Laiskan elämää !

Anonyymi-ap

Ihanalla tuoksu saippualla pesin tänään itseni ja oli oikein mukava pestä hiukset ja laittaa niihin myös hoitoaineet. Tuli niin pehmeät ja kiiltävät hiukset. Kyllä shampoo ja hoitoaine on myös ihan huippu tavaraa, ihan kosmetiikka osastolta ostettuna.

Täällä Vietnamissa on yksi kaveri, jolla oli näitä evoluutio käsityksiä mutta ei enää. Sano, että Kirahvilla on pitkä kaula, että siksi se laji sellaiseksi kehittyi ja säilyi hengissä ja nämä välimallit ei. . . Kun se voi syödä lehtiä puiden latvoista. Muut kuulemma kuoli nälkään. Mä, sille että täh ! Meinaatko sä, että ei ole pikku puita ja pikku kirahveja olemassakaan . . . Toki metsänomistajana tiedän, että puu kasvaa siemenestä ja se saattaa kasvaa hyvin hyvin hyvin monta vuotta. Toki siinä olisi käynyt muille lajille myös huonosti siellä ruohonjuuri tasolla jos niin kova nälkä olisi tullut. Onhan se evoluutio jossa syntyy täysimittainen kirahvi ... Mutta kuinka se on sinne vatsaan pantu on jo toinen asia. Mä, sille että oletko koskaan kuullut Mensasta, niillä on siellä semmoinen kotitesti jos sattuu, että itseäkin alkaa vähän arveluttamaan.

Tänään täällä aamiaiseksi söin moniviljaleipää ja siinä Edam juusto ja meetvurstia. Pulla oli ja keksiä ja mandariini ja Pomelo hedelmää ja pari kananmunaa ja Jugurtti. Pojat muistelee Pattayaa kainolla, että ai, kun saisi taas rahaa ja pääsisi Pattayalle. Kyllä täällä etelän lämmössä on sitten kiva kölliä eläkkeellä... Muistatteko sen laulun somewhere over to rainbow... Onko se Polynesian paksupoika vai oliko Havaijin saarilta. Mutta vähän sellaista täällä on. Mutta sama leveysaste liki. Pojat on sitten onnellisesti palanneet Suomeen ja pakkaseen ja kolhoosiin.

Täällä Vietnamissa sitä köllitään ja kohta voisi lähteä kävelemään rantakadulle ja tuntemaan ihanaa merituulta ja meren tuoksua. Meri-ilma pitää ihon hyvänä ja eikö teillä ole siellä joku kallis hoito mikä vastaa samaa. Tällä viikolla voisi käydä taas HCMC:ssä shoppailemassa. . . Siellä on niitä suuren suuria shopping maaaaleja. Ah, siellä voi Starbucks ja muissa kahviloissa lepuuttaa jalkoja ja katsella mitä sitä ostaisi. Rahaa jää aina yli 1600 dollarin eläkkeestä, kun vuokraan siitä menee vain se 160 dollaria. Eikä nuo hedelmät ja ruuat täällä, niin paljon maksa.

Laiskan elämää . . . Tänään täytyy tarkistaa siinä kello 16 aikaan, että eläke on taas saapunut. Se on joskus 11 aikaan Suomessa ja suomalaiset on jäljessä myös ajassa. Tänään voisi käydä katsomassa olisiko leipureilla voisarvia, ne on hyviä kahvin kanssa.

Täytyy kohta föönata hiukset ja lähteä lenkille. Heissan ppijat.

17

216

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Missäpäin Savoa tuo Vietnamisi on, kun kuvasi ovat netistä hotellien ja vuokra-asuntojen mainoskuvia kaikki? Haetko lukijoilta tukea haaveellesi asua Vietnamissa vai mistä on kyse? Huvikseenko satuilet?

    • Anonyymi

      Tilastot osoittaa että silloin kun on ihanaa, on ihanaa! Ihanan pehmeä iho kuin vauvan peppu, ihanan kuohkea pörröpää pöyhkeänä föönattuna kuin uljaimman orin harja!
      Silkkaa säästöä ja voi olla että vielä käydään ulkomaillakin!

    • Anonyymi

      Pakko olla pöpilässä tämän Vietnamin veteraanin, jutut on kuin havukka-ahon ajattelijalla oikovedoksia ja kouluista / tieteestä viis.

      Kirahvit, jäätyneet mammutit ja nääntyneet hesalaiset seikkailee tarinoissa ihan omalla tavallaan.

      Evoluutio on mielenkiintoinen asia mutta erittäin looginen. Muutokset johtuu tarpeesta ja ympäristötekijöistä, kuten ilmastosta ja ravinnosta.

      Metsästäjä-keräilijät olivat suuria ja vahvoja, koska sitä tarvittiin ja heidän ravintonsa oli proteiinipitoista.

      Kun maanviljelys aloitettiin, ihmiset kutistuivat vain muutamassa tuhannessa vuodessa 20 senttiä.

      Kun älliä alettiin tarvitsemaan lihaksia enemmän, ihmisen pää kasvoi. Synnytykset olisi olleet vaikeita ellei evoluutiossa olisi kehittynyt sikiölle kalloa joka mukautuu synnytyskanavaan "saumojen" ansiosta.

      Jos eläin tarvitsee menestyäkseen jonkin tarkan aistin, se kehittyy evoluutiossa siksi koska menestyvä lisääntyy todennäköisemmin.

      Puhutaan luonnonvalinnasta.

      Käärmeiltä on ollut aikoinaan jalat, mutta se menestyi paremmin ilman niitä joten luonnonvalinta vei niiltä jalat.

      Dinosaurukset hallitsi maapalloa 200 miljoonaa vuotta, nykyihminen on hallinnut laskutavasta riippuen maksimissaan 20 tuhatta vuotta eli 10 tuhatta kertaa vähemmän.

      Krokotiilit ja hait ovat olleet täällä satoja miljoonia vuosia ennen ihmistä, monet eläimet ovat älykkäämpiä kuin monet ihmiset, siitä todisteena vaikkapa aloittajan sijoittuminen eläinkunnan älykkyysvertailussa.

      Linnuille on kehittynyt kompassi kuin myös ankeriaille, vasarahain kuono aistii milliampeerien sähkövirran, lepakolla on kaikuluotain.

      Ihmisen valtit on älykkyys, sosiaalisuus, pystykävely ja taitavat kädet. Ihminen on energiataloudellinen. Ei kulu kaikki aika ravinnonhankintaan.

      Ihmisen käden ja ranteen rakenne on kädellisten kehittynein. Apinan ranne ei taivu kuten ihmisten.

      Yksittäinen ihminen ei olisi saanut kaadettua niitä
      mammuttejasi, vaan tarvittiin tiimityötä.

      2010

      • Anonyymi

        Oletko Kymppi koskaan pysähtynyt ajattelemaan mikä on syy että sinun jokapäiväiseen päivärytmiisi ja päiväohjelmaasi siellä thaimaassa kuuluu tämä matkailupalsta?


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Tytöt tykkää kun näytät Savonlinnassa heille tuota kuvaa nettimainoksesta ja kerrot kuinka hiuksesi kimalsi ja tuoksui kukkulan harjalla samalla kun päihitit villin puuman karatella.


    • Anonyymi

      No, niin tuli rimsakasti käveltyä yli 10 kilometriä. Kyllä se meri-ilma on sitten ihana.

      • Anonyymi

        Kumpi on ihanampi, meri-ilma vai föönattu pörröinen miestukka? Vaihtaisitko föönin oikein hyvälle haisevaan saippuaan jos olisi pakko? Joku isokokoinen heteromies pakottaisi sinut valitsemaan tai tunkeutuisi pyhimpääsi ilman liukasteita?
        Kenties jättäisit juuri siksi valitsematta?


    • Anonyymi

      Pesitkö itsesi arvon penaalista löytyneellä saipuualla?

    • Anonyymi

      Hupsista poijat. . . Tänään lähden HCMC:in aijasin lipun odotan bussia.. meneekö tuo alle metrolipun ? [url=https://aijaa.com/vRWDfI][img]https://img.aijaa.com/m/00556/15225149.jpg[/img][/url]

      Sieltä voisi löytyä tuoksu saippuaa ja muistakaa poijat pestä pylly kunnolla, kun menette kaupunkiin ja shoppailemaan. Eikö kalsarit ole pitkät alushousut ja pikku-housut ole lyhyet. Monesti Armani ja Bossin pikkuhousut on kalliit ja ne on hyvä sovittaa ensin. Mutta pylly puhtaana, niin sekin käy.

      Eihän tytötkää osta rintsikoita sun muita sovittamatta.

      Heissan poijat kohta taas mennään

      • Anonyymi

        Tuosta ei enää mene mies homommaksi. Ruotsalaisuutta ihannoiva föönitukka joka tuoksuu ihanalle tuoksusaippualle, sovittelee pikkuhousuja ja toteaa lopuksi vielä että heissan.
        Taidat vaan olla liian ujo poikamarkkinoille ja keskityt vain itseesi.


    • Anonyymi

      Löysin ihanasti istuvat shortsit... Ostin myös kaverille samanlaiset. Oli oikein kiva käydä shoppailemassa.. . Katson niitä pikkuhousuja seuraavalla kerralla. Tytöt oli oikein innostuneita, kun näytin kuinka istuvat shortsit olin löytänyt.

      Nyt taas hurustellaan bussilla Vung Taulle.. heippa poijat.

      • Anonyymi

        Löysin ne pikku housut... sovitettiin kaverin kanssa... sillä on jo pöksy... tytöt tuli katsomaan ja sanoi että nyt on kyllä sellaiset pöksyt että ohhoh! Sitten nousin taas bussiin ja mentiin Ving Vongin kautta Ströföli Sduffeliin ja takaisin Hou Rulaan.
        https://ibb.co/F0FXFQK Pikku housut istuu takaa ja seisoo edestä.... rusetti luo miehevän vaiku telman.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Löysin ne pikku housut... sovitettiin kaverin kanssa... sillä on jo pöksy... tytöt tuli katsomaan ja sanoi että nyt on kyllä sellaiset pöksyt että ohhoh! Sitten nousin taas bussiin ja mentiin Ving Vongin kautta Ströföli Sduffeliin ja takaisin Hou Rulaan.
        https://ibb.co/F0FXFQK Pikku housut istuu takaa ja seisoo edestä.... rusetti luo miehevän vaiku telman.

        ai kun söpöt pikkuhousut, silkkiuikun solmion väriset ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Löysin ne pikku housut... sovitettiin kaverin kanssa... sillä on jo pöksy... tytöt tuli katsomaan ja sanoi että nyt on kyllä sellaiset pöksyt että ohhoh! Sitten nousin taas bussiin ja mentiin Ving Vongin kautta Ströföli Sduffeliin ja takaisin Hou Rulaan.
        https://ibb.co/F0FXFQK Pikku housut istuu takaa ja seisoo edestä.... rusetti luo miehevän vaiku telman.

        Sinulla on makua . . .


    • Anonyymi

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

      🍑 K­­u­­­u­­­m­­­a­­­t­­ ­­t­y­­­t­­­ö­t­­­ ­­o­­­d­­o­­­t­t­a­­­v­­­­a­t­­­ ­­s­­­i­n­­­u­­­a­­ -> https://us4.fun/kissgirl?18299229

      🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞

    • Anonyymi
      UUSI

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

      🔞 ­­V­­i­t­­­t­u­­ ­­t­­ä­­­m­­­ä­­ ­­k­­u­u­m­­­a­ ­­n­­­a­­­r­­t­t­u­ -> https://siz.la/hotcat21

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      687
      5235
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      469
      3554
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      156
      3327
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      170
      2563
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2399
    6. 261
      1990
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1497
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      100
      1398
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1379
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1160
    Aihe