Rainerin rakkaus

Anonyymi-ap

Olen Raineri, ylimys ja esteetikko. Kolmekymppisenä suoritin tohtorintutkinnon. Kesäni vietän kartanollani Keski-Suomessa. Olen hävyttömän rikas ja käytän paljon rahaa taiteeseen, sillä rakastan kauniita esineitä —ja poikia. Teinipojat ovat vielä virheettömän kauniita, sillä niillä ei useinkaan ole vielä rasvaa vartalollaan, vaan kehon muodot piirtyvät täydellisesti esiin. Näitä nuoria jumalia minä haluan panna. Olen kova iskemään poikia. Taidon opin Pariisissa, jossa kirjoitin väitöskirjani. Tein pitkää päivää tutkimukseni parissa, mutta illan tullen suuntasin Seinen rannoille saalistamaan. Usein sain iskettyä kauniin pojan — vaaleaverikkönä minun oli helppo saada seuraa. Flaksi siis kävi hyvin! Pariisissa opin myös käymään homosaunoissa, joissa tapahtui aina jotakin mielenkiintoista.
Nyt olen kuitenkin Suomessa, ja minua pitkästyttää, sillä Helsingissä ei ole samanlaisia mahdollisuuksia toteuttaa seksuaalisuutta kuin Ranskan pääkaupungissa. Jotain meillä täällä peräpohjolassa kuitenkin on. Asun Taka-Töölössä, jossa sijaitsee SVUL:n liikuntahalli. Käyn siellä usein saunomassa töiden jälkeen, ja joskus natsaa, elä saan mukaani kauniin pojan.
Viime keväänä maalis- ja huhtikuun vaihteessa menin tapani mukaan saunaan. Ilta oli hiljainen. Tosin suihkuhuoneessa munaansa seisotti erään suositun ravintolan hovimestari. Sitten näin hänet! Poika oli hoikka mutta samalla lihaksikas. Hänellä oli kauniit kasvot, ja hän vaikutti herkältä ja henkevältä. Seurasin poikaa katseellani ja istuin hänen kanssaan löylyhuoneessa. Poika kuitenkin kätki päänsä käsiinsä eikä katsonut minua. Sain vaivoin pidettyä kyrpäni aisoissa, ettei se olisi ponnahtanut pystyyn julkisessa tilassa; poika oli niin kiihottava aistillisine huulineen.
Aikansa saunottuaan tämä nuori komistus poistui pukemaan, ja minä menin perässä. En kuitenkaan saanut kontaktia poikaan pukuhuoneessakaan. Odotin häntä ulkona hallin syrjässä tunnetussa iskupaikassa. Se oli turhaa, sillä poika käveli suoraan ratikkapysäkille. Minä rohkaisin mieleni ja menin perään. Pysäkillä kysyin pojalta suoraan: ”Häiritsenkö?” En kuulemma häirinnyt, joten kutsuin hänet luokseni.
Ensimmäisenä yönämme emme rakastelleet vaan puhuimme lähes aamuun saakka. Sain tietää, että pojun nimi oli Eki, että hän oli tapaamassa ystäviään Helsingissä, että hän oli kotoisin maalta, Suomen syviltä saloilta, ja että hän oli osallistunut kevään ylioppilaskirjoituksiin. Aamulla joimme teetä, ja sitten Eki lähti matkalle kohti kotiaan. Edellinen ilta oli ollut Ekin viimeinen ilta pääkaupungissa. Annoin Ekille kuitenkin osoitteeni ja puhelinnumeroni. Pyysin häntä pitämään yhteyttä. Olin rakastumassa tuohon poikaan.
Nyt on syksy, lähes joulu, eikä Eki enää kuulu elämääni. Tuo maalaispoika uhkasi paljastaa homoseksuaalisuuteni; uhkasin tulla näkyväksi homona. Olen salannut asian läheisiltäni 39 vuotta, mutta he melkein saivat tietää, että olen sairas. Homoseksuaalisuushan on psyykkinen sairaus.
Ihan huhtikuun lopulla Eki tuli luokseni muutamaksi päiväksi. Eki oli lentänyt luokseni viettämään vappua. Nuo päivät olivat elämäni onnellisimmat. Minulla on joustava työnantaja, joten otin pari päivää vapaata. Meillä oli asuntoni lattialla vierekkäin pari patjaa. Se ole lemmenpesämme, jonne aina palasimme.
Vietimme ensimmäisen iltapäivän makoille patjoilla. Hyväilin Ekiä, hänen kaunista vartaloaan, suutelin hänen aistillisia huuliaan. Tunnustelin erektiota, joka oli komea. Ekin kalu on yksi kauneimmista näkemistäni. Se on paksu ja suhteellisen pitkä, vartta koristavat verisuonet. Terska on kuin tomaatti. En ottanut tätä herkkua suuhuni vaan tyydyin hyväilemään sitä kädelläni. Halusin niin kovasti panna Ekiä, tunkeutua syvälle hänen suoleensa. Kaluni seisoi, niin että teki lähes kipeää. Minullakin on pitkä ja paksu penis. Vaikutti siltä, että Eki halusi ottaa kaluni paratiisin porttinsa taakse. Huomasi, että Eki oli antanut ennenkin peräänsä. Otimme avuksi vaseliinin, jonka avulla sain kaluni syvälle Ekiin. Panin poikaa hitain työnnöin, ja poika tuntui nauttivan kyrvästäni suolessaan. Keinuimme hyvässä rytmissä aina siihen saakka, kun Eki lennätti lastinsa. Vetäydyin Ekistä, ja menimme suihkuun. Siellä Ekiä rupesi uudestaan kiihottamaan — minun aseeni ei ollut vielä lauennut. Poika otti kaluni suuhunsa ja imi. Se tuntui todella hyvältä, Eki osasi asiansa. Jonkin aikaa pystyin pidättelemään siemensyöksyäni, mutta sitten laukesin Ekin suuhun voimalla.. Moista orgasmia en ollut saanut sitten Pariisin-päivieni! Loppuiltapäivän makoilimme raukeina patjoilla ja juttelimme. Illalla vei Ekin syömään.
Nyt olen yksin, niin yksin. Eki asui luonani syksyn, mutta ei meidän yhteiselämästä mitään tullut. Kesä on mennyt, rakkaus on mennyt. Kaapissani olen kuitenkin turvassa. Olen täällä yksin, mutta kaappini seinillä on paljon kaunista taidetta. Kun lopulta heitin Ekin katuun pimeänä ja märkänä marraskuisena sunnuntai-iltana sanoin hänelle: ”Olet vain lapsi!” Mikähän minä sitten mahdan olla?

7

985

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      He­i! Kutsum­­­me sinu­­­t käym­ään u­­­ude­ss­­a cha­­­tis­­­sa! Mei­tä on yl­i mil­­joona! 👉 http://armtown.com/H/W0y8L7

      • Anonyymi

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        🔞 ­­N­y­­m­­f­­­o­­m­­­a­­­a­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18268851

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Tyypillinen spede niuvanniemestä avautui buaahaa

      • Anonyymi

        Mitäs buaahaa spede niuvanniemen tyypillinen asukki avauduit.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitäs buaahaa spede niuvanniemen tyypillinen asukki avauduit.

        Sää mää ja bää tietää buaahaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sää mää ja bää tietää buaahaa

        Kyllähän sä ittes buaahaa määkijä tiedät kjäh kjäh kjäh


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1785
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1494
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1174
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1173
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1161
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe