Haavistoa ei voi äänestää

Anonyymi-ap

Puoluetaustaltaan vihreä.
Koulutukseltaan pelkästään ylioppilas.
Ei ole käynyt armeijaa.
Sukupuolinen suuntautuminen.
Caruna kaupat.

36

247

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei voi stubbiakaan
      Ei halunnut enää palata Suomeen
      Vaimonsa ei halua asua suomessa.
      Rikas porvari jolla ei todellisuuden tajua tavallisten ihmisten elämästä, ei sellaista voi äänestää
      2015 kusi kaiken ja ei hänestä ollut johtajaksi. Miksi nyt olisi, stubbilla on suojatyöpaikka odottamassa. Eikä sitä kiinnosta Suomi ainoastaan Nato.

    • Anonyymi

      oomi kiittää ja nostaa hintaa

    • Anonyymi

      Stubukka on kahdesta huonosta vaihtoehdosta parempi. Ei ikinä homppelivihreää sivaria pressaksi.

      • Anonyymi

        En pysty äänestämään miestä joka mokasi niin pahasti vuonna 2015. Ei edes ottanut vastuuta vaan pakeni politiikasta ja lupasi ettei tule takaisin.


      • Anonyymi

        Haavisto on paras


      • Anonyymi

        Miten niin. Ei ole mitään väliä onko homo vai hetero.ihminen joka muuta väittää on vikaa päässä


    • Anonyymi

      Persut eivät äänestä ollenkaan koska ehdokkaana ei ole uusnatsia,pedofiilia tai ihmisyöjää.

      • Anonyymi

        Mitä Persun raato vaahtoaa


      • Anonyymi

        Persut äänestävät ja ääni menee Stubbille. Näin tästä Pekka Haavistosta ei tule koskaan presidenttiä Suomeen. Tämä on pelkästään hyväksi Suomelle !!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persut äänestävät ja ääni menee Stubbille. Näin tästä Pekka Haavistosta ei tule koskaan presidenttiä Suomeen. Tämä on pelkästään hyväksi Suomelle !!!

        Ääripersut eli jalkapartiolaiset ehkä äänestävät Stubbia mutta aika moni jättää äänestämättä tai äänestää Haavistoa.


    • Anonyymi

      Haavisto on vihreä ja vihreille on tärkeämpää hyysdötä laittomasti Suomessa olevia ihmisiä kuin auttaa suomalaisia vähäosaisia.

      • Anonyymi

        Purrastako puhut, nytkin riistää suomen lapsilta viimeisenkin leipäkyrsän.


      • Anonyymi

        Haavisto on sivari. Ennen vain pahimmat kommunistit jättivät armeijan käymättä.


    • Anonyymi

      tekeekö koulutus ylipäätään ihmisestä sen kummemman , mikäli homman osaa muuten? paljon pelkästään ylioppilaita politiikasssakin jne on, usein lääkäriyttä arvostetaan liikaa jne, vaikka on syytäkin , mutta akatemiset alat ovat aloja muiden joukossa, ihmisillä eri lähtökohdatjne.

    • Anonyymi

      Kommari Tarja Halonen riitti. Ei enää sivaria .

      • Anonyymi

        Halonen oli koko kansan presidentti kuten oli Kekkonenkin.Kaksi parasta.Muut enemmän ja vähemmän eliitin edustajia


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      EHDOKAS STUBB

      Ehdokas Stubb on maksanut “satu-selittely” mainoksistaan tv:ssä ja lehdissä mutta verkko on oikaissut saman tien alas miehen haihattelut.

      Mies ei ole pyrkimässä suomen presidentiksi hoitaakseen presidentin virkaa ja suomea. Hän on ostamassa suomen presidentin tittelin toteuttaakseen pimeää puoltaan. Ajaen suomea perikatoon.

      Ensimmäinen kierros meni Stubbin manipulaatiolla, mutta tämän päivän verkon aikakaudessa on epätodennäköistä että toistuisi II kierroksella jolloin suomalaisilla toivotaan olevan järki mukana.

      Stubb on ollut poissa Suomen päivittäisestä politiikasta jo ainakin 7 vuotta Mies jonka ainoa resurssi on vääristely. Median vääristävän voiman hyväksi käyttäminen, hän on pelkkä patologinen valehtelija.
      Jopa istuva presidenttikin on varoittanut Alexander Stubbista.

