Tuella elävät

Anonyymi-ap

Ärsyttää,itselläni kello soittaa aamulla klo 3 ylitöitä pitkän aikaa oma jaksaminen on äärirajoilla,eli hyvää työtä tehdään,usein myös omalla ajalla.Ja sitten ne yhteiskunnan lorvijat jotka ei tee yhtään mitään,pyörittelee peukaloita ja valittaa,että on masentuneita ja hakee kaikki tuet nuoria ihmisiä mutta jos mikään ei kiinnosta.Eli kuivat puut jätetään sateeseen kun ei kiinnosta niin haetaan sossusta rahaa,että saataisiin kuivia puita kun ei ole millä lämmitetään takkaa,koira otetaan,mutta ei makseta vuokria ja tupakkaan kyllä on rahaa.Kuinka ne lorvijat oikeen saa päivänsä kulumaan,ehkä ovat kuin kissat jotka nukkuu sohvalla yötä päivää.Suoraan sanoen ciruttaa nämä yhteiskunnan elätit perkele

22

293

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Piti olla vituttaa

    • Anonyymi

      Kuule ku vihervassareiden pitää antaa toteuttaa itseään. Kyllä valtio maksaa.

      • Anonyymi

        Käsittääkseni persuista on suuri osa työttömiä, kouluttamattomia miehiä joille ei ole vähäisen koulutuksen tasoista työtä tarjolla. Heitä on helppo höynäyttää äänestäjiksi kunhan huutaa heille että mamut vievät heiltä olemattomat työpaikat, hyväuskoiset uskovat ja äänestävät jos jaksavat äänestyspaikalle mennä.


    • Anonyymi

      Avautumalla muiden eläinten tavoille olla ja ilmaista, voisi ihmiseläin muuttua suhteessa niihin tavalla, joka mahdollistaa yhteiselämän hauraalla planeetallamme vielä tulevaisuudessa....kehräten

    • Anonyymi

      Minua ei vituta yhtään muiden tekeminen vaan keskityn omaan tekemiseen ja siihen mihin itse voin jotenkin vaikuttaa.

    • Anonyymi

      Puhutko siis osinkoloisista tai kansanedustajista jotka nostavat 7k/kk palkkaa veronmaksajien rahoilla? Kyllä, he "ciruttavat" minuakin.

      • Anonyymi

        Melkoisia palkkoja kun omakohtaiset kokemukset heidän osaamisesta ovat joidenkin osalta virkavastuun pakoilu, valehtelu ja muu perseily sekä aivopiereskely, joidenkin osalta ei ole minkään laista havaintoa osaamisesta.
        https://onnellinen-maa.webnode.fi/palkat/


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Melkoisia palkkoja kun omakohtaiset kokemukset heidän osaamisesta ovat joidenkin osalta virkavastuun pakoilu, valehtelu ja muu perseily sekä aivopiereskely, joidenkin osalta ei ole minkään laista havaintoa osaamisesta.
        https://onnellinen-maa.webnode.fi/palkat/

        Perustuslain 2 §:n 3 momentin mukaan julkisen vallan käytön tulee perustua lakiin. Kaikessa julkisessa toiminnassa on noudatettava tarkoin lakia. Virka-aikana virkamieheltä tahattomastikin irti päässeen suhupierunkin pitää perustua tarkoin lakiin, muuten se on laiton suhupieru sekä mahdollinen ympäristörikoksen tekoväline jonka saa ottaa kiinni yleisen kiinniotto-oikeuden perusteella tarvittaessa vaikka voimakeinoja käyttämällä. Laki aivopierujen kiinniotto-oikeudesta ja tuon ongelmajätteen käsittelystä on vireillä. Myös aivopiereskelyvero on tulossa.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Aivan. Pidetään yllä kaksikielisyyttä, vaikka eihän muissakaan pohjoismaissa ole tällaista rasitetta.


      • Anonyymi

        Kyllä toi kaiken digitalisoiminen on näköjään tosi kallista. Tehdään miljardien eurojen projekteja uusien digijärjestelmien perustamiseksi, ja tuloksena on yhtä sutta ja sekundaa. Mutta pakko on vain hakata päätä seinään yhä uudestaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan. Pidetään yllä kaksikielisyyttä, vaikka eihän muissakaan pohjoismaissa ole tällaista rasitetta.

        Niin ökyrikkailla ja ruotsinkielisillä on eri lait kuin meillä muilla.


