SAK ymmärtänyt järjestäytymisvapauden väärin

Anonyymi-ap

Vieläkö ihminen pakotetaan työpaikoilla liittymään ammattiliittoon. Kukaan ei ole tähän vääryyteen puuttunut, ei edes tasa-arvovaltuutettu, vaikka Suomessa on järjestäytymisvapaus. Eikö tämä asia pitäisi nyt kirjata lakiin yleisen syytteen alaiseksi asiaksi.

24

228

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hei lammaspaimen:))

      Ammattiliiton jäsenyys on ollut aina vapaaehtoista.
      Jos duunari, syystä tai toisesta, ei liity liiton jäseneksi, on syytä varautua lievään vittuiluun muiden duunareiden taholta. Vapaamatkustajat eivät ole suosittuja....

      • Anonyymi

        Vai varautua lievään vittuiliun.Ennen istuttiin pihalle ja saattoipa tapahtua pikku työtapaturmakin jos et alistunut ay - mafialle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai varautua lievään vittuiliun.Ennen istuttiin pihalle ja saattoipa tapahtua pikku työtapaturmakin jos et alistunut ay - mafialle.

        Vapaamatkustajien elämä oli jännittävää:))


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai varautua lievään vittuiliun.Ennen istuttiin pihalle ja saattoipa tapahtua pikku työtapaturmakin jos et alistunut ay - mafialle.

        Kolmessa ammatissa toimin nelkyt vuotta ja ja 12 työpaikkaa , kukaan ei pakottanut liittymään ammattiliittoon , muutamassa työpaikassa joutui itse kyselemään kuva on luottamusmies et voi liittyä liittoon . Sie ei edes ollut ilmoitusta kuka on luottamusmies .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai varautua lievään vittuiliun.Ennen istuttiin pihalle ja saattoipa tapahtua pikku työtapaturmakin jos et alistunut ay - mafialle.

        11:20
        Ai ei muka muulloin? Aika värittynyt olet.
        Oletkohan oikein työtä tehnytkään?
        Satusetä.
        Beng


    • Järjestäytyminen kuten lakkoilu on ulkoparlamentaatininen tapa vastustaa anarkismia.

      • ulkoparlamentaarinen korjaan.


      • Kansan demokraattisesti valitsemia valtaapitäviä vastaan lakkoilu se vasta anarkismia onkin.


    • Anonyymi

      Sak on kuin venäjän jatke. Pakotetaan uudet työntekijät liittoon. Jos et liity, haukutaan paskaksi. Todella typerää touhua. Ilmankos punaset ovat nuorten keskuudessa kaikkee muuta kuin suosittu.

      • Anonyymi

        Heh heh. Älkää aikuiset ihmiset puhuko palturia. Kyllä ainakin ennen oli vapaaehtoinen pakko liittoon liittyminen.


      • Anonyymi

        Miksi porvarillinen venäjä, jossa on markkinatalous ja rikkaat oligarkit omistavat valtavasti, liittyisi jotenkin SAK:hon? Enemmän taitaa olla Elinkeinoelämän keskusliiton kanssa yhteistä.


    • Anonyymi

      Sak on vain huonoja tekijöitä varten. Hyvä tekijä saa palkankorotukset muutenkin. Tosin paljon riippuu yrityksen menestymisestä.

    • Anonyymi

      Tavallisia palkansaajia palstalla, persut huonoimmin kouluttautuneita jotka täällä puolustaa Orpolaisia, äärioikealla ei ole ääririkkaita. Pormestari Vartiainen oikeassa persut äärri kansallissosialisti nationalisteja.

    • Anonyymi

      Tiukimpia etujensa valvojia ovat erikoisalojen liitot, jotka ovat avainaloilla. Tänä päivänä liittoon kuuluminen on rinnastettavissa vakuutukseen, koskaan ei tiedä , milloin ahne kapitalisti saneeraa työpakkasi alta tai myydä .
      Olit sitten haalari-duunari tai dippa-inssi.

    • Anonyymi

      Ei ketään pakoteta. Meillä oli töissä eräs tapaus joka oli sinänsä vaikea muutamalle työläisille , mutta ammatti liitto auttoi asiassa ja jokainen sai suuret korvaukset työnantajan maksamana.
      Jos eivät olisi olleet mukana liitossa eivät olisi saaneet mitään .
      Ihmisillä on kumma käsitys tuostakin asiasta. Sitten vasta ymmärretään kun jotakin odottamatonta sattuu. Kuten yhdelle naiselle joka ei ollut jäsen ja alkoi vaatia ammattiliitosta apua työsuhteeseensa joka oli kamala . Siis ei saanut apua kun ei ollut jäsen. Sai potkut työstään

    • Anonyymi

      Lakkoilevathan tai uhkaavat lentäjät, lääkärit, opettajat aika ajoin palkkojensa puolesta.
      Nyt on kyse muista tärkeistä asioista kuin palkoista.
      Beng

      • Anonyymi

        Jep. Poliittinen lakko on lakko, jolla pyritään vaikuttamaan oman alan työehtojen sijaan poliittisiin päättäjiin, kun näiden päätökset vaikuttavat työntekijöiden ammatilliseen, sosiaaliseen tai taloudelliseen asemaan.


    • Anonyymi

      "Liitoilla on oikeus asettaa työtehtäviä lakkoon riippumatta siitä, kuka niitä tekee. Lakko ei siis koske vain ammattiliittoon kuuluvia. Tämä periaate on Suomessa vahvistettu korkeimman oikeuden päätöksellä."

      • Anonyymi

        Se on samanlainen oikeus kuin sinulla oikeus määrätä muijasi tekemisiä. Älä usko kaikkea mitä ay-pellet sinulle puhuvat.


    • En koskaankuulunut mihinkään liittoon, edustan mielelläni yrittäjyyttä,

      Kun kyse heikommassa asemassa olevan hyvinvoinnista ja mitä kokoomus ajaa julistaessaan me kevensimme ansio verotusta, persutkin elämöi suureen ääneen kuinka sinunkin tulot kasvaa. Muutama euro kuukaudessa taviksille, kun persu edustaja tasoisille julppee korotukset.
      Hallitus puolueet on Orpon vankina, Purra ei voi päättää omin päin valtiovarainministerinä, hallitus puolueet joutuvat työmarkkina kiistassa olemaan työnantajan EK edustajia. Kun Orpo sanoo emme peräänny työmarkkina kiistassa joutuu muut hallitus puolueet olemaan samaa mieltä.

      Työntekijä puoli haluaisi sovittelijan jotta päästäisiin neuvottelemaan, Orpo ei halua mitään sovittelijaa.
      Ammattiliitot joutuisi lopettamaan lakot ehdoitta, miten tulevaisuudessa työntekijät puolustaisi etujaan...ruotsin mallilla.
      Ruotsissa yritys kulttuuri vähän poikkeaa suomen tavasta, siellä työtekijät osallistuvat yritysten päätösten tekoon toisin kuin meillä.

      Orpo Satonen yrittää vakuuttaa kuin meidän ehdoilla työllisyys/talous nousee kukoistukseen, ulkopuoliset asiantuntijat eivät ole samaa mieltä, Satonen olemme laskeneet tämä tuo tuon verran lisää työllisyyttä, paperilla laskettu ei sama kuin todellisuus.
      Sipilän Marinin tavoitteisiin kuilu vain kasvaa, oikein tässä alkaa toivoa että komissio tulisi väliin viheltäisi pelin poikki.

      • Anonyymi

        Kun persu on valtionvarainministeri laskelmat voi saa näyttämään miltä vain.
        Purra laskee velatkin saataviksi ja ottaa lisää velkaa.


    • TV 1 aamu teevee.
      EK edustajat väittää kokoomus hakee uudistuksilla tuottavuuden kasvua, se mitä Orpo ajaa ei ole todistettu mikä vaikutus sillä tuottavuuteen.

      Tuottavuus tulee työn tehokkuudesta, pitäisi panostaa innovaatioihin teknologiaan investointeja lisättävä näissä hallitus voi olla mukana. Menetetty tuottavuus ei tule takaisin noin vain, yritys vastuussa tuottavuudesta, osaava työvoima ilman muuta hyvä työntekijä tekee samassa ajassa kahden huonon tekijän panoksen.

      Orpon heikennykset ei lisää tuottavuutta.

    • Anonyymi

      Olen eri mietä.Ketän ei pakoteta littymään mihinkään littoon. Ne jotka eivät liity.Pitäisi myös saada alinta palkaa etteivät saa liiton vaatimia palkankorotuksia,loma päiviä ymm. ps. olen 71 vuotias.Oikeesti minua ei kinosta lakot ymm.Hautan matkalla ja työni tehnyt kulunut liitton.Elläle maksut maksoin palkastani.Eläke vakutus laitoss maksaa eläeeni ja en ole sosialipummi.

      • Anonyymi

        7:13
        Vapaus liittyä tai olla liittymättä.
        Yleissitovuus.
        Beng
        Ongelma:
        Vapaamatkustajat.
        Yrittäjät, jotka yrittävät alittaa sopimuksia.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      442
      2134
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      219
      1888
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      189
      1532
    4. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1511
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      52
      1273
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      3
      1221
    7. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      145
      1211
    8. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      37
      1072
    9. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      1026
    10. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      99
      1024
    Aihe