      Stubb kertoo olevansa tohtori vaikka hänellä ei ole edes virallista tohtorin pätevyyttä, hänellä on pelkkä englantilaisesta kansanopistosta ostettu tohtorinhattu.
      Stubbilla ei ole virallisen koulujärjestelmän mukaista yliopistollista maisteria, vaan yksivuotinen Master ulkomailta. Sekin tapahtui ostamalla.

      Stubbilla on heikko yleissivistys ei todellakaan ole yllätys tai häpeä että Stubbilla on ylioppilastodistuksessa reaali hylätty i ja lyhyt matikka a.
      Presidentiltä edellytetään hyvää laskupäätä sellaista ei Stubbilla ole

      Stubb kertoo olevansa perillä maanpuolustuksesta vaikka omakin varusmiespalvelus tuli reisille kahdeksan kuukauden jälkeen miehen paineensietokyky petti. Kouraan jäi pelkät korpin natsat.

      Armeijassa miehellä olisi ollut tilaisuus myöntää kerrankin elämässään että on rehellinen tunnustamalla homoutensa, rehellisyyteen miehen kantti ei riittänyt edes intissä. Homoutensa Stubb myönsikin vasta (pakon sanelemana) poliittisen uransa alkuvaiheissa.

      Luonnollista. politiikka on laji missä luurangot kolisevat nopeasti kaapissa ellei niitä itse käsittele ja tuo esille.

      Milloin Stubb on maksanut viimeeksi veroja suomeen miettikääs sitä? Lakiin täytyisi saada lisäys että presidenttiehdokkaan täytyy näyttää virallinen todistus edellisvuoden Suomeen maksetuista veroista sekä se että presidentin puolison täytyy osata edes välttävästi Suomen kieli.

      Stubbin puoliso ei hallitse edes välttävän tason Suomen kieltä ilman tekoäly translaattoria. Lapsensa Stubb opettaa puhumaan ruotsia eikä suomea. Stubb on kaukana suomalaisuudesta.

      Stubb on pyhittänyt elämänsä heikkojen sortamiseen ja itsensä korostamiseen. Kouluikäisenä hänellä oli pakkomielle pahoinpidellä ja syrjiä vammautunutta sokeaa koulukaveriaan.

      Tänään tämä kunniaton mies on aikuinen vai onko?

      “ei koira karvoistaan eroon pääse” sananlaskua siteeraten Suomi ja suomalaiset olisivat nyt hänen sairaiden tuhoisien pakkomielteidensä kohde.

      “Alexander Stubb on kuin liian aikaisin pöydässä oleva lapsi, joka on saanut maistaa viiniä ja luulee olevansa aikuinen. Hän on itsevarma ja ylimielinen, mutta hänellä ei ole kokemusta tai osaamista, joiden varaan hän voisi luottaa.
      Stubb on epäonnistunut kaikessa, mihin hän on tarttunut. Hänen pääministerikautensa oli katastrofi, ja hän joutui eroamaan ennenaikaisesti. Hän ei ole myöskään onnistunut yrittäjinä, vaan hän on menettänyt rahaa sijoituksissaan. “

      Stubbin tunnevammaisuus, seksuaalisuuteen liittyvät mutkat, henkisten ongelmien paljastuminen varusmiespalveluksessa. suomalaisten halveksiminen sekä täydellinen ulkosuomalaisuus sekä tietämättömyys suomen päivittäisestä poliitikasta. Järki sanelee ehdot ei Alexander Stubbia ainakaan suomen presidentiksi

      Toivottavasti tämä avaa kaikkien silmät. Stubbin kaikkien rikosten valottaminen saattaisi olla tämänkin aiheen kirsikka kakkuun.

      Suomalaiset lukekaa ajatuksella tämä kirjoitus!

    • Anonyymi

      Pekka Haavisto on saanut viime tiedon mukaan 1, 7 miljoonaa euroa vaali tukea. Olisi Pekka antanut nuokin rahat Suomen köyhille ja jättänyt leikin kesken . On hieman isänmaallisempaa äänestää korpraali Stubbia kuin sivari Haavistoa.

      • Anonyymi

        Sivari jussi se pulun n*ssi.


    • Anonyymi

      Halonen suomen ylivoimasesti huonoin pressa.vain jos kävisi niin pahasti että perä pekusta tulisi pressu niin olisi vielä haloskaa huonompi.no eipä onneksi tule.

      • Anonyymi

        Halonen yksi parhaista ilman muuta.


    • Anonyymi

      Aloittaja on tollo persu

    • Anonyymi

      En voi äänestää Haavistoa koska hän on homo. Hänen aikaisempi toimintansa on myös ristiriitaista ja yhteiskuntamme perustaa murentavaa että edellytykset koko kansan presidentiksi ovat vähäiset.

    • Anonyymi

      Hän on ollut ihan tarpeehyvä suomen maalle. Kun virsiä veisaa, voisi joskus lukea jouluevankeliumiakin jne.

    • Anonyymi

      https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/timouotila1/218320-kuusi-syyta-miksi-alexander-stubb-menetti-paikkansa/

      ”Viidenneksi Stubb on valtiovarainministerinä heiluttanut aivan liiaksi vain markkinavoimien ja suurfirmojen lippua ja tölvinyt ay-liikettä. Hän on unohtanut, että ehdoton enemmistö Kokoomuksen äänestäjistä on vaatimatonta palkkaa nauttivaa alempaa keskiluokkaa, Sari Sairaanhoitajia ja muita.” -Uusi Suomi
      Stubb tahtoo rikkaille lisää rahaa ja Suomesta liittovaltion. Sitä persut haluaa!

    • Anonyymi

      Pekka on diplomaattisemman oloinen. Sympaattinen puoli, rento ja hauska olemus. Jämäkkyyttö löytyy tarvittaessa. Ikää, sinut itsensä kanssa.

    • Anonyymi

      Kepulaiset ja persut eivät tule äänestämään Haavistoa. Tämän takia Haavistosta ei tule presidenttiä nyt ja ei myöskään tulevaisuudessa.,
      Haavisto edustaa vihreitä ja senkään takia Haavistoa ei voi äänestää.

    • Anonyymi

      Vitun köyhät äänestäkää 8 vitu onnettomat paskahousut. Ei teistä ikinä tuu olee muuta hyötyä

    • Häpeän olla suomalainen jos suomeen valitaan homo valtionpäämies. Kaikki kaunis suomalainen arvo häviää. Kyllä Valtionpäämiehen rinnalla pitää olla , se maailman kaunein "olento" eli NAINEN. Vaikka nykyaika on tasa-arvoa niin silti! Pyydän äänestäkää tämän arvon puolesta, ettei suomesta häviä " Ensimmäinen nainen! Kiitos!

    • Anonyymi

      Juu ei voi äänestää kumpaakaan

    • Anonyymi

      Ääni lähteny kansan miehelle Haavistolle 💪🏻💪🏻

    • Anonyymi

      Jos Haavisto on paha niin
      https://www.europarl.europa.eu/RegData/presse/pr_avi/2008/FI/03A-DV-PRESSE_IPR(2008)02-13(21143)_FI.pdf

      Tässä Stubb iha yhtä lailla haluaa maahanmuuttoa, mua jotenki huvittaa et kokoomus on päättänyt Alexin kampanjassa et alex ois jotenki persuille parempi vaihtoehto vaan ei ole. Samanlainen ku Haavisto se on ja se on fakta. Haluaa meidät osaksi EU:ta ja haluaa luopua kansallisvaltioista

      https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/reijotossavainen/182980-stubb-ei-hyvaksy-kansallisvaltiota/

      Tässä nämä syyt olla äänestämättä. Olen pettynyt persuihin kun lähti tähän kelkkaan mukaan vaikka kaikki tietää mitä käy kun veljeilee kokoomuksen kanssa. Aina kansa petetään lopulta!

    • Anonyymi

      Oon persuna todella pettynyt siihen et osa persuista lähti Aleksin kelkkaan, suorastaan vi*uttaa et omat arvot heitetään roskakoriin ja äänestäjiä pidetään tyhminä. Pekka on homo ja vihreä ja stubb on elitisti globalisti hurri, eihä näistä kumpaakaa voi päästää tonne. Ei oo mitään pienempää pahaa ku molemmat yhtä pahoja vaikka persu oonkin niin nyt oon todella pettynyt.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      74
      5338
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2396
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1917
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      45
      1625
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1571
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1368
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1287
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      7
      1248
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1219
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe