Järkevä perhepolitiikka poistaa kestävyysvajeen

Anonyymi-ap

Ainoa järkevä tapa saada suomen väestömäärä riittävään kasvuun on alkaa harjoittaa perhepolitiikkaa, jossa (parisuhteessa) hedelmällisessä iässä oleville naisille tarjotaan valtion puolesta riittävän meheviä porkkanoita hankkia lapsia.

Tavoitteena pitää olla 2-3 lasta (per parisuhde), jolla päästäisiin sotien jälkeiseen 1945-1950 suurien ikäluokkien mukaiseen väestökasvuun 100 000 syntynyttä lasta per vuosi.

On selvää, että 2-3 lapsen sinkku äidit eivät kykenisi käymään töissä, eivätkä voisi elättää lapsiaan ilman massiivisia yhteiskunnan tukia, vaan kuten suurten ikäluokkien lasten elättäminen ja kasvattaminen, sekä kouluttaminen edellytti parisuhdetta, isää ja äitiä. Isä kävi töissä, äiti oli kotiäiti, joka hoiti perheen lapset ja kodin.

Tietenkin tämä edellyttäisi yhteiskunnalta välttämättömiä kalliita investointeja ja oheispalveluja, mutta näiden uhrausten avulla lasten kasvattaminen ja kouluttaminen +18 ikävuoteen ja siitä eteenpäin alkaisi tuottaa hedelmää eli näiden lasten työllistymisenä ja siitä alkaen tåmä kompensoisi työvoimavajetta pitkällä aikavälillä eteenpäin.

Suurien ikäluokkienkin silloisista vastasyntyneistä kantasuomalaisista lapsista on viisaan perhepolitiikan ja järkevän kasvatuksen, sekä koulutuksen jälkeen tullut suomalaiseen kulttuuriin kasvaneita kelpo työntekijöitä, jotka eivät ole eläneet tuilla, vaan ahkeralla työnteolla ansaitulle eläkkeelle siirtymiseen asti.

Nykytilanteessa, joka on surkea puolueiden ja hallitusten pitäisi kopioida käyttöön "suuret ikäluokat" mahdollistanut perhepolitiikka malli.

On pelkkää haihattelua ja utopiaa yrittää korvata syntyvyys-/työvoimatarve-/kestävyysvaje- työperäisellä maahanmuutolla, koska nämä asiat ei korjaannu sillä, jos maahan tulee esm.100 000 noin 15-25 vuotiasta "avaruusinsinööriä, sydänkirurgia, eri tieteen alojen tohtoria, erikoishammaslääkäriä yms huippuammattilaista" jostain periferiasta afrikan savanneilta, syyriasta, irakista, afganistanista, mutta, kas kummaa jokaiselta on vahingossa unohtunut koulutus- ja tutkinto-, sekä työtodistukset lähtömaahansa.

Suomi, koko maailman sosiaalitoimistona on vihreiden sdp:n ja rkp:n ajamana ottanut, ja ottaa jatkossakin (mainittua) maahantulija porukkaa vastaan riemuiten ja avosylin Kelan, eli veronmaksajien elätettäväksi, valitettavasti maailman tappiin asti, ilman, että tästä porukasta työllistyisi suomessa veroja maksamaan ja ilman tukia elämään edes 10% tulijoista.

Sitten tuohon sylttysoppaan lisätään vihreiden, sdp:n ja rkp:n sekä äärivasemmiston hövelisti mahdollistama perheenyhdistämisoikeus, jolla oikeudella maahan kutsutaan ja saapuu iäkkäitä, täysin kouluttamattomia ja kielitaidottomia, sekä ammatittomia isiä äitejä, setiä, tätejä, serkkuja, joista kukaan ei työllisty, vaan nämä kaikki ovat tultuaan kuolemaansa asti kelan, eli suomalaisten veronmaksajien elättäminä.

Kelan maksamissa kalliissa merkki-farkuissaan, -tennareissaan, -takeissaan huippu-kännykät aktiivisina koko ajan käsissään nämä potentiaaliset parikymppiset ns.työperäiset maahanmuuttajat kuluttavat aikaansa suurten kaupunkien ostoskeskuksissa (työssäkäyvien suomalaisten veronmaksajien työaikana)

Kaiken huippu on se, että Suomen veronmaksajien rahoilla Kela kustantaa turvapaikan saaneille lomamatkoja kotimaihinsa, josta ovat turvattomuuden ja ilmeisen hengenvaaran takia saaneet suomessa turvapaikan.

Nyt olisi korkea aika alkaa korjata "kestävyysvajetta" kopioimalla käyttöön 1945 - 1950 suurten ikäluokkien syntyvyys malli.

Jos, ja kun se homma toimi sen aikaisessa köyhässä sotien raskaiden menetyksien runtelemassa suomessa, niin miksi se ei toimisi myös 2024 vauraassa teollistuneessa, maailman parhaassa hyvinvointi valtiossa Suomi?

Siksi se ei toimisi, koska hedelmällisessä iässä olevat naiset ovat niin itsenäisiä, tasa-arvonsa tuntevia ja kotiäidin roolista pois pilattuja itsekkäästi omaa hekilökohtaista etuaan kaikessa maksimoivia, ettei niin suurta ja maukasta porkkanaa ole, mikä saisi heitä hankkimaan enempää, kuin ehkä 0,5 lasta, jos sitäkään määrää.

Joten, ei kai tässä auta muu kuin haudata alussa esitetty suurten ikäluokkien 100 000 lasta per vuosi kertakäyttöisenä onnistuneena mallina, joka ei toimi toista kertaa nyky-yhteiskunnassa.

Joten, kai vihreät, demarit, ruotsalaiset ja äärivasemmisto puolueet sen paremmin tietävät, etä kestävyysvajeen korjaaminen edellyttää vuosittain100 000 työperäistä parikymppistä reipasta turvapaikanhakijaa alussa mainituista lähtömaista, heidän alussa mainittuina erikoisammattilaisina.

Jatkossa kannattaa kuitenkin muistuttaa lähtömaiden medioiden kautta, että:

SUOMEEN LÄHDÖSSÄ OLEVAT ERIKOISAMNATTILAISET, MUISTAKAA OTTAA MUKAAN:

- KUVALLISET AIDOT HENKILÖTODISTUKSET JA PASSIT

- KOULUTUS- JA TOHTORITUTKINTO TODISTUKSET

- TYÖTODOSTUKSET

TERVETULOA SUOMEEN!

37

257

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Se on just näin täältä Harakkamäestä kotisohvaltakin katsottuna eli kaikki kynnelle kykenevät töihin eikä nosteta täysin vastikkeetonta korvausta kivasta oleilusta arkisin vaikka paikallispubissa

      • Anonyymi

        Eläkeläiset saa istua päivät paikallis pupissa, ovat pois jaloista


    • Anonyymi

      Kuten alotuksessa vihjataan naiset kotiin myrkinnja hellan väliin ja miehet käymään ruokatunnilla kotona panemassa ja sen jälkeen syömässä naisen laittamaa lounasta

    • Anonyymi

      Kyllä toi aloituksen viittaus suuriin ikäluokkiin on ihan oikein. 100 000 lasta per vuosi 1945 1949 teki yhteensä 500 000 lisää suomen väkilukuun 1950 mennessä.

      Myöhemmin aikuistuttuaan ja perustettuaan perheet nämä 500 000 saivat lapsia ja nämä saivat lapsia.

      Nämä suuret ikäluokat oli ratkaiseva alku, ja sitä seurasi positiivinen jatkumo suomen väkiluvun kasvamiseksi 1950 vuoden 4 000 000 määrästä nykyiseen määrään 5 500 000 .

      • Anonyymi

        Miltä tuntui kehua itseään ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miltä tuntui kehua itseään ?

        Kuka mitä häh?


    • Anonyymi

      Kerrankin tälle saitille järkevää pohdintaa kiitos aloituksen tekijälle!

      • Anonyymi

        Kauhean pitkä jaaritus ei jaksa lukea


    • Anonyymi

      Tottahan tuo aloitteessa esitetty on. Helppo varmistaa, kun osaa vähän nykyhistoriaa, osaa googlettaa suomen väkiluvun vuosittaisen kasvun ja sovittaa trendiin syntyvyyden vuosittaiset tunnusluvut..

    • Anonyymi

      Joo taisi olla sotien jälkeinen hedelmällisyysluku, eli yhtä naista kohti lapsia 3,2 vuonna 1940 .

      Hedelmällisyysluku puolittui tasolle 1,5 noin 1960 paikeila, kun suomi teollistui, naiset meni palkkatöihin, siirryttiin 1 lapsi per nainen perhesuunnitteluun, ehkäisy, kortsut, kierukat, e-pillerit, pihtaus olivat hyve ja abortti yleistyi julkisessa terveyden hoidossa.

      Sille tasolle jäätiin vuosikausiksi, kunnes päädyttiin nykyiseen noin +- 1 tasolle.

      1900 luvun alussa luku oli 5. Elettiin agraari yhteiskunnassa, maa- ja metsätaloudessa, usän avuksi heinä- ja perunapellolle tarvittiin ruokapalkalla ilmaista työvoimaa omasta takaa

    • Anonyymi

      Aloitus perustuu faktoihin. Johtopäätökset ovat sen mukaisia, oikeita.

      Pitää olla melko typerä tai tosiasioista tietämätön, jos luulee, että karu tilanne korjaantuu ulkomailta haalitulla työvoimalla. Suomi on kyykäärmeiden ja sarvikuonojen maa verotuksen ja sääntösuomi mentaliteetin takia, ei tänne saa tulemaan osaajia pienillä palkoilla ja korkeilla veroilla.

      Onnkösittämätöntä miten vitun tyhmä suomen kansa, sen joukostaan valitsemat yhtä tyhmät kansanedustajat ja niiden keskuudestaan valitsemat hallituksen ministerit.

      Valtion hallinnon virkamieskunta on poliittisesti valittu ja täysin korruptoitunut.

      Suomessa on niin helkkarin massiivinen ja syvä sulle-mulle piilokorruptio ettei sitä missään muualla ole, koska se on taitolaji, jossa suomi on maailmanmestari tunnus-lauseenaan.

      "Suomi on maailman vähiten (avoimesti) korrruptoitunut maa"

      Kantasuomalaiset olis loputkin lähtenyt suomesta siirtolaisina 1920 luvulla Amerikkaan ja vihoviimeiset 1960 luvulla ruotsiin, jos olis ollut vähän enemmän järkeä päässå.

    • Anonyymi

      Matuja ei voi työllistää tukien vastineeksi edes katujen, jalkakäytävien, puistojen siistinä pitämiseen, koska se edellyttäisi riittävää laajaa ja monipuolista kotoutumista, eli suomen kielen- opiskelua ja tyydyttävää hallintaa, luku- kirjoitustaitoa ja ymmärrettävää puheen tuottoa, sekä kuullun ymmärtämistä työturvallisuus huomioiden ja sen vaatimukset huomioiden.

      Turvapaikan saanut voi jättäytyä tukien varaan pelkästään sillä, ettei opiskele suomea.
      Kun ei opi niin ei opi, ei sille mitään voi ja tuet juoksee tilille.

      • Anonyymi

        Voihan ne lähettää Albaniaan.


      • Anonyymi

        Kun ei opi niin ei opi, mutta toiset oppii mitä sinä et ole oppinut. Menisit töihin ja jättäisit tuet tarvitseville.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun ei opi niin ei opi, mutta toiset oppii mitä sinä et ole oppinut. Menisit töihin ja jättäisit tuet tarvitseville.

        Kah... demari-nössö pyörittelee niin kryptistä niin kryptistä dilemmaa etteibitsekään tajua mitä tarkoitti!!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kah... demari-nössö pyörittelee niin kryptistä niin kryptistä dilemmaa etteibitsekään tajua mitä tarkoitti!!!!

        Bitse tajuu mutta et sinä mutta mee töihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Bitse tajuu mutta et sinä mutta mee töihin.

        Älä sönkkää ääliödemari, kiiruhda kelan luukulle, että saat jokapäiväisen lleipäsi työtä tekemättä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä sönkkää ääliödemari, kiiruhda kelan luukulle, että saat jokapäiväisen lleipäsi työtä tekemättä

        Bitse tuleeko se Birgitasta?


      • Anonyymi

        Haatainenhan kertoi kuinka kamalasti ovat työllistyneet yrittäjinä. Unohti todin kertoa, että yritykset ovat toimineet usein starttirahan ajan. Mutta asiaan…. Ehdotus uudesta suuresta ikäluokasta on hyvä, mutta mistä seulotaan ne suomalaiset naiset ja miehet, jotka hankkeeseen lähtevät?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haatainenhan kertoi kuinka kamalasti ovat työllistyneet yrittäjinä. Unohti todin kertoa, että yritykset ovat toimineet usein starttirahan ajan. Mutta asiaan…. Ehdotus uudesta suuresta ikäluokasta on hyvä, mutta mistä seulotaan ne suomalaiset naiset ja miehet, jotka hankkeeseen lähtevät?

        Totta esim. sinunkaltaisiahan siihen ei voisi ollenkaan ottaa koska on sentään jokin laatu varmistettava.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haatainenhan kertoi kuinka kamalasti ovat työllistyneet yrittäjinä. Unohti todin kertoa, että yritykset ovat toimineet usein starttirahan ajan. Mutta asiaan…. Ehdotus uudesta suuresta ikäluokasta on hyvä, mutta mistä seulotaan ne suomalaiset naiset ja miehet, jotka hankkeeseen lähtevät?

