44 000 ulkomaalaista työttömänä! HS kertoo. Järkyttävää!

Anonyymi-ap

14

215

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Bussi kulkee maasta poispäin myös.

      • Anonyymi

        ei. ei se kulje. matu bussi tulee vain suomeen päin. karkotettua ei saa ketään.


      • Anonyymi
        UUSI

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        🔞 ­N­­­y­­m­­­f­o­­m­­­a­­a­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18281693

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Mitä ihmettä, eikös niitten pitänyt korjata työvoima pula.

      • Anonyymi

        Ullatus!👨🏿‍⚖️


    • Anonyymi

      Missä se työvoimapula on?

    • Anonyymi

      vihervasemmistolaiset huutivat viime viikolla että suomi tarvitsee satoja tuhansia maahanmuuttajia kun meillä ei ole työntekijöitä. älykkäitä nämä suvakit.

      • Anonyymi

        Suvakit haluaa lähinnä kouluttamattomia lähi-idästä


    • Anonyymi

      Ehkä selitys on paljon yksinkertaisempi ja suoraan käänteinen. Suomessa ei vain koskaan ole ollut niitä työpaikkoja, joihin tänne näitä ulkomaalaisia(kin) on haalittu.

      Suomessa on jo vuosikymmeniä ollut pula tuottavista työpaikoista ja palkanmaksajista. Siksi Suomen talous on tällä hetkellä heittämässä kuperkeikkaa.

      Suomessa oli jo ennen tätä massa-ulkomaalaisten-tänne-ottamista sen kolmesataatuhatta työtöntä. On tietysti huomioitavaa, että osa näistä oli täysin kyvyttömiä työhön. Mutta ei kaikki. Ensimmäisenä tulee siis mieleen se kysymys, että jos maassa on avoimia työpaikkoja samaan aikaan se noin 50 000 ja jo omastakin takaa työttömiä on 300 000 niin hyvin yksinkertaisella elon laskuopilla voi laskea, että kaikissa tilanteissa 250 000 jää ilman. Ja tässä siis oli vain Suomalaiset työttömät. Sen lisäksi tänne on vielä haalittu niitä ulkomaalaisia, joten ne tulee tuohon numeron päälle.

      Se ei välttämättä koskaan ollut mitään ulkomaalaisten hylkimistä tai rasismia vaan se oli yksinkertaisesti valhetta, jonka uhrina on niin Suomalaiset työttömät kuin nyt nämä ulkomaalaisetkin. Suomessa ei ole niitä työpaikkoja. Ihmiset on vain reserviä siltä varalta, jos niitä työpaikkoja joskus tulisi. Niitä ei koskaan tullut, eikä varsinkaan tässä nykyisessä tilanteessa kun on YT:t, konkurssit, irtisanomiset, lopettamiset, tehtaiden lakkautukset tulilla, niin vielä vähemmän niin ulkomaalaisille kuin Suomalaisillekin.

      Tuo taktiikka ei ole mikään "Vain suomi-juttu". Tuo on ihan kansalainvälisesti tunnustettu bisnestaktiikka, jossa työnantajat globaalisti jaksaa suu vaahdossa jauhaa ikuisesta työvoimapulasta. Se on firmoille halvempaa siten pitää yllä valhetta työvoimapulasta kuin alkaa pistämään aidosti niitä työolosuhteita ja palkkauksia kuntoon. Se on työnantajalle parempi, kun työntekijät vähän pelkää.

      Suurin kysymys, jota ihmisten pitää esittää on se, että miksi poliittiset puolueet on tässä valheen viljelemisessä mukana. Että keitä nämä edustaa? Kansaa vai niitä työnantajia?

      Näin osuvasti kommentoi M Vuorivirta Hesarissa.

      • Anonyymi

        Aidshomo


    • Anonyymi

      Mitä vihervasemmistolainen sohvalla makaaja kertoisi tästä? Kuka elättää?

    • Anonyymi

      Suomalaiset työnantajat ei ota töihin jos ei osaa suomea. Kun ei opettele suomea, saa olla kela gold cardin varassa.👨🏿‍⚖️

    • 44 000 ja 1
      haheha
      44 000 ja Zelensky haheha

    • Anonyymi

      Järkyttävää, kun heistä ihan "tehdään" alaluokkaa! Mitä luokkaa Suomessa on kamelikuski ja mitä luokkaa hänen pitäisi olla? Entäpä lammaspaimen? Molemmat ovat kielitaidottomia, lukutaidottomia ja kirjoitustaidottomia, kuuluisiko heidän luokakseen aatelinen?
      Suomen työnantajat kuvittelivat saavansa näistä halpatyövoimaa, siivoojiksi, tehtaisiin ja ravintoloihin. Ei matu ole niin tyhmä, että tekisi työtä pikkupalkalla, sen kun saa tekemättä mitään.
      Miten voi lähihoitaja tehdä edes keikkatyötä, jos Suomen kieli ei ole hallussa? Mansikan keruussa se ei haittaa mutta miten kommunikointi hoidettavan kanssa sujuu? Itse jouduin kerran Suomea osaamattoman lääkärin pakeille, oli kyllä aika kiusallinen kokemus. Suorastaan turhauttava.
      Mitäpäs näille "innokkaille" korkeasti koulutetuille korkeapalkkaisille työtä saataisi, kun omiakin on yli kaksisataatuhatta ilman duunia?
      Siis emme tarvitse yhtään ylimääräistä elätettävää, omiakin on enemmän kuin tarpeeksi.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4809
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      125
      4383
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2851
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1921
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1699
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1690
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      104
      1665
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1593
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1541
    Aihe