Ei nuoriamme sotaan - Ei ydinaseita - Ei militarismihenkistä lipevää kokoomuspresidenttiä

Anonyymi-ap

Ei ikinä kokoomuksen värisuoraa. Nyt on aika jokaisen suomalaisen olla hereillä. Suomessa koko ajan lisääntyvä militarismi jopa kokoomuspoliitikon Antti Häkkäsen suulla ei ole hyvä asia, me emme halua Suomea sotaan. Emme halua tuhota elämää, emme perheitä, emme luontoa emmekä nuorten tulevaisuutta. Äänestyspäätös eli ääni Haavistolle merkitsee rauhaa ja turvallisuutta kuudeksi vuodeksi.

Suomalaiset eivät enää halua etujensa heikentyvän ja yritysten menevän konkurssiin, sillä välin kun perusuomalaishallitus Riikka Purran johdolla nostaa omia palkkojaan. Emme halua Suomeen myöskään militaristihallitusta eikä kokoomuksen värisuoraa, joka siunaisi kyseiset tuhoisat päätökset. On aika äänestää rauhanmies Haavistoa!

Kokoomuksen ja perussuomalaisten hallitus tekee koko aajan tuhoisaa jälkeä, leikkaa pienimmältä palkansaajilta, opiskelijoilta ja työttömiltä. Suomea ajetaan vararikkoon ja samalla militaristihenkinen Antti Häkkänen aikoo ajaan Suomen sotatilaan naapurimaa Venäjän kanssa. Mielestäni Venäjä ei ole ollut missään vaiheessa vihamielinen viime vuosina Suomea kohtaan eikä sillä ole aikomusta hyökätä Suomeen.

Suomi kuitenkin erilaisilla toimillaan ärsyttää tahallaan, jotta saataisiin konflikti aikaiseksi kun olemme Natomaa. Nyt on aika äänestää rauhantekijä Pekka Haavistoa, jolla on vankka kokemus politiikasta ja asioiden hoidosta rauhanomaisin keinoin. Ääni Pekka Haavistolle on ääni rauhalle ja ääni turvalisuudelle, jonka haluamme jatkuvan myös seuraavat kuusi vuotta.

23

326

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Haavisto pressaksi!

      Vaikka ei se hallituksen leikkauksille mitään mahda.

      • Anonyymi

        REHELLISEN KENRAALIN PUHE

        Kenraali evp Vehviläinen on ollut alusta lähtien oikeassa analyyseissään. Sen sijaan presidentit T. Halonen sekä S. Niinistö ovat johtaneet Suomen sotaan ja vihollisuuteen.

        Itse asiassa Niinistö, YLE, MTV – koko Mediapooli ovat valinneet Niinistölle seuraajan jo ennen vaalia "diktatuurimaiden tapaan", manipuloimalla valheilla suomalaisia.

        Aarno Vehviläisen puolueettoman, sotilaallisesti neutraalin Suomen 80 vuotta rauhan turvannut linja, saa tukea monilta USA:n sotilasstrategian asiantuntijoilta ja muilta kokokeneilta ammattimaisilta analyytikoilta sekä tutkijoilta.


        24.4.2022

        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Aarno Vehviläinen

        Itsenäisen Suomen puolustaja

        "Suomestako Naton rautaesiripun tärkein portinvartija? – Myös jäsenyyden aiheuttamat uhkat ja vaarat on arvioitava tarkoin.

        Nato-keskustelu Suomessa on saanut vaarallisen suunnan. Jäsenyyden etuja korostetaan ja kehutaan kuorossa, mutta Suomelle aiheutuvista riskeistä vaietaan ja niitä vähätellään. Tarkkoihin arvioihin ei ole mukamas aikaa edettäessä vauhdilla kohti Natoa? 

        On syytä ymmärtää, että nopeasti lisääntynyt Nato- kannatus on hetkellinen ilmiö, joka johtuu Ukrainan sodan aiheuttamasta hämmennyksestä j pelosta. Vaikka Suomi ei ole vaarassa, ihmiset kokevat, että jotain on tehtävä. Tunteiden vyöry on kanavoitunut Nato-intona.

        Uskotaan, että Nato pelastaa meidät kaikelta pahalta. Monet katsovat Nato jäsenyyden olevan sopiva kosto Putinille tuhotöistä, joista tietoa tulvii aamusta iltaan.

        Tunteiden pohjalta ja vajain tiedoin tehdyt ennakkopäätökset ovat johtaneet Nato-pohdinnat hakoteille.

        Äänestäjien Nato-into on villinnyt poliitikotkin. Valtaosa kansanedustajista ja puolueista on ehtinyt ilmoittaa Nato-kantansa jo ennen päätöksen valmisteluprosessin alkamista.

        Tilanne on järjenvastainen. Arviointi valiokunnissa on vasta alkamassa ja yli puolet arvioijista on jo tehnyt päätöksensä.

        Median innostamana käydään kilpailua siitä, kenellä Nato-kanta on ollut muita aiemmin valmiina? Nopeimmille asia o ollut selvä jo ennen täysi-ikäiseksi tuloa.

        Nato-keskustelua haittaa liian voimaka ennakkoasenne. 

        Riskiarvioissan keskitytään asioihin, joilla edistetään jäsenyyden läpimenoa eduskunnassa. Venäjän reaktioita ja vastatoimia tarkastellaan vain päätöksen valmistelun ja hakemuksen Nato-käsittelyn aikajaksolla. Kuitenkin kyseinen aika on lyhyt, vain muutamien viikkojen tai kuukausien mittainen, eikä sillä ole todellista merkitystä Suomen tulevaisuudelle.

        Vaarallisuudeltaan ja vaikutuksiltaan moninkertaisesti suuremman riskin ja konkreettisen uhkan muodostaa Venäjän toiminta Suomen Nato-jäsenyyden vuosina ja vuosikymmeninä. Presidentti Putinille tarjotaan mahdollisuus purkaa oma kiukuttelunsa ja venäläisiin iskostettu Nato-viha ja katkeruus toimimalla Suomea vastaan.


        Nato-jäsenyyttä arvioivien kansanedustajien tlisikin ymmärtää, kuinka törkeänä loukkauksena Putinin manipuloima Venäjä kokee Naton laajentumisen Suomen itärajalle? Naton ja Venäjän välinen rajahan siirtyy silloin Venäjän strategisten kohteiden (Pietari, Muurmansk) välittömään läheisyyteen?


        Muodostettavan Naton rautaesiripun tärkeimmäksi vartijaksi tulee Suomi, joka saa vastuulleen reilusti yli puolet Naton ja Venäjän välisestä rajasta. Bonuksena Suomelle annetaan vielä lisävastuuta Baltian puolustuksesta.

        – Ei ihme, että USA:n johtama Nato suorastaan toivoo Suomea jäsenekseen.


        Kansanedustajien ja muun valtiojohdon tulisi ymmärtää Naton kyvyttömyys tukea Suomea tilanteissa, joissa Venäjän toistuvatbhybridi- ja kyberiskut ja muu häirintä rasittavat vuodesta toiseen maan taloutta ja kansan henkistä kestävyyttä.

        Talouspakotteista ja sanktioista, joita USA:n jjohdolla on totuttu kkäyttämään kriisien yhteydessä, ei enää ole apua, koska pakotteet Venäjää vastaan on viritetty huippuunsa jo Ukrainan sodan aikana. 

        Myöskään hybridi- ja kyberiskujen ja Venäjän muun yllätyksellisen toiminnan estämiseen ei Naton taholta löydy merkittävää käytännön tukea ja apua.

        Arvoisat suomalaiset päättäjät! – Isänmaan etu on osattava asettaa hetkellisen Nato-huuman edelle.".

        Kenraali Aarno Vehviläinen


      • Anonyymi

        SUOMESSA, RUOTSISSA JA UKRAINASSA USA:n VALLANKAAPPAUKSET VUONNA 2014

        Venäjä-vihaajat V. Nuland ja S. Niinistö.

        EU-maita, kuten Suomea sijaissotijoiksi USA:n joukkojen sijasta eli proxy-sotaan Venäjää vastaan lietsova Victoria Nuland vastaa USA:n vallankaappauksista ja sotien lietsonnasta, provokaatioista.

        Victoria Nulandille "Hyödyllinen idiootti": KOKOOMUS — S. Niinistö ja A. Stubb, valtioneuvosto, eduskunta, oikeuskansleri, Supo, Puolustusvoimat, Valtakunnanoikeus.

        Vuonna 2014 maanpetoksellinen S. Niinistö ja sotarikoskopla valmisteli ja toi SUOMEN KANSALTA SALASSA USA-NATO:n Suomeen.

        Maanpetoksellinen S. Niinistö ja rikoskopla päästi sotia aloittavan imperialistisesti laajenevan USA-NATO:n Suomeen provosoimaan sotaa Venäjää vastaan.

        Näin maanpetoksellinen S. Niinistö ja rikoskopla huijasi Suomen kansan varusmiehet kavalasti USA:n sotaisten presidenttien, senaatin ja kongressin vallan alle. Samalla kaavalla kuin Ukrainassa, koska USA:lla ei ole sotaan tarvittavia maajoukkoja.

        USA:n TARVITSEE TEHDÄ VAIN PROVOKAATIOT, JOLLOIN SUOMEN VARUSMIEHET VIEDÄÄN VÄKISIN SOTAAN VENÄJÄÄ VASTAAN.

        Siksi myös Ukrainan varusmiehet huijattiin valheilla kuolemaan USA:n olemattomien joukkojen sijasta.

        [VICTORIA NULAND PETTI LIITTOLAISENSA: "FUCK THE EU".

        USA RÄJÄYTTI HALPAA KAASUA SAKSAAN JA MUUALLE MANTEREELLE KULJETTANEEN NORD STREAMIN, MISTÄ EU-MAAT KÄRSIVÄT. USA HYÖTYY, MYY 8 KERTAA KALLIIMPAA NESTEYTETTYÄ KAASUA]


        moderndiplomacy.eu

        4. kesäkuuta 2018

        "Ukraina [JA SUOMI] — Venäjän naapurimaa — muuttui yht'äkkiä raivokkaan vihamieliseksi Venäjää kohtaan vuonna 2014.

        Ukrainan demokraattisesti valitun puolueettoman hallituksen korvaaminen helmikuussa 2014 raivokkaasti Venäjän vastaisella hallituksella oli väkivaltainen tapahtuma, joka tuotti paljon ruumiita.


        "On selvää, että VICTORIA NULAND, USA:n presidentin Barack Obaman keskeinen agentti, joka valvoi vallankaappausta Ukrainassa ainakin helmikuussa 2014, jolloin se huipentui, oli ratkaisevassa asemassa paitsi Ukrainan nykyisen [artikkeli kirjoitettu 4.6.2018] laillisen hallituksen syrjäyttämisessä, myös sen korvaajan, raivokkaasti venäläisvastaisen pienen äärioikeiston valinnassa ja asettamisessa.

        Tammikuun 27. päivän 2014 puhelinkeskustelu VICTORIA NULANDIN ja Yhdysvaltain Ukrainan suurlähettilään Jeffrey Pyattin välillä oli erityisen merkittävä tapahtuma, ja se ladattiin YouTubeen 4. helmikuuta 2014.

        Nuland hylkäsi tuolloin EU:n toiveen Ukrainan demokraattisesta mutta vähemmän korruptoituneesta hallituksesta, ja Nuland sanoi tunnetusti tuossa puhelussa:

        "Fuck the EU"

        Hän kehotti Pyattia valitsemaan sen sijaan raivokkaasti venäläisvastaisen ja äärioikeistolaisen Arseni Jatsenjukin.

        Tämä keskeinen tapahtuma tapahtui 24 päivää ennen kuin Ukrainan presidentti Viktor Janukovitsh syrjäytettiin 20. helmikuuta ja 30 päivää ennen kuin Ukrainan hallituksen johtoon valittu uusi henkilö, Jatsenjuk, nimitettiin virallisesti hallitsemaan nyt selvästi FASISTISTA MAATA. Hän sai tämän virallisen nimityksen 26. helmikuuta.

        — Tämä oli kuitenkin vain muodollisuus: Obaman agentti VICTORIA NULAND oli jo valinnut hänet 27. tammikuuta.".

        [Sama kaava Suomessa, Ruotsissa ja Ukrainassa.

        Suomessa on vain yksi "diktaattori" S. Niinistön Kokoomuksen eli USA:n vallan alla oleva fasistinen sotapuolue valtioneuvostossa ja eduskunnassa vaalikaudesta toiseen.

        S. NIINISTÖN FASISTINEN DIKTATUURI:

        "PARLAMENTAARINEN YHTEISTYÖ YLI VAALIKAUSIEN".

        NIINISTÖN PERUSTUSLAIN VASTAINEN DIKTATUURI: "PARLAMENTAARINEN YHTEISTYÖ".

        YLE, MTV, KAIKKI SANOMALEHDET, 2014 S. NIINISTÖN PERUSTAMA FASISTINEN MEDIAPOOLI TUOTTAA VENÄJÄ-VASTAISTA PROPAGANDAA, AIVOPESUA.]


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        SUOMESSA, RUOTSISSA JA UKRAINASSA USA:n VALLANKAAPPAUKSET VUONNA 2014

        Venäjä-vihaajat V. Nuland ja S. Niinistö.

        EU-maita, kuten Suomea sijaissotijoiksi USA:n joukkojen sijasta eli proxy-sotaan Venäjää vastaan lietsova Victoria Nuland vastaa USA:n vallankaappauksista ja sotien lietsonnasta, provokaatioista.

        Victoria Nulandille "Hyödyllinen idiootti": KOKOOMUS — S. Niinistö ja A. Stubb, valtioneuvosto, eduskunta, oikeuskansleri, Supo, Puolustusvoimat, Valtakunnanoikeus.

        Vuonna 2014 maanpetoksellinen S. Niinistö ja sotarikoskopla valmisteli ja toi SUOMEN KANSALTA SALASSA USA-NATO:n Suomeen.

        Maanpetoksellinen S. Niinistö ja rikoskopla päästi sotia aloittavan imperialistisesti laajenevan USA-NATO:n Suomeen provosoimaan sotaa Venäjää vastaan.

        Näin maanpetoksellinen S. Niinistö ja rikoskopla huijasi Suomen kansan varusmiehet kavalasti USA:n sotaisten presidenttien, senaatin ja kongressin vallan alle. Samalla kaavalla kuin Ukrainassa, koska USA:lla ei ole sotaan tarvittavia maajoukkoja.

        USA:n TARVITSEE TEHDÄ VAIN PROVOKAATIOT, JOLLOIN SUOMEN VARUSMIEHET VIEDÄÄN VÄKISIN SOTAAN VENÄJÄÄ VASTAAN.

        Siksi myös Ukrainan varusmiehet huijattiin valheilla kuolemaan USA:n olemattomien joukkojen sijasta.

        [VICTORIA NULAND PETTI LIITTOLAISENSA: "FUCK THE EU".

        USA RÄJÄYTTI HALPAA KAASUA SAKSAAN JA MUUALLE MANTEREELLE KULJETTANEEN NORD STREAMIN, MISTÄ EU-MAAT KÄRSIVÄT. USA HYÖTYY, MYY 8 KERTAA KALLIIMPAA NESTEYTETTYÄ KAASUA]


        moderndiplomacy.eu

        4. kesäkuuta 2018

        "Ukraina [JA SUOMI] — Venäjän naapurimaa — muuttui yht'äkkiä raivokkaan vihamieliseksi Venäjää kohtaan vuonna 2014.

        Ukrainan demokraattisesti valitun puolueettoman hallituksen korvaaminen helmikuussa 2014 raivokkaasti Venäjän vastaisella hallituksella oli väkivaltainen tapahtuma, joka tuotti paljon ruumiita.


