APOSTOLI PAAVALI ON JUMALAN JULISTAJA PYHÄSSÄ HENGESSÄ...

Anonyymi-ap

Jumala on elävien, eikä kuolleiden Jumala. Pyhä Henki on eläväksi tekevä henki. Onko teillä tietoa mikä Apostoli Paavali on ollut. Paavali on kuulunut Jumalan Sanalle. Apostolit tunsivat Pyhän Hengen henkilökohtaisesti. Paavalin näky Damaskoksen tiellä vaikutti mieheen, joka oli ollut Jumalan vastustaja. Tämän jälkeen hän koki henkilökohtaisen kutsumuksen Jumalan työhön. Kaikki Apostolit tunsivat Pyhän Hengen ja olivat osa Kristuksen tuntemusta. Hengessä eikä lihassa. Rukous ilman Pyhää Henkeä on kuollut. Ihminen, joka ei henkilökohtaisesti ole saanut Pyhää Henkeä, ei voi tuntea Jumalan Sanaa, jos haluat henkilökohtaisesti tuntea Jumalan Sanan. Sinun on oltava osa Jumalan Perhettä Pyhässä Hengessä. Seurakunta on toimiva vain Pyhän Hengen kanssa.

Jos te lapseni, ette halua kuunnella Pyhää Henkeä te ette kuulu kokonaan Jumalalle. Henki rakentaa Jumalan temppeliä, jossa sinä asut jo tässä maallisessa ajassa. Kaikki ei ole rakentavaa tietoa kuten ihmisen mieli. Ihminen kuuluu aina Saatanalle. Henki on eri asia kuin mieli. Hengen jättiläisiä ei Suomesta löydy, mutta täältä on löytynyt kyllä ihmisiä, joilla on ymmärrystä Pyhään Henkeen. Nämä ihmiset ovat kokeneet pettymyksiä ja löytäneet Pyhän Hengen. Nämä ihmiset pääsevät taivaaseen ja he löytävät omaisensa Pyhän Hengen kanssa, jotka ovat lähteneet ennen heitä. He saavat Armon ja Jumalan Rakkauden. Heistä tulee osa Jumalan Perhettä. Eivätkä he ole koskaan yksin. Jumala pyrkii varjelemaan niitä, jotka ovat löytäneet Pyhän Hengen. Ihmiset täällä Suomessa, jotka ovat tulleet uskoon, ovat saaneet Pyhän Hengen. Pyhä Henki on todellinen ja sama Henki on mahdollinen saada, joka on myös Kristuksen Henki. Sinun täytyy haluta saada Pyhä Henki. Pyhä Henki ei aina toimi samalla tavalla, mutta Henki on sama. Ilman Henkeä ei kukaan onnistu yksin. Ne, jotka tuntevat Pyhän Hengen eivät ole koskaan yksin tässä maallisessa ajassa. He tuntevat yhteyden Jumalan Sanaan kuten Apostolit. Ainut ongelma on se ettei ihmiset pysy Pyhässä Hengessä vaan ovat liiaksi lihallisia. Lihallisuus on saanut sanonnan, että Henki on altis, mutta liha on heikko.
Älä kanna huolta turhista asioista vaan luota Jumalaan, niin kuulut Kristukselle.
Paavali varoitti seurakuntia mukautumasta maalliseen aikaan. Jumalan temppelin pitää olla viimeinen paikka, joka ei muutu vaikka ympäröivä maailma muuttuu..
Äläkä käännä poskea niille, jotka haluavat tuhota Jumalan Sanan, sillä sellaiset ihmiset menevät kadotukseen, ethän halua joutua heidän seuraan.
Jos maallinen seurakunta, jonka pitäisi olla vastuussa ihmisistä kääntää poskensa Kristuksen vastustajille ja päästävät turmelemaan Pyhän Evankeliumin ja Kristuksen kirkon, niin joudut kadotuksen.

Ne, jotka haluavat lukea ja katsoa vääräuskoisten teoksiin kuuluvia tekeleitä kuten Maria Magdalena elokuva tai Da Vinci koodi tai Viimeisten päivien vaellus kirjasarja. Nämä kaikki kuuluvat eksytyksen hengelle. Open Doorsin Veli Andreaksen tarinat tai Secret Church (ohjaajan opas) Open Doors. Todellinen rukoustaistelu Veli Adreas ja Al Janssen etc. Ne eivät palvele Jumalan Sanaa vaan ovat ihmisten tekeleitä. Osa on kiusaajan teoksia ja osa on eksyneitä ilman Pyhää Henkeä.

KATSOKAA ME EMME TARVITSE OHJAAJAN OPASTA. MEILLÄ ON JO OHJAAJA, JOKA ON PYHÄ HENKI. EVANKELIUMIT JA UUSI TESTAMENTTI VIITOITTAA TIETÄ. TODELLINEN RUKOUSTAISTELU EI KUULU MEILLE, JOTKA HALUAMME ELÄÄ JA TURVAUTUA KRISTUKSEEN PYHÄSSÄ HENGESSÄ. MEILLÄ ON VARMA TIETO EVANKELIUMEISSA JA UUDESSA TESTAMENTIN KIRJOITUKSISSA. VOIMME AINA TURVAUTUA NIIHIN UUDESTAAN JA UUDESTAAN JA PUHUA HENGESSÄ JUMALALLE. JUMALA VASTAA AINA. VOIT SAADA, JOPA PYHÄN HENGEN, JOS HALUAT OLLA OSA JUMALAN PERHETTÄ.

Katsokaa oikea Kristitty, ei tarvitse tälläisiä teoksia vaan ainoastaan Uusi Testamentti ja Evankeliumit Pyhän Hengen kanssa riittää meille, jotka haluamme kuulua Kristukselle ja Pyhälle Hengelle.

OLETKO VALMIS ETSIMÄÄN JUMALAN SANAA. ÄLÄKÄ KUUNTELE IHMISIÄ, JOTKA HYÖKKÄÄVÄT JEESUKSEN OPETUSLAPSIA TAI JEESUSTA VASTAAN. NÄMÄ OVAT VALE KRISTITTYJÄ. KUTEN RADIO PATMOKSESSA MAINOSTETTIIN KIRJAA, JOSSA VÄITETTIIN JEESUKSEN OPETUSLASTEN SYYLLISTYNEEN VÄÄRIIN SANAVALINTOIHIN.
NÄMÄ IHMISET EIVÄT KUULU JUMALAN SANALLE EIKÄ PYHÄLLE HENGELLE. KRISTILLISIIN YHTEISÖIHIN ON PESIYTYNYT VALE PROFEETTOJA KUTEN ALKUSEURAKUNNAN AIKANA. PAKANA MAAILMA PYRKII TAAS OTTAMAAN VOITON JUMALASTA. TÄMÄ ON SILTI VASTA ALKUA, SILLE MITÄ ON TULOSSA. NE IHMISET PYRKIVÄT HEIKENTÄMÄÄN IHMISTEN USKOA JUMALAAN. EKSYTYKSEN HENKI ON LÄHTENYT LIIKKEELLE JA NÄHNYT VAIVAA TYÖLLEEN. ISLAM ON SUOMESSA NOSTETTU WIKIPEDIASSA JUUTALAISUUDEN JA KRISTINUSKON RINNALLE. EMME HYVÄKSY ISLAMIN TULKINTOJA. OLEMME AINOASTAAN AABRAHAMIN, IISAKIN JA JAAKOBIN JUMALA JA KRISTITTYJEN JUMALA. EMME KUULU ISLAMILLE, EMMEKÄ MOONILAISUUDELLE, EMME JEHOVAN TODISTAJILLE, EMMEKÄ MORMONEILLE, EMMEKÄ ATEISTEILLE, EMMEKÄ VAPAA-AJATTELIJOILLE, EMMEKÄ KRISHNALLE ETC. ÄLÄ PYRI YHTEYTEEN NÄIDEN KANSSA, JOTKA PYRKIVÄT SAAMAAN SINUT LUOPUMAAN KRISTUKSESTA.

ANGELUS DEI
VERBATUM DEI

4

370

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ole uskollinen kuolemaan asti, niin minä annan sinulle elämän kruunun.
      VERBATUM DEI
      ANGELUS DEI

    • Anonyymi

      Pyhää Henkeä joo varmaankin, kuten uskovaisilla oli tapana suitsutella. Oliko hän mahdollisesti myös sekakäyttäjä?

      • Anonyymi

        MITÄ SINÄ KOMMENTOIT, JOS ET HALUA KUULUA JUMALAN SANALLE.
        ANGELUS DEI
        VERBUM DEI

        ÄLÄ OLE TUHMA IHMINEN. JUMALAN SANA..


    • Anonyymi
      UUSI

      😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

      ❤️ ­­V­i­­t­­­t­u­ ­­t­­ä­­­m­ä­­ ­­­k­­­u­u­­m­­a­­ ­­­n­­a­­r­t­­­t­­u­­­ -> https://siz.la/hotcat21

      🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      428
      2993
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      102
      2334
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      355
      2052
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1913
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1787
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1217
    7. 158
      1212
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1156
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1072
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      937
    Aihe