Kuvakeskusteluun

Anonyymi-ap

Täytyy sen verran ottaa takapakkia että en ole tänne kirjoitellut kuin tällä lomalla ja en ole paljoa katsellut vanhoja kuvia. Totean vaan että keskihintaisella Samsungilla saa ihan eritasoisia kuvia kuin naurettavalta pelleltä Hua Hinin poskisolistilta, joka ylistää omia kuviaan ja haukkuu kaikki toisten kuvat löytäen niistä aivan epäolennaisia asioita.

Hänen omat kuvansa ovat pääasiassa julkaisukelvottomia, vähän voisi edes siivota taustaa.
Jos sattuu sellainen munkki käymään että tuo kotiinsa juuttunut matkailematon ei hauku kuvaa, hän kertoo sen olevan netistä. Malliksi hän laittaa kuvan joka ei ole sinnepäinkään.
Tätä kuvaa hän väitti nettikuvaksi https://aijaa.com/fozY3j ja laittoi siitä todisteeksi aivan eri kuvan. Missä moisia paukapäitä kasvaa? Aivoton tyyppi ja ei mitään muuta kuin päätä aukoo, ei itse käy missään. Vinoudesta sen verran että jos horisontti ei näy ja kuva ei ole suoraan sivusta. niin kauempana olevat kohteet ovat pienempiä kuin lähellä olevat kohteet. Se on niin sanottu ratakiskoilmiö, joka näkyy esimerkiksi tässä rantakuvassa https://aijaa.com/WQZPUf ...aijai siellä on taas meri vinossa ja hiekkakin on vinossa ja puut on vinossa ja kuvaajalla varmaan on karsastuskin vinossa... ;)

Tästä kuvasta kuvakriitikko löysi puunlehdet ja kehoitti hommaamaan haravan. https://aijaa.com/N2BXDq Onneksi lähdetään, tai itseasiassa tänään etelään, niin ei tule kiusausta käydä Hua Hinissa läpsyttelemässä päähän tuota persholea.

Niin ja tuo oli hauska kommentti matkailemattomalta, että "daarlinki on ihmeissään kun koko ajan ottaa kuvia" ;) Odoteltiin makkarakojulla grillituotteita niin räppäsin pari kuvaa täyskuusta (jotka ei ole hyviä kuvia), johon kului elämästäni varmaan jopa viisi sekuntia.
Tänään, tai siis eilen, rannalla seurasin vilkasta rantaelämää kun thaimaalaiset valtasivat rannan. Nätti teinityttöjoukko oli hommanneet nätit mekot. Koko sen kaksi tuntia jonka olivat siinä edessäni vesirajassa, he kuvasivat itseään ja toisiaan, tekivät videoita joissa juoksevat mereen, ottivat tanssivideoita ja yhteiskuvia uudestaan ja uudestaan.

Pyysivät minua kuvaamaan myös heitä jotta kaikki saadaan samaan kuvaan.
Mitäpä pahaa siinä oli? Olisiko tyttöjen pitänyt maata paikoillaan hiljaa aurinkotuolissa kuten minä tai seistä meressä napaa myöten yksin hiljaa ruskettumassa, kuten saksalaisilla vanhoilla herroilla on tapana? Oliko se aika heiltä jostakin pois, jonka he käytti kuvaukseen?
Tulee itsellekin hyvä fiilis kun katselee nuoruuden voimaa ja iloa, kuinka pienistä asioista he saavat ilon irti ja nauttivat elämästä.

Silkkipaitapoju

3

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voin vakuuttaa että en ole juurikaan ottanut kantaa kuviisi, minulla on Xiaomi Mi 13 Ultra kännykkä, kuvat joita sillä saa, on aivan riittävästi tälle palstalla, tässä ketjussa en yhtään .

      En ole koskaan ollut kiinnostunut valokuvauksesta, mutta nyt hieman asiaa tutkineena, alan havaita miten kännykamera toimii, ja kyllä näiden taso on aika heikko niin minulla kuin sinullakin.

      > § <

      • Anonyymi

        Enkä ole koskaan ollut autoista kiinnostunut... niinkuin sellainen Hua Hinin pikkupoika joka keksi tarinan Rolls Roycesta V12 koneella jota varten vuokrasit autotallin ja palkkasit kaksi automekaanikkoa paloittelemaan sen entisöintiä varten mutta sitten myitkin keulamerkin Iso-Britanniaan ja se pelasti projektin?


      • Anonyymi

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        🍑 ­­­N­y­­­m­f­­­o­­­m­­­a­a­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1867
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1709
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1564
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1266
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1214
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1212
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1160
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1140
    Aihe