Onko Stubb Hetero vai Biseksuaali?

Anonyymi-ap

Asia jota ei ole tuotu kampanjan aikana esiin. Kuitenkin netistä löytyy arkistoitu Wikipedia sivu Stubbista vuodelta 2011, jossa lukee yksityiselämä kohdassa, että hän on bi. Jos näin olisi ollut tasapuolista tuoda asia esiin, koska monet kuvittelevat äänestävänsä heteroa.
https://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=Alexander_Stubb&oldid=10339790&fbclid=IwAR1WAIF41nGGNFJLuCgJg1oBLCv6_-n3qiZ33extCQYiiV1PAjyX3T-hvX0#Yksityisel

35

1163

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      eikö Suomesta löydy täys-heteroehdokasta ollenkaan, ja vain pekka moititaan, vaikka stubbikin on tunnustanut reilusti olevansa " miehiin päin"

      • Anonyymi

        miesten miehiä molemmat, hyvä Suomi


    • Anonyymi

      Medialla on niin suuri vaikutus tavallisen kansalaisen äänestyskäyttäytymiseen, että toivoisi siltä tasapuolisuutta jos/kun käsitellään ehdokkaiden sukupuolista suuntautuneisuutta (eihän se ole edes välttämätöntä, paitsi edustusmielessä ulkomailla). Onhan se aika epäreilua, jos Pekan homoudella spekuloidaan, mutta ollaan hiljaa Alexin Bi-seksuaalisuudesta, josta hän on itse antanut lausunnon kokoomuksen omassa Nykypäivä-lehdessä 3/2004. Eihän tuo seikka ole tärkeää itse presidentin tehtävien hoidossa, mutta monien suomalaisten vaalikopissa saattaa vaikuttaa mielen taka-alalla pelkästään Haaviston "poikkeama normaalista". Tasapuolisuutta julkisuuteen, ettei tule ikäviä ja kaunaisia jälkipuheita ja -todisteluita, kun niitä sitten riittäisi kuitenkin, että "miksi ei kerrottu kaikkea ja kuka esti..." TOIVON RUNSASTA ÄÄNESTYSPROSENTTIA JA HYVÄÄ , YHTENÄISTÄ VAALI-INTOA KAIKILTA SUOMALAISILTA !
      sama sekoittava juttu tuon seksuaalisen suuntautumisen kanssa: itse tunnusti kokoomuksen NYKYPÄIVÄ-lehdessä olevansa bi-seksuaali ja nyt on asiasta visusti hiljaa, että Pekan homous korostuisi äänestäjien mielessä.... samaa sakkia - melkein...
      Reiluuden nimissä Stubb olisi voinut Pridesta puhuessaan myös tunnustaa antaneensa vuonna 2004 haastattelun biseksuaalisuudestaan. Tämä toki on jokaisen yksityisasia, mutta avoimuutta näissä asioissa toivottaisiin myös presidentiltä. Etenkin kun Haaviston kohdalla vastaavaa keskustelua ahdasmielisyydestä on käyty kyllästymiseen asti
      eli miesten miehiä molemmat, hyvä Suomi
      EIPÄ TUO HAITTAA VAIKKA STUBBI ONKIN BI, KUN ITSE OLEN UMPIHETERO, vaimoni on lesbo, miesystäväni hintti ja itse olen siltä väliltä ja milloin mitenkin päin.... happee
      Stubb ei kiireittensä vuoksi ehtinyt vastaamaan kysymykseen sukupuolisesta suuntautumisesta. Ei voinut vastata mitään, olisi molemmissa tapauksissa menettänyt äänestäjiä. Taktikoija, tyypillistä Stubille.
      päteviä ehdokkaita ovat molemmat ja omalla tavallaan edustavat puolisot, eikä Stubbin ilmoitusta bi-seksuaalisuudestaan v. 2004 juuri kukaan enää muista - tai se hyväksytään nykyaikaan kuuluvana, kuten Haavistonkin taipumukset.
      Stubb ei Iltalehden tentissä kysyttäessä tuominnut homofobiaa yksiselitteisesti siten, kuten aiempana ajankohtana toisessa tentissä tuomitsi rasismin. Mielestäni tämä osoittaa törkeää vastaehdokkaan, sekä ennen kaikkea kaikkien Suomen seksuaalivähemmistöjen kunnioituksen puutetta.
      Kyllä Stubb olisi voinut bisexuaalisuutensa myöntää. Varsinkin kun Haaviston yritystä jo kolmannen kerran Presidentiksi häiritsee seksuaalinen suuntautuminen. Kansa saisi oikeaa kuvaa ehdokkaista myös tässä suhteessa.
      Alex - Tom of Finland Presidenti tekee hyvää Suomen kansainväliselle imagolle!

      • Anonyymi

        Haavisto veti niukasti pidemmän korren toisen kierroksen tenteissä IL-raadin arvioiden mukaan. Haavisto sai toisen kierroksen tenteistä yhteensä 28 leijonaa ja kaksi lammasta, Stubb puolestaan 25 leijonaa ja kolme lammasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haavisto veti niukasti pidemmän korren toisen kierroksen tenteissä IL-raadin arvioiden mukaan. Haavisto sai toisen kierroksen tenteistä yhteensä 28 leijonaa ja kaksi lammasta, Stubb puolestaan 25 leijonaa ja kolme lammasta.

        Ulkoministeri Stubb varoitti jo vuonna 2008 aggressiivisen Venäjän tuomista haasteista, mutta 2010-luvun käytännön politiikassa Stubb ei näytä omia varoituksiaan uskoneen.
        Ministeripesteissään Stubb puolusti muun muassa energia- ja talousyhteistyötä vielä senkin jälkeen, kun Venäjä valloitti laittomasti Krimin.
        Krimin valloituksen jälkeen pääministeri Stubb syytti Venäjän uhasta varoittaneita Venäjä-vastaisuudesta.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Elisabeth Rehn tukee Haavistoa ei Stubbia.


    • Anonyymi

      Tämä aloitus on vihervasemmiston epätoivoinen yritys kalastaa ääniä Pekan ja Antoonion mäntyniemen valloitusta varten. KYLLÄ äänestämme 8 pidetään Suomi Suomena 8.

      • Anonyymi

        Stubbilla pullat hyvin uunissa ja voita leivän molemmin puolin!
        Mutta eihän siinäkään mitään laitonta nykysellään, että tykkää sukupuolisestikin molemmista sukupuolista.
        Vaihtelun sanotaan virkistävän ...


    • Anonyymi

      On se merkillistä kun molemmat ehdokkaat ovat homoja.

    • Anonyymi

      Ei Haaviston homous sinänsä häiritse, kuin ei sekään jos Stubbi olisi hieman myös miehiin päin...ongelmana ainakin minulle olisi Antonio Flores Suomen ensimmäisenä puolisona virnistelemässä aviomiehensä rinnalla ja vastaanottamassa juhlavieraita pressan linnan itsenäisyyspäivän vastaanotolla. Minua voi kutsua vanhanaikaiseksi konservatiiviksi ja vaikka homofobiksi, mutta en kyllä voi kannattaa homoparia Suomen presidenttipariksi.

      Per**le, jotain rotia sentään!

      • Anonyymi

        No sinähän olet juurikin vanhanaikaisesti homofobioinen.
        Tervetuloa nykyaikaan ja vuoteen 2024!

        Suomihan on moderni ja kansainvälinen oikeusvaltio, niin minkäs takia täällä ei elettäisi lakiemme mukaan yhdenvertaisina kansalaisina??!


      • Anonyymi

        Melko matalaotsaista ajattelua sinulta. Maailmassa on yli 200 eläinlajia joissa esiintyy homoseksuaalisuutta, mutta vain yksi laji jossa esiintyy homofobiaa. Nykyaikaan ei kuulu tuollaiset ennakkoluulot, joita sinulla on. Nuoret onneksi ovat suvaitsevia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Melko matalaotsaista ajattelua sinulta. Maailmassa on yli 200 eläinlajia joissa esiintyy homoseksuaalisuutta, mutta vain yksi laji jossa esiintyy homofobiaa. Nykyaikaan ei kuulu tuollaiset ennakkoluulot, joita sinulla on. Nuoret onneksi ovat suvaitsevia.

        Samoin on ihonväriä koskevien ennakkoluulojen laita. Varmaan osa kansasta voisi hyväksyä vähän tummemmankin ehdokkaan, kunhan puhuu sujuvasti maan virallista kieltä ja arvot ovat sopivia siihen yhteiskuntaan.


    • Anonyymi

      Vihreä valhe

    • Anonyymi

      KOKOOMUS TUPPI ON TÄYS JUNTTI ILMAN MINKÄÄNLAISIA KÄYTÖS TAPOJA HÖRHÖTTÄÄ KUN VANHA RUUNA. NAURAN VIIKON SELÄLLÄÄN KUN TUPPI HÄVIÄÄ KISAN VARMAAN MONI MUUKIN JA OTTAA SANTTUA PULLOSTA.

    • Anonyymi

      Se on yksi Koomuksen varjelluista salaisuuksista, että seksuaalivähemmistöjä kaihtavat äänestäjät äänestäisivät Stubbia.

      • Anonyymi

        Mitenkähän moni jo ennakkoon äänestänyt haroneekaan harmaita hiuksiaan ja pyöritellöön päätänsä maailman menolle?


    • Anonyymi

      no, onhan se stub-BI BI-SEKSUAALI, kun on itse sen kertonut kokoomuksen NYKYPÄIVÄ-LEHDESSÄ 3/2004. ei kai omaan lehteensä valehtelisi, VAI?????????????
      HALUSIKO VAAN PAREMMAN ASEMAN PRIDE-liikkeessä silloin... jospa se ei oo KOKopäivä homo - mitä välii!

      • Anonyymi

        yleensäkin näitä poikkeavia hitsataan joka ohjelmaan nykyään liikaakin, niin hyvin passaa että pressakin on bi - olihan edellinenkin pedofiili, kun pääsi venakkohuorista vähemmälle, ettei tarvinnu niitä naiskennella eduskunnan saunassa, kun h. jaskari sinne niitä maksoi...
        poliisitutkinnat tuosta kokoomusjohtoinen poliisilaitos erottamalla tutkijat...


      • Anonyymi

        Tulee ihan mieleen edelliset pressanvaalit kun Niinistön kannattajien suurin iskulause oli Halosen suuntautuneisuus Seta-jäsenyyden takia.
        Silloinhan perusteltiin ettei kukaan "normaali" mene mukaan homo- tai lesbojärjestön toimintaan ellei hän ole itse tullut kaapista ulos.
        No nyt kun Kokoomuksen mies on samalla linjalla niin tuulitakit kääntyy viuh viuh.


      • Anonyymi

        kokoomus kiistää eli valehtelee niin kauan kunnes totuus eli stubbin lausuma tulee esiin-

        sitten alkaa salailu-

        sama taktiikka kuin edellisenkin kokkareen pedofiilin kanssa?


      • Anonyymi

        HURRIHOMO!!!!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        HURRIHOMO!!!!!!

        Stubb itse on tuon kertonut...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Stubb itse on tuon kertonut...

        Stubbi ja kokoomus muokkaa Stubin elämän tiedot meille äänestäjille sopivaksi-

        ...maailmankiertäjä huuhari-Stubb siis muuten asuu etävaimostaan 2000 km päässä Lontoosta...


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Haavisto muuten vastustaa tuota asiaa!


    • Anonyymi

      Asioita yritetään peitellä, näin se menee. Suomi on kuin Neuvostoliitto. Näyttääkö Stubb heterolta? Mun tutka harvoin erehtyy.

    • Anonyymi

      On.

    • Anonyymi

      Mitä väliä ?

    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      51
      3636
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      12
      2098
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1584
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      15
      1434
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1391
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      20
      1312
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1208
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1134
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1079
    10. 23
      1059
    Aihe