen voi olla helppoa vaihtaa kuin pikajuoksijat kapulaa, kunhan juoksu etenee.

Itse en kuulu noihin, sydän vaatii aina jonkun ajan eheytyäkseen. Ilmeisesti ihminen jättää ja ottaa palan sydämestä.

Oletko läpsystä vaihtaen ihmisiä?

Moni vaihtaa puolisoa lennosta uuteen saman tien, kun vanhan kodin ovi sulkeutuu perässä. Yksi heistä on Sini, 38. Kokenut psykoterapeutti sanoo suoraan, mitä se kertoo ihmisestä. Taustalta voi löytyä karu syy.

10

231

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Niin kuin kuka Sini?

   Mutta siis, en ole. - Minulla on ollut kaksi pitkää parisuhdetta ja kummankin jälkeen olen koonnut itseäni vuosia, jotta olisin oikeasti valmis uuteen pitkäaikaiseen suhteeseen.

   Toki jotakin päiväkahviseuraa voi hankkia lyhyemmälläkin miettimisajalla ja muutenkin kulkea silmät auki, mutta tietäen, että en ole valmis.

   • Anonyymi

    Olet ihanteellisen tietoinen itsestäsi, jos tunnustat ettet ole valmis parisuhteeseen. Se kyllä tulee kohdalle, mielipide voi muuttua heti kun sen oikean siihen hetkeen kohtaa.


  • Anonyymi

   Jäikö linkki puuttumaan?

  • Anonyymi

   En ole, en sinne päinkään. Paitsi että ylipäänsä edes ihastun todella harvoin, niin olen myös äärimmäisen lojali yksilö. Mä en todellakaan pysty tuosta vaan siirtämään tunteitani ihmisestä toiseen.

   • Anonyymi

    Ai niin ja mä olen kerran nuorempana vaihtanut parisuhteesta liki suoraan toiseen ja voinut äärimmäisen huonosti. Jälkikäteen tarkasteltuna tajusin, että en mä edes rakastanut häntä. Hän oli ihan ok, ilman suurempia tunteita. Kitkutin siinä laastarissa aivan pitkään (sillä laastarihan se oli totaalisen rikkirevitylle sydämelle), likipitäen itseni täydellisesti rikki. Kun olin kerran siihen lähtenyt, niin enhän mä voinut antaa periksi, luovuttaa ja pettää lupaustani, vaikka kuinka tiesin, etten tule siinä koskaan onnelliseksi.


  • No mä olin varmaan joskus "lpsystä vaihto'-tyyppi..

   Exäni kohteli mua kaltoin jaajattelin, etä paremmsn, hyvn ihmisen sit voi ottaa elämään tietysti tuosta vaan...

   Mutta en mietinyt mitä se edellinen suhde lasteni äitiin saa aikaan minussa. Ei uudet suhteet olleetkaan ihania, kun möröt siitä edellisestä hyökkäsi kimppuun.

   Oppia ikä kaikki...

  • Anonyymi

   En ole. Kerran olen vaihtanut lennosta toiseen, mutta olin tehnyt henkistä eroa silloin jo pidempään. Jojoilin erotakko vai eikö erotakko. Enää vain irti riuhtaisu puuttui. Minä oon pikemminkin sellainen ihmeen odottelija, etten meinaa osata lähteä suhteista, vaikken olisi ihan onnellinenkaan. Pitkämielinen. Kuulemma liiankin.

   Ja sitten olen yleensä melko pian kyllä tavannut jonkun tavalla tai toisella, kun ensin olen muhinut kypsyäkseni kuin finni. Mutten välttämättä kaipaa ketään elämääni, etenkään pidempien suhteiden jälkeen tykkään hengitellä ittekseni. Ilman mitään säpinää ja säätöä. Ilman mitään viritelmää mihinkään.

   Jasu

   • Anonyymi

    Ja en harrastele pikaromansseja tms. Kun olen valmis suhteeseen, toivon ja oletan että vastapuolikin on aivan yhtä valmis ja tosissaan, eikä mikään jojoilija. Joka muuttaa mieltään tuuliviirinä ja kunhan nyt joku on asetelmin. Mä en välitä sellaisesta suhteilusta ollenkaan, mikä on jotain diipa daapa tapailua ja emmää tiiä onks tää nyt sitä vaiko tätä. Mielummin oon sitten kokonaan ilman ketään, kun kevytsuhteilen ja hengailen lasten oikeesti.

    Jasu


  • En ole. Ehdin olla 5v sinkkuna ja olin myös päivää vaille 4v selibaatissa, myös tarkoituksella. Olen aina pitkän suhteen jälkeen ollut sinkkuna 1.5-2v myös aiemmin. Tällä kertaa aikaa tarvitsi vaan enemmän. Treffejä ei sinkkuaikana ollut monta (3kpl) ja yksi pidempi aikainen kirjoituskaveri, ja nekin 3 henkilöä jakaantui vuoden ajalle. Siis kun lähdin taas miettimään, että seurustelu voisi taa olla ajankohtaista, aloitin tarkoituksella hyvin rauhallisesti yksi kerrallaan.

  • Anonyymi

   No olen todellakin läpsystä vaihtava. Tosin tämä läpsyni on nyt kestänyt 1.5vuotta ja jatkuu vielä ilmeisesti hyvän tovin.

   Sentään senverran edityntyt vastakkaiseen sukupuoleen tutustumisessa että koin hetken ihan aitoa älyllistä, emotionaalista ja henkistä yhteyttä erääseen naiseen webcam-sitellä ja hän tunsi samaa takaisin. Hämmentävä kokemus, haluaisin samaa lisää.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liperi pääsi otsikoihin

   Murha (?) Liperin Onttolassa. Lukekaa itse, jos osaatte. https://yle.fi/a/74-20076779
   Liperi
   64
   3716
  2. Piruilua suhdekohusta? Anssi Heikkilä julkaisi kuvia "deitti-illasta" - Missä Pernilla Böckerman?!

   Anssi Heikkilä ja Pernilla Böckerman voittivat viime vuonna Tanssii Tähtien Kanssa -kisan. Nyt heidän ympärillään kuhist
   Kotimaiset julkkisjuorut
   24
   3272
  3. Raideliikenne

   Kuka jäi junan alle?
   Kiuruvesi
   47
   3060
  4. Halpa on lapsen henki

   "POHJOIS-KARJALAN käräjäoikeus on antanut torstaina tuomionsa 4-vuotiaan lapsen kuolemaa koskevasta tapauksesta. Sebast
   Joensuu
   194
   2888
  5. Perhe surma

   Taas tapahtui surma. 37v mies murhasi vaimonsa. Heidän lapset 6 ja 8v eivät olleet teon sattuessa paikalla. Tätä se mata
   Joensuu
   84
   2313
  6. Kun kohtasin sinut muutit elämäni

   Se ei ole entisellään enää. Olen järkyttynyt ja jäänyt suuren hämmennyksen valtaan. Mitä tämä oli? En tiedä enää, mitä a
   Ikävä
   79
   1866
  7. Ranskan presidentti: Nato joukkoja Ukrainaan?

   Silloinhan Suomenkin pitäisi lähettää Ukrainaan joukkoja. Miltä kuulostaa? Macron ei sulje pois länsijoukkojen lähettäm
   Maailman menoa
   520
   1789
  8. Onko Martina ilkeä luonnostaan...?

   21 päivän pikadieetti laukaisi Juulialla karut seuraukset - Aitolehdeltä armoton kommentti ylipainoisista. Onko tuo nyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   252
   1674
  9. Oho! Pernilla Böckerman ja Riikka-äiti saivat kesämökille öky-yllätyksen -Katso ennen-jälkeen kuvat!

   Oho, aikamoinen öky-yllätys! Kyllä kelpaisi tämä. Tuo mökkiin aivan uutta ilmettä, käytännöllisyyttä ja rentoutumistilaa
   Suomalaiset julkkikset
   7
   1541
  10. Kertokaapas...

   Sellaiset miehet, miksi ei naisetkin, joilla on vaikeaa jutella täällä vastakkaisen sukupuolen kanssa, miksipä ei yleens
   Sinkut
   327
   1485
  Aihe