Työn sankarit ja ikärasismi

Anonyymi-ap

"Työn sankari" oli ansioituneille työntekijöille Neuvostoliitossa myönnetty arvonimi. Nimitys syntyi vuonna 1921, jolloin pitkän työuran tehneille ansioituneille työntekijöille alettiin myöntää ”työn sankari” -kunniakirjoja. Niihin liittyi erilaisia tavaralahjoja ja toisinaan myös rintamerkki.

Suomalaisessa työn sankari-kulttuurissa vallitsi kulttuuri jossa sätkiä käärivä raataja repii itsensä hajalle töissä, jotta kaikki tiesi hänen tehneen kovaa töitä kuin työn sankareiden kuuluukin tehdä.
Sitten valiteltiin vaivoja ja tartuttiin pulloon, kun ei enää kroppa kestänyt. Kuuskymppisenä hautaa keuhkosyövän tai sepelvaltimotaudin vuoksi selkä kierossa.

Se ero oli noissa entisaikojen työn sankareissa, että he tekivät sen työnsä oikeasti kovaa, eivätkä hakeneet saikkua eikä kuormittaneet lääkäreitä turhaan, eivätkä edes vaikka siihen olisi ollut tarvetta.

Nykyiset wannabe -työn sankarit ovat kelvottomia työmarkkinoille jo alunperin ja keksivät kaikki mahdolliset selitykset ettei tarvisi aamulla herätä kun ei kiinnosta eikä oikein jaksaisi kun olisi kiva vaan lorvia ja maleksia. Heidän suurin saavutuksensa onkin työkyvyttömyyseläkkeelle pääsy, jolla he kehua retostelevat kuinka tuli kato tehtyä niitä hommia niin paljon että enää ei pysty.
Paskanmarjat ne mitään hommia ole nämä pasaset tehneet.

Suomessa mies julistetaan käyttökelvottomaksi, jos ikää on kertynyt vaan ei omaisuutta. Ei kelpaa työmarkkinoille, ei kelpaa edes oman ikäisille naisille, ei voi tehdä mitään eikä käydä missään, kun ei ole rahaa eikä edes mitään mitä myydä.
Näitä resupekkoja ei Thaimaan koneissa näy, vaikka Pasanen kertookin heitä jututtaneensa ja tietenkin heillä on iso maha ja kaksi keltaista hammasta ja tietenkin he ovat menossa naisiin.

Kaukomatkailu on sen verran kallista puuhaa turistille, että resupekat eivät matkustele. Lisäksi tarvitaan aikaa rahan lisäksi.
Ne Pattayan naiset eivät suinkaan ole ilmaisia ja he valkkaavat asiakkaansa. Etusijalle pääsee rauhalliset vanhemmat herrat, koska he eivät suurella todennäköisyydellä ole seksituristeja, jotka rynkyttävät läpi yön tuomiokirkon kokoisella elimellä.

Jos vanha herra saa sen nöpön edes kerran pystyyn, niin toimitus kestää pari minuuttia. Se ei mene kuin elokuvissa. Vielä heikompi tilanne on pallomahaisilla alkoholisteilla. Siitä ei tule yhtään mitään joten heitä on aivan turhaa epäillä seksiturismista.

Kokonaan oma lukunsa on nämä nuoret miehet nykyään, jotka kiinnostavat tyttösiä muutenkin kuin pelkkänä asiakkaana. Siellä ollaan kokonaisia lomia yhdessä vaikka nuorella miehellä ei paljoa sitä rahaa olisikaan jakaa.

Asialliselle, siistille, toimeentulevalle ja suht terveelle miehelle Thaimaa on ainoita maita maailmassa, jossa yli kuuskymppisiin miehiin ei kohdistu ikärasismia. Heitä ajatellaan ihmisinä, eikä työkelvottomina nollina, kuten Suomessa. Nuoretkin naiset Thaimaassa jaksaa ja tykkää jutella ja asioida vanhemmankin farangin kanssa, jos muuten synkkaa ja mielenkiinto on molemminpuolista.

Koetapas Suomessa kuuskymppisenä miehenä etsiä treffipalstoilta 20-40 vuotiasta naista. Jos löydät niin varaudu siihen että he olettavat sinulla olevan paksu lompakko. Muuten ei mitään asiaa.
Viiskymppinen ei tahdo saada edes viiskymppistä ja kuuskymppinen suomalainen nainen kuuskymppiselle.. se on jo pelkkää geriatriaa ja terveyskeskukseen kuljettamista se elämä sitten loppuun saakka.

Thaimaa on maailman ykkönen nuoremmissa seuralaisissa, enkä puhu nyt prostituutiosta.

5

113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tosi hauskaa ja täysin lahopäistä.

      • Anonyymi
        UUSI

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        🔞 ­­N­y­­­m­­­f­o­m­­a­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18279716

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Täysin totta. Toinen asia on lihavuusrasismi. Pahin rikos minkä vanhemmat voivat tehdä lapsilleen on syöttää ja "hemmotella" heidät lihaviksi. Totuttaa heidät siis paskaravintoon.

      Koulussa pilkka on jo armotonta ekasta luokasta lähtien. Liikuntatunnilla et pääse mihinkään pallopelien joukkueisiin ja juoksukilpailuista saat armahduksen ja muita naurattaa, osaa säälittää.

      Armeijassa olet ihan b-kamaa, vässykkä josta on korkeintaan komppanian pelleksi. Sinusta tehdään autokuski tai kenttäkeittiön pyörittäjä, marsseilla istut kuorma-auton lavalla ja saat muiden vihan ja pilkan niskaasi, ellet ole tosi kova luu.

      Karvalakki väärinpäin päässä imitoit Spedeä ja toisilla on hauskaa.

      Kun normaalipainoinen kompastuu, toteavat ihmiset että onpas täällä vaarallisen liukasta, mutta kun lihava kompastuu, ihmiset toteaa että tuo punkero on niin lihava, ettei pysy enää pystyssäkään.

      Kun normaalipainoiselta pääsee pieru, toteavat ihmiset että hassuja vahinkoja sattuu, oletko kenties syönyt jotakin sopimatonta? Kun lihavalta pääsee pieru, on hän ruokaa ahmiva iljettävä sika, jossa ei ole mitään hassua.

      Kun normaalipainoinen syö ison annoksen ruokaa ja päälle makeaa jälkiruokaa, toteaa ihmiset hänet kulinaristiksi. Kun lihava syö saman annoksen, ihmiset toteaa että eipä mikään ihme, että on tuollainen porsas.

      Lentokoneessa kukaan ei halua viereensä tilasyöppöä ja eivät suostu edes puhumaan kun heitä ottaa niin päähän että juuri minun viereen tuon piti tulla.

      Thaimaassa kyllä kerrotaan avoimesti jos olet pumpui. Ensisilmäyksellä tulee taputukset mahaan, hymy ja kommentti isosta mahasta. Sain 2011 sellaisia kommentteja jatkuvasti minäkin, kun elopaino lähenteli 130 kiloa.

      Jos kommentti oli ystävällinen, eikä ivaksi tarkoitettu, se ei haitannut, mutta jos sillä tehtiin pilkkaa ja kustannuksellani pidettiin hauskaa sormella osoitellen, niin annoin välittömän palautteen.

      Krokotiilifarmilla puiston henkilökuntaan kuuluva mies tökkäsi minua hersyvästi nauraen mahaan ja kysyi onko siellä kaksoset? Lause ei ehtinyt ihan loppuun, kun käänsin hänet korvasta ja leuasta asfalttiin ja pitelin kiinni noin 30 sekuntia siinä asennossa.

      Harvoin näkee niin punaista thaimaalaista.

      Chumphonissa olin silloisen seuralaisen kanssa hissillä menossa ylimmässä kerroksessa olevaan hotellin ravintolaan aamiaiselle.

      Hississä oli jo valmiina erittäin kalliin näköiseen pukuun pukeutunut japanilainen 160 senttinen liikemies kultaisine solmioneuloineen ja silmälasinsankoineen.

      Tervehdin ystävällisesti, kun hän tökkäsi minua mahaan etusormellaan ja kysyi "how much weight". En tykännyt että tuntematon kutsuu minua lihavaksi ja häpäisee minut seuralaiseni läsnäollessa.

      Kävelin häntä päin siellä hississä niin että tuo päätä lyhyempi pikku-ukko jäi minun mahan ja peräseinän väliin litistyksiin. Siellä hän ähisi kun oli vaikeaa saada ilmaa.
      Hissin ovet avautui ravintolaan, annoin hänen nautiskella vielä muutaman sekunnin siellä nurkassa seurastani.

      Kun menimme aamiaiselle seuralaiseni kanssa, siellä ei jostakin kumman syystä näkynyt japanilaista liikemiestä. Hän oli kai menettänyt ruokahalunsa lihavassa seurassani.

      2010

      • Anonyymi

        Heh heh aivan mahtavaa kerrontaa jälleen kerran sinulta kymppi, kiitos.

        Tuosta "pumpui" sanasta ja sen käytöstä Thaimaassa yleensä kuitenkin kysyisin, että miten sinä olet huomioinut tuon sanan käytön ja merkityksen suhteessa sanan "uan" käyttöön?

        NumBalli ja tai kattilansa sisäinen mielikuvitusystävänsä vastannee myös, kiitos.


    • Anonyymi

      Rasismi on rotusyrjintää. Painolla ei ole mitään tekemistä rodun kanssa, joten mitään painorasismia ei tietenkään voi olla edes olemassa. (engl. race = rotu)

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4856
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3066
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1777
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1591
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1461
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      18
      1218
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1203
    9. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1167
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1167
    Aihe