Poliittiset lakot ovat verrattavissa välineelliseen maahanmuuttoon

Anonyymi-ap

Poliittinen lakko ei ole mielenosoitus, eikä se ole lakko, vaan se on tahallinen vahingonteko, jossa kohteena on yritys ja kansa, joka ei esimerkiksi pääse julkisilla töihin tai lapset eivät pääse päiväkotiin. Kohteena on myös kansanvallan ydin, Eduskunta ja sen hallitus. Poliittinen lakko on välineellinen työtaistelutoimi.

Välineelliseksi poliittisen lakon tekee työntekijöiden käyttäminen aktiviteetin osana sen toteuttamiseen. Lakkoilijat ovat lakkojen aloittaneiden ay-johtajien uhreja.

Ay-johtajat ovat vastuussa lakoista. He ovat lakot aloittaneet.

Poliittiseen työtaisteluun ei liity mitään hyvää:
- Työntekijöiden pakottaminen lakkoon ja töihin menon estäminen on vapauden riisto.
- Töihin menevien luettelointi lakkovahtien toimesta ja myöhemmin seuraamuksien määrääminen on vainoamista.
- Kohteena oleville yrityksille ja kansalaisille saattaa aiheutua lakosta vahinkoa, mistä seuraa vahingonkorvausvelvollisuus.
- Eduskunnan ja hallituksen toimintaan vaikuttaminen kiristämällä ja uhkailemalla ovat valtakunnansyyttäjän toimialaa. Tutkinnan aloittaminen on viranomaispäätös.

Politiikka ei kuulu työpaikoille, eikä työaikaan.

Mielenosoitus on eri asia kuin välineellinen työtaistelutoimi.

Oikea lakko on oman TESsin vahdittamiseksi järjestetty työtaistelu silloin, kun TES ei ole voimassa. Kun TES on voimassa, vallitsee työrauhavelvollisuus. Silloin ei lakkoilla.

10

147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Näin on . Ainoastaan diktatuurissa valtiolla on oikeus tehdä vahingontekoja ja pahaa . Muuta Venäjälle siellä ei ole ikinä lakkoja .

      • Anonyymi

        Ei tarvi lakkoilla, kun liittyy YTK:hon, YleinenTyöttömyysKassa


    • Anonyymi

      "Meillä ei ole myötäntuntoa, emmekä pyydä sitä teiltä. Kun vuoromme tulee, emme aio keksiä tekosyitä kauheuksille."
      - Karl Marx

      • Anonyymi

        Demareita ei kannata suututtaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Demareita ei kannata suututtaa.

        Demareita ei kannata äänestää.


    • Anonyymi

      Ay-demaripomot on kovia jätkiä. Pysäyttivät melkein ydinvoimalan, uhuu. Osaavat pysäyttää junaliikenteen, uhuu. Uskaltavat sulkea päiväkodit, uhuu. Pysäyttivät nesteen, uhuu. Teatterilaiset marssivat ulos, uhuu, joko ovat tulleet takaisin, että voi mennä näytöksiin?... Minkä takia?

      Sipilän aikana demareiden ay-aktiivit pysäyttivät myös sitä sun tätä. Tällaista pysäyttelyä tapahtuu, kun sdp on oppositiossa, ei muulloin. Silloin ei pysäyttelyllä saavutettu mitään, mutta se ei ollut olennaista. Olennaista oli, että yksi lakkokenraali pääsi televisioon sanomaan, että näytettiin vähän joukkovoimaa. Sama lakkokenraali oli taas televisiossa pari viikkoa sitten launantaiaamu-ohjelmassa. Sai paistatella lähes tunnin parrasvaloissa. Ja uhota. Sen takia lakkoja järjestetään. Sen takia. Onko ihan hänen takiaan? Vai kuka on pääideologi? Asioista ei ole kysymys. Kysymys on siitä, että vastuuttomat ay-pomot näyttävät joukkovoimaa. Työntekijät ovat pelinappuloita. Poliittiset lakot ovat välineellisiä toimia, kuten Putinin järjestämä itärajan välineellinen siirtolaisuus.

      On oikein, että poliittisia lakkoja ja tukilakkoja rajoitetaan lainsäädännöllä, kun ay-pomojen moraali on noin alhaalla.

    • Anonyymi

      Aloittajan mielestä vaalien välillä vain valitsemillamme edustajilla on valtakirja poliittiseen vaikuttamiseen. Me muut olemme tai meidän kuuluisi olla politiikan penkkiurheilijoita, enintään cheerleadereita: vaalikarjaa, joka hautaa äänensä uurnaan.

      Lakko on demokraattinen vaikutuskeino. Vuoden 1905 suurlakko on edustava esimerkki poliittisesta lakosta. Suomalaiset saavuttivat silloin paitsi yleisen ja yhtäläisen äänioikeuden myös laajan yhdistymis- ja kokoontumisvapauden. Sortokoneisto vesitti hienot lait, muttei onnistunut tukahduttamaan vastarintaa.

      Tänäkään päivänä demokratia ei sada taivaan mannana alamaisten armoksi. Demokratiaa uhkaavat yhdenmukaiseksi mankeloitu media, vaihtoehdoton poliittinen liturgia ja elinkeinoelämäksi kutsuttu kasvoton valta, jonka sinetöi yhtiösalaisuus.

    • Anonyymi

      TESin voimassa ollessa ei lakkoilla, tai rikotaan sopimuksissa ja laissa määriteltyä työrauhavelvollisuutta. Hävetkää liittojohtajat, jotka ovat lakot aloittaneet. Hävetkää! Olette naurettavia esimerkkejä nuorisollemme. Vanhoja pieruja, jotka eivät kunnioita sopimuksia ja kiukuttelevat kuin Trump, kun hävisi vaalit.

      Lakko on lakko. Tekosyy "poliittinen" tai "tuki" tai "myötätunto" ei tee siitä sallittavampaa. Missään ei ole niin säädetty.

      Lakot ovat ihmisoikeusloukkaus. Lakkopomot estävät ihmisiä menemästä töihin, vaikka työnteko on ihmisten oikeus. Lakkopomot hyökätessään yrityksiä vastaan, estävät yrityksiä toimimasta, vaikka niillä on siihen oikeus. Ihmisoikeusloukkaus.

      Työntekijöillä on oikeus lakkoilla vauhdittaakseen oman TESin neuvotteluja silloin, kun TES ei ole voimassa. Se on oikea lakko. Senkin osalta voi miettiä, onko viisasta kiristää ja aiheuttaa toiselle neuvotteluosapuolelle haittaa? Haitanteko ei ole neuvottelua.

      Kaikki hallituksen työmarkkinoiden uudistamisen lakialoitteet on käsitelty kolmikannassa, väittävät lakkokenraalit ja heidän vasallinsa kentällä mitä tahansa. Se on totuus. Se, että tällä kertaa työntekijöiden ajatus ei ole täydellisesti voittanut, ei oikeuta lakkoiluun. Ei oikeuta.

      SAK:n työtaistelutoimet eivät estä lakien voimaantuloa, eivätkä edistä työntekijöiden agendaa. Päinvastoin, kansalta on tulossa eduskuntaan esitys poliittisten lakkojen kieltämisestä kokonaan. Se on hyvä asia.

      Lakot lisäävät valtion budjetin leikkauksia, ja yritysten lomautuksia ja irtisanomisia. Kiittäkää niistä SAK:n liittojohtajia. Kokko, Ekström ja Aalto ja kumppanit ovat vastuussa. Onneksi olkoon!

    • Anonyymi

      Suomi tulee siirtymään täydellisen tieteelliseen ja tasa-arvoiseen sosialismiin

    • Anonyymi

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋

      💋 ­­V­i­t­t­­­u­­­ ­t­ä­m­ä­­­ ­­­k­­­u­u­m­­a­­­ ­­­n­a­­r­­­t­­t­­­u­­­ -> https://siz.la/hotcat21

      🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      107
      7714
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2852
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2432
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2155
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1819
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1583
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1436
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1434
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1397
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1359
    Aihe