Mitä kipinä ry:n ruokakassit sisältää?

Anonyymi-ap

Olen huomenna menossa ensimmäistä kertaa hakemaan ruoka-avusta kassia niin mitä se sisältää? Tiedän että varmaan muuttuu viikottain mutta mitä ehkä?

6

256

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Perunoita ja vehnäjauhoja

      • Anonyymi

        Katsoin, niin ruokaahan siellä oli.


    • Anonyymi

      Kiitos persut. Yhä useampi joutuu teidän ansiosta turvautumaan ruoka-apuun. Olette varmasti ylpeitä itsestänne!!!!

    • Anonyymi

      En tunne tätä kyseistä apua antavaa tahoa, mutta yleensä ruoka-avun sisältö on täysin riippuvainen lahjoituksista. Aika pitkälti kyseessä on poistotuotteita syystä tai toisesta. Leipiä on poistotuotteena esimerkiksi yllättävän paljon.

      Hedelmien ja vihanneksien kanssa on aina ongelmana niiden todella nopea pilaantuminen. Joten jos sellaisia saat niin ne kannattaa syödä nopeasti pois. Olen itse ollut ruoka-apua antamassa ja nuo tuotteet saattavat alkaa pilaantumaan tunneissa.

      Välillä noista avustavista paikoista saattaa tosin tulla valtavasti tuotteita mitä kukaan ei halua. Esimerkiksi jos joku brändi on epäonnistunut niin sen poisto voi tuoda satoja kiloja tuotetta. Tai kausikohtaisen tuotteen poisto on toinen. Esimerkiksi joulun jälkeen sokerimassaa saattaa tulla valtavia määriä.

      Yksi mitä harmittaa noiden kassejen antajana on se arvostuksen puute joillakin sen sisältöön. Jaon jälkeen voi nähdä pihalla vain maahan heitettynä kassin sisällön tuotteita, jota henkilö ei ole halunnut. Veisi tuotteen edes asiallisesti roskiin/bioroskiin. Pahimmillaan kuulee suoraa kiroilua meistä päin naamaa kuinka emme antaneet jotain tiettyä asiaa. Esimerkiksi lihan puuttuminen on yksi.

      Jotkut tarkoittavat myös hyvää sillä, etteivät itse halua tuotetta ja toivovat meidän antavan sen muille. Meillä ei valitettavasti aika riitä siihen, ja ne tuotteet ovat muutenkin teknisesti menossa roskiin.

    • Anonyymi

      Ikävää lukea tommosta että heitetään jopa pahimmillaan maahan. No itse en aio sitä tänään tehdä. Tilanne kun on nyt se että otan kiitollisena kyllä kaiken tänään vastaan. :/

    • Anonyymi

      Täytyy kyllä valittaa sittenkin. Siis tuonnehan ilmoittaudutaan ruokakasseihin nimellä joten kansalaisuudet on arvattavissa. Ulkomaalaisten kassit sisälti kyllä maito ja lihatuotteita ja mitäs oli kantaväestöllä?! Pelkkää leipää! Mulla oli 3 leipää ja pulla. Kasveista näkyi läpi niin hyvin näkyi mitä kassit sisälti. Samoin moni ukrainalainen sai 2-3 kassia 1 ihminen! Kun taas kotimainen mummo joka oli unohtautua ilmoittautua ei saanut yhtään vaan ylijäämäkassit annettiin nekin ulkomaan perheelle jotka oli jo 3 kassia saaneet!! Ai luojan vittu sentään!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      8992
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2400
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1438
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1267
    Aihe