Varoitetaan ultraäänihäirinnästä

Anonyymi-ap

Kaksi tai kolme korpikommunistia huutaa luvattomassa ultraäänikanavassa kuin palosireeni juuri tällä hetkellä. Teemat ovat samat kuin aina.

Varoitetaan tahallaan heikennetystä työ- ja liikenneturvallisuudesta Hämeenlinnassa.

220

1065

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kaksi videota taustoittaa kaikenaikaa jatkuvan oudon tilanteen Hämeenlinnassa:

      1 Naiset pulisevat outoja yöllisiä poukkoilevia päättymättömiä konfferenssipuheluita ja kailottavat niin että kuuluu kaupungin toiselle laidalle ja häiritsee yörauhaa

      http://tinyurl.com/38pbba4a

      2 Pulinan kohteet eivät saa työ- ja yörauhaa (kohde voi olla kuka tahansa)

      http://tinyurl.com/2ck2cyxt

      Kolmas video olisi naispoliitikko joka videolla karjuu raivoisasti YESVICÄN.

    • Anonyymi

      Tuota tilannetta ei pystytä käsittelemään täällä kaupungissa - olette menettäneet järkenne ja harkintakyvyn. Kaikki joutuvat kärsimään häirinnästä.

      • Anonyymi

        Entä jos oma radio ei ole virittynyt salatulle pulinataajuudelle ja kuinka se ylipäätään kuuluu riksuun saakka.


    • Anonyymi

      Tässä on Pulina-toiminnasta kansainvälinen esimerkki http://tinyurl.com/kt45kud5

      Suomi-palstaa vastaavalla pohjoisamerikkalaisella palstalla pulina-desantti on nähnyt kun selaimessani on Puola-aiheinen kuvahaku välilehtenä. Melko asialliseen mutta hieman huumoristiseen astronomia-aiheiseen kommenttiini on tullut muutamassa minuutissa LSD-tyyppinen pulina-kommentti, jossa pulina-desantti mainitsee selaimeni välilehden vihjauksena ja myös yöllinen kohdistamisaktivismi on mainittu vihjauksena.

      Kyseessä kansainvälisten sopimusten vastainen maiden rajat ylittävä maanalainen turvallisuutta ja terveyttä uhkaava elintasoa heikentävä aktivismi.

      Torontossa kuoli noin vuonna 2016 vaaleilla valittu pormestari. Tuon saman keskustelupalstan pulinat käsittelivät pormestaria aika ikävässä hengessä, josta tuolloin ilmoitin sikäläisille viranomaisille. Täällä viranomaiset eivät ole reagoineet pulina-toiminnasta tehtyihin ilmoituksiin, eikä viranomaisia voi erottaa pulina-tekijöistä mitenkään.

      Ottakaa talteen jos kiinnostaa, ne saattavat olla ainoat todisteet luvattomasta Pulina-toiminnasta, jolla korttelipoliitikot ja tavan ihmisiltä näyttävät ääriainekset ovat syöneet tulevaisuuden kaikista länsimaista. Syöminen on tietenkin tässä yhteydessä vain kannibalismia.

      • Anonyymi

        En ottanut, ei kiinnosta


      • Anonyymi

        Jos edellisen viestin linkitetty ruutukaappaus ei enää ole näkyvissä, Pulina-vakoojan kommentti normaalin asiallisen viestin jälkeen on "Polish astronauts go to the sun at night".

        Ruutukaappausessa näkyy keskustelupalstan lisäksi selaimen toinen välilehti poland - b**g images.


    • Anonyymi

      > Entä jos oma radio ei ole virittynyt salatulle pulinataajuudelle ja kuinka se ylipäätään
      > kuuluu riksuun saakka.

      Pidähän huumausainetesti käden ulottuvilla ja myös yhdistysten jäsenyystiedot.

      • Anonyymi

        Mikä yhdistys pitää olla? Tarvitaanko viritykseen tajunnan laajentajia?


    • Anonyymi

      Jos on vielä joku normaalijärkinen, ryhtykää vain katsomaan miten saattaisitte olla avuksi kohdistetun ultra-pulinan taltuttamisessa.

      Haittaa kaikkia vaikka asianosaiset muuta väittäisivät.

      Teillä on luvaton radiolähetys täällä käynnissä yötäpäivää medical-taajuuksilla, joka on jatkuvassa käytössä terveydelle haitallinen. Kaikki eivät välitä mutta joidenkin kannattaa alkaa välittää.

    • Anonyymi

      Radioaaltoja tulee koko ajan. On vain toinen juttu, lähetetäänkö niillä taajuuksilla mitään puhetta tai ei. Jos radion olisi siis avannut kivikaudella, olisi se toiminut toki, tosin olisi kuulunut pelkkää kohinaa. Ns. eetteri on ollut olemassa aina.

      Viestit ei tietysti voi myöskään häiritä, jos ei ole ns. radio auki.

      Ultraäänet on ihan oma lukunsa. Toisaalta eläinten pitäisi havaita kun ultraääniviestintää tapahtuu.

      Noin muutoin ketju ja tarinointi vaikuttaa vähän sekavalta. Kannattaa enemminkin olla yhteyksissä radioamatööreihin ja kysyä heidän kantaansa.

      • Anonyymi

        Tuosta pulisijasta varoitettava myös. On samaa etäpulinaporukkaa. Aiheuttaa haittaa koko ajan kenelle tahansa.


    • Anonyymi

      Varoitetaan myös aurinkovalaistuksen ja akkujen etähäirinnästä Hämeenlinnassa, sekä ajoneuvojen vikatilan kytkemisestä päälle etätyöntä.

      Asialla taukoamatta osuuskaupan hirviönainen ja levottomasti puliseva putkimies.

    • Anonyymi

      > Noin muutoin ketju ja tarinointi vaikuttaa vähän sekavalta.

      Olehan valmiina esittämään huumausainetestin tulos ja yhdistysten jäsenyystiedot. Ne tarvitaan.

      Myös aurinkovalot, työrauha ja akkurauha tarvitaan, sekä ajoneuvorauha.

      En oikeastaan edes tiedä mitä muuta tarvitaan.

      • Anonyymi

        Sori.

        Kuka siis tarvitsee näitä tietoja, kuka tulee tekemään testin, ja mihin osoitteeseen? Kerropa se. Ja kuka näitä henkilökohtaisia tietojani tarvitsee ja pitäisi sitten hallussaan?

        Aurinkovaloja ei minulla ole, sori siitäkin. Sen sijaan työrauha löytyy. Akkurauha, voitko avata tuota? Kuulostaa vähän sekoilulta nuo sinun juttusi.


    • Anonyymi

      Tuo pariskunta ja mahdolliset muut vastaavat toimijat ovat pakottaneet täällä hankkimaan ylikokoiset aurinkopaneelit, jotka eivät kuitenkaan anna sitä määrää sähköä kuin pitäisi.

      Hämeen Sähkön verkon ovat aikoinaan rakentaneet kaupunkilaiset ja työntekijät ja nyt sillä häiritään sitten.

    • Anonyymi

      Voiko myös muut ryhtyä vaatimaan Elenialta selvitystä mikä rooli heillä on tai mikä heidän suhde on häiritsijäpariskuntaan? On täysin turhaa hienostelua heidän etäterrori. Muut sekä turhat korttelipoliitikot jotka sellaista idolisoivat elävät menneisyydessä jotain todella synkkää vuosisataa pimeältä keskiajalta.

      Tarvitaan vain toimiva aurinkopaneeleita, akkuja ja aurinkovalaisimia vanhentuneiden ja vaarallisten ja ylihintaisten sähköverkkojen tilalle. Niiden etähäirintää ei tarvita, se on keksitty 1900-luvun alkupuolella. Hakusana Nikola Tesla, remote lights ja linkki https://tinyurl.com/w3wkwc5d

      Häirikköpariskunta tarvitsisi apua riippuvuuteen ja moukkuuteen, jota he eivät näytä saavan täältä. Moukkamaisuutta ei tarvitse idolisoida edes Hämeenlinnassa. Tämä on entinen koulukaupunki ja Suomen eliittiä on noussut täältä.

    • Anonyymi

      Sulkekaa luvattomasti avatut ja kohdistetut ultraääniviestiyhteydet, lopettakaa paikkatiedon luvaton jakaminen sekä aurinkopaneeleiden, akkujen, ledipolttimoiden ja ajoneuvojen etähäirintä.

      Hämeenlinnan nimen alla toimivan keskustelupalstan ylläpitäjän yhteystiedot esiin tai kaupunkia tai sellaisena esiintyviä vastaan voidaan esittää oikeudellisia vaatimuksia.

    • Anonyymi

      Kaikki jotka ottavat häirikköpariskunnalta mitään tietoja vastaan saattavat toimia virheellisesti. Siellä alueella on pörssiyritys, jota he ilman muuta häiritsevät ja sen työntekijöitä.

      He se omituispuolue, te saatatte olla vastuussa jos pörssiyritys joutuu sillä suunnalla sulkemaan tehtaan häirinnän vuoksi. Kaupunkilaiset haastavat teidät oikeuteen saamatta jäävistä verotuloista.

      Teidän osuuskaupoilla ja elinkaupoilla ja muulla häirinnällä ja virheellisellä toiminnalla ei ylläpidetä kovin korkeaa elintasoa.

    • Anonyymi

      Kahden tai kolmen kummajaispuolueen häirikön mekastus ja vouhotus kuuluu yhä. Sulkekaa luvattomasti avatut ja kohdistetut ultraäänihäirintäyhteydet.

      Joku on vastuussa, jos kaupunki leimautuu häirikkökaupungiksi ja verotulot jää saamatta.

    • Anonyymi

      Teillä on virheellinen käsitys puoluetoiminnasta - ei tarvitse olla outo kummajainen. Olkaa ihan vaan normaalisti ja unohtakaa kaikki omituisuuden paineet.

      Puoluetoiminta on joko hallitusta tai oppositiota - lainsäädäntöä ja siihen liittyvää. Ei sen kuulu olla mitään outoa tai omituista. Ei ole ollenkaan pakko yrittää rikkoa niitä lakeja, joita puolue on ollut säätämässä.

      Teidän omituinen paine ja kiilto silmissä johtuu juuri tuosta oudosta ja turhasta kaksoisroolista - tuplauunoroolista. Tehkää jotain järkevää niin omituisuuden paine hellittää.

    • Anonyymi

      Hei VR-juntti yksikätisine rosvoinesi, onko sinistä vai punaista makkaraa menossa energialäppään? Onko sinappia tarpeeksi ja onko se hyvää vai pahaa tänään? Voiko sinapin maulle tehdä jotain, onko se makoisaa tai riittoisaa?

      • Anonyymi

        Miksi syöt pelkkää sinappii ??


    • Anonyymi

      Hei Hämeenlinnan kaupunkina esiintyvät omituisuudet, saatatte olla vastuussa VR-juntin ja yksikätisen rosvon toiminnoista - verotuloja jää saamatta.

      Joku joutuu korvaamaan.

    • Anonyymi

      Selvityshän käynnistyi tästä viestistä jo vuonna 18, joka sisälsi liian tarkkoja yksityiskohtia. Jollain oli tutkanäkymä käytössään luvattomaan toimintaan ja sellaista oli epäilty muualla jo aikaisemmin https://tinyurl.com/bdeja5we

      Valitettavasti tutkanäkymä ei auta saamaan aurinkopaneeleista tai akuista enemmän sähköä tai autoa toimimaan paremmin tai kestämään hieman pitemmälle.

      Ottakaa talteen ketä kiinnostaa, jäsenyydet eivät auta kun ultraäänellä heikennetyt hampaat putoaa, auto suistuu tai jokin ei toimi kunnolla. Taustalla riehuu taukoamatta tuon linkin "ylläpitäjä" VR-lasit päässä.

    • Anonyymi

      Jos pörssiyhtiöt joutuvat lähtemään Hämeenlinnasta häirinnän vuoksi, häirintäpuolue haastetaan oikeuteen ja kaupunkilaiset vaativat verotuloja korvattavaksi.

      Ainakin kaksi pörssiyhtiöpankkia on jo joutunut supistamaan toimintaa.

    • Anonyymi

      Te laitatte tämän palstan ylläpitäjän tiedot näkyviin tai teidät haastetaan oikeuteen kymmenen vuoden riehumisesta ja aiheutuneista vahingoista.

    • Anonyymi

      Te kaupunkina esiintyvät vittuilijat laitoitte minut selvittämään tämän asian omalla kustannuksella ja siitä aiheutui yhtä paljon haittaa kuin hyötyä. Miten tällaista pitäisi esittää muualla, ettei täällä voi olla kun ultravittuilijat haittaa aivan kaikkea ihmisen elämään liittyvää etätyönä?

      Ensimmäinen kysymys jossain muualla on "mitä sinä siis teit asian hyväksi"? Jaa mitäkö olisin tehnyt.... ainakin sain akkuvalot toimimaan viikon yhdellä latauksella. Ja siitäkin ultravittuiltiin korpivittuilijoiden toimesta yötäpäivää ettei sellaisia tarvita.

      Täällä on korttelipoliitikoita sun muita ihan valtava määrä ja kaikki ovat kuin jotain uunoja. Miksi te olette kuin uunoja? Ettekö saa tarpeeksi rahaa?

    • Anonyymi

      Sulkekaa luvaton ultravittuiluyhteys. En tarvitse sitä. Tuollaista vittumaisuutta ei voi esittää oikein missään mitenkään eli olette siltä osin selkeitä vinnereitä. Makkaraa ja sinappia menee ja makoisaa ja riittoisaa varmasti on jatkossakin.

      Junttinaisen jutut ovat kyllä sellaisia, ettei niitä oikein voi missään esittää. Nainen ei muista lauseen lopussa mitä oli lauseen alussa ja sitten saa signaalin, että pitää alkaa vouhottaa aivan toisesta aiheesta ja lause jää kesken.

      Hei vittuilijat ja yksikätiset korpirosvot, ultralinja kiinni.

    • Anonyymi

      Tuollainenkin mieshenkilö täällä oli muistan hyvin https://tinyurl.com/47rxsa58

      Katosi täältä ja kerroin silloin ainakin kahdelle Pro Hämeenlinna koalition henkilölle, että epäily on että katoaa heidän kannattajiaan jonkinlaisten täysin turhien prosessien kautta.

      Ei sellaisia puolueita kukaan tarvi, jotka toiset puolueet saa kaupunkilaisia katoamaan ja pitää sitä hienona ja toiset taas ei välitä, että kadonneet olivat heidän kannattajia. Ei sellaisilla puolueilla mitään tee.

    • Anonyymi

      Palstan ylläpitäjän tiedot esiin. Ne tiedot tarvitaan.

    • Anonyymi

      Mites tää yksi "punakaapu"? Varmaan tietää kaupoista ja muusta myös ihan paljon. Tunnette meidät kaupunkilaiset todella hyvin ostokäyttäytymisen perusteella.

    • Anonyymi

      Hei punakaapu, pidä julkisilla paikoilla olkapäät piilossa. Täällä on myös normaaleita ihmisiä.

    • Anonyymi

      Sulkekaa itse luvattomasti avaamanne kohdistetut ultraääniyhteydet. Älkää vaatiko muita sulkemaan avaamianne persereikälänkyttimiä.

      Teillä on tällainen vaatijataipumus, että te vaaditte muita sulkemaan teidän persereikäsuu. Tuollainen taipumus oli yllätys. Tuollaista taipumusta ei pidä koskaan olla, että vaatii jotakuta toista sulkemaan oma persereikäsuu.

      Tuo tuli yllätyksenä.

    • Anonyymi

      Jos teidän ultralänkyt eivät mene kiinni oma-aloitteisesti, silloinhan jonkun on oltava vieressä katsomassa kun se menee kiinni. Capiche.

    • Anonyymi

      Teistä kaikista tehdään valitus, jotka esiinnytte Hämeenlinnan kaupungin edustajana, osuuskauppiaana tai muuna viranhaltijana. Ymmärrättekö? Jos esiintyy Pro Hämeenlinnan edustajana, silloin tehdään kaksi valitusta.

      Jokaisesta tehdään valitus vaikka yksi kerrallaan. Ette käy kaikilla sylintereillä.

      Sellaista ei ole syytä hyväksyä. Jossain on normaaleita ihmisiä.

    • Anonyymi

      Tässä on toisen henkilön tallentama tilanne https://tinyurl.com/39wbzm69

      Samoihin aikoihin Hämeenlinnan keskustelupalstalla oli öyhöttävä nimimerkki "itseä nyrkillä turpaan" (en tiedä löydänkö enää viestin).

      Valitettavasti tuo sama tapahtuu autolla tai moottoripyörällä tai kuorma-autolla ajaessa ja se on yllättävä pieni nykäisy ja kuljettaja voi vain ihmetellä kun auto tai moottoripyörä tai mopo osuikin puuhun.

      He te Hämeenlinnan ihmishirviöt - laittakaa luvattomat ultralänkyt ja muut kohdistamisrikollisuudet kiinni vaikka heti. Muuten saatatte saada köniin.

    • Anonyymi

      Edelleen kuuluu kahden tai kolmen murharosvon vouhotus ja sinapit ja pyllynreiät. Hei sikakauppias, ultralinja kiinni tai siinä saattaa katsoa joku vieressä kun se menee kiinni.

    • Anonyymi

      Tautoitu naisrosvo, linja kiinni saatanan kauhea roisto.

    • Anonyymi

      Hei ihmishirviöt ja muut ultraroistot - luvattomat linjat kiinni tai tulee pataan.

    • Anonyymi

      Hei te kaikki roistojen hyysärit - jos ultrapulinat ei lakkaa kuulumasta niin vedän teitä köniin yksi kerrallaan.

    • Anonyymi

      Jos ultrapulina ei lakkaa kuulumasta, tulen sinne ja vedän pataan.

    • Anonyymi

      Pulisijan pää irtoaa, jos ultra ei mene kiinni.

    • Anonyymi

      Teillä on täysin luvaton ja vaarallinen ultraäänimania ja luvato pimeä keskustelupalsta täällä käynnissä jo ties monettako vuotta. Korvaatte tavalla taikka toisella aiheuttamanne vahingot.

      Tuollaisia osuuskauppoja ja sairaaloita ja elenioita ei pitäisi olla. Ne ovat vain lietsontapaikkoja tyhmille.

    • Anonyymi

      Kaikkia jotka ovat jollain tavoin tekemisissä Hämeenlinnan kaupungin kanssa kehotetaan miettimään miten voisitte olla apuna luvattoman ultratilanteen ja luvattoman paikkatiedon taltuttamisessa.

      1 Älkää ottako mitään tietoja yksikätiseltä osuusrosvolta, sinappimieheltä tai punakaavulta.
      2 Sen kaupunginosan asukkaita kehotetaan miettimään voisiko he toimia asukasyhdistyksenä ja auttaa asianosaisia pääsemään eroon riippuvuudesta luvattomaan toimintaan ja turhana starbana esiintymiseen. Heillä ei ole mitään sellaista mitä tarvittaisiin, eikä heillä ole pätevyyttä esiintyä viranomaisena.
      3 Kaikilla on syytä olla huumausainetestin tulos ja yhdistysten jäsenyyksiä.
      4 Kaikkien on syytä olla valmiina todistamaan henkilöllisyys ja löytämään toinen tunnettu paikkakuntalainen varmistamaan henkilöllisyys.
      5 Kuka tahansa voi joutua todistamaan ettei ole osallisena Pulina-toiminnassa tai luvattomassa toiminnassa tai lietsonnassa.
      6 Kaikki asiattomat henkilöt voivat poistua poliisiasemalta tai muista vastaavista tiloista.
      7 Tarvitsen apuvoimia suljettujen osastojen tarkastukseen ettei siellä pidetä Pulina-toiminnan kohteita tai uhreja.

    • Anonyymi

      Tällainen on hetki sitten tapahtunut esimerkki naispulinoitsijan poukkoilusta

      1 ...höpötystäjahöpinää... ...kun sillä on Elisan lasku maksamatta...

      ja sitten poukkaus

      2 ...afrikkalaisilla (naispulinoitsija tosin muistaa käyttää n-sanaa) voi tarkoittaa vaikka nimi Nicol tarkoittaakin NeckHole...

      Tuollaisten puheiden alaisuudessa täällä kaikki joutuvat olemaan. Joku kuulee pulinat, kiroilut ja muut sinappihöpinät - mutta kaikkia ne häiritsevät.

      Kukaan ei pysty täällä tekemään mitään vaativia töitä, jonka vuoksi kaupunki pitäisi sulkea.

    • Anonyymi

      Joku on vastuussa mitä kauheimmista jatketuista pulinoista. Ja se joku kyllä lopulta tavoitetaan.

    • Anonyymi

      Tämä paasaaminen pitäisi saada loppumaan https://tinyurl.com/2efxpwa4

      Kaikkien kannattaa kiinnostua ja selvittää miten voisi olla asiassa avuksi. Kun paasaus alkaa kuulumaan, se ei lopukaan. Todennäköisesti kaikille paasataan kohdistetusti ultraäänellä. Ainakin kaikille "akattomille miehille" on järjestetty salainen "paasausvaimo" (toisen maan keskustelupalstan tietäjien mukaan).

      Se että joku kuulee paasauksen on maanlaajuisen tahallaan aiheutetun kriisitilanteen peittelyä. Todellisuudessa pulinoitsijat ja heidän hyysääjät ovat vaarallisia militantteja vaikka esiintyisivät tavallisina henkilöinä.

    • Anonyymi

      Ehkä se pulina onkin täällä? Ja melkein kaikki viestit ovat saman mielisairaan ja apua tarvitsevan yksinäisen ihmisen tuotoksia? Olisihan se surullista.....

    • Anonyymi

      Kuka poistelee viestejä ketjusta? Se poistelija on luvaton pulisija ja vaaran ja haitan aiheuttaja ja kokee olevansa kaupungin johto.

      Kaikki jotka ovat kärsineet Hämeenlinnassa menetyksiä tai tappioita joutuvat miettimään yhdistyksen perustamista korvausten hakemista varten. Syyllisiä ovat esim. tämän palstan ylläpitäjät sekä heidän hyysääjät.

      Täällä on kaikilla ollut asenne, että jos huomautetaan virheellisestä toiminnasta niin silloin aivan ehdotonta on virheellisen toiminnan ylläpitäminen ja sillä mahtailu - kyseessä kaupunkihuijaus eikä kaupunki. Luottamushenkilöt ja viranhaltijat ovat olleet epäpäteviä. Epäpätevyyttä ihmeteltiin vuosien ajan kunnes selvisi, että institutionaalinen epäpätevyys on heidän tavoitteensa.

      Täällä olisi voinut olla aivan normaalit olosuhteet ja yrityksiä ja yhdistyksiä, joiden avulla tulevaisuutta olisi voinut rakentaa.

    • Anonyymi

      Tämän palstan ylläpitäjiä sekä heidän kanssaan yhteistyötä tekeviä vastaan perustetaan yhdistys ja nostetaan ryhmäkanne jossakin kansainvälisessä oikeusistuimessa. Kyseessä tahallinen suurkaupungin autioittaminen.

      Kuolemantapaukset, vammautumiset, liikenneturmat, ansion- ja terveydenmenetykset Hämeenlinnassa olisivat olleet vältettävissä asianmukaisella normaalilla suhtautumisella. Luottamushenkilöiden, viranhaltijoiden tai maanalaisten aktivistien kaksoisagenttipelleilyä ei enää hyväksytä, koska asiasta on jo saatu tarpeeksi näkemystä.

    • Anonyymi

      Ootte te vaan aika pellejä, jos te muka vähääkään tosissanne väsäätte näitä pulina -satujanne. Liian pitkälle edennyt mielisairaus taitaa olla syynä.

    • Anonyymi

      Kaksi tai kolme naista kertoo luvattomassa ultraäänikanavassa kaikenaikaa vakavasta rikollisuudestaan ja rikoksistaan Hämeenlinnassa ja Janakkalassa. Ilmeisesti sama on myös Riihimäellä. Ainakin yksi naisista on esiintynyt viranomaisena ja aiheuttanut vakavan vaaratilanteen.

      Kyse on paljon vakavammasta rikollisuudesta kuin mihin tavallisen ihmisen käsityskyky yltäisi. Naiset ovat kuin monstereita jotka ilmestyvät ihan mihin tahansa paikkaan milloin tahansa tietäen olevansa aseettomien pahaa-aavistamattomien miesten ja uhrien kimpussa ja sparraavat toisiaan asiassa yötäpäivää. Eräs neuvostoliitossa opiskellut spykologi on samaa porukkaa ja aivan samat elkeet on hänellä kun valvova silmä välttää.

      Tämä on juuri ne samat kauheudet mistä aikoinaan on sotia syttynyt, mutta nyt ne ovat päässeet huomiotta pesiytymään kauppoihin ja sairaaloihin. He ovat jotain noitasukua jostain Seita-joen varrelta.

      Seita on suomimuunnos sanasta Satan, joka on länsimaalaisten tutkimusmatkailijoiden kuvaus alueen asukkaista.

    • Anonyymi

      Sulkekaa luvattomat kohdistetut ultraäänikanavat. Lopettakaa kaikki luvaton ja vaaraa-aiheuttava toiminta.

    • Anonyymi

      Joku siellä vaan pälättää "...nyt se on sitten tuollainen se tilanne...".

      Niitä on ollut turhan monta tilannetta. Mene hei itse sinne seuraavaksi tarkistamaan onko jokin hätänä kun kuuluu huutoa ja monsterinainen tai risen kautta meritoitunut apuri hyökkää.

      Sulkekaa pimeä keskustelupalsta ia laittakaa itse seitanne kuriin ja selvittäkää mitä he öisin tekevät ja päivisin puuhaavat kaupoissa ja sairaaloissa. Siellä on luurangot seinällä. Uhrien omaiset vaativat korvauksia jokaisesta luvattomuuden aiheuttamasta tilanteesta. Tämän keskustelupalstan ylläpitäjät ja heidän kanssaan asioivat ovat vastuussa aiheutuneista menetyksistä ja tappioista.

      Ei voida lähteä sellaisesta ajatuksesta, että hankkiudutaan luottamusasemaan jotta voidaan rikkoa luottamus.

    • Anonyymi

      Tilanne alkoi sillä, että ultra-kanavan kautta minulle yllättäen kerrottiin, että on jokin tilanne jota voi selvittää enää vain puolueeton taho. No yritin selvittää minkä voin ja kysyin tai yritin kysyä moneltakin onko jokin pielessä ja tarvitaanko jotain.

      Selvisi asiaton toiminta ja vastuuton toiminta sairaalassa, jossa sairaalan piripäät väärensivät papereita joiden mukaan olen väittänyt olevani jokin erityisyhteyksien valvoja. En toki väittänyt olevani muu kuin huolestunut kaupunkilainen. Piripäät jättävät henkilön huoneeseen yöllä ja lähtevät "kysymään viisaammilta". Ja se viisaampi on hullu nainen osuuskaupassa.

      Sairaalan piripäät ja muut osuuslääkärit ja kyökkipsykologit ja korttelipoliitikot ovat kaikki elinkauppaan ihastuneita ja luvattomaan ultra-huuteluun. Ne olivat teidän ja meidän omaisia, jotka sinne ovat joutuneet. Kaikki eivät päässeet elävänä takaisin.

      Tällaista elämä oli sata kilometriä pohjoiseen pääkaupungista - melkoista hellholea ylläpiditte aikanne.

    • Anonyymi

      Ehkä teillä on AM-radio päällä, ja kuvittelette että ne on jotain ultraääniä. Olen minäkin joskus AM-radiota kuunnellut, etenkin venäjäksi kuulee hölötystä.

    • Anonyymi

      Edelleen jatkuu työ- ja liikennerauhan häirintä kohdistetulla ultraäänellä. Joku on vastuussa menetetyistä verotuloista.

      • Anonyymi

        Sinäkö töissä? Älä naurata.


    • Anonyymi

      Kaksi tai kolme naista meluaa, höpisee ja kiroilee luvattomasti avatulla kohdistetulla ultraäänikanavalla (hakusana: havana syndrome). Osuuskauppa, Goodman ja S-pankki, ne taitavat olla teidän porukkaa?

      Tarvitsemme työ- ja yörauhan.

      Tiedämme että te ette sellaisella mitään koe tekevänne mutta valitettavasti myymänne tuotteet eivät putoa taivaalta.

    • Anonyymi

      Sulkekaa luvattomasti avatut ultraäänikanavat ja vetäytykää kaikesta luvattomasta toiminnasta, joka voi aiheuttaa vaaraa tai haittaa tai heikentää yhteiskuntarauhaa.

      Kaikille muille tiedoksi - Suomen turvallisuustilanne on laiminlyöty vuosien ajan tahallisella tai välinpitämättömällä toiminnalla ja muut maat ovat alkaneet huolestua tilanteesta. Sen voi arvata mitä sellaisesta saattaa seurata.

      Muut maat ovat löytäneet "kiintopisteen" eli kategorisen virheellisesti toimivan maan.

      Kaikkien on osallistuttava tilanteen korjaamiseen.

    • Anonyymi

      Juuri tällä hetkellä joku kommentoi luvatomassa Pulina-ultraäänikanavassa kahta ulkomaalaiselta keskustelupalstalta tallentamaani viestiä. Toinen niistä on tämä https://tinyurl.com/2wb58f68

      Toisessa viestissä todennäköisesti sama kommentaattori kysyy joltakulta "do you get seizures".

      Yöllisen kohtauksen vaaraa voi vähentää sulkemalla Elenian sähköt pääkatkaisijasta. Kyseessä yli rajojen toimivat yölliset sähkö- ja televerkon tuntemattomia ominaisuuksia virheellisellä tavalla käyttävät aktivistiryhmät (ns. "lennokkimurhaajat ilman lennokkia"), joiden taltuttamiseen tarvitaan kansainvälisten viranomaisten tai sotavoimien apua.

      Myös Elenia Oyj kuuluu samaan pimeää S-kategoriaan - kukaan ei tiedä kuka on Elenia Oyj tai mitä he tekevät. Joku "osuuskauppias" kuitenkin tietää. Ainoat kaupungin koulutetut henkilät ovat virheelliseen toimintaan huolellisesti kouluttautuneita "osuuskauppiaita" ja muut ovat valitettavasti uunoja.

    • Anonyymi

      Tietääkö puolueiden johto tilanteesta vai oletteko antaneet ohjat S-häirintäryhmille?

      Puoluelaisilla on virheellinen into eli ovat innokkaita mutta vain virheelliseen toimintaan. Ketä tahansa vastuullista tahoa saatetaan vaatia korvaamaan työ-, yö- ja liikennerauhan sekä pimeän keskustelupalstan ylläpitämisestä aiheutuneita vahinkoja. Ymmärrättekö vastuunne?

      Yritän saada tänne kansainvälisiä tarkkailijoita seuraamaan häirintätilanteen kehittymistä. Teillä on luvaton taukoamaton radiolähetys kuin Viipurin linnassa aikoinaan.

    • Anonyymi

      Tässä on havaitut ongelmakohdat, jotka on korjattava viivyttelemättä ja aiheuttamatta lisää ongelmia:

      1 Paikkatiedon luvaton jakaminen lopetettava
      2 Väärillä nimitiedoilla tai viranomaisena esiintyminen on lopetettava
      2 Pimeä keskustelupalsta Hämeenlinnan nimen alla on suljettava tai vastuullinen taho on oltava tiedossa
      3 Nämä viestit on saatava kuriin (luvaton taukoamaton radiolähetys ultraäänitaajuudella) https://tinyurl.com/zyhvfrd6

      Aiheutuneet vahingot ovat konkreettisia, ne joudutaan korvaamaan ja joku on vastuussa. Puolueen jäsenyys ei auta asiassa, joku joutuu korvaamaan vuosia jatkuneen virheellisen toiminnan tappiot.

    • Anonyymi

      Luvattomuudella uhataan edelleen kaikenaikaa taustalla taukoamatta. Vetäytykää luvattomasta toiminnasta ja sulkekaa luvattomat ultraäänikanavat.

      Tämän palstan tiedot tarvitaan - kuka on vastuullinen toimittaja ja viestien muokkaaja.

      Kuka tahansa luvattomasta toiminnasta kiinnijäänyt saattaa joutua kertomaan asiasta kansainvälisille rauhanturvaajille.

    • Anonyymi

      Hullun tatuoidun naisen ääni kuuluu, nainen huutaa uhkaa ja kiroilee.

    • Anonyymi

      Joku sanoi hetki sitten, että kyseessä olisi mieshenkilö ja äänen muuttaja. Vetäytykää luvattomasta toiminnasta ja sulkekaa luvattomat radiolähetykset.

    • Anonyymi

      Työrauha. Yörauha. Normaalit olosuhteet. Joku vastaa häirinnän aiheuttamista vahingoista ja tappioista.

    • Anonyymi

      Varmistakaa kaikki kaupungin alueella juuri tällä hetkellä johonkin viestilinjaan puhuvat ettei ääni vuoda ultraäänikanavaan jossa se kuuluu ilman vastaanotinta ja häiritsee kaikkia.

      Häirintä saattaa olla kansainvälisten sopimusten vastaista maanalaista aktivisimia, joka voi aiheuttaa konfliktin. Yrittäkää muut saada vastuulliset tahot luopumaan luvattomasta toiminnasta.

    • Anonyymi

      Äänen kuuluminen luvattomasti voi olla kansainvälisten sopimusten vastaista maanalaista sotilastoimintaa. Kuka tahansa joka tietää jotain asiasta, yrittäkää saada luvaton toiminta loppumaan oma-aloitteisesti.

    • Anonyymi

      Joku sanoi hetki sitten luvattomalla Pulina-kanavalla, että luvatonta maanalaista toimintaa ei ehkä saa loppumaan Torontossa tai vastaavassa maailman suurkaupungissa mutta Hämeenlinnassa sen voi saada loppumaan. Kyseessä on idea, joka on alunperin minulta peräisin

      Tarvitaan sopivan kokoisia kaupunkeja, joissa luvattomuus on saatu kuriin tai mahdollista saada kuriin. Kyseessä on Pinochet-tyylinen tilanne mutta sen ei tarvitse olla ikuinen ongelma eikä koko maan laajuinen. Tänne tarvitaan YK:n rauhanturvaajia kysymään ihmisiltä kuka on ja mitä tekee tai on tehnyt ja kenen kanssa. Jos on tiedot kunnossa, varat oleskeluun, luvallista tekemistä ja jäsenyys- ja pätevyystiedot kunnossa, niin sehän on se mitä tarvitaan.

      Täällä oli ihan hienoa ja hieman rauhallisempaa ennen kiemunkia ja sarirautiota. Oli tapahtumia ja tekemistä. Nyt täällä on vain tällaista tyhmää ja vaarallista. Valitettavasti sen kaksikon ja sen muun porukan tuhoisuus ymmärrettiin liian myöhään.

      Vuosia ihmettelin piripääpulinoita hämeensanomissa. Koittakaa huviksenne saada Sari Raution kirjoitelmia noin 2015 vuodelta Häsärissä - ne enteilevät huippuvaarallista pulina-aikakautta. Kiemunki oli samoihin aikoihin kaikissa kuvissa kuin idiootti. Lulu R. pyöritti vain jotain hämminkiä hänkin myös mutta samoissa pulina-puuhissa kuitenkin. Varmasti ärsyyntyi heti jos jokin kysymys keskeytti pulina-puuhat. Ja sitten se forssan naispoliitikko...

      Hei kuulkaa, te saatatte olla vastuussa pulina-puuhista ja niiden seuraamuksista. Yrittäkää saada apua riippuvuuteen luvattomuudesta ja piripääpulinoista.

    • Anonyymi

      Sulkekaa luvattomat ultraääniyhteydet. Kyseessä kansainvälisten sopimusten vastainen maanalainen aktivismi, joka voi johtaa korvausvaatimuksiin. Aiheutuneet vahingt voidaan osoittaa johtuvat laiminlyönneistä ja virheellisestä toiminnasta.

      Puolueiden on noudatettava säätämiään lakeja ja allekirjoittamiaan kansainvälisiä sitoumuksia.

    • Anonyymi

      Hei te mainittu kolmikko, saatatte olla mm. tämän keskustelupalstan vastuulliset ylläpitäjät kunhan vuosia jatkuneet luvattomuudet menevät oikeuteen.

    • Anonyymi

      Olenko tiedustellut, tavoitellut tai toimittanut tietoa tai näkemystä asiaan liittyen normaaleita kanavia tai menettelyjä käyttäen kullekin mainitun kolmikon tai heidän avustajiensa edustajille?

    • Anonyymi

      Luvattomat ultrapulinakanavat kiinni, tämän keskustelupalstan tiedot näkyviin.

    • Anonyymi

      Kaupunkilaisille tiedoksi, jos teillä on yllättäviä kuolemantapauksia tai terveydenmenetyksiä tiedossanne, saatatte harkita osallistumista yhdistystoimintaan jolla haetaan kaupungin vastuullisilta tahoilta korvauksia laiminlyönneistä ja luvattomuuden ylläpitämisestä.

      Täällä oli ennen sareja, kiemunkia ja lulua melko rauhallista ja mukavaa. He ovat vastuussa kaikesta ikävästä Hämeenlinnassa.

    • Anonyymi

      5 g vaientaa sun rokotetun sora äönet

    • Anonyymi

      Tämän keskustelupalstan vastuullinen ylläpitäjä on vastuussa vuosia jatkuneesta lietsonnasta ja siitä aiheutuneista vahingoista ja menetyksistä.

    • Anonyymi

      Luvattomasti avattu ja kohdistettu ultrapulinakanava voi olla kansainvälisten sopimusten vastainen sotarikos. Olette sen näköisiä, että ymmärryskykynne ei välttämättä riitä asian käsittämiseen.

    • Anonyymi

      Ultrapulina-kanavalla vaaditaan osallistumista luvattomaan maanalaiseen toimintaan. Kyseessä kansainvälisten sopimusten vastainen toiminta.

    • Anonyymi

      Ultraäänen luvaton kohdistaminen voi olla kansainvälisten sopimusten vastaista maanalaista partisaani- tai sotilastoimintaa. Leimaa kaupunkia pitkäksi aikaa.

    • Anonyymi

      Sulkekaa luvattomat ultraäänikanavat. Tämän palstan ylläpitäjän tiedot esiin.

    • Anonyymi

      Kaksi tai kolme henkilöä kohdistaa kaikenaikaa luvatonta ultrapulinaääntä. Varoitetaan työ- ja liikenneturvallisuuden tahallisesta haittaamisesta.

    • Anonyymi

      Voiko kuka tahansa joka puhuu johonkin viestimeen juuri tällä hetkellä yrittää selvittää voiko ääni levitä ympäristöön haittaa-aiheuttavana ultraäänenä? Ei ole hyötyä tai etua jos koko kaupunki leimautuu häirinnän lähteeksi.

      Ultrapulinahäirinnästä epäillyt saatetaan etsintäkuuluttaa ja ottaa kiinni myös muissa maissa.

    • Anonyymi

      Pulinan kautta tulleeseen luvattomaan tiedusteluun vastaan eli siis joka kaupungissa ja paikassa on rikollisjärjestönsä. Mutta kaikkien ei kannata leimautua sellaiseksi eikä koko kaupungin kannata olla "harmaa" tai "pimeä vyöhyke".

      Nyt teille on syntynyt virheellinen käsitys vuosien kuluessa, että suurehkon kaupungin tulee joka tilanteessa ja jokaisen osalta olla myös valmiina toimimaan kuin rikollisjärjestö - muualta on varoitettu viime vuosien aikana, että käsityskyky ei riitä siellä missä vaikeaa juonta täytyy kaikenaikaa olla edistämässä kaupungin tai kaupungissa toimivan organisaation puitteissa.

      Näitä juoneen patistajia ja kouluttajia saatetaan alkaa kaipailla oikeusistuimiin.

    • Anonyymi

      Varoitan seuraavaksi kansainvälisiä viranomaisia kaupungissa kaikenaikaa tapahtuvasta henkeen, terveyteen ja toimeentuloon kohdistuvasta luvattomasta toiminnasta jossa poliitikkoja, viranhaltijoita ja rikollisia ei voi erottaa toisistaan.

    • Anonyymi

      Vihollisten laatu ja määrä on miehen mitta. Joten miksi valitat?

    • Anonyymi

      Löytyisikö ketään, jota voisi aidosti alkaa täällä kiinnostaa salaperäinen ultrapulinarikosaalto?

      Valitettavasti tällaista kaupunkia ei välttämättä hyväksytä muualla, ja meidän tulisi oma-aloitteisesti alkaa löytää ratkaisuja ketjussa edellä esitettyihin ongelmiin.

      Hämeenlinna voi kokea olevansa saari valtameressä ja ettei täällä tarvitse kenenkään olla kunnolla. Tänne tuodaan kaikki rekoilla ja jos neljästä ilmansuunnasta yhdestäkään ei enää tänne pääse, silloin ollaan kuin saari valtameressä. Tässä on juuri se ero käsityskyvyssä.

    • Anonyymi

      Korpiroikaleet huutavat ja meluavat edelleen luvattomassa ultraäänikanavassa. Kyseessä kansainvälisten sopimusten vastainen toiminta.

      Vuosia sitten katsoin asiakseni esittää joillekin paikallisille poliitikoille näkemyksenä, että kaupungissa saattaa puhjeta humanitaarinen kriisi välinpitämättömyyden vuoksi - humanitaarinen kriisi olikin juuri ne poliitikot.

    • Anonyymi

      Tunteeko joku pulisijan, joka hokee lausetta "leikittelevän kevyesti". Se on hokenut tuota muutaman vuoden ajan. Tuo on juuri sitä sanailua, jota ei kannattaisi kenenkään kuunnella - persoonallisuus jää alikehittyneeksi.

      Voitte kuka tahansa yrittää kehittää puhetyyliä monipuolisemmaksi, vähemmän poukkoilevaksi ja hieman enemmän asiaa sisältäväksi - teidän ei kannata tyytyä ultraäänipersoonaan, joka on kapea ja rajoittunut puutteellinen ihmiskäsitys.

      On hyvin valitettavaa, että olette menneet mukaan noin kehityskelvottomaan juoneen - osa selvästi jo vuosia tai vuosikymmeniä sitten ja katkeruus hukkaan heitettyä elämää kohtaan on vain jäänyt jaettavaksi muille. Helppo osuuselämä ei kuitenkaan tyydytä vanhalla iällä - monet aidot onnistumisen elämykset ovat jääneet kokematta.

    • Anonyymi

      Voiko joku toimittaa oma-aloitteisesti tämän keskustelupalstan ylläpitäjän yhteystiedot Kaupungintalolle? Jos joku haluaa alkaa ymmärtää, kyse on siitä että asiat voivat alkaa hoitumaan myös ilman konfliktia.

      Yöllä Pulina-kanavalla pulinoitsija mainitsi 1990-luvulla (1992?) yhdessä toisen hämeenlinnalaisen kanssa tehdyn jäähallissa järjestetyn Vahvinmies-kilpailun videon VHS-kasetin.

      Kysymys: onko siltä ajalta olemassa henkilö tai henkilöitä, jotka kokevat olevansa normaalissa kunnossa tai vaihtoehtoisesti kokevat, että heidän pitäisi olla hieman paremmassa kunnossa mutta jokin aiheuttaa esim. väsymystä?

    • Anonyymi

      Te häiritsette täällä niin pahasti työntekoa ja elämistä luvattomalla ja tarpeettomalla Pulina-toiminnalla, että kaupunki pitäisi saada jonkin kriisi- tai konfliktitilanteen seurannan alaisuuteen.

      Noin 6 henkilöä pitää kymmenien tuhansien ihmisten kaupunkia olemattomana tai vähäpätöisenä asiana, jossa saa tehdä mitä tahansa ilman pelkoa seuraamuksista.

    • Anonyymi

      Sulkekaa luvattomasti avatut ultrapulinahäirintäkanavat kaikilta niiltä, jotka eivät S-ryhmäläisiltä tai muilta sairaalapoliitikoilta ole mitään yhteyksiä tilanneet tai tarvinneet.

      Vetäytykää kaikesta luvattomasta vaaraa, haittaa tai yhteiskuntarauhaa haittaavasta toiminnasta. Puolueen jäsenyys tai luottamusasema ei vapauta vastuusta luvattoman toiminnan osalta. Kaikki aiheutuneet vahingot saatetaan vaatia korvattavaksi.

      Olette susiluolien naisia ja miehiä ja korven kasvatteja mutta teidän on silti ymmärrettävä asia. Siinä ei ole neuvottelu- tai pelivaraa.

    • Anonyymi

      Voiko joku sen puolueen toimesta harkita puuttuvansa osuuspoliitikoiden ja osuuskauppiaiden ultrapulinatoimintaan korpien kätköissä? Periaatteessa kyse on teidän puolueen sisäisestä tilanteesta, jota ulkopuoliset ovat joutuneet selvittämään.

      Keski-ikäiset reserviläiset saavat lopulta tiedon, että he joutuvat harkitsemaan siirtymistä johonkin toiseen maahan ultra-aktivismin vahinkojen välttämiseksi. Toiseen maahan ei tarvitse mennä kuolemaan vaan kerromme, että puolueet täällä eivät ole halunneet vastustaa jääkaudelta peräisin olevien villien naisten luontaisia taipumuksia ja joku on aseistanut heidät sähkö- ja televerkkoon kätketyllä asejärjestelmällä joka tekee naisen suusta aseen ja joka läpivalaisee kenet tahansa milloin tahansa sisällä tai ulkona. Pään jatkuva läpivalaisu aiheuttaa tylsistymisen.

      Muualla asia saatetaan nähdä siten, että kyseessä voi olla etelä-afrikkaa vastaava tilanne ja pulinapuolueet ovatkin Suomen tai Hämeen ANC. Joskin ilman Mandelaa.

    • Anonyymi

      Naishuutaja huutaa rajusti juuri tällä hetkellä. Eihän vain kyseessä ole alunperin poikalapsena syntynyt henkilö, jolle on tehty "sukupuolenvaihdos" jostain syystä syntymän jälkeen? Tällaisista tapauksista on aina silloin tällöin ollut liikkeellä huhuja, joka saattaa aiheuttaa esimerkiksi keskussairaalaan kansainvälisen ratsian. Kutsun paikalle ulkomaalaisia terveysalan viranomaisia, koska olette pitäneet pulinahuutajanaisen hädän julkisuudelta piilossa.

      Voiko muut naiset ryhtyä omaksumaan normaalin keskustelun äänenkäyttöä, jotta ette leimautuisi kaikki naiset pulinahuutajiin? Normaalissa keskustelussa on juuri sopiva määrä puhetta - ei liikaa eikä liian vähän.

    • Anonyymi

      Paasausääni kuuluu jälleen ja on vaarallista vouhotusta, jota maailma ei tarvitse eikä siedä. Otattehan huomioon, että vouhotus ultrakanavilla kuuluu maailman sotilastukikohdissa ja on todennäköinen syy sille, jos pommikoneet lentävät Suomen rajan tuntumassa.

      Luvattomat ultra-kanavat halutaan sulkea ja syyn tietää jokainen joka vouhottajan äänen on kuullut - on maailman sietämättömin naisääni.

    • Anonyymi

      Sulkekaa luvattomat ultraäänikanavat. Ääni ei saa levitä asunnosta ympäristöön.

    • Anonyymi

      Ääni vaimeni hieman mutta edelleen kuuluu naisen raivokas kiroilu ja uhoaminen. Teemoja ovat mm. "me täällä ollaan ja meitä muiden on suojeltava".

      Kenenkään ei kannata osallistua mihinkään luvattomaan toimintaan vaan noudattaa kaikkia lakeja ja sääntöjä. Ultraäänellä uhkaaminen voi olla kansainvälisten sopimusten vastaista luvatonta sotilastoimintaa.

    • Anonyymi

      Ääni sanoi selvästi erottuen (puhui toiselle ultrapulinakanavan käyttäjälle), "ne ovat venäläistaustaisia ihmisiä jotka maunokoivisto on tänne kutsunut ja ovat täällä koulutettu tuollaiseen toimintaan" (22:41)

    • Anonyymi

      Nämä ihmiset on ilmeisesti ainakin osa kotiosoitteissaan ja kokevat olevansa jonkinlaisessa komentokeskuksessa ja olevansa osa jotakin tärkeää suurta operaatiota.

      Valitettavasti heidän näkemys on vain tuota tasoa, joka ei riitä mikäli kriisi puhkeaa. On mahdollista, että kaikki muu on ollut toisarvoista ja riippuvuus tuollaiseen toimintaan on mennyt kaiken edelle.

    • Anonyymi

      Kuuluu äänekästä huutoa ja vouhotusta juuri tällä hetkellä. Joku pomppii asunnossa ylös ja alas ja huutaa. Voiko joku tarkistaa tilanteen Käikäälässä?

      Ääni leviää ympäristöön ja haittaa työ- ja liikenneturvallisuutta Hämeenlinnassa.

    • Anonyymi

      Tämän kaupungin nimen alla toimivan "pimeän palstan" ylläpitäjän yhteystiedot tarvittaisiin - joku on poistellut viestejä ketjusta. Eihän kyseessä ole sama työ- ja yörauhan häiritsijä?

      Jatkettu työ- ja yöhäirintä ja tärkeiden tietojen puuttuminen voi olla laajemman konfliktin valmistelua.

    • Anonyymi

      Voiko kaikki jotka eivät koe olevansa osa maanalaista häirintätoimintaa valmistautua vetäytymään Hämeenlinnasta? Suhtautuminen asiaan on ollut virheellistä, josta aiheutuu heikentyneet olosuhteet ja arvaamattomia tilanteita.

    • Anonyymi

      Saako paikalliset poliitikot ja muut toimijat sen tiedon, että häiritsijät välittävät heidän puheitaan ja mietteitään kaikenaikaa muualle taukoamatta ja tämä on se tosiasiallinen hallintomalli täällä?

      He väittää Pulina-kanavan kautta saavansa siitä jotakin eli he ovat "myyneet teidät" jonnekin. Televerkko sisältää muille tuntemattomia toimintoja, jotka ovat nyt häiritsijöiden käytössä. Se voi aiheuttaa suuttumusta missä tahansa.

    • Anonyymi

      Häiritsijät vaativat kaikenaikaa Pulina-kanavan kautta muita sulkemaan heidän avaamansa luvattomat ultra-yhteydet tai heidän suunsa. He ovat "oman hommansa jo hoitaneet".

      Varoitetaan vaarallisesta tilanteesta ja maanalaisesta vaikeasti paikannettavasta salatusta aktivismista ja kansainvälisten sopimusten ja ihmisoikeuksien loukkaamisesta.

    • Anonyymi

      Sulkekaa luvattomat ultraääniviestiyhteydet - niitä ei saa käyttää lupaa kysymättä. Pitkäaikainen altistus ultraäänelle aiheuttaa terveydellisiä haittoja.

      Ultraäänellä uhkaaminen voi olla kansainvälisten sopimusten vastaista luvatonta sotilastoimintaa.

    • Anonyymi

      Jossain osoitteessa joku puhuu taukoamatonta maraton-puhelua aivan kuin leuassa olisi moottori. Ääni leviää ympäristöön Pulina ultrakanavan kautta.

      Puheet ovat hurjistunutta sekoilua ja vouhotusta, jossa hetkessä vaihdetaan aiheesta toiseen. Joku käy välillä sanomassa, että pitäisi hetken tauon johon puhuja huutaa "en lopeta täällä mitään enään" (puhuja käyttää jatkuvasti sanaa "enään").