        "On selvää, että VICTORIA NULAND, USA:n presidentin Barack Obaman keskeinen agentti, joka valvoi vallankaappausta Ukrainassa ainakin helmikuussa 2014, jolloin se huipentui, oli ratkaisevassa asemassa paitsi Ukrainan nykyisen [artikkeli kirjoitettu 4.6.2018] laillisen hallituksen syrjäyttämisessä, myös sen korvaajan, raivokkaasti venäläisvastaisen pienen äärioikeiston valinnassa ja asettamisessa.

        Tammikuun 27. päivän 2014 puhelinkeskustelu VICTORIA NULANDIN ja Yhdysvaltain Ukrainan suurlähettilään Jeffrey Pyattin välillä oli erityisen merkittävä tapahtuma, ja se ladattiin YouTubeen 4. helmikuuta 2014.

        Nuland hylkäsi tuolloin EU:n toiveen Ukrainan demokraattisesta mutta vähemmän korruptoituneesta hallituksesta, ja Nuland sanoi tunnetusti tuossa puhelussa:

        "Fuck the EU"

        Hän kehotti Pyattia valitsemaan sen sijaan raivokkaasti venäläisvastaisen ja äärioikeistolaisen Arseni Jatsenjukin.

        Tämä keskeinen tapahtuma tapahtui 24 päivää ennen kuin Ukrainan presidentti Viktor Janukovitsh syrjäytettiin 20. helmikuuta ja 30 päivää ennen kuin Ukrainan hallituksen johtoon valittu uusi henkilö, Jatsenjuk, nimitettiin virallisesti hallitsemaan nyt selvästi FASISTISTA MAATA. Hän sai tämän virallisen nimityksen 26. helmikuuta.

        — Tämä oli kuitenkin vain muodollisuus: Obaman agentti VICTORIA NULAND oli jo valinnut hänet 27. tammikuuta.".

        [Sama kaava Suomessa, Ruotsissa ja Ukrainassa.

        Suomessa on vain yksi "diktaattori" S. Niinistön Kokoomuksen eli USA:n vallan alla oleva fasistinen sotapuolue valtioneuvostossa ja eduskunnassa vaalikaudesta toiseen.

        S. NIINISTÖN FASISTINEN DIKTATUURI:

        "PARLAMENTAARINEN YHTEISTYÖ YLI VAALIKAUSIEN".

        NIINISTÖN PERUSTUSLAIN VASTAINEN DIKTATUURI: "PARLAMENTAARINEN YHTEISTYÖ".

        YLE, MTV, KAIKKI SANOMALEHDET, 2014 S. NIINISTÖN PERUSTAMA FASISTINEN MEDIAPOOLI TUOTTAA VENÄJÄ-VASTAISTA PROPAGANDAA, AIVOPESUA.]

        Kyllä. Samaa mieltä. Pakkohoitoa lisää mt-potilaille.


      • Anonyymi

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        🍒 ­N­­y­­­m­f­­­o­m­­­a­­­a­­­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


      • Anonyymi

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        😋 ­­N­­y­­m­­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18262114

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Meneppä se sanomaan sotaveteraaneille jos hekin aikaan olis ajatellut samoin. Eli jos ees olisit syntynyt niin olisit Ukrainassa sotimassa tai vankilassa tai maanpaossa jos nämä rohkeat isämme eivät olisi puolustaneet.

      • Anonyymi

        Kävin sanomassa, että äänet Haavistolle! Jotta pysymme Suomena! Itsenäisyyshän on menetetty lopullisesti..


    • Anonyymi

      Kun Putin iskee ydinaseilla, niin Haavisto ja suomalaiset sanovat ettei meille sellaisia, kiitos vaan!! Meille riittää ihan vaan panssarit ja tykit!!

      • Anonyymi

        Turha se Suomeen on ydinaseita tuoda. Liian lähellä rajaa ja ne ammuttaisiin jo lähdössä alas.

        Eikä panssareita ja tykkejäkään tarvita. Ainoastaan valkoisia lippuja!


    • Anonyymi

      Niin, kaikki reippaat nuoret miehet ja naiset hakemaan turvapaikkaa - vaikka Syyriasta tai Sudanista.

      • Anonyymi

        Hyvä idea, mutta toteutus on toinen. Noissa maissa toteutetaan vain pois lähtevää turvapaikka politiikka


    • Anonyymi

      Nykyhallitus joutuu leikkaamaan juuri sen vihervasemmisto hallituksen ylettömän velanoton takia, että saataisiin suomen talous kuntoon.
      Enää ei jaeta kaikkea hyvää kaikille ja se on vaan hyvä asia.
      Menkää töihin jos tuet ei riitä.

      • Anonyymi

        Jep. Rahat pois suomalaisilta ja lähetetään ne triplana Ukrainaan. Eli aivan hukkaan heitetään rahaa tällä hetkellä ja ne otetaan köyhimpien suomalaisten taskusta pois.

        Voin tulla sulle töihin, kunhan sulla on tarjota kokoaikaista kevyttä ja monipuolista työtä, siedettävällä palkalla?


    • Anonyymi

      Stubb voitti vaalit jo silloin kun asettui ehdokkaaksi. Hyvät Veljet voittaa aina. Loppu on pelkkää teatteria ja kansan hämäystä.

      • Anonyymi

        Kansahan on puhunut ja enemmistö kuuluu näihin Hyvät Veljet sekopiän salaliittoon.

        Näinhän juuri itse sanoit ja hyvä kun enemmistön ääni tulee kuuluviin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kansahan on puhunut ja enemmistö kuuluu näihin Hyvät Veljet sekopiän salaliittoon.

        Näinhän juuri itse sanoit ja hyvä kun enemmistön ääni tulee kuuluviin.

        Kansaa on helppoa hämätä, kun medialla voi vaikutta ja gallupit voi ostaa. Kaikki toimii, kun on rahaa millä pyörittää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kansaa on helppoa hämätä, kun medialla voi vaikutta ja gallupit voi ostaa. Kaikki toimii, kun on rahaa millä pyörittää.

        Jaahas. Sitä on alettava keräämään Strengelin taakse rahaa, jotta STRENGEL PRESSAKSI 2030!


    • Anonyymi

      Ei tarvitse olla ennustaja, kun tietää Stubbin voittavan ylivoimaisesti. Eikä kyse ole taidoista, vaan kun vastakkain on laitettu taas pakoputkimies. Näin kävi viime vaaleissa, sama toistuu.

    • Anonyymi

      Haavisto lupasi MTV:n vaalitentin loppupuheessaan:

      "Haluan antaa suomalaisille kuuden vuoden lupauksen. Siihen kuuluu ensimmäisenä rauha - Suomi pidetään rauhan tilassa, ja teemme työtä rauhan eteen lähialueillamme ja maailmalla."

      Kirjoitti saman myös varmemmaksi vakuudeksi X:ään:

      https://twitter.com/Haavisto2024/status/1755321163406787070

      Eihän nyt hyvänen aika kukaan täysjärkinen presidenttiehdokas, edes siviilipalveluksen suorittanut, voi mennä lupaamaan rauhaa kuudeksi vuodeksi! Jos Venäjä hyökkää NATO-maahan, olemme mahdollisesti sodassa ja jos Venäjä hyökkää Suomeen, olemme varmasti sodassa. Rauha ei ole Haaviston käsissä sitten lainkaan vaan hyökkäyksestä päättää Putin tai seuraajansa.

      Vai tottelisiko Suomen armeija, laskisi aseet, jättäisi hävittäjät kentille ja antautuisi, jos ylipäällikkö Haavisto niin määräisi?

    • Anonyymi

      Vihervassarin aloitus. Jossa huutaa äpätoivoaan. Ja purra ei nosta palkkoja. Eduskunnan palkat ( jotkaovat palkkioita) päätää ulkopuolinen taho.

      • Anonyymi

        Ja sä olet demari elätti eli sossun rahat maistuu, työ ei?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja sä olet demari elätti eli sossun rahat maistuu, työ ei?

        Onneks saatiin pressa joka ärsyttää puttee :D


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5519
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3405
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1883
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1865
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1709
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1548
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1463
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1337
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1336
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      22
      1305
    Aihe