Riittää kun vähån vinkuu

Anonyymi-ap

Miksi näille annetaan niin helposti periksi. Oli kyseessä isompi tai pienempi hankinta niin heti löytyy rahaa. Oppisivat arvostamaan sitä mitä on eikä kaiken tarvitse olla viimeistä huutoa. Moniko näistä osaa käyttää uutta tietokonetta saati vaikkapa laittaa uudesta tv:stä ääntä pienemmälle. Kokemukseni mukaan sen sijaan että ääntä laitettaisiin pienemmälle, laitetaan tv kokonaan kiinni. Niin ja onhan tuota vielä tabletti josta pauhaa samat jutut..

8

215

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ne osaa joilla ei ole Lievän älyllisen kehitysvamman koskaan ollut edunvalvontaa.

      Ja joillakin ostaa vanhemmat oman puhelimen, kun kehitysvamman saaneena olevaan täytyy vanhempien ja ohjaajien saada yhteyttä.

      Minulla, kun ei latautunut kännykkä lähdin kävelylle vanhemmat soitti poliisin ja ne asumisen ohjaaja sano niillä täytyy olla tieto olenko kotona vai en ja millä ilmoittaa, jos ohjaus työntekijät käy kerran viikossa asiakkaan kotona.

      Josta syystä isäni osti uuden puhelimen, kun ei saanut enää ladattua vanhaa kännykkää ja minun täytyy saada maksettua yksin älyllisen kehitysvamman saaneena vuokra lasku ja sähkö verkkopankin kautta.

      • Anonyymi

        Minulla on lievä kehitysvamma. Ei minun tarvitse raportoida toimintakeskukselle eikä läheisille ihmisille, milloin lähden asunnosta ulos. Riittää,kun menen sovitusti avotyöhön tai toimintakeskuksen päivätoimintayksikköön sovittuina aikoina,enkä ole poissa ilmoittamatta.


      • Anonyymi
        UUSI

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        🍒 ­­N­y­m­­­f­­o­­m­­a­­­a­­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Itse olisin älyllisen kehitysvamman saaneena halunnut olla ilman kännykkää ja säästää rahan.

      En ymmärrä miksi heti, jos ei kännykkä ole päällä tai menee rikki eikä lataudu vanhemmat ja kehitysvamma puolella työntekijät soittaa ja valittaa, että täytyy niillä olla tiedossa missä olen menossa.

      Ja olisin halunnut olla ilman kännykkää, kunnes oisin halunnu itse ostaa uuden puhelimen ja isäni oli mennyt, kun ei saanut edellistä ladattua ostaa uuden kännykän.

      En tykännyt tuosta älyllisen kehitysvamman yhtään.

      Ja miksi me joilla on älyllinen kehitysvamma ei saada lähteä ulos ilman että vanhemmat tai kehitysvamma työntekijät tietää missä olen menossa.

      Heti valittaa on älyllisen kehitysvamman olevia jotka eivät halua, että terveet ihmiset tietävät missä olen menossa milloinkin heti valittaa, jos ei puhelin rikki ja soittaa poliisit

    • Anonyymi

      Aika moni osaa. Tiedän myös muutamia kehitysvammaisia jotka osaa laittaa koneet kuntoon vammattomia tuttaviakin paremmin. Taidat olla kateellinen kun et ite osaa käyttää älylaitteita muuten kuin ainoastaan suolipalstalla muiden ihmisten kiusaamiseen.
      13vuotiaan olemus paistaa selvästi.

      Tietokone ja tabletti voidaan myöntää puhevammaiselle apuvälineeksi ja se on silloin sairaalan omaisuutta.

    • Anonyymi

      Lievästi kehitysvammainen osaa käyttää digilaitteita. Kukaan ei osta kehitysvammaiselle laitteita. Jos haluaa esimerkiksi uuden kännykän,pitää säästää eläkkeistä ja avotyörahoista.

    • Anonyymi

      Ne joilla on Lievä älyllinen kehitysvamma niillä ei ole edunvalvontaa kaikille laitettu ja kaikkien älyllisten Kehitysvammaisten kohdalla vanhemmat eivät hoida eikä ohjaaajat laskujen maksua.

      Kehitysvammaisten kohdalla silloin täytyy olla netti käytössä jos ei ole edunvalvontaa, että se saa maksettua aloittaja vuokran verkkopankissa

      Ja niillä joilla on edunvalvonta niillä on säästössä omaa rahaa

      Ja minä en ole koskaan vinkunut omaa kännykkää kaikki jotka ovat älyllisen Kehitysvamman saaneeena ne ei osaa edes haluta kännykkää mutta omaiset haluaa ostaa älyllisen Kehitysvamman saaneeena olevilla oman kännykän, että voi saada laitettua viestiä

      Esim jos älyllisen Kehitysvamman saaneeena ei ole kännykkä ja se ei mene työkeskus ryhmään tai asuntolaan silloin kun pitäisi niiden kohdalla asuntola työntekijät vaatii, että voi soitaa asiakkaalle, että niiden ei tarvitse yli puolien kehareiden perään soitaa poliisille.

    • Anonyymi

      Minulle ainakin aina sanotaan, että ei ole rahaa mihinkään uuteen. Ei ole rahaa uusiin vaatteisiin, vaikka vanhat alkavat jo olla rikki, ei ole varaa uuteen puhelimeen kun vanha meni rikki, ei ole varaa mihinkään.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4673
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2269
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1461
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1024
    Aihe