    • Anonyymi

      Ultraääniuhkaaja huutaa ja uhkaa jättää jonkin sanan tai lauseen pyörimään "luuppiin". Kyseessä maanalainen luvaton sotilastoiminta ja sotarikos.

    • Anonyymi

      Sulkekaa luvattomat ääniviestiyhteydet. Ääni ei saa levitä asunnon ulkopuolelle.

      Kaikki jotka puhutte johonkin viestiyhteyteen, ottakaa huomioon että ultra-huijarit ovat välissä ja ohjaavat puheluita kuultavaksi jonnekin.

    • Anonyymi

      Koska ketjua seuraa myös kansainvälinen media ja kansainväliset viranomaiset, laitan edelleen käsitystä helpottavia kommentteja.

      Teitä epäillään luvattomasta toiminnasta, joka jonkun tulkinnan mukaan saattaa olla luvatonta maanalaista sotilastoimintaa. Kyseessä voi olla paikkatiedon luvaton jakaminen, ultraäänellä uhkaaminen tai pakottaminen turvallisuustehtävään, joka toimeksianto on väärennetty.

      On aiheutunut käsityskyvyn riittämättömyyys, jossa asiasta annetut tiedot tai varoitukset eivät enää riitäkään korjaamaan virheellistä tilannetta.

    • Anonyymi

      Should anybody read this, there is an unstable situation in the town of Hämeenlinna caused by lack of proper security protocols. Mainstream political clubs all collaborate in a fake security position where ultra-sonic emergency channel is used to order somebody to investigate what the situation might be. It then dawns on the individual that all now use the emergency channels to exchange or trade private or confidential information unlawfully. This likely has caused the demise of several competent individuals including K. Karppinen and P. Matilainen who were assigned to do research by political gangsters.

    • Anonyymi

      It is necessary to consider anybody in Hämeenlinna as criminally incompetent by now. They may have been using ultra-sonic channels possibly for years and this has had negative impact on personality. All services in the town need to be considered fake - service providers can not communicate properly and are not prepared to deal with issues.

      There may exist a crisis situation at any time somewhere in the town that is not understood as harmful situation any longer. Secret ladies use some sort of computer assistance ("Google algorithm") to predict accurately what will happen - car may stop suddenly or collide with something.

    • Anonyymi

      Edelleen kuuluu naisjuntin ääni luvattomasti. Juntti kuulee kun hänelle vastaa ja on interaktiivinen juntti. On maailman kauhein naisääni. Vastaavia naisroikaleita on löydetty muista maista ja he ovat verkostoituneet virheelliseen maanalaiseen aktivismiin.

      Kyseessä vaikealla tavalla virheellinen tilanne, joka ei oikene itsestään vaan aiheuttaa koko kaupungin leimautumisen.

    • Anonyymi

      It is 4 am secret task group of ex local politicians and criminal gangsters again threaten civilians with ultra-sonic noise and other harm. Most people in the town are imbeciles and do not know how to react or just want to see what the result of the situation could be.

    • Anonyymi

      Varoitetaan vakavasta ultraäänihäirinnästä juuri tällä hetkellä. Kaksi naista huutaa ja kiroilee eivätkä suostu lopettamaan häirintää. Ketä tahansa joka tuntee naiset kehoitetaan tekemään asiassa jotakin tilannetta helpottavaa.

      Moni tuntee naiset, he esiintyvät minä tahansa ja ovat aivan luvattomilla asioilla aina poikkeuksetta.

    • Anonyymi

      Joku sanoi juuri hetki sitten luvattomassa Pulina-ultrakanavalla, "...ai meillä on tällainen puoluepolitiikan myrkkypilleri täällä..." (15:45)

      Ultraäänellä uhkaaminen voi olla kansainvälisten sopimusten vastaista luvatonta sotilastoimintaa. Yksi mies selvitti tämän kaiken, nyt sata tai tuhat miestä voivat huoleti ryhtyä toimimaan asiassa oikein ja korjata tilanteen.

      Naiset eivät nyt korjaa tilannetta vaan ovat se tilanne.

    • Anonyymi

      Radiotelepatialla eli ultraäänihäirinnällä ei saa parempaa elämää vaan vain huonompaa. Taajuudet estävät henkilön luonnollisen olotilan ja aiheuttavat "yleisrikollisuuden", jonka yksi muoto on välinpitämättömyys.

      Teille on myyty huono asia. Radiotelepatiaa saa käyttää vain tilapäisesti hätäviestien lähettämiseen ja vastaanottamiseen.

      Pulina-naisista näkyy vain tyhjyys katseen paikalla, jonka he siirtävät täällä tehokkaasti muille. Pulina-nainen esiintyi viranomaisena ja katsoi minua silmiin, olin aivan ihmeissäni että mikä on tämä zombie tai robotti.

    • Anonyymi

      Tilanteessa näin auton lasin läpi kun Pulina-nainen sanoi mikrofoniin (luin huulilta selvästi erottuen), "...mitäsänythaluattälletehdä..."

      Ottakaa talteen, jos kiinnostaa, Saattaa olla maailman harvinaisimmat Pulina-tilanteet, joista henkilö on selviytynyt pois tilanteesta ehjin nahoihin. Naisilla on edelleen jokin empatiakaipuu ja se on heidän heikko kohta.

      Valitettavasti tilanteita on ollut liikaa ja ne on saatava loppumaan.

    • Anonyymi

      Siellä missä Pulina-naiset ja heidän rise-avustajansa ovat kaupungin "turvallisuusjärjestely", siellä ei oikein voisi olla. Tarvittaisiin panssaroitu ajoneuvo ja kaikki suojukset kaikenaikaa. Ajoneuvon on oltava diesel-käyttöinen ja suojattu elektronista sodankäyntiä varten.

      Pulina-naiset laittoivat oitis täällä vierailulla käyneeseen FKolkytKuus-hävittäjään vikatilan päälle. Sama tapahtuu autossa, keltainen valo syttyy ja kuuluu kaupan naisen ääni, "...se ei nyt vaan kulje...".

    • Anonyymi

      Naiset ovat venäläistaustaisia, osa koiviston tänne kutsumia ja he kokevat olevansa "valtiollisuuksien yläpuolella". Suomen ja Ruotsin reserviläiset saattavat olla heidän mielestä ongelmallisia.

      Naisia on siirtynyt paljon pohjois-amerikkaan ja eurooppaan mutta osa on huomattu virheellisen toiminnan tekijöiksi, mikä on aiheuttanut ärtymystä eräissä maissa.

      Ärtymystä voi aiheuttaa myös se, jos asialle ei kukaan tunnu mahtavan mitään.

    • Anonyymi

      Voiko edes yksi iso puolue ryhtyä miettimään mitä teidän Pulina-naisille ja heidän avustajilleen mahdettaisiin? Tilanteita tulee, vahingot ja menetykset ovat aitoja.

      Muualla meidät on nähty kehityskelvottomina, voimmeko muuttaa tilannetta ja käsitystä jollakin konkreettisella ja aidommalla toiminnalla?

    • Anonyymi

      Ovatko kaikki elossa ja terveinä? Yö oli ultrapulinayö ja nukkuvat henkilöt ovat jälleen altistuneet ultraäänihäirinnälle. Pulinoitsijat huusivat ja vouhottivat tunnista toiseen. Aamuyön teemoja oli juonenkäänteiden innokas kertaaminen.

      Pulinoitsijat ovat vetäneet muutaman vuoden kuluessa läpi "tosi ison pulinarynnäkön" epäilyttävän viirusteeman lomassa. Heitä kuitenkin edelleen hieman huolettaa tilanne ja sen arvaamattomuus. Tänne oli joku puolue tai puolueet hankkineet supervalloilta apua, johon on kuulunut mm. uuden ison valepuolueen perustaminen ja langattoman Pulina tutkahäirintä- ja vakoiluverkon perustaminen. Kyse on tietenkin täysin väärennetystä puolueesta, joka oli toiminut syöttinä monille. Kaikki langattomiin verkkoihin liittyvät terveyssuositukset ovat väärennettyjä ja tutkaverkko aiheuttaa heti muutamassa minuutissa sopivasti kohdistettuna tulehdusta muistuttavan tilan tai sokerihumalaa vastaavan olotilan. Pulinoitsijat ovat koulutettuja imbesillejä ja kokevat olevansa immuuneja. Pulinoitsijat ovat "medico-militantteja".

      Pulinoitsijat ilmeisesti saavat nyt ainakin omasta mielestään valita mihin supervaltaan kuulumme aina tilanteen mukaisesti.

    • Anonyymi

      Pulinoitsija voi ihan itse poistaa viestin, jos teksti ei miellytä.

    • Anonyymi

      Eikö muiden mediko-militanttien kannattaisi auttaa pahimpia Pulina-häiriköitä vetäytymään? Tilanne on jo eri kuin pari kolme vuotta sitten. Ette ole rock-starboja.

    • Anonyymi

      Sulkekaa luvattomasti kohdistetut viesti- tai piiloviestiyhteydet kaikilta jotka eivät sellaisia ole tilanneet. Luvattomassa ultraäänihäirinnässä kyse saattaa olla kansainvälisten sopimusten vastaisesta maanalaisesta aktivismista.

    • Anonyymi

      Autoilu- ja liikenneasia saattaa olla tärkeä kohta Pulina-toiminnan ymmärtämisessä.

      Tässä on kuva muutaman vuoden takaa, jossa toisella paikkakunnalla näkyi ensin epäilyttävä mustanvärinen VW Golf henkilöauto. Paluumatkalla eläin ponkaisi eteen aivan kuin osumaa hakien https://tinyurl.com/e87m45x4

      Sitten muistan lehtiartikkelin motaristista, joka ajoi moottoripyörällä Suomea päästä päähän ja ilmeisesti kuoli siinä hankkeessa.

      Asiasta kertominen korttelipoliitikoille ei todennäköisesti parantanut liikenneturvallisuutta. Jokin muu parantaa liikenneturvallisuutta kuin korttelipoliitikot.

    • Anonyymi

      Kuului kuin ääni sanoi, "tuossa on todella tylsä tllanne". Samaan aikaan korvaan koskeminen kädellä muutti äänenlaatua. (13:29)

      Sulkekaa luvattomasti avattu ja kohdistettu Pulina ultraääniviestiyhteys kaikilta, jotka eivät sellaista ole tilanneet. Vetäytykää kaikesta luvattomasta tai vaaraa tai haittaa aiheuttavasta toiminnasta.

    • Anonyymi

      Kuului selvästi kun joku sanoi, "...te olette poliittisia huijareita..." ja toinen vastasi, "...kyllä mutta olemme edelleen poliittisessa vallassa..." (13:35)

      Hei huijarit ja yhteiskunnan väärentäjät, sulkekaa kaikki luvattomat yhteydet tai taajuudet joita ei ole teiltä erikseen tilattu. Lopettakaa kaikki luvaton vaaraa tai haittaa aiheuttava toiminta.

      Tämän palstan yhteystiedot saa laittaa näkyviin vaikka heti.

    • Anonyymi

      Hampuusia muistuttava puli-nainen onkin korttelipoliitikoiden luottopakki ja veivaa Pulina-kanavan voimakkuutta kaikenaikaa aivan kuin hullu. Se saa pään täyteen huutoa ja kailotusta ja vessajuttuja tai sitten ääni vaimenee vaimeaksi maahisen ääneksi.

      Tuollaista tilanteen heikentymistä edeltää "super-tinnitus" ja oudot päähän pyörimään jäävät sanat kuten "hittimittari" tai "myyrvolt". Tilanteen heikentyminenkin saattaa kestää vuosikausien ajan ennenkuin taukoamaton paasaus alkaa.

    • Anonyymi

      Luvattoman ääniviestiyhteyden avaamisesta ja ylläpitämisestä veloitetaan tuntuva korvaus. Pimeän keskustelupalstan ylläpitämisestä kaupungi nimen alla tehdään korvausvaatimus myös.

      Ainakin puolet vahingonkorvauksina saaduista varoista käytetään kaupungin jälleenrakentamiseen.

    • Anonyymi

      Ääni ei saa kuulua asunnon ulkopuolelle. Kuka tahansa joka puhuu tällä hetkellä johonkin viestiyhteyteen, varmistakaa operaattorilta ettei ääni vuoda ympäristöön haitallisena ultraäänenä.

    • Anonyymi

      Ultrakorttelipoliitikot ja heidän hampuusimaahiset ovat kaikenaikaa kaupunkilaisten haittana monikerroksellisena kuunteluttamisena ja ajatteluttamisena. Nyt ei kukaan voi olla varma kuuleeko omia ajatuksiaan, minkä seurauksena työt ovat monilta estyneet tai hidastuneet.

      Kyseessä kansainvälisten sopimusten vastainen ihmisoikeusrikkomus.

    • Anonyymi

      Joku käytti luvattomassa Pulina ultraääniviestikanavassa juuri sanaa "modusoperandi".

      Tilanne vastaa tilannetta Intian-Intiassa, jossa britit saivat kaiken kuntoon ja paikalliset naiset opettelivat puhumaan omituisella moikuvalla puhetyylillä pakottaen lopulta britit poistumaan Intiasta säilyttääkseen terveytensä.

      Puli-nainen vaihtaa ultrakanavalla puhetyyliksi tuon tuostakin venyvän ja loitsuavan "wahhahhawahha" tyylin, joka selvästi on hänelle luontainen. Tuolla puhetyylillä ei kukaan muu tee mitään.

    • Anonyymi

      Miten nopeasti saisitte häirintäkanavat suljettua niiltä, jotka eivät teiltä ole mitään tilanneet?

    • Anonyymi

      Huuto ja mekastus yltyi jälleen hyppimisen ja pomppimisen tasolle todennäköisesti Käikäälässä. Nainen huutaa ja vouhottaa.

      Ilmeisesti sama nainen sanoi viime yönä luvattomalla Pulina ultra-kanavalla, että "maailman epäoikeudenmukaisuuskiintopiste on löytynyt Suomesta".

      Hänen toiminta Hämeenlinnan nukkuvia kaupunkilaisia kohtaan on maailman epäoikeudenmukaisinta ja kaupungin sosiaali- ja terveystoimen toiminta on maailman toiseksi epäoikeudenmukaisinta.

    • Anonyymi

      Luvattomalla Pulina-ultrakanavalla kaksi tai kolme henkilöä käyttää toistuvasti sanaa "sähköjenräpsiminen".

      On tapahtunut kuolettava virhe kun ruotsalainen energiayhtiö on myynyt Hämeen Sähkö Oy;n verkon hämärille maanalaisille korpikotoperäiselle myyrille.

    • Anonyymi

      Ultramyyrät, unimyyrät ja sähkömyyrät ja automyyrät olisi syytä saada pois kaupunkilaisten kimpusta. Itse he eivät vetäydy (saavutettu virheellinen etu).

    • Anonyymi

      Sulkekaa luvattomat ääniviestiyhteydet kaikilta niiltä jotka eivät sellaisia ole tilanneet. Ääni ei saa kuulua asunnon ulkopuolelle ja haitata työ-, yö- tai liikennerauhaa.

      Kaikki ihmisoikeuksien rikkomukset raportoidaan kansainvälisille viranomaisille ja oikeusistuimille.

    • Anonyymi

      Pitäkää hei hämeenlinnalaiset huolta siitä ettette paljastuisi hämeen idiamineiksi. Tämä on entinen koulukaupunki ja Suomen valtiollista eliittiä on noussut täältä.

    • Anonyymi

      Ultraäänellä uhkaaminen tai henkilön omien muistikuvien pyyhkimisellä uhkaaminen voi olla kansainvälisten sopimustan vastainen ihmisoikeurikkomus.

    • Anonyymi

      Kuuluu jälleen huutoa ja vouhotusta luvattomassa ultraäänikanavassa. Voiko ultra-häirinnästä epäiltyjen kaupunginosien asukkaat toimia asukasyhdistyksenä ja vaatia tietoa siitä ettei myös teitä itseänne häiritä etenkin yöllä nukkuessanne?

      Ultrahäirinnästä ja yö- ja työrauhan häirinnästä ei ole etua vaan pelkästään haittaa. Kaikki ultraääni on häirintää ja estää henkilön normaalin hyvän olotilan.

      Olette saattaneet osallistua UltraCapita huijaukseen, joka ei pääty muuten kuin nolosti. Kyse on ultrahuijareista, jotka eivät tarvitse yö- tai työrauhaa tai normaaleja hyviä fiiliksiä (pidetäänikävää porukkaa).

    • Anonyymi

      Tässä on jotain parin viime minuutin ajalta ultra-huijareiden vouhotusta ja poukkoilua:

      "...eli meillä on täällä ajatushäirintä jossa henkilön oma ajatuksen ääni kohtaa meidän kilpailevan narratiivin..." (18:40)

      "...ihminen on kuin eläin jos hänen oma ajatuksen ääni estetään..." (18:41)

      "...no muut eivät tarvitse suunnittelutyötä eli täällä ei ole muita sellaisia enään..." (18:42)

      "...ultrattuna ihminen on kuin oman elämänsä television katsoja..." (18:43)

      Voin vakuuttaa, että kenen tahansa elämänlaatu paranee jos voi omaksua hieman suunnittelutyön perusteita ja huomata ettei juoksuelämä tuota parempaa elintasoa. Kaikki suunnittelutyö on mahdotonta, jos kaupan hullut tädit vänkäävät vastaan yötäpäivää luvattomalla ultra-narratiivilla.

    • Anonyymi

      Joka sana kuuluu ikäänkuin kyseessä olisi jokin hullu radio jossain hieman etäällä tai hullut vouhottaisivat ja poukkoilisivat yötäpäivää seinän toisella puolella.

      Kyseessä Ultra Capita huijaus ja luvaton kansainvälisten sopimusten vastainen taukoamaton radiolähetys tutkataajuuksilla.

      Voi aiheuttaa arvaamattomia seuraamuksia. Voitteko itse sulkea luvattoman "tiimiradion" niin ettei muiden tarvitse sellaiseen ryhtyä? Tiimiradio pilaa oman hyvän olotilan vaikka huijarit väittäisivät, että siihen tottuu.

      Kaikkeen tottuu mutta ei se ole silti sama hyvä olotila.

    • Anonyymi

      Kaupan hullut "sentraali-santrat" ohjailee siis teidän muiden kommentteja kuuluviin taukoamattomaan ultra-radiolähetykseen. Sen sitten kuulee ne ketkä kuulee. Esimerkiksi Kiinan mielestä mahdoton toimintatapa.

      Sentraali-santrat kohdistaa myös teitä puolueiden jäseniä eli heidän mielestä kaikki on sallittua mikä ei ole erikseen kiellettyä tai mistä ei voi helposti jäädä kiinni.

      Minun pitäisi "koota porukka" ja ryhtyä asiassa johonkin toimenpiteeseen. Kyseessä kansainvälisten sopimusten vastainen rikkomus.

    • Anonyymi

      "...its thät bad except where its not..." (19:41)

      "...v***us*****a tämmössiä..." (19:42)

      Kaikkien oli paranisi heti jos tuon "livestriimin" suostuisi joku sulkemaan.

    • Anonyymi

      "...Finland is a polar expedition where they sit and wait for a rescue mission..." (19:50)

      "...muu maailma ei hyväksy ultraolotilaa maailman ihmisyyden perusolotilaksi..." (19:51)

      "...kiitos meille riitti..." (19:52)

      "...nehän naiset enää vain kannetaan sieltä pois..." (19:53)

    • Anonyymi

      Sulkekaa luvattomat ultraääniyhteydet. Osuuskauppa ja Rise eivät ole NATO:n erikoisjoukko.

    • Anonyymi

      Should anybody read this, there is an ultra-sonic siege in Hämeenlinna and possibly Finland. Anybody has to be considered a covert operator. It is not known if leaders participate in underground activity or are being threatened by underground operators.

    • Anonyymi

      Kaikki jotka puhutte johonkin yhteyteen juuri tällä hetkellä, varmistakaa ettei ääni vuoda ympäristöön ultraäänenä ja ettei tuntemanne aktivistit ohjaile ääntä kuuluville jonnekin kansainväliseen virheellisen toiminnan seurantaan. He saattaa väittää olevansa joko aktivisteja tai valvojia, mikä asenne ja toimintatapa ei sovellu vaativaan kansainväliseen rauhanturvaamiseen.

      Täällä on havaittu turvallisuusvaje, joka perustuu virheellisen toiminnan priorisointiin ja käsityskyvyttömyyteen eli kehityskelvottomuuteen.

    • Anonyymi

      There is an ultra-sonic siege in Hämeenlinna where activists disguised as ordinary looking people hide in shops and hospitals and home addresses. Harmful channels or frequencies have been opened. Targeted civilians hear constant furious talk or noise that prevents sleep and meaningful work. Targeted individuals are forced to investigate the problem leading to difficult situations.

      People who remove or edit messages from this message board are likely coordinating harmful underground activity that could threaten anybody at any time with ultra-sonic harassment. Local people may consider it "an achievement" or "progress".

    • Anonyymi

      Sulkekaa luvattomat ultraääniviestiyhteydet. Kaksi tai kolme paasausvaimoa kääntää jälleen ihmisten puheluita ultraääneen koko maailman kuuluville.

    • Anonyymi

      Voiko joku toimittaa tietoa suomi24.fi palvelun tuottajalle? Hämeenlinnan kaupungin nimen alla toimivan palstan ylläpitäjät ovat ultraäänipaasausvaimoja.

      Viestit poistellut kaupan nainen pääsee kääntämään puheluita tai skype-yhteyksiä kuuluviin ultraäänenä.

      Voiko suomi24.fi palveluntuottaja tehdä asialle jotain vai onko palvelun tuottaja nykyään "osuuskauppa" tai "osuuspuolue"?

    • Anonyymi

      Kohdistetulla ultraäänellä uhkaaminen voi olla kansainvälisten sopimusten vastainen rikkomus. Kuka tahansa voi joutua täysin näkymättömän uhkaamisen kohteeksi.

      Taajuudet on alunperin tarkoitettu sotilas- ja hätäviestikäyttöön. Nyt joku on ominut sellaiset muuhun käyttöön.

    • Anonyymi

      Joku käytti hetki sitten luvattomassa ultraääniviestiyhteydessä sanaa "nupopää" (10:42)

      Ultraäänihäirintä ja sillä uhkaaminen voi olla kansainvälisten sopimusten vastainen rikkomus. Suomi on sitoutunut kaikkiin kansainvälisiin työ- ja yörauhan häirinnän vastaisiin sopimuksiin.

    • Anonyymi

      Tämän keskustelupalstan palveluntuottajan on valmistauduttava sulkemaan keskustelupalsta ja ottamaan vastuu palstan taustalla kaikenaikaa tapahtuvasta hämäräpuuhasta. Kyseessä voi olla kansainvälisten sopimusten vastainen luvaton toiminta. Se että "tunnette Guuglen" ei paranna asiaa.

    • Anonyymi

      Pulina-ultraäänikanavalla uunot petonaiset sanailevat siitä, mitä seuraavaksi voisi tapahtua kun heidän kaltaiset on päästetty tekemään salaisia ihmiskokeita pahaa-aavistamattomilla kansalaisilla vuosikymmenien ajan.

      "...saatamme muuttua vaikka niveljalkaisiksi..." sanoi niin uuno metsään kätkeytynyt petonainen, ettei niin uunoa olisi ihmiskunta tarvinnutkaan.

    • Anonyymi

      Oudot huumeiselta vaikuttavat pulihöpinät olivat sari raution hämeen sanomien kirjoituksissa muutamia vuosia sitten. Kyseessä outo pitkävaikutteinen tahallaan aiheutettu humanitaarinen kriisi, joka on myös "tavoitetila".

    • Anonyymi

      Sari raution korpiporukan korvamato ja munamato on jokaisen kimpussa täällä taukoamatta yötäpäivää. Kun niiden suu on auki, hämeenlinna ei voi muuta kuin täristä. Ne eivät voi itse sulkea suutaan, jonkun muun pitäisi pitää heidän suu kiinni heidän puolesta. On kuin heillä olisi leuassaan moottori tai turbo.

    • Anonyymi

      Tilanne on siis se, että kun höpö- ja petoeukot ja heidän rise-porukkansa pääsee tuottamaan kenelle tahansa "kehityskelpoiselle" vaihtoehtoisen narratiivin, sehän on sama kuin maailmanloppu.

      Pulieukot eivät tiedä miten päin olisivat kun höpinät käyvät kuumina.

    • Anonyymi

      Riehuva ja kiehuva nainen hokee tuon tuostakin lausetta, "...miten tää on mahdollinen tilanne..." (23:49)

      Ei täällä oikein kukaan voi olla, jos tuota ei saa varmuudella suljettua jotenkin. Siinä on oltu liian ovelia myös itselleen tuollaisen hienon homman kanssa. Sen puolueen miehet eivät myöskään koe tekevänsä elämällä mitään - mikähän saattaisi olla syynä?

    • Anonyymi

      "...ai täällä on tuollaiset höpinät pyörineet ihmisten päissä vuosien ajan..." (23:56)

      Oire on outo voimakas suhina eli kohina (white noise), sekä omituiset "munasaannokset", joita monet ovat luulleet normaaleiksi silloin tällöin ihmisen oman mielen tuotteiksi.

      Sieltä kohinan seasta sitten lopulta höpinät nousevat esiin "kukkuu" tyylisesti.

    • Anonyymi

      Laitan tähän vielä vaikka meni yli puolen yön kun jonkun kommentti ohjattiin Pulina ultrakanavaan ja kommentti oli "miten tuohon sitten pitäisi suhtautua" (erään kaupunkilaisen äänellä).

      Tarvitaan asianajaja tai asianajotoimisto, joka ottaisi ääni- ja kuvaviestien (eyes wide shut hallusinaatiovideot) kieltojen toimittamisen asianosaisille hoitaakseen.

    • Anonyymi

      Termi voisi olla esim. VR-taajuuksilla lähetettävien viestien kielto (Virtual Reality Frequencies). Nuo taajuudet täyttävät henkilön tilan ja ajan ja muuta ei sitten oikeastaan olekaan.

    • Anonyymi

      "...kaikki ovat nyt poltergaisteja..." (00:14)

      Ainakin niin kauan kuin kaupat ovat auki ja valot ja lämmöt päällä. Mutta kyse on luvattomasta yhteiskuntarauhaa uhkaavasta alkeellisesta ja takapajuisesta toiminnasta. Joku kusenjuojaennustajaeukko tai sellaisen kanssa majaileva sanoi pulina-kanavalla, että "ei näitä taajuuksia muuhun käyttöön tarvita ennenkuin peli on selvä".

    • Anonyymi

      Meiltä vaaditaan ensimmäisenä maana sellaista, että VR-taajuudet ovat luvanvaraisia ja ennustajaeukot tai muut menninkäiset eivät saa niitä vapaasti kehenkään kohdistaa.

      Kuinka nopeasti joku toinen voisi alkaa ymmärtää asiaa?

    • Anonyymi

      Yksi seita-eukoista selitti juuri pulina-kanavalla, että tapahtumien ja "kohtalon" ennustaminen perustuu henkilön muistikuvien analyysiin, jotka vaikuttavat henkilön valintoihin myöhemmin.

      Kielto pitäisi saada myös henkilön muistin luvattomaan etäpenkomiseen. Teknologia on tutkataajuuksilla pään läpivalaisu.

      Muisti ja muistikuvat ovat tai pitäisi olla henkilön ainoa oma omaisuus, jonka jakamisesta henkilön pitäisi saada päättää itse. Ei tiedetä saako muistikuvat mukaansa. Kaikkea ei tarvitse aina rosvota.

    • Anonyymi

      Mitään mielipuolisuutta tai maanisuutta ei tarvittu tilanteen selvittämiseen tai tilannekuvan luomiseen. Vain älyllistä uteliaisuutta vuosien ajan ja kukkuu-porukan toiminnasta kiinnostumista tervehenkisellä tavalla.

      Vuonna 2015 Internetissä kerrottiin erään presidentin pään läpivalaisun tuloksista ja suunnilleen samaan aikaan oli monta muuta viittausta "tietojärjestelmien läpivalaisuun". Aikoja sitten puhelinyhtiön tv-mainoksessa sanottiin "haluan olla kaikkien kanssa kaikenaikaa".

      Ultra on väärä valinta ihmiskunnalle. Se erottelee jyvät akanoista mutta valitettavasti jyvät katoavat ja akanat jäävät.

    • Anonyymi

      Teillä on puoleena riippuvuus virheellisestä toiminnasta, josta aiheutuneet vahingot ovat turhia mutta konkreettisia. Kenelle pitäisi ilmoittaa asiasta?

      Ette pysty itse katkaisemaan riippuvuutta - jonkun muun pitäisi pitää pulisevaa suuta kiinni tai mennä sulkemaan mikki.

      Puliseva suu riistää tilan ja ajan Hämeenlinnassa.

    • Anonyymi

      Miten nopeasti saisitte ultra-melun pois kuuluvista ja tämän keskustelupalstan ylläpitäjän tiedot kuntoon? Kyseessä on virheellinen tilanne, joka haittaa kaikkia.

      Sellaista "emme aio antaa periksi" asennetta ei tarvita, jossa virheellistä toimintaa ei voi saada korjattua. Joku tietää kuka palstan ylläpitäjä on ja se sama taho voi aivan itse sulkea ultra-suunsa tai mikkinsä ja olla vaatimatta muita korjaamaan hänen haitallista virheellistä toimintaa.

    • Anonyymi

      "...teillä on täällä konfiskointibisnes ja me kaikki ollaan tavallaan siinä mukana..." (14:54)

    • Anonyymi

      "...kasvun rajat ovat tulleet vastaan henkisen kasvun edellytykset on syöty pulina-toiminnalla..." (15:00)

    • Anonyymi

      "...ai se on tuommoinen se tilanne nyt sitten..." (15:01)

    • Anonyymi

      "...siltä viimeiseltä naiselta saa riistää mikit päästä ja se kuuluu silti..." (15:14)

    • Anonyymi

      Luvattomasta Pulina-yhteyden avaamisesta ja kohdistamisesta epäiltyjä saatetaan ottaa kiinni myös muualla. Voitteko itse vetäytyä luvattomasta haittaa aiheuttavasta toiminnasta?

      Jo pari vuotta sitten on esitetty toive, että koko kaupunki ei leimautuisi häiriköksi.

    • Anonyymi

      Isokokoinen naisroikale mankuu kuin pieni lapsi "...hittosentäänhittosentään..." (15:24)

    • Anonyymi

      Hetki sitten paikalliset ultra-riistäjät juttelivat innokkaasti amerikkalaisesta ultra-riiston kohteesta, jota kutsuttiin siellä nimellä Sky King (YouTube).

      Mieshenkilö oli lentoasemalla töissä ja oli itse oma-aloitteisesti opiskellut tietyn lentokonetyypin ominaisuudet, jonka sitten ultrapäissään otti luvattomasti käyttöön ja teki hienon silmukan taivaalla. Varmasti oli ollut "tuhon tiellä" jo pitkään ennen tuota tapahtumaa.

    • Anonyymi

      Saksalainen airbus:in vuoren rinteeseen lentänyt lentoperämies oli käynyt 17 psykologilla kysymässä apua "korvamatoon".

    • Anonyymi

      Minullakin on näitä amerikasta ebay:n kautta tilattuja konetyyppien lento- ja huolto-oppaita mutta en aio ottaa konetta luvattomasti käyttöön. Lentokoneiden kirjallisuus on keino päästä lukemaan keskimääräistä korkeatasoisempien henkilöiden tuottamaa tekstiä ja sisältöä eli lukemalla voi oppia itse vaikka lentolupakirjan joutuisikin hankkimaan aivan normaalilla tavalla.

    • Anonyymi

      "...ultra-riistäjät riistää varmaan nyt ihan kaikkia tuollaiset kaverit ovat vain jäävuoren huippu..." (15:46)

    • Anonyymi

      Nyt melu vaimeni selvästi, kuuluu vain hiljainen "...hemmetinhemmetinhemmetin.." (15:49)

      Voiko pieni käsi tai kädet vetää luvattomasti kohdistetut ultra-kanavat alas kokonaan?

    • Anonyymi

      Kysyjälle tiedoksi (kysymys tuli Pulina-kanavan kautta); en tiedä vielä voiko ultra-höpinöitä nauhoittaa myös jossakin täällä todisteeksi. Niitä kuuntelee kuunteluasemat ympäri maailmaa, jonka perusteella tehdään konfliktin mahdollisuuden arviointia.

      Konfliktia saa lisää helpommin kuin sitä saa pois.

    • Anonyymi

      Saattoi olla taannoin Norjassa kun oli todettu, että höpinät ovat täältä peräisin suurikokoisella taukoamattomalla lähettimellä. Olisi ollut paljon parempi, jos ei olisi tarvinnut ryhtyä selvittämään asiaa kansainvälisen kriisinhallinnan kautta.

    • Anonyymi

      Kansainvälisen mielipiteen mukaan tulee olemaan maan miesten vika, jos naiset ja heidän suojattinsa saavat lietsoa vapaasti ja tehokkaasti kauppojen ja sairaaloiden resursseilla sekä salatuilla tehokkailla VR-taajuuksilla.

    • Anonyymi

      "...me ollaan joudutt naisroistojen armoille..." (16:20)

      Se ei auta vaan on löydettävä kaikki ne osoitteet, joissa pieni käsi innokkaasti ja taukoamatta miksaa vaihtoehtoista narratiivia jonkun reserviläisen tai kaupunkilaisen pään menoksi.

      Missään maassa yksikään johtaja ei hyväksy (Suomesta) selitystä, että "joku oli jo ennättänyt edelle emmekä voineet asialle mitään". Me saadaan köniin jos tätä asiaa ei aleta laittaa kuntoon. Nyt meiltä edellytetään, että Hämeenlinna on maailman ensimmäinen paikkakunta, jossa korvamato varmuudella ei aukea kenellekään ainakaan lupaa kysymättä.

    • Anonyymi

      Kohdistajat huusivat, nyyhkyttivät, paasasivat ja esittelivät "pakkoliikkeitä" läpi koko yön. Ovatko kaikki hengissä ja terveenä? Olisi tarvittu puolueeton tarkkailija tai rauhanturvaaja seuraamaan yöllisiä tapahtumia - ne ovat täällä ikävämpiä kuin voisi helposti kuvitella.

      Viime vuosikymmenien kauhuelokuvissa tieteellisen etänoituuden ja etävaikuttamisen temppuja on esitelty - ne ovat joka yö täällä juuri samat.

      Suomenkielinen termi on luvaton piiloviestintä radio- tai muilla verkkoteknolgian keinoilla. Suomenkielinen termi on fysiologisen muistin luvaton käyttö - te olette tirkistelyllä kolkkaavia korttelipoliitikoita Hämeenlinnassa.

      Eipä kaunistella turhaan tilannetta, jonka olette yksipuolisella toiminnalla luoneet ja ylläpidätte kehotuksista huolimatta.

    • Anonyymi

      Yksi kolkkaava korttelipoliitikko sanoi jälleen luvattoman Pulina-yhteyden kautta, että "tilannetta ei kannata lopettaa, jos siihen ei ole helppo päästä käsiksi" (11:05)

      Tuo on juuri se käsitys, joka on vieras meille muille. Emme ajattele tai toimi noin.

    • Anonyymi

      Varoitetaan ketä tahansa Hämeenlinnan alueella etähäirinnästä. Ainakin kaksi tai kolme etähäiritsijää käy kaikenaikaa taukoamatonta "vyörytystä" alueen asukkaita ja työntekijöitä vastaan.

      Sanatarkalleen häiritsijä käytti luvattomasti avatussa ja kohdistetussa ultraäänikanavassa sanoja; "olemme valinneet salaisen vyörytyksen ihmiskunnan malliksi" (12:55)

      "vyörytämmekö lopulta itsemme" (12:56)

      Pitkäaikainen altistus ultraäänelle aiheuttaa monipuolisesti terveyden menetyksen.

    • Anonyymi

      Jos on vielä epäselvää, Hämeenlinnaa käytetään epäselvän tilanteen selvittämisen kokeilukohteena, jossa osa ihmisistä on tehnyt maan alla kaikessa hiljaisuudessa huonoja valintoja kaikkien puolesta mutta joiden valintojen kanssa kaikkien täytyy elää.

      Nainen joka pulisee taukoamatta luvattomaan sotilaskäyttöön tarkoitettuun viestikanavaan kokee olevansa kuin keskiajalta peräisin oleva epäinhimillinen olento, joka vaatii muita korjaamaan hänen virheensä tai puutteensa tai tekemään hänen työnsä.

      Vaatiminen ei lopu vaan tapahtuu täysin näkymättömillä keinoilla, jotka aiheuttavat hetkessä menetyksiä kenelle tahansa.

    • Anonyymi

      Hämeenlinnassa ei ole vuosiin ollut mahdollista viettää normaalia elämää tahallaan aiheutetun ultrapulina-tilanteen vuoksi. Se että julkisuudelta piilossa pidettyä tilannetta on voitu ylläpitää ei tee siitä "mestariteosta" tai "saavutettua etua", eikä paranna elämänlaatua vaan aiheuttaa jatkuvan epävarmuuden.

      Epävarmuuden aiheuttamisesta ei voi syyttää niitä, jotka eivät voi elää tai työskennellä normaalisti ultra-kanavan kuuluvuusalueella. Pulinan kuuluessa on mahdollista tehdä vain helppoja töitä kuten pakettien lajittelua hyllyille.

    • Anonyymi

      Pulina-toimintaa pakoon lähteneitä on menehtynyt muissa maissa, osa on ollut nimekkäitä tahoja tai virheelliseen puoluetoimintaan osallistuneita. Puolueet eivät toimi aidosti turvallisuuden puolesta.

      Koska asiaa on alettu ymmärtää, ei pulina-toimintaa välttämättä lähdetä pakoon vaan altistusta on yritettävä vähentää muilla keinoilla. Toimivien keinojen keksiminen tulisi muuttaa tilannetta siten, että paikkakunnalla on tiedossa ettei ultra-altistusta tapahdu luvattomasti tai yöllä henkilön nukkuessa.

    • Anonyymi

      Esimerkiksi aikoinaan nimekkään sanomalehden verkkojulkaisuksi herättäneen henkilön terveyttä heikennettiin ensin Kiasma (Skisma?) nurkalla polveen potkaisemalla, jonka jälkeen henkilö myöhemmin menehtyi toisessa maassa.

    • Anonyymi

      Kaksi tai kolme etähäiritsijänaista puhelee luvattomassa pulina ultraäänikanavassa "munan kutistamisesta". Tältä palstalta on noin vuonna 2015 tallennettu yöllisiä kommentteja, joissa kommentoidaan tuota aihetta.

    • Anonyymi

      Sukuelinten taukoamatonta etähäirintää ovat monet luulleet jonkinlaiseksi oireeksi, johon on varmastikin jouduttu hakemaan neuvoa vain terveydenhoidon puolelta. Kyseessä vaikuttaisi olevan todella monipuolinen häirintäteknologia.

      Etähäiritsijä nainen sanoo tulevansa levottomaksi, jos ei saa "olla kiinni kepissä". Nainen ryömittämää penistä tai "lumpsuttaa" kiveksiä ylös ja alas taukoamatta.

      Kukaan puoleista ei kiinnostunuta asiasta vuonna 2015, jolloin se olisi ensimmäisen kerran ollut ajankohtainen.

    • Anonyymi

      On paljastunut hyvin vanhaa perua oleva yhteiskunnallinen malli, jota ei ole kyetty muuttamaan "demokratian" kautta muuksi. Tunnettu henkilö, joka olisi varttuneella iällä ollut halukas tulemaan asian kanssa tunnetuksi Yhdysvalloissa menehtyi melko pian mainittuaan julkisuudessa "keskiaikaisten menetelmien olevan tarpeettomia".

      Asiaa on käsitelty kirjassa Malleus maleficarum ja meillä on Hämeenlinnassa havaittu olevan tarkka kopio kirjassa esitetyistä virheellisistä käsityksistä ja elämäntavoista.

      Naisten ja muiden kehityskelvottomien salattu olemus on paljastunut - he vaativat muita kantamaan vastuuta heidän vastuistaan ja virheistään.

    • Anonyymi

      Joku kommentoi Pulina-kanavalla erään kaupunkilaisen äänellä "keppi ja kivi" tilannetta, jossa "asettamalla naiseus etusijalle kulttuuriset ja teknologiset edistysaskeleet jäävät saamatta" (15:38)

      johon joku toinen tunnettu kaupunkilainen tai ääni vastasi "me ollaan oltu täällä eräänlaisia tsämppiooneja jossain asioissa" (15:39)

      Tuhoontuomittuja taloudellisia tai teknologia hankkeita - paljon autokauppaa tai sairaalaa konkreettisempia tai mielekkäämpiä - voidaan todeta joutuneen Pulina-toiminnalla kukistetuiksi. Suomen "omatekemä" kaksipaikkainen Hornet tuli alas ensimmäisellä lennolla, Helsinki-Tallinna helikopteri tuhoutui ilmassa niin ettei kukaan voinut edes käsittää miten se oli mahdollista.

      Luetteloa voidaan varmasti jatkaa tunnettujen esimerkkien lisäksi vaikka miten monta tuhoontuomittua konkreettista pienempää hanketta. Te olette ne tuhoontuomitsijat.

    • Anonyymi

      Kyllä, akkuja, aurinkopaneeleita, ledipolttimoita ja auton käyttöä haitataan Hämeenlinnassa taukoamattomalla Pulina-verkolla ja -toiminnalla. Henkilöt jotka ovat toimintaan valikoituneet ja kouluttautuneet ovat matalalla käsityskyvyllä.

      Sovellus vaikuttaisi olevan täysin kattava BFMS eli taistelukentän hallintasysteemi (Battlefield Management System). Henkilöt eivät todennäköisesti tarvitse VR-laseja sovelluksen käyttämiseen (Eyes Wide Shut).

      Entisen pääministerin ilmeet ja eleet Haminan keskuksen avajaisissa saattavat olla vihje siitä mitä mahdollisuuksia on tarjolla.

    • Anonyymi

      Sovellusta on aikaisemmin kutsuttu nimellä Googlen algoritmi. Vuosia sitten Saksa vaati tietoa mitä se sisältää kun hakutulokset alkoivat olla turhan intiimejä.

      Liittokanslerin silmissä näkyi jotenkin erikoiset täplät jossain videossa, joka paljasti katseenseurannan. Pitäisi kysyä joltain Saksassa selvisikö asia ja saivatko he sovellusta jotenkin hallintaan.

      Myös siellä on aika matalalla käsityskyvyllä esiinnytään helposti ties minä varanotaareina. Tohtori on siellä tärkeä titteli.

    • Anonyymi

      Siellä missä ei ole lakia "piiloviestintää" vastaan, siellä joku tunteekin sinut paremmin kuin itse tunnet. Jokanen on tohtori.

    • Anonyymi

      Kaksi tai kolme Pulina-häirikköä häiriköi luvattomasti avatussa alunperin sotilas- tai hätäviestikäyttöön tarkoitetussa ultraääniyhteydessä.

      Nainen huutaa, vouhottaa, kiroilee ja höpisee. Sitten tulee musiikit ja popit väliin ja taas sama huuto ja vouhotus uudelleen.

      Kyseessä on jokin omituinen piittaamattomuus hyvinvointia ja yksityisyyttä kohtaan, josta tulee sanktioita.

    • Anonyymi

      Tässä on juuri tämän hetken Pulina-teemoja luvattomassa taukoamattomassa radiolähetyksessä, jonka vastaanottimena on jokainen hämeenlinnalainen:

      "...voi v***us*****a tämmössiä..."
      "...tuosta jalan tärinät päälle tuntuuko..."
      muutama sekunti musiikkia
      "...höpinää... ...kiroilua...

      Jos joku tuntee tai tietää asiasta jotakin, niin Pulina-lähetyksen saa sulkea. Mitään haittaa ei aiheudu luvattoman häirintälähetyksen sulkemisesta.

    • Anonyymi

      "...ai meidät on tuuditettu transsiin..." (22:54)

      Kyseessä vastaava tilanne kuin Ukrainan tilanteen alku kaksi vuotta sitten, jossa videossa katu on autoja täynnä ja pommit alkavat putoilemaan taivaalta. Autoletka tuskin huomaa vaan jatkaa matkaa.

      Mitään hyötyä tällaisesta tilanteesta ei ole eikä tällaista tilannetta tarvita täällä. Nainen toistelee Pulina-kanavalla joka päivä, että "...me ollaan tehty täällä paljon työtä tällaisen tilanteen aikaansaamiseksi eikä meidän kannata antaa periksi jos ei ole pakko..."

    • Anonyymi

      Ääni vaimeni mutta kuuluu kahden tai kolmen ihmisen höpötys edelleen.

      Niin kauan kuin luvaton taukoamaton Pulina-radiolähetys on käynnissä ei kaupungissa ole turvallista oleskella tai työskennellä, Lepo ei auta vaan on väsynyt olo.

    • Anonyymi

      "...tämä on sotaa sotaa vastaan..." (23:19)

      "...tässä on kaikki sodat yhdessä sukupuolten sota sukupolvien sota sodanvastainen sota..." (23:20)

    • Anonyymi

      Voiko paikallinen media kiinnostua tilanteesta? Yöllisiä sotaisia kommentteja on tallennettu tältä palstalta jo lähes kymmenen vuoden ajan. Niillä on ollut peruuttamaton vaikutus kaupungin autioitumiseen.

      Hullut korttelipoliitikkoina ja osuuskauppiaina pääsivät tekemään perinteikkäälle kaupungille temput.

    • Anonyymi

      Mitä minä olen sinä aikana tehnyt? No ainakin vuonna 2015 olin yhteydessä sosiaali- ja terveysministeriöön ja ehdotin syrjäytymisvaarassa olevien henkilöiden altiutta joutua pakkokeinojen kohteeksi selvittämistä. Miten ja miksi ihmiset joutuvat osastoille tai vankeuteen.

      Puolueet eivät tuolloin olleet niin aitojen asioiden kanssa tekemisissä vaan heillä oli jo muuta.

    • Anonyymi

      Kyllä, muistan sanoneeni puolueen henkilölle, että "emme aloita sotaa vaan lopetamme sen, jos sellaista havaitsemme". Tämä on ollut noin 2015 tai 16 vuonna.

      Eli yhden sotaan liittyvän kommentin olen puheena sanonut.

    • Anonyymi

      Tässä vuodelta 2014 peräisin olevassa ketjussa ei ole yhtään minun kommenttia vaan käy ilmi miksi hakutulokset ovat liian intiimejä ja kuinka kaikki puolueet olivatkin yhden asian puolueita https://tinyurl.com/4ntzx68n

    • Anonyymi

      Läpivalaisuoperaattoria huvittaa esitellä häirintäyhteyden mahdollisuuksia ja myös sitä kuinka välitön vaikutus on yhteyden kytkemisellä päälle ja pois. Kun yhteys hetkeksi katkeaa olo on heti normaali ja virkeä. Kun yhteys samantien menee päälle uudelleen on kuin jokin energia katoaisi samalla hetkellä.

    • Anonyymi

      Varoitus vaarallisesta tilanteesta Hämeenlinnassa, ultra-pulisijat ja tämän palstan ylläpito ovat vaarallisia rikollisia, jotka ovat paikallisen oikeusjärjestelmän suojelussa ja yhteistyössä korttelipoliitikoiden kanssa.

      He ottavat siviilihenkilöitä tai viranomaisia kohteiksi, joille aiheutuu vakavia tilanteita ja menetyksiä. Uhkaaminen on jatkuvaa ja voi tapahtua mitä oudoimmilla keinoilla tai tilanteilla.

    • Anonyymi

      Pulina ultra- ja läpivalaisuoperaattori käytti luvattomassa ultra-kanavassa sanoja "...paljastuu rikollisjärjestö nimeltä Suomi..." (16:18)

    • Anonyymi

      Jälleen on kuulunut luvattomasti kohdistettua pulinaa illan aikana. Sulkekaa luvattomasti avatut ja kohdistetut ultraääniviestiyhteydet. Jos ette ole varmoja siitä ettei ääni vuoda luvattomaan ultraäänikanavaan, älkää käyttäkö internettiä puolen yön jälkeen.

      Kenenkään työ- ja yörauhaa ei saa häiritä.

    • Anonyymi

      Mikä on luvaton ja luvallinen ultraäänikanava?

    • Anonyymi

      > Mikä on luvaton ja luvallinen ultraäänikanava?

      Luvallisen radiotelepatiakanavan käyttöön on järkevä henkilö varautunut ainakin seuraavasti:

      1 Kirjallinen lupa lähettää ja vastaanottaa taajuuksilla, jotka eivät tarvitse elektronista vastaanotinta tai lähetintä.

      2 Kirjallinen vakuutus siitä, että radiotelepatiakanava ei kuulu muille tai häiritse muita.

      Kaupan henkilöt ovat käyttäneet asiasta ilmaisua "yliluonnollinen". Kyse on kuitenkin tutkataajuuksilla toimivasta radiolähetyksestä.

      Ilman lupia voi rapsahtaa radiolähetyksistä sanktioita.

    • Anonyymi

      Kaupan henkilöt sanoivat myös, että jos "englannin kuningatar jaksoi olla 40 vuotta valppaana, niin heitä on kyllä vähän enemmän kuin yksi pysymään valppaina".

    • Anonyymi

      Juuri tällä hetkellä kuuluu luvatonta huutelua jostain "tilanteesta" ilmeisesti Käikälän suunnalta (14:34)

      Soittakaa hätäkeskukseen mikäli on tarvetta, älkää tänne huudelko luvattomilla kanavilla. Ne ovat kansallinen hätäviestiverkko, ei toimettomien tavisten huutelukanavia.

    • Anonyymi

      Jos joku ihmettelee miksi heppi tuntuu ryömivän housuissa tai "elää omaa elämää", niin se on Käikälän porukan etähommia. Heillä on "vähän paremmat systeemit viestintään".

      Valitettavasti kyseessä on kansainvälisten sopimusten vastainen maanalainen aktvismi, jonka seuraamukset ovat arvaamattomia.

      Kukaan ei kyennyt oivaltamaan ketään noin tyhmäksi.

    • Anonyymi

      Tuossa on jokaöinen monivuotinen Hämeenlinnan etähepinryömittäjä. Ottakaa talteen, jos kiinnostaa. Voi olla harvinaista materiaalia.

      https://tinyurl.com/mr25vkut

      Jos meidän kimppuun hyökätään, niin ei tarvitse ihmetellä.

    • Anonyymi

      Kaikkein vaaleaihoisimmat miehet saattavat joutua poistumaan Hämeenlinnasta. Täällä on taukoamaton ajatus- ja "etäheppiterrori" käynnissä.

    • Anonyymi

      Etäheppiterrori on esitetty vuoden 1987 elokuvassa Sp*ce B*lls ja kohdassa, jossa jedimiekkaa tai -sormusta kohdistetaan jalkoväliin.

    • Anonyymi

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍

      🍑 K­­­u­­u­­­m­a­t­­ ­­­t­­­y­­­t­­­ö­t­­­ ­­o­­­d­o­t­t­­a­­­v­­a­t­ ­­s­­­i­­n­u­­a­­ -> https://us4.fun/kissgirl?18287218

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞

    • Anonyymi
      UUSI

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

      🍒 ­­­V­­­i­t­­t­­­u­ ­t­­ä­­­m­­­ä­ ­­k­u­­­u­m­a­ ­­n­­a­r­­­t­­­t­­­u­ -> https://siz.la/hotcat21

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      468
      3406
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      462
      3401
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      138
      2955
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2272
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2140
    6. 199
      1520
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1387
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      98
      1261
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      87
      1254
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1070
    Aihe