Kaleva ja Forum lehdet saman monopolin omistuksessa, matu rikos jutut poistettu.

Anonyymi-ap

Matujen rikoksia ei enää kerrota lehdissä ollenkaan, jos todella iso rikos niin on pieni juttu mutta nimiä ei mainita. Kun taas jos kantasuomalaiset tekee pienen rikoksen on nimet oikein tummennettuina mainittu.
Joka lehdessä joku keksitty matujen kärsimysjuttu jossa yleensä ei ole matua edes mukana vaan vassaritoimittaja sepittänyt koko jutun, joka toinen päivä matu sankarijuttu vaikeuksien kautta pitkää työpäivää tekevästä sankarimatusta.
Lehden päätoimittaja sanoin haastattelussa ensimmäisenä työpäivänään, sanatarkasti näin: "Tässä lehdessä ei enää tulla kertomaan koskaan perussuomalaisista ainuttakaan positiivista juttua, vain negatiivisia."
Kuka tuota puhdasta propagandalehteä enää tilaa.

6

121

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Moktar gubta

    • Anonyymi

      Persut on valeoppositio ja Persut ei tähän maahan muutosta tuo, eduskuntaan pitää saada joku isänmaallinen ja EU vastainen puolue.

      • Anonyymi

        Ei sitä anneta saada. Suomi Ensin -tilaisuuksia vainottiin, Oulussakin Valkea edustalla jäsenhankintatilaisuutta "valvoi" ainakin 7 autoa joista kuudessa täysi miehitys mellakkavarusteisia PolPon ramboja ja yksi rambo lennätteli Valkean katolta kuvausdronea yleisön päällä. Ja kyseisen puolueen presidenttiehdokas Ilja Janitskin ajettiin maanpakoon Andorraan ja sitten käytiin juottamassa "venäläistä teetä" aitoon Litvinenkon tyyliin ja sillä lailla saatiin mahasyöpä. Kun ei heti siihenkään kuollut, niin Sipilän innokas apuri Anne Berner ilmoitti EuroPolille, että tuokaapa suurrikollinen Suomeen. Ja niin tuotiin. Ei annettu aluksi hoitoa ja niin Ilja kuoli siihen aiheutettuun mahasyöpään niinkuin Litvinenko ja muut. Juha ja Anne tyytyväisinä matkasivat pankkiin ja tunsivat pelastaneensa itsensä ja todellisen valtakoneiston uhkaavalta vaaralta. Onnistuihan se Walevski tms Puolassakin pressan tehtävissä, kun oli rehellinen ja niin olisi Janitskinkin onnistunut, mutta sehän ei sisäisille vihollisillemme passannut enempää kuin niillekään, jotka näitten sätkyukkojen langoista vetelivät.
        TÄTÄ se oikeasti on se Suomenkin valtapolitiikka, vaikka toisin mainostetaan. Ja 99 % uskoo kaiken valtiollisen valehtelun, sillä ainahan makea valhe kuivan faktan voittaa.
        Sanoihan jo muuan kasvissyöjänä kin tunnetuksi tullut Adolf jo 100 v sitten, että kun minä puhun totta, niin kukaan ei usko minua. Kun minä valehtelen, niin moni uskoo, ja kun minä oikein emävaleita syötän, niin kaikki uskovat. Loput historiasta, mutta älä usko puoliakaan ns virallisesta historiasta, koska sen on kirjoittaneet nämä nykyiset todelliset maailman valtiaat, jotka taustalta sätkynukkiensa naruista vetelevät. Uutisetkin kun joutuu nyky-Suomessa lukemaan rivien välistä kuten Neuvostoliitossa. Joka muutenkin taisi hallintohimmeleillään olla länsimaita 100 v edellä - vai oliko?


    • Anonyymi

      Kalevan juttukommenttien ennakkosensuuri on ennen näkemätöntä kotimaisen median piirissä. Jos kommenttisi ei satu miellyttämään sensoria, joudut viikoksi mustalle listalle eikä mikään kommentti mene läpi.

    • Anonyymi

      Kalevassa taas yt:t, heikosti menee.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      236
      16771
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      29
      2168
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      110
      1950
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1730
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      122
      1461
    6. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1102
    7. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      216
      972
    8. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      119
      857
    9. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      214
      750
    10. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      61
      748
    Aihe