        Periaatteessa muut kelpaisi paitsi demarit.


      • Anonyymi

        Pahoittelut siitä sinulle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta esim. sinunkaltaisiahan siihen ei voisi ollenkaan ottaa koska on sentään jokin laatu varmistettava.

        Sinä taas saattaisir pudota kun olet tuhkamuna


    • Anonyymi

      Todella fiksu, asiallinen ja oikea, faktoihin perustuva aloitus. Analyysi, joka pitää toimittaa tältä saitilta kaikkien puolueiden eduskuntaryhmien puheenjohtajille kirjattuna kirjepostina.

      • Anonyymi

        Jaa miksi. Jaa että joku saisi lukea sen salissa? Mitä hyötyä siitä olisi eihän niiden muistakaan puheista ole. Ja oikein kirjattuna kirjeenä? Sinulla taitaa unohtua että sähköposti on nykyään kätevämpi tapa.
        Taisit muuten itse kirjoittaa tuon ja pidät itseäsi nyt Suomen pelastajana numero Uno!
        Oikein analyysi kyllä kyllä!! Tottahan toki. Lapsia pitää tehdä ja tukia maksaa jep jep.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaa miksi. Jaa että joku saisi lukea sen salissa? Mitä hyötyä siitä olisi eihän niiden muistakaan puheista ole. Ja oikein kirjattuna kirjeenä? Sinulla taitaa unohtua että sähköposti on nykyään kätevämpi tapa.
        Taisit muuten itse kirjoittaa tuon ja pidät itseäsi nyt Suomen pelastajana numero Uno!
        Oikein analyysi kyllä kyllä!! Tottahan toki. Lapsia pitää tehdä ja tukia maksaa jep jep.

        No juu eipä tuossa mitään uutta asiaa tai ideaa ollut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No juu eipä tuossa mitään uutta asiaa tai ideaa ollut.

        Eipä kannata lähettää noin rasistista kirjoitusta mihinkään voi saada syytteen.


    • Anonyymi

      Aloitus on ajatuksia herättävä.

      • Anonyymi

        Lähinnä herättää sääliä.


    • Anonyymi

      Onhan se päivän selvää että syntyvyys ja väkiluku laskee ja kestävyysvaje kasvaa, jos naiset ei anna kortsuja ja ehkäsypillereitä myydään ja naisia ei saa pois työelämästä kotiäideiksi kasvattamaan lapsia, siivoamaan kotia ja tekemään ruokaa miehelleen.

    • Anonyymi

      Joo. Kaiken pahan alku ja juuri on femakkous. Miehen alistaminen. Tasa-arvo vouhotus joka on mennyt överiksi. Sitten sen päälle meetoo ja cancel ja ja mikå se yks oli, siis se kun miestä syytetään jo pelkästään olemassa olosta?

      • Anonyymi

        Raamatun opit on unohdettu. Siinä on määritelty tietty tarkoitus eri sukupuolille (2 kpl) ja arvojärjestys.


    • Anonyymi

      Minä kummeksun tätä väestön kasvua. Afrikan mantereella väestö kasvaa noin 20 miljoona/ vuosi ja sieltä puskee porukkaa Eurooppaan ja me ollaan kusessa jo nyt. Kun miljoona puskee tänne vuosittain niin meillä ei riitä rahaa siihen. Nyt pitäisi ainakin miettiä kenen lapsiin meillä on varaa? Minä kannatan suomalaisia.

      • Anonyymi

        Niitä lapsia ei vaan synny omasta takaa tarpeeksi joten ne täytyy ottaa Afrikasta muuten Suomi kuihtuu pois.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niitä lapsia ei vaan synny omasta takaa tarpeeksi joten ne täytyy ottaa Afrikasta muuten Suomi kuihtuu pois.

        Maahanmuutto on pakko


    • Anonyymi

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

      🍒 K­­­u­­­u­­m­a­­t­ ­t­y­­­t­­­ö­t­ ­o­d­­o­­t­­­t­­a­v­­­­a­t­­­ ­­­s­­­i­­­n­u­­a­­­ -> https://us4.fun/kissgirl?18278226

      🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞

    • Anonyymi

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

      😋 ­V­i­t­­­t­­­u­­ ­­t­­­ä­m­­­ä­ ­k­u­­u­­m­­a­­­ ­­n­­a­­r­­t­­­t­­­u­­­ -> https://siz.la/hotcat21

      🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      4
      1559
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      19
      1181
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1039
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1038
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      5
      1031
    6. 4
      922
    7. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      1
      918
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      3
      911
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      904
    10. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      1
      892
    Aihe