    • Anonyymi

      Mikä estää sinua jättäytymästä työttömäksi? Median mukaan kaikki työttömät "saavat vähintään 2000€ /kk ja kaikki menee uhkapeleihin, kaljaan ja tupakkaan"

    • Anonyymi

      "Ärsyttää,itselläni kello soittaa aamulla klo 3 ylitöitä pitkän aikaa oma jaksaminen on äärirajoilla,eli hyvää työtä tehdään,usein myös omalla ajalla."

      Kuka sen sinun herätyskellosi laittaa noin aikaisin soimaan?

      • Anonyymi

        Sen sängyn alla on kommunisti, joka käy yöllä siirtämässä sen kellon herätysviisaria yhdeksän tuntia taaksepäin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sen sängyn alla on kommunisti, joka käy yöllä siirtämässä sen kellon herätysviisaria yhdeksän tuntia taaksepäin.

        Joo, joka paikka vilisee pieniä punaisia kommunisteja. Kyllä ne häipyvät muutamassa päivässä kun lopettaa viinan juonnin


    • Anonyymi

      Jos ihminen on masentunut, ei häntä oteta töihin. Pitää ensin parantua.

      • Anonyymi

        Ja, jos ihminen masentuu vakavasti töissä ollessaan, on hänen jäätävä sairauslomalle tai pahimmassa tapauksessa eläkkeelle.


    • Anonyymi

      Näyttää kyllä yli puolen yhdeksän olevan. Illalla tarkemmin katsoessa.

    • Anonyymi

      Nuoruudessani 70 luvulla, ei heiluttu viidakkoveitsien, huumeiden kanssa, nosteltu Kelatukia koko elämän pönöttämällä päätteiden edessä.

      Aikaa näköjään riittää viidakkoveitsien, aseiden, huumeiden kanssa heilumiseen, shoppailuun ja hengaamiseen niin kotimaan pullukoilla kuin ulkomaiden Kela-asiakkailla kaupungeissa. (toisten piikkiin)

      70 luvulla meitä lapsia kasvatettiin tekemään tuottavaa työtä.
      Se kasvatti vahvaksi lapset..Opettajat olivat pelottavia sodankäyneitä auktoriteetti sotilaita, upseereja, vanhempia jämptejä rouvia.

      Silloin kymmeniä vuosia sitten 70 luvulla pikkupoikina autoimme mm.vanhuksia pilkkomalla heille puita,kantamalla ne liiteriin, nurmikonleikkuuta oli,kaupassakäyntiä,lastenhoitoa teininä(sisarusten),ulkovessojen tyhjennystä reikälapiolla,lumenluontia,saunanlämmitystä, korjauksia, metsätöitä, jne...

      Kortteleiden kesken järjestimme myyjäisiä/kilpailuja katujen reunamilla,joista saimme rahaa muihin harrastuksiin.
      -
      Kesät olimme maatiloilla monenlaisissa töissä,joista päivän jälkeen menimme isolla porukalla aina saunaan,uimaan,sitten nukkumaan ja uni tulikin aina puhtaissa lakanoissa heti.Masennuksesta ei siihen aikaan ollut tietoakaan.

      Sota-invalideja autoimme myös, joilta oli kädet ja jalat irti ja hermot riekaleina ja eivät päässeet sairaaalaan, kuten nykyään ulkomaiden sotilaskarkurit hotelleihin suomeen.Siinä oppi rahan ja työn arvon jo pienenä,kun mistään ei saanut ilmasta rahaa ja monenmuotoisia tukia laiskaksi, masentuneeksi oppimiseen elon tiellä.

      • Anonyymi

        "Kesät olimme maatiloilla monenlaisissa töissä,joista päivän jälkeen menimme isolla porukalla aina saunaan,uimaan,sitten nukkumaan ja uni tulikin aina puhtaissa lakanoissa heti.Masennuksesta ei siihen aikaan ollut tietoakaan."

        Niin, 70-luvulla oli töitä kaikille niihin kykeneville. Perustettiin ihan hätätilahallituskin, kun työttömyys ylitti 100.000:n rajan. Nykyään sellaisista työttömyysluvuista vain unelmoidaan.


    • Anonyymi

      ite en oo töitä tehny 30 vuoteen

      hyvin on menny ja kivaa on

      voi keskittyä siihen ollennaiseen

      kaljaa saa ja tupakkia poltellaan

      ei se siitä paremmaksi muutu

      ho hoijaa hyvä kela jatkakaa samaan malliin

      kyllähän sitä työtä piisaa

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2886
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2440
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2220
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      18
      2029
    5. 171
      1852
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1846
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1797
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1746
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1539
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe