Heinäkuun telttayö

Anonyymi-ap

Olin tällöin 15-vuotias ja mulla oli juttua yhen 14-vuotiaan tytön kanssa. Se oli vaaleahiuksinen, vähän mua lyhyempi ja tosi nätti tyttö. Yhtenä iltana oltiin koulun pihassa istuskelemassa, juteltiin niitä näitä. Se oli tullut jo tavaksi, se oli tosi rentoo. Just ennen kuin oltiin lähössä kotiin, antoi hän minulle pusun. Olin jo oottanut että milloin se tapahtuu, vihdoin se sieltä tuli.

Koitti yö, kello oli jotain 1. Oltiin siinä snäppäilty jonkin aikaa. Tyttö sanoi että hän aikoo nukkua teltassa tämän yön hänen takapihallansa, hän oli tehnyt niin useimminkin kesäisin. Tottakai heti mulla sytty lamppu päässä että tässähän olisi ideaa. En tietenkään lähtenyt mitään ehdottamaan. Tää tyttö laittoi selfieitä sieltä teltasta, siis ihan tavallisia. Hetken snäppäilyn jälkeen hän sanoi "tääl on aika yksinäistä". Vastasin hänelle että "no mitä jos tulisin sinne". Tyttö vastasi että tämä käy hänelle. Niinpä lähdin kotoa hiljaa noin kello puoli kaksi yöllä kohti tytön kotia, matkaa oli alle kilometri.

Saavuin tytön kodin eteen ja tyttö tuli mua vastaan. Mentiin siitä sitten hieman salaisesti teltalle, ettei vanhemmat näe. Kaikki oli nukkumassa. Tyttö avas teltan vetoketjun ja sujahdettiin sinne.

Oltiin teltassa ja makoiltiin sen tytön peiton päällä, tyynyjä oli vaan yks mutta lähekkäin oleminen ei haitannu. Juteltiin tuttuun tapaan kaikenlaista kunnes keskustelun päätteeksi tuli hiljaista, kumpikaan ei sanonut sanaakaan. Tyttö kääntyi katsomaan minua, jonka jälkeen alettiin pussailemaan.

Tyttö otti sen napapaidan alta näkyviin sen tissit, ne oli vielä aika pienet mutta ikäisekseen aika kivat. Koskin niihin, se oli eka kerta kun näen ihan oikeet tissit. Olin hetken kosketellut niitä jonka jälkeen tyttö alkoi vetämään mun kollareita alaspäin. Kun mun housut oli melkeen kokonaan alhaalla, otin ne pois ja heitin ne teltan nurkkaan. Sen jälkeen tyttö otti mun bokserit pois. Se näki mun kullin.

Olin ollut aina tyytyväinen omaan kalustooni, se oli mielestäni keskivertoa pidempi tuon ikäisenä. Olin sitä mittaillut ja se oli jotain 15cm luokkaa.
Tyttö kattoi mua ja hymyili, jonka jälkeen se alkoi runkkaamaan mua. Hetken se siinä tutkiskeli sitä jonka jälkeen se otti myös housut pois ja sen siniset pikkarit se heitti nurkkaan.

Tyttö meni selälteen mun viereen ja mä aattelin että nyt tehdään liike ja mä menin sen eteen ja kyyristyin nuolemaan sen pillua.
Se oli ihanaa. Tytöllä ei ollut karvoja ja pillu oli täydellinen. Nuolin sitä hetken ja sormilla koitin tyydyttää tyttöä. Tän jälkeen mä otin mun kullin käteen ja aloin hitaasti työntään sitä tytön pilluun. Tyttö oli selällään ja piti jalkoja ylhäällä koukussa.

Hetken siinä tuskailtiin että saatiin homma luistamaan. Hetken päästä homma toimi kun niissä pornovideoissa mitä olin kattellut. Tyttö oli märkä ja mun kulli luisti hyvin tytön sisässä. Sitä jatkui ehkä 30 minuuttia, testailtiin paria asentoa.

Tosiaan kumi oli käytössä, olin napannut niitä koulun terveydenhoitajan huoneen vierestä muutaman. Teltassa tulin ekan parin minuutin aikana kortsun sisään mut ei haitannut menoa vaan homma jatku.

Sen vajaan puolen tunnin jälkeen päädyttiin nukkumaan teltassa erittäin lähekkäin. Kello oli siinä vaiheessa jotain vähän yli kaks yöllä. Laitoin herätyksen puhelimeen puoli kuudeks, että ehin luikahtamaan kotiin ennen kun kotona herätään.

Harmi että se kerta jäi viimeseks, ainakin toistaiseks.

4

3346

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Älä jatka fantasiaas.

      • Anonyymi

        Montas kertaa laukaisit kun nyt riittää.


    • Anonyymi

      Huikea tarina

    • Anonyymi

      H­­e­i! Ku­ts­­­um­me sinu­­t kä­­ym­­ään u­­­udess­­­a chatis­sa! Mei­­tä on yl­­­i mil­­­joona! 👉 http://aram-us.com/H/Z5o2S2

    Ketjusta on poistettu 31 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      152
      10934
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3073
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      210
      2912
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2157
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1908
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1729
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1716
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      84
      1593
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1563
    Aihe