mennyt ja tuleva ovat tänään

Anonyymi-ap

Olemme kuulleet ja saanet lukea väitteitä että aikaa ei oikeasti ole olemassakaan ja että mennyt ja tuleva ovat nykyhetkessä. Minkälainen siis olisi ajaton maailma?

1. Rajataan maailma ensalkuun materiaaliseen maailmaan.
2. Materiaalinen maailma on simulaatio joka tuotetaan materiaalisen maailman ulkopuolella. Tuottaja on universaali tietoisuus.
3. Materiaalisen maailman simulaatio on digitaalinen. Maailma kuvataan joukolla staattisia otoksia, ja jokainen muutos maailmassa on epäjatkuva loikka yhdestä staattisesta otoksesta toiseen.
4. Universaali tietoisuus on sekä simulaation tuottaja että sen hajautettu kokija. Hajautettu kokija tarkoittaa simuloituja rakenteita so olentoja, joiden kautta universaali tietoisuus voi kokea simuloidun maailman.
5. Aika on peräkkäisten siirtymien sarja otoksesta toiseen. Nykyhetki on paikka, se on otos jossa kokija on. Mennyt on kokijan polku nykyhetkeen. Tuleva on niiden polkujen eli siirtymien joukko jotka ovat mahdollisia nykyhetkestä eli paikasta eli otoksesta jossa kokija on. Menneen ja tulevan otokset ovat olemassa nyt.
6. Materiaalisen maailman simulaatio käsittää kaikkien kokijoiden a) polut otoksesta toiseen ja b) mahdolliset polut nykyhetkestä eli nykyotoksesta vähintäinkin useita siirtymiä eteenpäin. Olemassaolevat otokset muodostavat simulaation tietokannan eli akashan.

Muut maailmat voidaan simuloida samalla tavalla.

4

141

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mielenkiintoista!

    • Anonyymi

      Kyllähän monet alkuperäiskulttuurien shamaanit ja muut tietäjät on aina puhuneet "ajan pysäyttämisen" tarpeesta, jotta voisi hallita elämää ja sen voimia.
      Päinvastaisestihan nykyihminen on kaupungillistumisen myötä löytänyt vain kiireen ja koettaa siksi materialismin kautta pyrkiä hallitsemaan elämää, koska on kadottanut lähes kokonaan yhteydensä itseensä ja luontoon. Mikä ei liene elämän tarkoitus millään tavoin?

      Aikahan on kuitenkin lopulta liikkeen mittaamista, kappaleitten liikettä suhteessa toisiin kappaleisiin. Kun osaa rauhoittua tavalla tai toisella oikeasti, niin ymmärtää että elämä ei ole samanlaista jatkuvaa muutosta ja kaaosta.

      Kun siis lakkaa kiirehtimästä ja "pysäyttää aikaa", niin alkaa ymmärtää elämää paljon paremmin. Kiireetön elämäntyyli on alku sille jota joskus muun muassa "henkiseksi kasvuksi" on kutsuttu.

    • Anonyymi

      Simulaatiolla tarkoitetaan ja ymmärretään materiaalisen maailman jäljitelmää ja kuvajaista. Kun pelaammme VR-kypärä päässä videopeliä, niin pelin maailma on mielessämme, eikä siellä ole todellisia aineellisia kohteita, vaikka esimerkiksi ase kädessä voi tuntua hyvinkin todelliselta. Toisin on tässä maailmassa, joka on täynnä tutkittavaa ja konkreettista ainetta. Simulaatioteorian kannattajat väittävät, että ulkoinen todellisuus on olemassa vain mielessämme - avaruutta myöten, mutta miksiköhän sitten kamera ottaa ympäristöstä samanlaisen valokuvan kuin me näemme, jos näkö toimii normaalisti?

      • Anonyymi

        Simulaation ideaa on hyvin vaikeaa käsittää jos aikomuksena on osoitttaa se epätodeksi.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      121
      9509
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      49
      2794
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      159
      2557
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1796
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      14
      1613
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1537
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1474
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      10
      1407
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe