Saunareissun yllätys 3

Anonyymi-ap

Sauna reissun yllätys. osa 3
Tämäkään ei ole tosi. jatkoa edelliseen (Mökille siis)
Makuuhuone oppitunti oli ohi kävelin lakana kainalossa rantasaunalle saunan lämmitykseen. Saunassa tulet rätisi kivasti ja istuin kuistilla naukkaillen sauna olutta, tutkin samalla lakanaa, siinä ne kiimanesteet ja spermat oli, nuuhkaisin niitä ja pudotin sitten vesipaljuun, mietin samalla että miten tyttärestä oli tullut noin pervo no ilmeisesti tullut isäänsä kyllä sitä nuorena veljen kanssa pervoja juttujakin tehtiin.
Sauna alkoi ollakkin lämmin kun tytär käveli kahden sidukka tölkin kanssa saunalle tiedustellen joko päästäisi löylyihin.
Olin valmistautunut viikonloppuun ja hommannut viagraa että, kestäisi viikonloppuna oppitunnit loppuun asti.
Mentiin löylyn lämpöön istuttiin vierekkäin juomia naukkaillen tytär siemaisi ensimmäisen tölkin aika nopeasti ja huomasin että taisi nuoren päähän pikkuisen kihahtaa, hyvä niin se, vapautti keskustelua, kertoi miten hän oli ajatellut minun kullia kaksiviikkoa ja useana yönä tyydyttänyt itseään.
Silitin tyttären reisiä välillä häpykumpua hipaisten, tytär nojasi seinää vasten ja rupesin imemään sen rintoja nännit kovettui siirryin ala lauteelle josta tuli taas näkymät pikku pillulle, lipasin kielellä jalkoväliä pitkin valui hikipisarat pillulle joka maistui hivenen suolaiselle, nuolin pillua ja tytär voihki ja kiemurteli nautinnosta, sitten se sanoi vaihdetaan paikaa.
Nojasin ylälauteella seinään, kalu oli noussut juhlakuntoon ja tytär kävi siihen himokkaasti kiinni imaisi kullin nyt surutta suuhun ja lutkutti sitä kunnolla, saunassa tulee kuuma ja oli pakko sanoa että siirrytään pukuhuoneen puolelle siellä on viileämpää ja pehmustettu sohva.
Otettiin juomaa tytär siemaili taas sidukkaa aika vauhdikkaasti kaadoin tyttären sohvalle ja tarjosin kullia taas suuhun,
hennot kädet kullin varressa kulli huulien välissä,ihana näky.
Pyörähdin jälkojen väliin ja nuolin pillua halusin taas työntyä tuonne ihanaan lämpimään ja kosteaan koloon.
Nousin päälle ja survaisin kullin sisään, ohh kuului altani nussi minua rajusti ja tein työtä käskettyä survoin kullia vauhdikkaasti sisään ulos, suutelin samalla kiihkeästi oltiin molemmat aivan hurmiossa, kun kuulin takaa jonkun sanovan että,
tämmöinen sauna ilta täällä.
Se oli veljeni Erkki sillä oli mökki naapurissa, en noussut ylös vaan jäin asentoon tyttären päälle kulli sisässä ja sanoin
että et ole vieläkään oppinut koputtamaan. Juu en ole sanoi Erkki parhaat jutut tulee esiin yllätyksenä virnistäen samalla.
Tytär oli ottanut tyynyn kasvojensa päälle suojaksi. Joo jatkakaa vaan kun kerta olette jo aloittanut.
Tässä on nyt semmoinen juttu että haluatteko että Raili (vaimoni) saa tietää tästä vai pidetäänkö ihan meidän välisenä asiana? ehdin sanoa että tietysti tämä on meidän yhteinen salaisuus kun Erkin housut oli jo nilkoissa ja heitti tyynyn pois tyttären kasvoilta ja rupesi työntämään kyrpää sen suuhun.
No niin pikku narttu alahan imeä iskä on varmaan opettanut jo miten se tehdään, sen kalu paisui tyttären suusaa ja Erkki sanoi kyllä minä viimekesänä jo katselin sun persettä että tuota kun pääsisi vielä joskus nussimaan. Tytär imi kullia ja minä olin päässyt rytmiin takaisin ja nussin sitä kuin ajokoira, tunsin kun lasti lähti liikkeelle ja siemenet taas pillun perukoille viimeiset työnnöt ja voihkaisu.
Nousin ylös tyttären päältä Erkki otti kullin pois suusta ja käski tyttären kontalleen, tytär oli kontallaan ja Erkki survaisi kullin takaa päin sisään pillu litisi liukkaana kun Erkki jyysti rajusti takaa päin, tytär hamuili kädellään minua kohti siirryin lähemmäksi se otti kullista kiinni ja hamusi sen suuhun kulli oli ehtinyt veltostua mutta hyvin se tuntui maistuvan.
Erkki nussi edelleen kostutti peukalon pillun nesteissä ja laittoi sen persereijän päälle
Ei Erkki Ei sinne tytär sai sanottua mutta Erkki oli jo työntänyt koko peukalon tiukkaan anukseen.
Hiljaa pikku narttu Erkki komensi, tätä sinä olet kuitenkin toivonut, samalla nussi peukalolla minun tyttöni anusta ja työnteli kulliaan pikku pillussa. Tytär alkoi olla nyt orgasmin kourissa, kullini putosi suusta ja alkoi voihkinta ja huuto ihanaaa, samaan aikaa Erkki kiihdytti loppu vauhdin ja ja survoi kalun pohjaan asti siemenet purkautuen sisään.
Erkin polvet notkahti ja limainen kulli tuli ulos pikku pillusta. Viimeiset nesteet valui reisille.
Hyvinhän se tyttö ottaa kullia hyvin olet opettanut, nyt maistuisi olut. Siinä maistettiin sauna juomat. Sovittiin että tämä jää sitten tähän tällä ei kerskuta. Sitten menimme yhdessä saunaan tytär ei enää ujostellut vaan istui lauteella meidän välissä nojaten raukeana seinää vasten tyytyväisenä ja sai oppitunnista täyden kympin.

1

2054

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

   🍑 ­N­y­­­m­f­­­o­m­­­a­­­a­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21

   🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mietitikö nainen koskaan

   Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
   Ikävä
   132
   2377
  2. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

   Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
   Maailman menoa
   284
   2275
  3. Vernu Vasunta

   On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
   Suomussalmi
   74
   1759
  4. En kelpaa sinulle

   Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
   Ikävä
   119
   1452
  5. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

   Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
   Ikävä
   130
   1299
  6. Olisi hauska tietää

   Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
   Ikävä
   64
   1298
  7. Taidat vanhempi nainen

   Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
   Ikävä
   72
   1030
  8. Minun on vaan päästettävä irti

   Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
   Ikävä
   37
   1020
  9. Kertoisit jo

   Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
   Ikävä
   47
   925
  10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

   Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
   Sinkut
   156
   901
  Aihe