Miksi luokkakaverini syrjivät minua?

Anonyymi-ap

Siis ole yhdeksäs luokkalainen ja minulla oli luokallani kavereita, jotka olivat kanssani koulussa vielä kasilla, mutta kesäloman jälkeen kaikki vain lähtivät pois luotani tai sietivät seuraani erittäin vastahakoisesti.
Se ei ollut ihan selkeää heti koulun alkaessa, mutta jouluun mennessä he selkeästi häipyivät, jos olin lähellä. Jos joku joutuu istumaan viereeni tunnilla tai ruokalassa, he sanovat, että joutuvat uhrautumaan ja että muiden tulisi muistaa se uhraus. Tai jos olemme koulussa matkalla johonkin ja minä kävelen jonkun ryhmän takana tai edessä, he tekevät selkeästi välimatkaa minuun esim. juoksemalla tai hidastamalla vilkaistuaan minua.
Ja siis en ole viettänyt aikaa luokkalaisteni kanssa vapaa-ajalla, mutta minulla on ollut muita kavereita ja harrastuksia samoin kuin heilläkin. Minulla ei kuitenkaan ole Snapchattia, tai oikeastaan en käytä sitä, joten se saattaa olla suurempi syy syrjintään. Siis, koska kaikki viestittely tapahtuu siellä. Jos istutaan vierekkäin välitunnilla, saatetaan olla ihan hiljaa ja puhumatta, mutta lähettää samalla toiselle kuvia ja viestejä. Ja jos joku tekee jotain, siitä saa tiedon vain snäpin kautta. Eli jään ulkopuolelle viestinnässä.
Syy saattaisi olla myös, että ajattelen asioita usein järjen kannalta. Eli en tee oppitunneilla kaikkea, jotta en oppisi, vaan yritän oppiakin jotain. En siis vain pälpätä tai katso puhelinta vaan opiskelen. Ja sitten kaikki valittavat, että läksyt ovat vaikeita ja että kokeissa on asioita, joita ei kerrottu tunnilla.
En myöskään ymmärrä hapettumista, nuuskan käyttöä ja juopottelua. He suorastaan ihannoivat niitä! Siis he eivät välitä terveysvaikutuksista ja minua ärsyttää. Jos he ovat minulle vihaisia siitä, että olen liian kiltti, niin he ovat pöljiä. Tupakointi pilaa terveyden nuuskan kanssa ja juopottelua saa tarpeeksi aikuisenakin. Isäni on muutenkin alkoholisti, joten en oikein arvosta juomista, koska olen saanut nähdä sitä jo tarpeeksi.
Ja se jatkuva rahan tuhlaus. Käydään vähintään kerran päivässä kaupassa ja sitten valitetaan, että rahat loppuu. Ostetaan jatkuvasti karkkia ja uusia vaatteita sekä tietenkin energiajuomia. Miksi pitää? Siis he eivät käy koulussa syömässä, valittavat nälkää ja rahan tuhlausta, mutta eivät tajua syytä? Tietenkin rahaa menee, jos ostaa itse ruokaa koulussa tarjotun tilalle!
Joo, tässä on varmaan kaikki syyt, mitkä keksin muiden vihaamisen syiksi. He ovat muutenkin perustaneet jo liittoumia (kutsun sillä nimellä heidän kaveriporukoitaan, koska he ovat hirmu pinnallisia), joissa he päättävät ketkä ovat hyviä ja huonoja ulkonäön perusteella. He eivät näytä erityisen iloisilta itsekään, koska he eivät todennäköisesti uskalla ilmaista vapaasti mielipidettään. Ja se aasinauru. Onko se muka tyylikästä, että hirnutaan mahdollisimman kireällä äänellä kaikelle vähänkin hauskalle tai oudolle? Siis en ymmärrä.
Seiskalla ja kasilla olin siis yhdessä liittoumasta (kaveriporukassa) ja olin ihan onnellinen. Luin kirjoja, kun muut olivat puhelimella sillä pidän lukemisesta ja välillä keskustelin muiden kanssa ihan tavallisesti. Mutta nyt ysillä minua on alettu syrjimään ja olisi kiva tietää, onko vika minussa? En oikein ole puhunut tästä kenellekään, koska en saisi kuitenkaan apua heidän mielipiteidensä muuttamisessa, koska he eivät kuuntele aikuisia ja pitävät turhina toruja, joita he saavat esim. vapettamisesta.
Eli olenko vain huono ihminen, jota saa kohdella parhaimmillaankin kuin vain ilmaa? (Siis en edes haise pahalta, joten muut eivät voi oikein karttaa minua edes hajun takia)

3

173

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olet siirtynyt siihen vaiheeseen kehityksessäsi, jossa enenevässä määrin ympärilläsi olevien perus taulapäiden henkinen kasvu loppuu. Eli, henkinen kapasiteetti on saavuttanut huippunsa ja jäljellä on enää sekoilua ja lisääntyminen.

      Ja ne on nyt vaan kollektiivisesti aistineet, että sinä vielä kehityt. Se on hyvin pelottavaa ja alleviivaa omia vajavaisuuksia, joten apinalauman tavoin silloin aletaan heitellä kakkaa.

      Kasvata kontaktipintaa, eli ympyröitä joissa pyörit. Luo ystävyyksiä koulun ulkopuolelle: harrasta, juttele vähän vanhemmille tyypeille. Kaikki tuo vähentää koko asian merkitystä, koska tuskin voit korjata sitä.

      Eikä sekään ole hyvä, että kehittyvässä iässä sosiaalisia suhteitasi dominoi joku random alikehittynyt heimo.

      Tärkeintä on, että sinä muutat peliä. Muihin et voi vaikuttaa.

    • Anonyymi

      Vaikuttaa tyttöjen touhulta: Ootko muita nätimpi, pidempi vai onko sulla isommat tissit?

      (Älä tietenkään vastaa tuohon, mutta mieti noita!)

    • Anonyymi

      Miksi edes haluaisit olla niiden kanssa?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 173
      5109
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4613
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2946
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1947
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1737
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1720
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1716
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1623
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe