290 tonnia per vuorokausi

Anonyymi-ap

Kiinalainen bisnes saa luvan työntää mereen jätettä 290 tonnia päivässä. Suomen viranomaiset ovat rikollisia salliessaan meremne pilaamisen.

30

811

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomenlahti kaipaa suolapulssia jonka akkutehdas takaa. Se ei ole jätettä vaan puhdistaa Venäjältä tulevaa wc-lietettä rannikkomme edustalta. En enää halua uida lietteessä niinkuin nyt, jos menen uimaan.

    • Anonyymi

      Viran omaiset on sentään kouluja käyneitä ja tietää vähän paremmin
      Myllykylän mölyapinat ja torukahvilan eläkeläiset menee mututuntumalla. Ei oo vaikeeta miettiä kummat tietää paremmin

      "markkinat"

    • Anonyymi

      Venäjä ja Kiina isännöivät Kymenlaaksoa, eivätkä hälytyskellot soi. Eivät soi, koska viranomaiset on ostettu. Näin oli myös RosatomFennovoiman kanssa.

    • Anonyymi

      Suolapussien kaipaajilla taitaa olla terveysvaivoja jo ihan omasta takaa.

    • Anonyymi

      Haminan edustan mökkisaarten arvo romahtaa.

      • Anonyymi

        Tammioon asti ei varmaan saastuminen ulotu! Kyllä Renny (Johanna "Cockilan" aviomies ja 2 ...siis 3 lapsen isä) hoitaa.


    • Anonyymi

      Onko investoinnit päätetty? Jos ei niin en hirveästi olisi huolissani. Eiköhän ne tehdä lopulta ihan muualle.

    • Anonyymi

      Vain ahne idiootti, joka olettaa saavansa henkilökohtaista hyötyä tuollaisen ympäristön raiskaajien tehtaan tulosta paikkakunnalle, voi puolustaa sitä.
      Kiina on turmellut pahoin oman ympäristönsä ja valtaa nyt alaa kaikkialta maailmasta hyvällä menestyksellä. Kiina on voimakas hybridivaikuttaja, joka hallitsee monipoliasemastaan käsin nykyteknologioita. Rahaa virtaa ja viihdehakuisen ihmiskunnan nuoret jäsenet kulkevat yhtenä zombielaumana sinne minne ohjataan (>tylsistäminen). Hyvänä lisänä vallan kahmimisen hankkeissa ovat takapajuloitten suolapussiteoreetikot, jotka kaipaavat ajasta toiseen isoon syliin, johon käpertyä uneksimaan.

    • Anonyymi

      Me(kin) elämme RIKOLLISVALTIOSSA.
      Tuhansien luontoa puolustavien ihmisten valituksilla ei ollut mitään vaikutusta. Päättäjät on selvästi ostettu tämän meren pilaamishankkeen taakse. Muualla jätteet puhdistetaan, mutta Haminassa niin ei tarvitse tehdä. Meillä on mielipiteen vapaus ja valitusoikeus, mutta se ei tarkoita yhtään mitään. Pelurisakki, joka antaa luvat ympäristön turmelemiselle oikein valtiovallan tuella, ansaitsee korkeampien voimien kirouksen.

      • Anonyymi

        Ajaaks PJ jo uudella korruptio-mersulla?


    • Anonyymi

      Ja minkäs sinä viherkommari sille voit?

    • Anonyymi

      Suolapulssin lisäksi paikallistalous saa voimakkaan pulssin nykyisine korinan tilalle. Tervetullut muutos nykymenoon!

      "markkinat"

    • Anonyymi

      Ympäristön raiskaus on ympäristön raiskaus, eikä se siitä muuksi muutu. Taas kerran pikku Suomea viedään kuin pässiä narussa, aivan kuten tehtiin Venäjän kanssa. Mikään ei korvaa pilattua luontoa, mutta sepä ei näytä vallanpitäjiä, eli rahapiirejä, tai heidän lemussaaan viihtyviä rassukoita häiritsevän.

    • Anonyymi

      Luonnon raiskari nukkuu huonosti. Ähä.

    • Anonyymi

      Suomi on hybridivaikuttamisen kohteena. Kiina haluaa jalansijaa Kymenlaaksossa. Sivussa tuhoutuu vielä suhteellisen puhdas meriluonto. Sota tämäkin. Uhrina myös tulevaisuuden ihmiset, meidän omat lapsemme. Päättäjät ovat tehneet tässä täysin edesvastuuttoman päätöksen ja herääkin kysymys, miksi?
      Tiedoksi muuten se, että sähköautoistuminen ei ratkaise meidän ongelmiamme tällä planeetalla, yhtälö on mahdoton, vaikka miten laskisi. Mahtavat kiinalaiset pelurit nauraa suomalaisille typeryksille, jotka uskovat mitä vain juttuja.

      • Anonyymi

        Sinua emme kuitenkaan usko.

        "markkinat"


    • Anonyymi

      No joo, olen helppoheikki heppoisella verkkotorilla ja kauppaan kuivuneita kuminauhoja tutulla brändillä ja perävalotakuulla. Puolustan keinottelijain oikeutta riistää luontoa, toiveissani mainoskuulakärkikynän saaminen pitkän, kermanvärisen auton ikkunan kautta rikkaalta herralta, ennen tämän häipymistä pippurin kasvumaille lupaussalkkunsa kanssa, kun kuolleiden kalojen haju on jo alkanut tunkeutua paikkakunnan kasvuvauhtimarakattien karvaisiin neniin.

      "markkinat"

    • Anonyymi

      Ja toivon sellaista jossa on neljä väriä ja sen saa taskusta roikkumaan, eikä kuivu heti ja siinä voisi lukea vaikka kiinaksi Hamina jolla kirjoitella lehden reunaan luonnoksia tänne lähetettäväksi.

      "Makkara"

    • Anonyymi

      Kiina, Intia, Afrikka.. kaikki tuottavat jätettä ja saasteita enemmän päivässä kuin Suomi koskaan mutta koska EU miljardöörit keräävät rahaa ilmastonmuutos hysterialla niin sen nimissä kaikki suomalaiset rahastetaan rutiköyhiksi...

    • Anonyymi

      Talvivaara/Terrafamen sai aikoinaan luvan laskea sulfaattipitoiset käsitellyt jätevetensä suoraan Sotkamon Nuasjärveen.
      Haminassa oivallettiin ottaa mallia Terrafamelta, joka laimentaa jäteveden puhtaan järviveden kanssa esisekoittamossa ennen epävirallista mittauspistettä !
      Jos kyseinen tapa kelpasi sisävesillä niin miksipä ei meren rannassa...

      Muuttuuko lasillinen virtsaa juomakelpoiseksi sekoittamalla se ensin litraan vettä?

      (Terrafamen toiminnan kasvun myötä jäteveden sulfaatin ja muiden myrkkyjen määrä on noussut 3-5 kertaiseksi alkuperäisluvitukseen verrattuna, sama on odotettavissa myös Haminassa.)

    • Anonyymi

      On se kumma, että muualla nämä jätteet puhdistetaan, mutta hurmaava maailmanluokan pikkukaupunki Hamina on poikkeus. Meren ekosysteemin pilaamiselle liputtava kaupunki saa aikaan sen, että ympäristörikoksen valmistelun lisäksi se murhaa maineensa ja sen mukana monet mahdollisuutensa. Suuret saastuttavat tehtaat ovat menneisyyttä, sillä jos on toisin, meillä ei ole tulevaisuutta. Suuri ei ole kaunista, kun se on ahneuden ja tyhmyyden päälle rakennettu.

      • Anonyymi

        Suomen Malmijalostus Oy:tä ei kiinnosta tippaakaan vesistöjen suojelu.
        Kyseessä valtio-omisteinen yhtiömme, jonka toimintaa ohjaamaan ei näy pystyvän vasemmisto- eikä oikeistohallituksemme.


    • Anonyymi

      Kannattaa miettiä Kiinan aluevaltauksia myös laajemmassa mielessä. Suurvallat pelaavat nyt pelejään ja täällä joku iloitsee jopa mukana tulevista ympäristöhaitoista. No jos pääkopan valoa on lusikalla annettu, niin ei sitä voi kauhalla vaatia.

    • Anonyymi

      Onneksi tämä asia on tullut koko kansan tietoisuuteen ja ihmiset ova VIHAISIA. Haminan päättäjät on asetettu valokeilaan, Avi on asetettu valokeilaan ja pian valaistaan myös taustakuvio, koska nämä päätökset ovat RIKOKSIA.
      Piste.

    • Anonyymi

      Pulkkamummoa jo kaivataan viemään asioiden painolastia jonnekin.

    • Anonyymi

      Kot­kan ja Ha­mi­nan kau­pun­gin­joh­ta­jat va­kuut­tui­vat Kii­nan pahakak­ku­teol­li­suu­des­ta, onhan mah­dol­li­suus saada paskan mereen pumppaajiksi aivottomia maa­il­manlopun kär­ki­toi­mi­joi­ta.

    • Anonyymi

      Maailmanluokan pikkukaupungissa ympäristön turmelun suosimisesta saa kultaisen kunniamerkin,. Hahahaha!!!!!!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Hyvät perusteet esitti Ylen haastattelussa erikoistutkija Seppo Knuuttila Suomen ympäristökeskuksesta (Syke), miksi Haminan kohdalla ei vaadita suolojen poistoa.

    • Anonyymi

      Kesä tulee, koska lunta sataa ja torvien sävelet, lippujen, sekä juhlahameen helmojen liehunta peittää alleen jäteaiheet. Joku kertoi, että ympyräkaupunki oli mainittu maailmalla. Kerrottiin ympyrän muotoisesta kaupungista, jossa asukkaat ovat sulkeneet silmänsä, mutta odotettavat jätelientä suu auki.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      424
      2962
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      100
      2286
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      349
      1996
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1903
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1757
    6. 158
      1212
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1207
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      96
      1144
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1052
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      927
    Aihe