Kaikkien pitäisi osata ampua hyvin

Anonyymi-ap

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/18d7b9c4-a27c-41a7-b94e-0549b7874536
"Maailmalla esitettiin erikoisia väitteitä Suomesta – Reserviläisyhdistyksen puheenjohtaja: ”Kaikkien pitäisi osata ampua hyvin”
Useat kansainväliset mediat esittävät erikoisia väitteitä ampumisharrastuksesta Suomessa. Reserviläisyhdistyksen puheenjohtajan mukaan kasvu ilmentää suomalaisten maanpuolustustahtoa.
Satsaus ampumaratojen määrään on Kerolan mukaan hieno asia. Muun muassa reserviläistoiminnassa uusia harjoituspaikkoja odotetaan hartaudella.
– Se on hieno homma, että ratoja tulee lisää. Reserviläiset odottavat niitä, Kerola kiittelee."

Ei suomen viranomaiset ainakaan ole kansalaisen ampumaharrastuksen kannalla, kun aselupaa et saa sillä perusteella, että ylläpidät ampumataitoa sodan varalle.
Jollet metsästä, harrasta ampumaurheilua tai ole mukana reserviläis toiminnassa, niin aselupaa et saa, että sinulla olisi ase ja voisit käydä ampumaradalla harjoittelemassa ampumista.

Toiseksi, ei riitä että osaisi ampua, pitää myös nähdä riittävän hyvin.
Uudet silmälasit eivät ole mikään halpa investointi maksaa useita satoja euroja, jopa yli 1000 euroa voi silmälasit maksaa.
Moni sinnittelee jopa 20 vuoden vanhoilla silmälaseilla ja varsinkin jos on muoviset linssit, niin ne on jo naarmuiset, joten se heikentää ampumatarkkuutta.
Näkökyky on tärkein asia ampumisessa, jos et näe, niin et myöskään osu, vaikka olisit kuinka hyvä ampuja tahansa.
Kyllä valtion tulisi tukea reserviläisiä silmälasien hankinnassa, jos kerran reserviläiset ovat niin tärkeitä j valtio voisi alkaa maksamaan reserviläisille korvausta siitä, että ovat varalla, kun sota on niin varma asia.

45

545

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lupia myöntävillä viranomaisilla on aika nihkeä asenne hakijoihin noin yleisesti, olisiko tähän asenteeseen tulossa muutosta myös ?

      • Anonyymi

        Nihkeän asenteen muuttumisesta ei ole pelkoa.
        Puolustusministeri ei ole tähän asiaan puuttunut mitenkään, edes puheiden tasolla, sisäministeriöllehän asia varsinaisesti kuuluu, mutta puolustusministeri voisi edes vähän yrittää......


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nihkeän asenteen muuttumisesta ei ole pelkoa.
        Puolustusministeri ei ole tähän asiaan puuttunut mitenkään, edes puheiden tasolla, sisäministeriöllehän asia varsinaisesti kuuluu, mutta puolustusministeri voisi edes vähän yrittää......

        Pitäisikö oppia siitä, mitä tapahtui Koronapandemian aikaan? Kansa ryntäsi tyhjäämään kaupat. Jos tulee poikkeustila, ryntääkö hallitus tekemään hätäratkaisut?


      • Anonyymi

        Taisteleeko PV Suomen itsenäisyyden takia? Siinä tapauksessa kansa saa mennä, kuten Ukrainassa tapahtuu, ja se, mitä tapahtuu sen jälkeen kun Suomi on valloitettu, ei ole koko kansan hengen menetyksen arvoista.
        Mutta jos PV taistelee suomalaisten olemassaolon takia, se on eri asia, ja Venäjällä ei ole halua tuhota kansaa, vaan sillä, joka ei kykene päästämään irti, koska kansa maksaa hänen luonteensa piirteiden oikuista hengellään, kuten Ukrainassa tapahtuu.

        Jos ihminen on luonteensa puolesta nalkissa, kuten on, eikö päätöksenteko pitäisi antaa osin tekoälylle, joka ei ole astrologisten voimien alainen?
        Vanga on varoittanut siitä, mitä Ukrainassa paraikaa tapahtuu, että Zele tuhoaa maan.

        Vesimies on ollut yksi pahimmista hirviöistä maailman historiassa. John M. Chivington, Saparmurat Nijazov, Yahya Khan, Zelenskyj, Cheney, Luis Alfredo Garavito, Mitsuo ”Iesu” Matayoshi, Ylva Johansson...

        Ai kuka tuo viimeinen oli?
        Ylva Johansson on ruotsalainen EU parlamentaarikko, tokaisi: “Minua ei kiinnosta paskan vertaa mitä te sanotte minulle!”
        Sanoi, että maahanmuutto on hyvä asia, että pitäisi päästää kaikki sisään ja ei pitäisi estää laittomia maahanmuuttajia ylittämästä rajoja. Aina kun joku ministeri puhui rajojen valvonnan tarpeesta ja vastusti laitonta maahanmuuttoa yms. komissaari Johansson silminnähden ärsyyntyi ja käski heitä painumaan helvettiin. (vesimies-puulohikäärme)
        Ps. katsokaa hänen silmiään...

        https://en.wikipedia.org/wiki/Ylva_Johansson
        https://www.kansalainen.fi/frontexin-entinen-paallikko-kertoo-sisapiirin-tietoa-eun-komission-pyrkimyksista-massamaahanmuuttoon-ja-avoimiin-rajoihin/


      • Anonyymi

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

        😍 ­N­­y­­m­f­o­­­m­­a­­­a­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18281467

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Nyt en ymmärrä. Mitä joku Arraksen taistelu liittyy asiaan?! Juttu 1900 luvun alusta, eli parempi olisi, jos sitä ei kukaan vilkaisisikaan!
        Jos maata aiotaan kehittää, on ajateltava uudella tavalla, ja jätettävä vanhojen menneiden kaivelu. Narsisti ja menneisyyteen taipuvaisen luonteen omaava ei siihen yleensä pysty. Narsisti rämpii suossa jatkuvasti, mutta niin lähellä tietä, että voi nopeasti nousta ylös ja lähteä lätkimään, jos tarve henkensä pelastamiseen tulee.


    • Anonyymi

      Laser-harjoittelu-laite "kiväärissä" riittää pitkälle. Nykyään voi kai olla kameraan perustuva laserin sijaan?

      Kunhan juoksee 500 metriä ja kävelee 2 km päivässä ja 19 punnerrusta ym...

      • Anonyymi

        Meinaatko todella, että Suomella on mahiksia Venäjää vastaan edes USA tukenaan? Osaatko nimetä käärmeen, joka mielellään iskee hampaansa norsuun? Tai käärmeen, joka on niellyt norsun?
        Minä tiedän yhden, joka yritti.

        https://www.hs.fi/tiede/art-2000009929100.html?utm_medium=promobox&utm_campaign=hs_tf&utm_source=is.fi&utm_content=promobox

        Hesarissa oli juttu Nostradamuksen ennustuksista. Miksi kuvassa pohjoinen maailma ja USA on tulessa, ja kuvassa käärme joka muistuttaa enemmänkin suokäärmettä "Suo-mi(nä)"?

        Viittaako tähän?
        Luuk. 21:23 .."Suuri hätä on oleva maan päällä, ja viha tätä kansaa vastaan."
        Ja siihen, että Mannerheim sanoi sotilaita "Isaskarin pojiksi"? Eräiden tutkimusten mukaan n. 80% suomalaisista on Israelin heimojen jälkeläisiä. Raamatun mukaan Jeesuksella oli siskoja ja veljiä (Joosef ja Maria vanhemmat), missä heidän jälkeläisensä ym.?

        Miten pitkälle hallitus on valmis menemään asian kanssa? Ketä tai mitä hallitus todella edustaa, ja keiltä se ottaa käskyjä vastaan?


    • Anonyymi

      Se pelkkä ampumataito ei riitä. Suurin osa laukauksista Ukrainan sodassakin ammutaan ojentamalla rynkky taisteluhaudan vallin yli, ammutaan siis tähtäämättä oletettuun vihollisen suuntaan tai "lonkalta" vaan.
      Minun mielestäni fyysinen kunto on paljon tärkeämpi kuin hyvä ampumataito.

      • Anonyymi

        Katso YouTubesta videoita niin näet kuinka sodassa nykyään rynkyllä ammutaan. Ei siellä juurikaan rauhassa tähtäillä.


      • Anonyymi

        Miksi ampua heittolaukauksia yläviistoon ? On melko epätodennäköistä, että kaarituli tavoittaa sotilashenkilön, huonommalla tuurilla joku siviili saa kuulan niskaansa. Tämäkin voi olla jo muuttunut. Tietokoneen ampumapelit paransivat selvästi tulen tarkkuutta, lisäksi nykyään on paljon enemmän optiikkaa, kiikaritähtäimiä ja valopisteitä, jolla tähtääminen on vaivatonta.


      • Anonyymi

        Samaa olen katellut. Pelkkii pilvii pommittavat. Ei hajuakaan tähtäämisestä. Kutien haaskausta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi ampua heittolaukauksia yläviistoon ? On melko epätodennäköistä, että kaarituli tavoittaa sotilashenkilön, huonommalla tuurilla joku siviili saa kuulan niskaansa. Tämäkin voi olla jo muuttunut. Tietokoneen ampumapelit paransivat selvästi tulen tarkkuutta, lisäksi nykyään on paljon enemmän optiikkaa, kiikaritähtäimiä ja valopisteitä, jolla tähtääminen on vaivatonta.

        "On melko epätodennäköistä, että kaarituli tavoittaa sotilashenkilön, huonommalla tuurilla joku siviili saa kuulan niskaansa"

        Jumalalle kiitos! Joku ajattelee täällä!!


      • Anonyymi

        Fyysinen kunto on tärkeä, ne aseet, ammukset ja tarvikkeet painaa aika tavalla.
        Kiväärin, haulikon ja pienoiskiväärin vein aseliikkeeseen myyntiin ja kolme asetta kyllä painoi aika tavalla.


    • Anonyymi

      Aloituksen teksti on järkyttävän alkukantaista. Siitäkö lähdetään, että pitää osata ampua hyvin?!
      Ennemminkin siitä, että kunto on edes suht siedettävässä kunnossa niiltä, joille se sopii, ja muilta, että osaavat kieltä!
      Vai voidaanko sanoa, että PV on nin ylpeä, että se ei kykene tunnustamaan edes totuutta!?

      En muista mistä tai keneltä kysyin, mutta se oli PV:n edustaja, että järjestetäänkö mm. MPKry:llä venäjänkielen kursseja. Vastaus oli kieltävä ja sillä selityksellä, että koska niitä kursseja tarjoavia tahoja on niin paljon.

      En tiedä onko PV kehoittanut opiskelemaan Venäjän kieltä, koska se puljuhan on esimerkin näyttäjä. Onko niin, että antaa vaikka atopommin tippua Suomeen vain siksi, että tarvittava kiireellinen ensikäden tieto jää saamatta, koska se saapuu myöhässä, koska kielen osaaja ei ollut ottamassa sitä vastaan?

      Jokaista sellaista pitäisi lyödä, joka ei halua opetella venäjänkieltä, eikä ymmärtää Venäjää, ja kuitenkin haluaisi lähteä tappelemaan Venäjää vastaan. Jos Venäjä lähtee tekemään invaasiota Suomeen, ja PV vastaa ensimmäisenä asein, se on pahimmillaan Suomelle itsemurha, ellei se tajua tehdä kuten olen lukenut erään ltn:n sanoneen, että Lappi jätetään ensimmäisenä.
      Siinä on ensimmäinen viisas teko. Missä seuraava?

      • Anonyymi

        "He anovat loppua, mitä tahansa loppua – todennäköisesti samaa ”rauhaa”, joka olisi voitu saavuttaa kaksi vuotta sitten. Mielessään he ovat jo hävinneet, sillä heidän poikansa, isänsä ja aviomiehensä ovat poissa ja heidän maansa on tuhottu. Mikään ”voitto” ei voi muuttaa sitä."

        Montako kertaa saa uutisista lukea, miten hallitukset puhuvat voitosta...? Olen varoittanut jo aiemmin: Älkää enää puhuko voitosta, vaan selviytymisestä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "He anovat loppua, mitä tahansa loppua – todennäköisesti samaa ”rauhaa”, joka olisi voitu saavuttaa kaksi vuotta sitten. Mielessään he ovat jo hävinneet, sillä heidän poikansa, isänsä ja aviomiehensä ovat poissa ja heidän maansa on tuhottu. Mikään ”voitto” ei voi muuttaa sitä."

        Montako kertaa saa uutisista lukea, miten hallitukset puhuvat voitosta...? Olen varoittanut jo aiemmin: Älkää enää puhuko voitosta, vaan selviytymisestä.

        Kysyn vielä: Moniko taho Suomessa, paitsi LPR:n kaupunki uskaltaa liehuttaa Ukrainan lippua salossa? He haluavat tukea sitä, mikä on jo menetetty.

        Zele tappelee ilmeisesti niin pitkään, kun hänellä on ympärillään hänelle uskollisia upseereja. Hän on vesimies-tulikäärme, josta Vanga varoitti. Vesimies on ilmaelementti - hajottava, ja sitä pahempaa jälkeä tulee, jos elementti on tuli. Käärme on omistava. Vasta kun viimeinenkin mistä pitää kiinni, on menetetty, käärme päästää irti ja lähtee muualle.

        Vesimies vastaa tiikeriä, ja sille ei pidä antaa valtaa. Stalin oli tiikeri...
        Mutta niin pitkään kun näitä asioita ei noteerata, uusia hirmuhallitsijoita tulee.


      • Anonyymi

        Venäjää en aikonut opetella, kun niiden kirjaimetkin ovat niin käsittämättömiä, mutta hyvällä työmoraalilla varustettuna voin vietttää kymmentuntisia päiviä/öitä poterossa ja pamautella ryssiä taivaan tuuliin. Liika on toki liikaa, mutta kai tuotakin jaksaisi muutaman kuukauden.


    • Anonyymi

      Kuka poisti MV lehden linkin, missä ulkomaalainen kertoi Ukrainan tilanteesta? Onko Eurostoliitossa sensuuri noin tärkeää?

      • Anonyymi

        mv lehti on tyhmää venäjän propagandaa ja muuta sontaa.


      • Anonyymi

        Ukrainan tilanteen voi lukea mistä tahansa länsimaisesta medialähteestä Suomea lukuunottamatta. Kannattaa myös seurata Ukrainassa taistelevien/taistelleiden länsimaisten taistelijoiden (Yhdysvallat, Britannia ym) blogeja, niistä saa aika suoran kuvan tapahtumista. Kun näistä lähteistä vetää johtopäätökset niin yleisesti ottaen tilanne on Ukrainassa huono. Kaikissa lähteissä paistaa läpi se totuus että Ukrainan asevoimien koulutus ja osaaminen on heikkoa. Aseet ja varusteet ovat uudet ja hyvät mutta taktiikat ja osaaminen neuvostoaikaista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mv lehti on tyhmää venäjän propagandaa ja muuta sontaa.

        Puhut kuin Neukkilan propagandisti - kaikki ulkomaista positiivisesti kertovat mediat on roskaa, paitsi Pravda, joka tuomitsee lännen ja on isänmaallinen?
        Tilanne on nyt toisinpäin. Miten pitkälle aiot uskoa uutta Eurostoliitoa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ukrainan tilanteen voi lukea mistä tahansa länsimaisesta medialähteestä Suomea lukuunottamatta. Kannattaa myös seurata Ukrainassa taistelevien/taistelleiden länsimaisten taistelijoiden (Yhdysvallat, Britannia ym) blogeja, niistä saa aika suoran kuvan tapahtumista. Kun näistä lähteistä vetää johtopäätökset niin yleisesti ottaen tilanne on Ukrainassa huono. Kaikissa lähteissä paistaa läpi se totuus että Ukrainan asevoimien koulutus ja osaaminen on heikkoa. Aseet ja varusteet ovat uudet ja hyvät mutta taktiikat ja osaaminen neuvostoaikaista.

        Sitä se on. Mutta moniko ymmärtää hakea tietoa ja mistä? Mediat jakaa kansaa kahtia, ja se joka tietää jotain poikkeavaa, sitä ei kestetä kuunnella, koska luullaan, että media kyllä tietää. Ymmärtääkö mediaa lukevat mitä jää lukematta, mitä ei kerrota?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitä se on. Mutta moniko ymmärtää hakea tietoa ja mistä? Mediat jakaa kansaa kahtia, ja se joka tietää jotain poikkeavaa, sitä ei kestetä kuunnella, koska luullaan, että media kyllä tietää. Ymmärtääkö mediaa lukevat mitä jää lukematta, mitä ei kerrota?

        "On helppoa hallita tyhmiä ihmisiä. He seuraavat sinua riippumatta siitä kuinka paljon kipua aiheutat heille, kunhan heität heille vähän arvotonta herkkua silloin tällöin" -Josif Stalin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "On helppoa hallita tyhmiä ihmisiä. He seuraavat sinua riippumatta siitä kuinka paljon kipua aiheutat heille, kunhan heität heille vähän arvotonta herkkua silloin tällöin" -Josif Stalin

        Stalin sanoi myös: "Kaikista aarteista, joita valtio voi omistaa, sen kansalaisten ihmishenget ovat meille arvokkainta."

        Hän oli väärässä. Ei ihmishenget, vaan laatu.


    • Anonyymi

      If the government says you don't need a gun, then you need a gun.

      • Anonyymi

        Ei ollenkaan paskempi pointti !


      • Anonyymi

        Mistä hankit, ellet itse osaa tehdä? Kun alkuasukas otti vastaan valkoisen miehen kiväärin, osasiko kumpikaan tehdä sellaista asetta? Ei.
        Kun 99,99% kansasta menee metsään, osaavatko he tehdä itselleen rautaista veistä? Eivät.

        Mitä he osaavat tehdä?


    • Anonyymi

      "Kaikkien pitäisi osata ampua hyvin"

      Kenet?

      Oletko vapaaehtoinen?

      • Anonyymi

        Tuli mieleen, että jos ihmiset katsoisi Ruotsia ja Itäkeskusta, ja sanoisivat mielessään, että valkoisia pitäisi heittää Suomesta ulos tai ampua. Mitä he sitten ajattelisivat?
        Afrikkalaisia vaeltaa tuhansittain EU alueelle. Maailman suurin väestönsiirto sitten NL aikojen, ja Suomessa huudellaan, että valkoisia heitettävä ulos tai ammuttava vähintään se 200.000, koska "väärä kansalaisuus"?

        Missä viipyy määräys, että jokainen saa muuttaa Venäjälle jos haluaa? Mitä ne 200.000 venakkoa ja ukria ajattelee? USA on tulossa Suomeen, ja mitä olen sopimuslistaa vilkaissut, kyseessä on taivaan ääriin menevä yksinvaltius, joka vain odotaa prseennuolijoita...


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kaikilla armeijan käynneillä on automaattisesti aselupa!

        Sivari siellä kirjoitelee kun ei tuollaista tiedä!

        ResKers
        Säkkijärvi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikilla armeijan käynneillä on automaattisesti aselupa!

        Sivari siellä kirjoitelee kun ei tuollaista tiedä!

        ResKers
        Säkkijärvi

        Mitä mahdat tarkoittaa aseluvalla ?
        En ole sivari, mutta silti minulla ei (tietääkseni) ole aselupaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikilla armeijan käynneillä on automaattisesti aselupa!

        Sivari siellä kirjoitelee kun ei tuollaista tiedä!

        ResKers
        Säkkijärvi

        Trolli kersantti vertaa armeijan aikana pidettävästä hallussa olevasta aseesta jota ei missään tapauksessa (ankaran vankeus ranagaistuksen uhalla) saa viedä pois armeijan alueelta sveitsissä toki asia vähän eri mutta ei todellakaan suomessa..


        https://eroa-armeijasta.fi/


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Trolli kersantti vertaa armeijan aikana pidettävästä hallussa olevasta aseesta jota ei missään tapauksessa (ankaran vankeus ranagaistuksen uhalla) saa viedä pois armeijan alueelta sveitsissä toki asia vähän eri mutta ei todellakaan suomessa..


        https://eroa-armeijasta.fi/

        Jotain tällaista aavistelinkin, hyvä kun selvensit asian.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikilla armeijan käynneillä on automaattisesti aselupa!

        Sivari siellä kirjoitelee kun ei tuollaista tiedä!

        ResKers
        Säkkijärvi

        Millä todistat väitteesi itsestäsi?


    • Anonyymi

      Joidenkin ampuminen paranee harjoittelemalla; toisten taas ei - mulla se oli heti hyvä, kaverilla ei.

    • Anonyymi

      Joutavaa paukuttelua menkää töihin.

      • Anonyymi

        Ei sulla ollu mitään asiaa.
        Eräänä päivänä jokaista roskan puhujaa lyödään, koska aikaa ei ole, ja jokainen kansan selviytymistä edistävä ideologia tunnustetaan kultaa arvokkaammaksi.


    • Anonyymi

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b235839d-7b38-40c7-92a2-43f981123229'
      "On vaikea nähdä, mitä Venäjä erityisesti hyötyisi valitsemalla Lapin testikohteeksi. Jos sinne hyökättäisiin, niin me tietysti vastaisimme. Jokainen tuuma Suomen Lappia on artikla vitosen alla..."

      Pitäisi lisätä: - Terv. oinas (sen planeetta on sodan ja veren planeetta Mars) -metallihärkä (kova ja fanaattinen).

      Aikooko joku olla todella niin muurahainen, että ei ymmärrä mitä tämä tarkoittaa? Pitääkö alkaa olemaan apina kranaatin kanssa? Ihmishengen arvosta tulee kourallinen multaa ja pikku kiviä! Mutta ehkei sillä ole väliä, kun liikakansoituksesta kärsitään, ja onhan ÄO 60 enemmän, kun ÄO 100?
      Olenko minä vuodelta 5000 vai 7000 tai kauempaa, että ymmärrän miten mielettömiä ihmiset (koulutetut) voivat olla?
      Ei riitä, että rakennetaan keskitysleirin kaltaisia alueita, joita kutsutaan valtioiksi, mutta vieläpä mihin ei pääse sisään, ja mistä ei pääse ulos - ennemminkin ne ovat siis ansoja. Ja sitä pitäisi puolustaa? Jokainen eläin pyrkii ansasta pois, joten mitä ihmiset ovat? Tallieläimiä?

      • Anonyymi

        https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/7b4a443b-2006-4238-b1d7-f11702bb27aa

        "Olisivatko Nato-maat halukkaita ottamaan riskin kolmannesta maailmansodasta vallatakseen takaisin muutaman sata neliökilometriä suhteellisen autiota maata Lapissa?
        Puol.min. Antti Häkkäsen (kok) erityisavustaja Ville Sipiläinen sanoo...
        – ...Jokainen neliösentti on yhdessä puolustettava. Jos ei sitä puolusta, romuttaa se käytännössä koko Naton idean."

        Kuinka hulluksi asia voidaan viedä?
        Eli Nato on luotu maailmanlaajuista miljardien ihmisten pakkolopetusta varten?
        Tiedättekö mitä on satanismi? Miksi virkamiehet juoksevat karkuun tällaisia asioita, mutta se, mikä on heillekin konkreettisesti elävää, sen he haluavat tuhota, tai huolehtia jonkun hihhuli ideologian perusteella siitä, että se, mikä ei ole täydellistä ja tervettä, saa oikeuden tuhota sen, mikä on täydelistä ja tervettä?

        Ajatelkaa silmälasipäinen B2 tai B3 luokan nössö kiduttamassa tai ampumassa A luokan terveitä ihmisiä! Se on satanismia!
        Oletteko muuten huomanneet, että Suomen ja pohjoismaiden lipuissa on risti? Sama kuvio on hautausmailla! Eiku kristinusko... Niinkö? Lukekaa mitä lukee Wikipediassa Suomen lipusta!
        Se on tallieläin, joka ei ymmärrä isännän juttuja! Mikä ihminen on?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/7b4a443b-2006-4238-b1d7-f11702bb27aa

        "Olisivatko Nato-maat halukkaita ottamaan riskin kolmannesta maailmansodasta vallatakseen takaisin muutaman sata neliökilometriä suhteellisen autiota maata Lapissa?
        Puol.min. Antti Häkkäsen (kok) erityisavustaja Ville Sipiläinen sanoo...
        – ...Jokainen neliösentti on yhdessä puolustettava. Jos ei sitä puolusta, romuttaa se käytännössä koko Naton idean."

        Kuinka hulluksi asia voidaan viedä?
        Eli Nato on luotu maailmanlaajuista miljardien ihmisten pakkolopetusta varten?
        Tiedättekö mitä on satanismi? Miksi virkamiehet juoksevat karkuun tällaisia asioita, mutta se, mikä on heillekin konkreettisesti elävää, sen he haluavat tuhota, tai huolehtia jonkun hihhuli ideologian perusteella siitä, että se, mikä ei ole täydellistä ja tervettä, saa oikeuden tuhota sen, mikä on täydelistä ja tervettä?

        Ajatelkaa silmälasipäinen B2 tai B3 luokan nössö kiduttamassa tai ampumassa A luokan terveitä ihmisiä! Se on satanismia!
        Oletteko muuten huomanneet, että Suomen ja pohjoismaiden lipuissa on risti? Sama kuvio on hautausmailla! Eiku kristinusko... Niinkö? Lukekaa mitä lukee Wikipediassa Suomen lipusta!
        Se on tallieläin, joka ei ymmärrä isännän juttuja! Mikä ihminen on?

        Ylempänä mielipide: "Jos ihminen on luonteensa puolesta nalkissa, kuten on, eikö päätöksenteko pitäisi antaa osin tekoälylle, joka ei ole astrologisten voimien alainen?"

        Oisko tätä vielä kukaan tajunnut kysyä?:

        Jos PV:n työläiset ja sotilaat eivät saa tehdä työtä humalassa, miten sellaiselle, jonka mielen altistuneisuutta avaruussäteilyn vaikutukselle ei tunneta, voidaan antaa ase käteen, tai hänestä tehdä korkea-arvoinen upseeri?!
        Kun sota syttyy, monissa tulee luonteen huonot puolet esiin. Täyyykö helvetti luoda muutaman sentin takia maa-aluetta? Sekö on uskottavuutta?

        Te olette nähneet mitä Pekka Toveri on puhunut. Hän on oinas-metallihärkä. Pystyykö se mies näkemään luonneidentiteettinsä ohi?
        Sanonta on, että apinan saa viidakosta, mutta viidakkoa ei saa apinasta! Pätee luonteeseen!


    • Anonyymi

      Kaikille aseet kotiin kuin USAssa on

      • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      587
      3900
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3338
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2811
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2779
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2154
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2101
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1997
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1875
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1830
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe