Lukion opet

Anonyymi-ap

Nyt ei voi enää kuin toivoa että kirjoitukset menee kunnialla. Kovin karua juttua kuullu kun lukiolaisten kanssa ottanut mukia baarissa.
Pitänee ihan paikkaansa ja kuulema ihan normikäytöntö ollut näillä nyt kirjottavilla koko lukion ajan ja kait kauemminkin.
Opettajat tulevat ja menevät omilla menoillaan kesken päivän ihan ilmottamalla että nyt onkin itseopiskelua tai aamulla tulee viestiä vähän ennen koulun alkua ettei opettaja olekkaan paikalla. Ja kun kesken päivän ollaan pois eikä sijaisia ole niin opiskele siinä sitten.
Lukion päivätkin niin lyhyitä että eikö omia menoja kerkee hoitamaan iltaisin niin kuin tavalliset duunarit joutui tekemään. Lukiossa aineet on jo vaativampia että sitä opettajaa varmasti kaivattaisiin paikalle. Palkkahan se varmasti juoksee ja verorahoilla sitä maksetaan. Lukiossa pitäisi oppia kun se osaaminen vaikuttaa jatko-opiskeluihin merkittävästi.
Kyllä ainakin omalla työpaikalla kysellään jos vähän aamulla venähtää työmaalle tulemiset vaikka kone kyllä ei siitä suuttuisi vaikka vähän myöhemmin aloittaa tai kävisi keksen päivän yhdellä. Työnantajalle se ei passaa niin sillon ollaan töissä. Mikä etuoikeus näillä on luistaa hommistaan saamatta siitä mitään sanktiota. Ainoat kärsijät ovat oppilaat ja veronmaksajat. Onko se rehtori vai mikä taho pomona sallimassa tämmöstä touhua vuodesta toiseen ja miksi? Siksikö että pitää antaa vapauksia ettei työnteko paina liikaa ja että töissä jaksaa tai ei vaan tule pahamieli? Vituttaa näin veronmaksanajanin jos maksetaan tekemättömästä työstä ja niin sanotusti hommat eli opettaminen jää tekemättä. Vastuulliset tietysti samassa veneessä niin ei kannata sahata omaa oksaa vaan nauttia samoista "eduista"?
Kuntapoliitikot varmasti olleet tietoisia kun omia pentuja lukiossa mutta eipä sielläkään ole munaa puuttua vaan jauhetaan paskaa jostain kivoista asioista tärkeinä päättäjinä kokouspalkkioita nostaen ja kokouspullaa mussuttaen. Niin ja jos oppilas on pois niin eiköhän siitä vittuilla vaikka sehän kolahtaa vaan oppilaan omaan nilkaan eikä isomman joukon niin kuin tässä opettajien lusmuilemisessa.

16

948

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hirveää on, jos on puoletkaan totta.

    • Anonyymi

      Penkkareissa oli "Missing..." lappu opettajan kuvalla niin kuin lännenelokuvissa. En ymmärtänyt oikein mikä juttu mutta liittyneekö näihin kadonneisiin opettajiin.

    • Anonyymi

      Huomatkaa kuinka monta lukion opettajaa ja muita opettajia on kunnallispoliitikkoja. Ei kait sitä nyt opettamassa olla kun on niitä kokouksia, joista saa myös kokouspalkkiota.

      • Anonyymi

        Palkkioita ja palkkaa tekemättömästä työstä työmaalla. Vähän eri homma olla pois jostain missä työn voi tehdä vaikka jatkamalla päivää mutta ei koulussa oikein onnistu että ilmoitetaan että tunti onkin ilta viideltä kun ensin on kokoustettu kouluaika. Vai tämmöstä peliä ne pelaa. Eihän sitä kapuloita laiteta rattaisiin jos itekin kärsii siitä. Yleinen käytäntö varmaan on kun siihen ei kukaan puutu. Kuka lie näiden esimies kenen pitäisi huolehtia että työt tulee tehtyä. Jos joku oppilas kirjottas omaa näkemystään tai vanhempi kellä on lapset kärsimässä tästä. Nyt taitaa olla vaan kateellisia elämänkoululaisia mollaamassa.


    • Anonyymi

      Opettajatko väistelevät työtään? Vaikea uskoa.
      Vaikka niinhän sitä sanottiin, että jossakin kauppaliikkeessä myyjät livahtivat jonnekin katveeseen, kun asiakas tuli paikalle ostoaikeissa...

    • Anonyymi

      Muistan aikanaan kuinka työpaikalla kuntapolitiikot ihan etuoikeutettuina sanoivat että "ei pysty koska kokoukset". Aina piti muiden joustaa. Melkoista perseilyä

    • Anonyymi

      Sekä ei ole väistelyä jos oppitunnilla on jossain muualla kuin luokassa oppilaita opettamassa? Vai onko nykyään opetussysteemit niin hyviä että pystyy etänä olemaan?

    • Anonyymi

      Kuka on isoin pomo? Onko se viime kädessä kaupunginjohtaja vai kuka? Luulis joku seuranta olevan työajoista kun palkkaa kerta maksetaan. Ainakin niissä työpaikoissa missä minä olen ollut joka tunti syynättiin että on ollut hommissa kun palkkaa maksettiin ja vastaavasti tilinauhasta että kaikki on maksettu mitä on ollut töissä. Vai onko tämä sitä akateemistavapauttaa. 2,5 kuukauttaa kesälomaa ja töissä saa käydä kun joutaa vaikka lyhyttä päivää tehdään eikä ole pelkoa viikonloppu tai yövuoroista. Kovin vähän lamakaan vaikuttaa. Kehotuskeskustelut luulisi pitävän oppilaat eikä se samassa veneessä istuva kaveri joka toimii samalla tavalla. Liekkö sama meno kaikissa kouluissa vai lukiossa?

      • Anonyymi

        Kaaheeta on, hyvinnii kaaheeta, voe voe voe...


    • Anonyymi

      Liekkö ongelmaa muualla kuin keteellisen päässä. Lue ihtes opettajaks ja menesty päälle vaaleissa niin ei tarvii itkee. Ei onnistu Havannan elämänkoululaiselta.

    • Anonyymi

      Täällä taas työhaluttomat ruotii töissä käyvien tekemisiä 🤣

    • Anonyymi

      Ei herra herran varpaille astu. Niin se on ollut ja tulee olemaan. Suojelu toimii jösenkirjasta riippumatta. Kovin on hiljaa nämä räyhäpolitiikotkin vaikka niin oli vaalien alla kovat puheet että pitetään hommat ruotuun. Nyt kun on huomattu että mukavat palkkiot tulee tekemättä mitään niin tuo alku tulee voimaan kun herroiksi muututaan valtaa saadessa. On opittu niin sanotusti olemaan.

      • Anonyymi

        Vai onko sittenkin niin, että on huomattu vanhan vallan pitävän kiinni eduistaan. Silloin ei saada muutosta aikaan, jos vanhat valtuutetut ovat enemmistönä. Kuntapolitiikkaa pitkään seuranneena ja entisenä valtuutettuna on tunnustettava, että tällä valtuustokaudella on kuitenkin yritetty saada muutosta aikaan. Eikä se ole nähdäkseni loppunut.


    • Anonyymi

      Aloittajan teksti oli kuin pitkää piimää...

    • Anonyymi

      Mitäoå elämänkoululaiselta muuta voisi odottaa.
      Samaan olisi riittänyt: Lukion opettajat lintsaa. T. Lukion iteki käyneenä. 🤣🤣🤣🤣🤣

    • Anonyymi

      Hyviä opettajia. Yhtä naispuolista tuli aikoinaan jörnäytettyä peltohovin vessassa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1494
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1183
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe