Taideteos jukolassa.

Anonyymi-ap

Howard Smithin trio on upea nähtävyys jukolan torilla. Miksi trio ei ole enemmän esillä kun hämeenlinnasta puhutaan. Esimerkiksi matkamessuille osallistui hämeenlinna tänä vuonna. Olisihan siellä voitu mainostaa trioa. Eilen olin taas ihailemassa tätä jukolan ylpeyttä, harmikseni oli lumityöt tekemättä. Aivan kuin lunta olisi työnnetty patsaalle välivarastointiin. Nyt päättäjät herätkää ja tehkää trio tunnetuksi.

26

350

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voi herranjestas mitä te oikein vedätte siellä jukolassa?

      • Anonyymi

        Tarkoitatko sä niitä sirkusteltan tolpan näköisiä pylväitä?


      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        🍑 ­N­y­­m­­­f­­­o­m­­­a­­­a­­­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


      • Anonyymi

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        ❤️ ­­­N­­­y­­­m­f­o­m­­a­a­­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#18249871

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Puhun juuri näistä pylväistä. Smith käytti rohkeasti kirkkaita värejä teoksissaan. Mielestäni hän oli ammentanut luovuuttaan 60 luvun hippie kulttuurista ja 60-70 lukujen psykedeliasta. Suomalainen taiteilija olisi varmaan luottanut enempi harmaan sävyhin. Nyt jo edes mennyt Smith on yksi suosikeistani. Haluaisin tehdä kunniaa hänelle ja nimetä jukolan torin Howard Smithin aukioksi.

      • Anonyymi

        Joo, samaa taidetta löytyy viereisestä kevyenliikenteenväylän tunnelista, taisi itse sivistyslautakunta käydä maalaamassa, sivistystä Jukolaan.


      • Anonyymi

        Siinä torilla kyllä on kieltämättä monenlaisia psykedeelejä vedetty vuosien mittaan. Ja kaikenlaista hippi- ja intiaani kulttuuria nähty.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo, samaa taidetta löytyy viereisestä kevyenliikenteenväylän tunnelista, taisi itse sivistyslautakunta käydä maalaamassa, sivistystä Jukolaan.

        Sama pellelautakunta hävitti Jukolasta kirjaston ja päiväkodin, ja heidän sisar-lautakuntansa hävitti Jukolasta kauppakeskuksen.
        Ovat nyt varmaan tyytyväisiä nämä harvainvaltaiset poliittiset pellet omilla autoilualueillaan kun pienituloisilta vietiin kaikki, eihän heillä itselläänkään ole siellä peräkorvessa mitään, niin ei pidä aluekeskuksessakaan köyhillä olla mitään, sehän olisi ansaitsematonta etua.


    • Anonyymi

      Nyt kyllä verrataan trioa graffitiin. Howard Smith tunnettiin myös kuvittajana joten ei se nyt täysin metsään mene. Smith on kuitenkin hieman liian vähälle arvostukselle jäänyt suuri mestari. Koen että hänen työtään voitaisiin alkaa arvostaa enemmän ja se arvostuksen palautus voitaisiin alulle panna hyvinkin täällä jukolassa. Sivistyslautakunnasta sen verran että heitä nyt tosiaan yritän herätellä tämän tapauksen tiimoilta. Tuskin heistä on kukaan ollut maalaamassa nummen alikulkutunnelia. Kyllä se vaikuttaa enemmän paikallisten nuorten lupausten kädenjäljeltä. Graffiti on oma taiteenlajinsa ja upeaa nähdä kuinka sellainen on saanut huomiota myös jukolan/nummen alueella. Tulevat Don Porot ja Van Heltenit täällä aloittelevat uraansa. Alueellamme on varmasti paljonkin kätkettyä potentiaalia joka pitäisi saada paremmin esille. Sivistystoimi voisi ottaa nyt todellakin vastaan tämän kulttuurin hätäsanoman ja tehdä triolle kunniaa.

      • Anonyymi

        V*tun hyvä lumenkasausmesta se ainaskin on. Mahtuu puolen hehtaarin lumet.


      • Anonyymi

        Voihan sitä tietenkin jotkut kermaperseet pilata pienituloisten asumaalueen jollain sotkulla, mikseivät maalaile tätä roskaa omille kulmilleen.

        Kysehän on kokoomusnatsi sekrekaatiopolitiikasta, he kun ihmettelevät miksei suurempaa eriytymistä tapahdu huonon genetiikan alueella, joten sitä pitää kaikin keinoin jouduttaa.


    • Anonyymi

      Varmasti on psykedeelejä vedetty jukolan torilla. Trio on myös teoksena mielestäni psykedeelinen värit ja muodot. Kun teosta rupeaa katsomaan huomaa helposti kiertävänsä ympyrää teoksen ympärillä. Kukkapenkki ja penkit ovat kuin osa tätä teosta. Olisikohan jopa Smithiltä kysytty mielipidettä niistä, en tiedä. Varmaan arkkitehti suunnitellut torin ja Smith itse trion. Psykedelia jukolan torilla on tietysti asia erikseen jos psykedeelejä mietitään. Mielestäni alueen taiteen ja kulttuurin kannalta on tärkeää että torilla nautitaan mieluiten psykedeelejä tai kannabista. Bubrenorfiini ja amfetamiini ei juurikaan edistä taiteentekemistä. Tämä nyt on vain yhden ihmisen näkemys aiheeseen. Lisää taidetta kyllä jukolaan toivoisin. Assi sijaitsee jukolassa ja lähes poikkeuksetta sairaaloiden yhteyteen on hankittu taidetta. Veistos tai patsas saattaa hyvinkin olla tulossa ihan lähiaikoina jukolaan. Nyt vaan päättäjät vaatimaan jotain ainutlaatuista. Jukolan tori ja assin pääsisäänkäynti kun ovat lähes vastakkain saadaan jukolan bulevardille mahdollisesti molemmin puolin taidetta.

      • Anonyymi

        Vedä ihan rauhassa siellä kokoomksen etkoilla aineitasi, mutta älä sotke siihen muita. Pelle.


    • Anonyymi

      Mistä kokoomus ja natsit oikein tupsahti. Täällähän puhuttiin taiteesta. Mielestäni on hyvä että jukolaa nostatetaan. Myös ne pylväät ovat ihan kiva lisä jukolan torille.

      • Anonyymi

        Mistä huumeet oikein tupsahti kokoomuslaiseen päähäsi. Täällähän puhuttiin huumeista. Mielestäni on paska juttu että kokoomus on edes olemassa. Myös ne persut on paska lisä Suomen äärioikeistoon.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Mikä kappale mahtaa olla kohdassa 44:10, sanat menee joten kuten "hug you nice, hug you nice", sopisi kaikkiin dj-setteihin hyvin.


    • Anonyymi

      Mielestäni jukolan torilla voitaisiin järjestää natsit kettumäkeen mielenosoitus. Siellä voisi soittaa psykedeelistä trancea ja paikaalliset mimmit tanssia niin kuin tuossa you tube videolla.

      • Anonyymi

        Jaa ne väritetyt läskitkö?


    • Anonyymi

      Kyllä voi olla lihava tai hoikka. Kunhan vaan saadaan musiikkia ja bilekansaa torille.

    • Anonyymi

      Hyvä että nostettiin esiin jukolan taide ketjua! Vaikka kevät onkin myöhässä, kyllä nyt on oikea aika vaatia jukolaan lisää taidetta. Aroniitynkujalle sopisi muraali. Niin että kun keskustan suunnasta tullaan ahvenistontietä pitkin kohti assia, olisi aroniitynkadun muraali ikäänkuin toivottamassa ihmiset tervetulleiksi jukolaan.

      • Anonyymi

        Itse kyllä peittäisin ne talot kokonaan näkyvistä vaikka jollain sermillä.


    • Anonyymi

      Mikä olisi muraalin aihe? Jukolan Jussi kaatamassa tuoppia?

      • Anonyymi

        Valtava graffiti-hakaristi, kaupungin virallinen graffitiosasto varmasti toteuttaa sellaisen mielellään, edustaahan hakaristi kaupungin ydinideologiaa ja on kaiken toiminnan johtava hidalgo ja status-symbooli. 卐


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valtava graffiti-hakaristi, kaupungin virallinen graffitiosasto varmasti toteuttaa sellaisen mielellään, edustaahan hakaristi kaupungin ydinideologiaa ja on kaiken toiminnan johtava hidalgo ja status-symbooli. 卐

        Valtavasti persuja asuu Jukolassa. Joten hakaristi on hyvä.


    • Anonyymi

      Jotain ainakin pitäisi saada. Tuskin muraali edes maksaisi enempää kun pelkät maalit. Räikee festareiden porukka varmasti maalaa kuhan saavat luvan ja maalit kaupungilta. Kilpailu pystyyn kukasuunnittelee hienoimman muraalin ja voittaja pääsee maalaamaan.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      231
      16695
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      22
      2108
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      110
      1940
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      189
      1709
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      119
      1443
    6. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1092
    7. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      216
      962
    8. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      119
      847
    9. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      61
      738
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      211
      728
    Aihe